2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2849694 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı Lucescu1903

Adam Hulk'u istiyor alın alt tarafı bir transfer yapacaksın zaten her türlü 6 aylık maaşını çıkartır lig bitene kadar.

Şampiyonluk gelmezse net yönetime yazar.Bir oyuncu alacaklar iyice ölücülük yaptılar.Formadan ordan burdan reklamdan parasını çıkartırsın zaten şampiyon yapıp şampiyonlar liginde 1 galibiyet alsa parası çıkacak bu kadar olmaz.

Çevrimdışı Erman1903

Aboubakar'ın tam olmasa da alternatifi olur gibi görünüyor  :tabe:

Becerikli futbolcu izlemesi güzel ama oyun hacmi öyle pek geniş sayılmaz. Koyarsın oynar ama santraforluk özelliği baskın bir futbolcu değil.

Çevrimdışı murat

Aman Murat bence Koita'da gelmesin. Yaz döneminde bir de ondan kurtulmaya çalışmayalım. Günü kurtaralım diye diye bu hale geldik zaten. Hiç almasınlar daha iyi.
onu da istemiyorum da en azında  cenk kesin gidecek koitanın kalma ihtimali olur. mantığını dşöyle açıklayayım koita 3. seçenek yani yedek. seneyede yedek olarak işimizi görür.

Çevrimiçi Samet Ç

Becerikli futbolcu izlemesi güzel ama oyun hacmi öyle pek geniş sayılmaz. Koyarsın oynar ama santraforluk özelliği baskın bir futbolcu değil.
Ben bizim ne aradığımızı tam olarak çözemedim kulüptekilerde çözememiş olsa gerek yine son dakika Hulk olmazsa menajerlerin kucağımıza atacağı bir oyuncuya zar atacağız gibi.
[ Son Düzenleme: 29 Ocak 2021, 19:56:51 Samet Ç ]

Çevrimdışı MUSTAFA_

Servis yapabilir gibi geldi bana. Tabi rakip defansları sırtına alamaz kesinlikle. Başka oyun oynarız ama iş yapabilir.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Alparslan

Komik  :D

https://twitter.com/kartalanalizcom/status/1355194103324139524

Toplantı odasıne dinleme cihazı koymuşlar galiba. Yahu atın da azıcık yenilir yutulur olsun.   :sevinc :sevinc

Çevrimdışı Lucescu1903

Beşiktaş'ta Lens sözleşme feshi için 2.2 m € talep etti.
Beşiktaş'ın teklifi 1.4 m €
(Murat Özen)

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Erman1903

Ben bizim ne aradığımız tam olarak çözemedim kulüptekilerde çözememiş olsa gerek yine son dakika Hulk olmazsa menajerlerin kucağımıza atacağı bir oyuncuya zar atacağız gibi.

Ben çözdüm ne aradığımızı da öncelik bizde ihtiyaçlar değil. Kim teklif ediliyorsa ona bakmaya devam, transfer dönemlerinde menajerler yönetici koltuğuna oturur burası Türkiye.

Çevrimdışı Alparslan

onu da istemiyorum da en azında  cenk kesin gidecek koitanın kalma ihtimali olur. mantığını dşöyle açıklayayım koita 3. seçenek yani yedek. seneyede yedek olarak işimizi görür.

Ben açıkcası yedek olarak bile kalmasından yana değilim. Güven'den ne farkı varki. Onun yerine Güven otursun. Seneye yabancı kısıtlaması da olacak. Gereksiz adamlarla vakit kaybetmememiz gerekiyor. Hulk'u alsalardı hem Ghezzal giderse onun boşluğunu doldurabilir 
hem de gerekirse forvet arkası oynatıp hücum gücünü artırabilirdik. Ama sanırım olmadı. 

Çevrimdışı mrred

The great gig in the sky

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı Alparslan

Beşiktaş'ta Lens sözleşme feshi için 2.2 m € talep etti.
Beşiktaş'ın teklifi 1.4 m €
(Murat Özen)
Bence 1.4 m € + üstüne okkalı bir dayak teklif etselerdi daha iyiydi. Aklım almıyor. Bir oyuncuyla 5 sene sözleşme yapmak için o oyuncu 18 yaşında yetenekli bir genç falan olması lazım. Zamanında yapılan bu fahiş hataların cezasını çekiyoruz malesef.

Çevrimiçi sEuL

Hulk defteri kapandı gibi görünüyor  :tabe:

https://twitter.com/Atletico/status/1355190215573385219

Neyse gorunuse gore yine de siyah - beyaz forma ile gorme sansimiz olacak adami.

Çevrimdışı Lucescu1903

Dün gelmeyeceğini söyledim zaten içime gelecekmiş gibi doğmuyordu.Kendimi kötüye hazırlamıştım.

Çevrimdışı can1903

Özel uçak falan ayarlanırsa, Pazar akşamı Tosun tribünde olur diye düşünüyorum.  :boxin:

Çevrimdışı MUSTAFA_

Özel uçak falan ayarlanırsa, Pazar akşamı Tosun tribünde olur diye düşünüyorum.  :boxin:
Tosun ihtimali çok düşük  :tabe:

https://twitter.com/Muratozen1903/status/1355200660665339905

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Samet Ç

Tosun Celta Vigo yapar Livaja hayırlı olsun

Çevrimiçi tolga1903

Atletico mineiro hulk'u açıklayacak sanırım livaja gelir artık