2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 46 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2844014 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı Savaş

Arkadaş hoca bir futbolcu istedi sadece. Bu kadar zor olmamalı ya.

Bir yerde Hoca Hulk'u, Başkan Cenk'i istiyor diye bişeyler okudum. Doğru olduğuna ihtimal bile vermek istemiyorum. Öyle bişey varsa insin sahaya Başkan çalıştırsın takımı o zaman.

Yönetim değişiyor, insanlar değişiyor, kafa yapısı aynı kalıyor ya delircem.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Şu mesajı da atmazsın. Bana sanki dünya yıldızı Cenk  :D

https://twitter.com/ctisik/status/1355140357873430529

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Çevrimdışı Savaş

Çevrimdışı MUSTAFA_

Madem Cenk'i almak istiyorduk, o zaman ne diye 16 yabancı istedik ki? Rakiplerimizi güçlendirmekten başka bir işe yaramadı.Aaa bir de Boyd kadroya dahil edildi.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi mayguntr

Madem Cenk'i almak istiyorduk, o zaman ne diye 16 yabancı istedik ki? Rakiplerimizi güçlendirmekten başka bir işe yaramadı.Aaa bir de Boyd kadroya dahil edildi.

Bi umut Mirin, Douglas, Lensi anadoluya veririrz umuduydu bence. Ayrica mac kadrosuna artik 14 yabancı yazılabilecek, hasic, Montero disarda kalmisti gecen hafta mesela.

Çevrimdışı tuncaboylu

Rezillik.
Bizi utandıran mesajlar....
Ahmakça da diğer yandan.

Madem zenginlere el açıyorsun, bari Hulk için aç.

Cenk çok oynamak istiyorsa, bıraksın 400 bin Euro'yu gelsin. Euro 2021'de yedek olacak yoksa.

Çevrimdışı Lucescu1903

Bugün de transfer yok.

Çevrimiçi tolga1903

Yahu bir futbolcu istedi de istediği futbolcu sıradan ekonomik şartlarına uygun oyuncu değil uğraşıldı olur olmaz ama gelmedi diye de karalar bağlamak bence doğru değil bu adam para yüzünden çok daha iyi kariyer yapacakken önce rusya sonra çin'e giden bir adam talisca'nın üst versiyonu bu konuda. Şu candaş tolga'nın yaptığı da resmen dezenformasyon para bulunamamış güya midem bulanıyor artık bu kulüple ilgili şöyle fakir edebiyatı yapılmasından 400 bin euro vermek istememek başka şey verememek başka şey hulk'a 3 milyon euro taahhüt eden yönetim 400 bin euro veremiyor öyle mi cenk için? Ayrıca ne cenk'i abi rehabilitasyon merkezi mi bu kulüp bize gelip abou'nun arkasında veya yokluğunda iş yapacak oyuncu lazımken daha düne kadar kariyer planlamasında olmayacağımız kadar kendini yüksekten satan cenk'in ne işi var bizde?

Ahmakça da diğer yandan.

Cenk çok oynamak istiyorsa, bıraksın 400 bin Euro'yu gelsin. Euro 2021'de yedek olacak yoksa.

Rezillik o ya zaten. Hulk için deseler hemen katkı gelir zaten, sen cenk dersen 40 kuruş bile gelmez.

Çevrimdışı Savaş

En geç bu akşama kadar haber bekler, yarın başka bir yere imzalar. Boşta kalmak istemez daha.

Çevrimdışı Savaş

Ahmakça da diğer yandan.

Bir de şu açıdan bakalım. Bu adamın fiyatı 1.7 demekki 1.3 civarında bir bütçe var elimizde. Bu da Hulk'un parası. Hulk için parayı bulduk ama Cenk için bekletiyoruz mu demek oluyor bu anlamadım.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Yahu bir futbolcu istedi de istediği futbolcu sıradan ekonomik şartlarına uygun oyuncu değil uğraşıldı olur olmaz ama gelmedi diye de karalar bağlamak bence doğru değil bu adam para yüzünden çok daha iyi kariyer yapacakken önce rusya sonra çin'e giden bir adam talisca'nın üst versiyonu bu konuda. Şu candaş tolga'nın yaptığı da resmen dezenformasyon para bulunamamış güya midem bulanıyor artık bu kulüple ilgili şöyle fakir edebiyatı yapılmasından 400 bin euro vermek istememek başka şey verememek başka şey hulk'a 3 milyon euro taahhüt eden yönetim 400 bin euro veremiyor öyle mi cenk için? Ayrıca ne cenk'i abi rehabilitasyon merkezi mi bu kulüp bize gelip abou'nun arkasında veya yokluğunda iş yapacak oyuncu lazımken daha düne kadar kariyer planlamasında olmayacağımız kadar kendini yüksekten satan cenk'in ne işi var bizde?
Bir anda Avrupa'daki misyonunu tamamlayıp bize dönesi tuttu. Kendini olduğundan iyi görmese belki kalıcı olabilirdi bulunduğu takımda. Tipik mentali düşük yerli oyuncu  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi tolga1903

Bir anda Avrupa'daki misyonunu tamamlayıp bize dönesi tuttu. Kendini olduğundan iyi görmese belki kalıcı olabilirdi bulunduğu takımda. Tipik mentali düşük yerli oyuncu  :tabe:

İşte bu yüzden kalsın orda gelmesin diyorum ben. Gelip de takımdaki huzuru bozma potansiyeli var oynayamayabilir oynayamadıkça da sorun yaratır medya üzerimize gelir euro 2021 için form tutması gerekiyor falan diye beyanatlar okuruz her yerde yönetimi de anlamıyorum 1 ay vardı kardeşim hiç mi oyuncu izleme ekibiniz menajer ilişkileriniz ağınız yok da iki tane isim üzerinden gidip duruyorsunuz

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı İsmail Özyurt

Allah göstermesin de Cenk falan geçecekler bu işleri. Beyimizin gönlünü edip kadroya alıp milli takıma hazırlayacağız. Olur paşam var mı başka emrin. Varsa oynamaya niyet para konusu yapmaz gelirsin. Artı millî takım muhabbeti falan yapılırsa Sergen Hoca'ya bir şey çeker de buraya yazmıyorum anlaşılmıştır herhalde.

En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı can1903

https://twitter.com/Muratozen1903/status/1355161940528664577

Hulk bugün kararını kulübe ileticekmiş.

Taraftarın ilgisinden dolayı çok mutlularmış. Akşam hareketli olacak belli ki  :icool:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Lucescu1903

2 gün mü kaldı tahtanın kapanması. ?

Çevrimdışı GreenBook

https://twitter.com/sametbrook1903/status/1355157945877733376
Birazdaysa beklemeye devam edersek Flamengo veya başka bi kulüp kapacak hulku bizede Cenk gervinho kalacak

https://twitter.com/Muratozen1903/status/1355161940528664577

Hulk bugün kararını kulübe ileticekmiş.

Taraftarın ilgisinden dolayı çok mutlularmış. Akşam hareketli olacak belli ki  :icool:

Kulüp resmi açıklama yapmadan derkennnnn ?????  :evillol:

YOKSA  :lol:

Çevrimdışı MUSTAFA_

Kulüp resmi açıklama yapmadan derkennnnn ?????  :evillol:

YOKSA  :lol:
Anladığım anlaşmışız ama bekletiyoruz. Bu açıklamalardan bu anlam çıkıyor. Başkan Cenk'i istiyor buradan anlaşılan :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı can1903

Şenol hoca, Cenk'e Beşiktaşa git forma gir avrupa şampiyonasında işimiz zor yoksa minvalinde bişey demiş  :evillol:

Arkadaşın dönmesi ondan böyle 3 hafta önce düşünmüyordu  :ebebe: :ebebe:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..