2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 33 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2844200 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bu arada Cenk Tosun da öyle sevilecek birisi değil. Bizden gidenlere bir şeyler oluyor  :tabe:

https://twitter.com/AsistAnaliz/status/1132815205099032578

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi Necmi

Tamam kanat olsun. 19 maçta 15 gole katkı yapacak kanatı kaça alıp kaça oynatacaksın?

Bulmak hu kadar kolaysa, en son hangi kanat oyuncusundan bu verimi aldık?

zaten kanat olarak hiç katkı alamıyoruz larinden tutturmuş insanlar kanat forvet diye bildiğin forvet arkası oynuyor adamın kanattan gelip attığı kaç gol var onun kanata gittiği kadar abuşda gidiyor yoksa sürekli merkezdedüşünün adam merkezde kaç top çaldı merkezden yaptığı koşuyla kaç gol attı şimdi hatırlamıyorum kanattan gelerek attığı bir golü
bildiğin forvet arkası oynuyoro sahadayken kanat bindirmelerini bek yapıyor bazende işde orta sahanın soluna geldiği oluyor o kadar abuşun önde yaptığı baskıda ortaya çıkan boşlukları kullanıyor o kanat ya stoperler ona bakmıyor abuş peşindeler o bomboş kalıyor merkezde sol açıkta olmadığı için bekin baskısındada olmuyor orayı bizim bek meşgul ediyor

Çevrimdışı mrred

Tamam kanat olsun. 19 maçta 15 gole katkı yapacak kanatı kaça alıp kaça oynatacaksın?

Bulmak hu kadar kolaysa, en son hangi kanat oyuncusundan bu verimi aldık?

Larin bizde 3.sezonunu yaşıyor.

Gelişime açık birini bulursun ucuza alırsın. Futbol kulübünün asli görevi zaten scout transferi yapmak yoksa kar edemez.

Hem borç çok diyoruz hem de gelen teklifleri küçümsüyoruz.

Bence Larin 6 hadi bilemedin 7 milyona kesinlikle satılabilir. Pandemi şartları var Kulüp ekonomik olarak zor durumda kontratının son senesine gelmişiz
The great gig in the sky

Çevrimdışı Lucescu1903

Gelişime açık birini bulursun ucuza alırsın. Futbol kulübünün asli görevi zaten scout transferi yapmak yoksa kar edemez.

Bence Larin 6 hadi bilemedin 7 milyona kesinlikle satılabilir. Pandemi şartları var Kulüp ekonomik olarak zor durumda kontratının son senesine gelmişiz

Ligin ilk devresinde 14-15 gol atmış adam penaltı yok bu gollerin içinde ayrıca bu golleri kanat oynayarak atmış.Daha ligin 2.ci yarısı var.Gelecek sene şampiyonlar ligi faktörü var sözleşmesini uzatırsın basit bir olay.Cenk tosunu şampiyonlar liginde parlatıp 22-23 milyon € sattık.Larini 5-6 milyon € satmak enayilik olur.Gelecek sene sonu şampiyon olup şampiyonlar liginde boy gösterince orada yapacağı başarılı işler ile rahat 25 milyon €'ya satabiliriz.
[ Son Düzenleme: 29 Ocak 2021, 13:08:32 Lucescu1903 ]

Çevrimdışı mourinho1903

Hay Allah'ım, hala kayboluyor diyor ya.

Adamın Galatasaray maçında rating'i 8.63.

Maçın en değerli adamı olmuş whoscored'a göre.

https://tr.whoscored.com/Matches/1490183/LiveStatistics/T%C3%BCrkiye-Super-Lig-2020-2021-Besiktas-Galatasaray

Fenerbahçe maçında 50. dakikada kırmızı görmüş, yine de 1 asisti var kağıt üzerinde. O kırmızı çıkmasa, en az 1 tane daha atar ya da artırırdı.

Aboubakar 25 yaşında sana geldiğinde, 3.3 alıyordu. Şimdi 2 sene top oynamamış haline veriyorsun 1.5'u.

Abuk sabuk şeyleri birbirine karıştırıp çorba yapıyorsun.

Öngörememişsin işte zamanında Larin'in bu kadar verimli olacağını, yanıldım de geç.

Fikrini değiştirmemek için gerçekleri değiştirmeye çalışan insanlar karşısındakini yorar.

Senden başka bir tane daha vardı burada, görünmüyor son 1 aydır.

6 aylik verimi guzel, sen bu adamla kontrat yaptiginda 6 aylik yapmayacaksin, 4-5 yillik yapacaksin.
6 aylik performansina kimse birsey demiyor zaten, ben onumuzdeki donemden ve potansiyelden bahsediyorum.
Ben Larin'in 2-2.5m euro edecek bir futbol oynayacagini dusunmuyorum, o kadar.
Ha, Larin'in potansiyelini on goremeyenlerden degilim. Aksine sezon basi herkes kiralik gitsin diye beklerken ben parasini biz verip gonderecegimize kalsin, net faydali olur diyordum,
hatta Burak-Larin ikilisi lig icin faydali olur diye dusunuyordum.
Sadece Larin faydali oyuncu bandinda degerlendirilebilir bence o kadar, otesi yok.
Yani ne sezon basinda yerin dibine sokan tayfadanim, ne de su an goklere cikaran tayfadan.

Çevrimdışı tuncaboylu

Kimse bir şey bilmiyor. Şimdi de Diego Costa yazmışlar.

https://twitter.com/buzzspor/status/1355086780211585028
Hangisi gelirse, ben demiştim demek için.

Çevrimdışı Lucescu1903

6 aylik verimi guzel, sen bu adamla kontrat yaptiginda 6 aylik yapmayacaksin, 4-5 yillik yapacaksin.
6 aylik performansina kimse birsey demiyor zaten, ben onumuzdeki donemden ve potansiyelden bahsediyorum.
Ben Larin'in 2-2.5m euro edecek bir futbol oynayacagini dusunmuyorum, o kadar.
Ha, Larin'in potansiyelini on goremeyenlerden degilim. Aksine sezon basi herkes kiralik gitsin diye beklerken ben parasini biz verip gonderecegimize kalsin, net faydali olur diyordum,
hatta Burak-Larin ikilisi lig icin faydali olur diye dusunuyordum.
Sadece Larin faydali oyuncu bandinda degerlendirilebilir bence o kadar, otesi yok.
Yani ne sezon basinda yerin dibine sokan tayfadanim, ne de su an goklere cikaran tayfadan.

Larinin kontratı 4 yıllık değil mi zaten ben mi yanlış biliyorum 2018'de alınmış 2022 yılına kadar 4 yıl yapmıyor mu  :alala:

Çevrimiçi Necmi

buda artık şehir efsanesi oldu scout transferi yapıp köşeyi dönen kulüp varmı dünyada
portekiz takımlarını gösteriyorlar ama hepsi batık ffp de çünkü üç tane oyuncu satacağım diye elli tane oyuncu alıyorlar çoğuda ellerinde patlıyor sonuçta scout transferide bedava gelmiyor kimse elindeki yeteneği bedava kaptıracak kadar salak değil bir talisca bulduğun zaman 16 yaşındaki haline 6-7 Milyon isterler bedava aldığın oyuncudanda 20 30 M luk oyuncu çıkartamazsın bu çok ender olur al işde larin mesela iki yıl kimse sabredemedi aslında kullanılırdı ama şenol yedi onu o zamanda söylemişdim bunu hatırlayan hatırlar oyuncuları yiyor dedim şans vermiyor

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimdışı GreenBook

Bu arada Cenk Tosun da öyle sevilecek birisi değil. Bizden gidenlere bir şeyler oluyor  :tabe:

https://twitter.com/AsistAnaliz/status/1132815205099032578
Onlara bakarsak ne futbolcular geldi geçti Burak Yılmaz bunun en basit örneği. Penaltı olmayan bi pozisyonda kendini yere atma olayı yıllardır unutulmadı sonuç olarak geldi el üstünde tutuldu yaptıklarıyla ispatladı yani Burak Cenk Den daha zor konumdaydı böyle şeylere takılmamak lazım
Koita adının geçtiği yerde Cenk i pamukla sarmamız lazım

Çevrimdışı tuncaboylu

Anlaşılan Hulk bize ucuz gelmiş  :D

https://twitter.com/futbolarena/status/1355097984095178757
Belli oldu, kimseyi alamayacak bunlar.

Boşuna heyecan yapıyoruz mal gibi, artık kısıtlı kadronun sağlam ve formda kalmasına dua edeceğiz.

Çevrimdışı GreenBook

Anlaşılan Hulk bize ucuz gelmiş  :D

https://twitter.com/futbolarena/status/1355097984095178757
Yaşı gelmiş 33. Eski Diego değilsin bu saatten sonra kim verir Sana bu paraları be adam yatmaya gelir bunun gibiler bu adama hiç sıcak değilim

Çevrimiçi yorgo_d(geodem)

https://twitter.com/kartalanalizcom/status/1355101337894191107

medya sacmaligindan baska bir sey degil .. Hulk zaten Diego Costa nin aldigindan daha az aliyor ki, Hulk i  maddi  sebeplerden alamiyorsak Costayi  zaten hic alamayiz  ... 
Yorgo

Çevrimdışı mrred

Bu Barbosa sert, kafa toplarında iyi ve düzgün pozisyon alan bir stoper, ikili mücadelelerde, kayarak müdahalelerde çok etkili. Görünüşünün aksine tekniği de yüksek ama pas yüzdesi biraz düşük, öyle bir Ruiz ustalığında paslar beklenmez kendisinden belirtelim.

O zaman bir analiz yapmamız şart oldu
Öncelikle ortaya bir durum tespiti yapalım

1.Seneye yabancı sınırlaması gelmesi kuvvetle ihtimal
2.Kadroda 18 yabancı var
3.Larinin maaşı 1.6 milyon
4.Larinin seneye yaza 1 yıllık sözleşmesi kalacak

Kazanç ve kayıp ihtimallerini yazalım

Larini hemen şimdi 6 7 milyon civarında satmanın avantajları

1.Bütçemiz açılacak yazın yapılacak transferler için limitimiz artacak (bundan tam emin değilim)
2.Maaş dengesi bir nebze olsun daha adil olacak
3.Yabancı sayımız 1 kişi azalacak
4.Seneye takım bütçesi daha dengeli olacak. Maaş ödendi ödenmedi muhabbetleri olmayacak
5.Alttan gelen kanat oyuncularına forma şansı doğacak

Larini satmamanın avantajları

1.İlk 11 oyuncusu olduğu için yerine adam bulmaya çalışmıcaz
2.Bu performansını sürdürürse şampiyon olursak bu yolda bize katkı sağlayacak
3.Performansı artarak devam ederse yazın daha yüksek bonservisle satma ihtimalimiz olacak

Peki güzel o zaman şöyle açıklayayım
1.Takımda 4 ay öncesine kadar düşünülmeyen bir adam sayesinde şampiyonluk gidiyorsa vay o zaman halimize
2.Şu an satmazsak yazın satacağımızın garantisi yok çünkü 1 yıl sözleşmesi kalıyor
3.Şu an satmazsak yaza kadar sakatlanmayacağının garantisi yok (Dorukhan sakatlandı satışı yalan oldu)
4.Şu an satmazsak yaza kadar daha yüksek bonservis getirisinin olması garanti değil
5.Şu an satmazsak 1.6 milyon eurodan maaştan daha fazla maaş verebileceğimiz garanti değil. (Adama zorla sözleşme uzatalım diyemeyiz . Sözleşmesinin bitmesine 1 yıl kalacağı için ilgilenen kulüpler kapı arkasından oyuncunun menajeri ile görüşeceklerdir . Kesin bilgi :)
The great gig in the sky

Çevrimiçi Samet Ç

Bu tenekenin bize faydası olmaz zararı olur sorunlu tip
Ayrıca şurada 2-3 gün kalmış Hulk'un adı çıkalı hafta oldu hala daha bitiremediler Costa'yı mı bitirecekler. :D

Çevrimdışı mrred

buda artık şehir efsanesi oldu scout transferi yapıp köşeyi dönen kulüp varmı dünyada
portekiz takımlarını gösteriyorlar ama hepsi batık ffp de çünkü üç tane oyuncu satacağım diye elli tane oyuncu alıyorlar çoğuda ellerinde patlıyor sonuçta scout transferide bedava gelmiyor kimse elindeki yeteneği bedava kaptıracak kadar salak değil bir talisca bulduğun zaman 16 yaşındaki haline 6-7 Milyon isterler bedava aldığın oyuncudanda 20 30 M luk oyuncu çıkartamazsın bu çok ender olur al işde larin mesela iki yıl kimse sabredemedi aslında kullanılırdı ama şenol yedi onu o zamanda söylemişdim bunu hatırlayan hatırlar oyuncuları yiyor dedim şans vermiyor
Arayan bulur abi.
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

Devre arası transfer döneminde takımlar can havliyle transfer yapmaya çalışıyorlar o yüzden bu fırsatı değerlendirip Larinin satılması taraftarıyım tabi yerine Cenk veya Hulk gelecekse yoksa satılmamalı
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

Takımda Josef Aboubakar ve Rıdvan dışında herkes satılabilir. Bunların yerleri zor dolar
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

Ayrıca şurada 2-3 gün kalmış Hulk'un adı çıkalı hafta oldu hala daha bitiremediler Costa'yı mı bitirecekler. :D
Costa da ciddi bel problemi var diye biliyorum. Sakat yahu adam. Yoksa şimdiye kalır mıydı
The great gig in the sky

Çevrimdışı tuncaboylu

O zaman bir analiz yapmamız şart oldu
Öncelikle ortaya bir durum tespiti yapalım

1.Seneye yabancı sınırlaması gelmesi kuvvetle ihtimal
2.Kadroda 18 yabancı var
3.Larinin maaşı 1.6 milyon
4.Larinin seneye yaza 1 yıllık sözleşmesi kalacak

Kazanç ve kayıp ihtimallerini yazalım

Larini hemen şimdi 6 7 milyon civarında satmanın avantajları

1.Bütçemiz açılacak yazın yapılacak transferler için limitimiz artacak (bundan tam emin değilim)
2.Maaş dengesi bir nebze olsun daha adil olacak
3.Yabancı sayımız 1 kişi azalacak
4.Seneye takım bütçesi daha dengeli olacak. Maaş ödendi ödenmedi muhabbetleri olmayacak
5.Alttan gelen kanat oyuncularına forma şansı doğacak

Larini satmamanın avantajları

1.İlk 11 oyuncusu olduğu için yerine adam bulmaya çalışmıcaz
2.Bu performansını sürdürürse şampiyon olursak bu yolda bize katkı sağlayacak
3.Performansı artarak devam ederse yazın daha yüksek bonservisle satma ihtimalimiz olacak

Peki güzel o zaman şöyle açıklayayım
1.Takımda 4 ay öncesine kadar düşünülmeyen bir adam sayesinde şampiyonluk gidiyorsa vay o zaman halimize
2.Şu an satmazsak yazın satacağımızın garantisi yok çünkü 1 yıl sözleşmesi kalıyor
3.Şu an satmazsak yaza kadar sakatlanmayacağının garantisi yok (Dorukhan sakatlandı satışı yalan oldu)
4.Şu an satmazsak yaza kadar daha yüksek bonservis getirisinin olması garanti değil
5.Şu an satmazsak 1.6 milyon eurodan maaştan daha fazla maaş verebileceğimiz garanti değil. (Adama zorla sözleşme uzatalım diyemeyiz . Sözleşmesinin bitmesine 1 yıl kalacağı için ilgilenen kulüpler kapı arkasından oyuncunun menajeri ile görüşeceklerdir . Kesin bilgi :)

Abi hala maaş dengesi diyorsunuz ya, 19 maçta 15 gole etki eden adamın 1.6 almasına kim ne ses çıkaracak da denge bozulacak?

Adamın sakatlık geçmişi yok. Oynama hırsı var. Gözü yarılıyor, tek gözle oynuyor.

Kaldı ki kimsenin sakatlanmayacağının garantisi yok, o zaman herkesle aylık sözleşme imzalayalım.

4 ay önce takımda düşünülmeyen adam şimdi takımı sırtlıyor işte, o da o dönem onu takımda düşünmeyenlerin aptallığı.

Çevrimdışı mourinho1903

Ligin ilk devresinde 14-15 gol atmış adam penaltı yok bu gollerin içinde ayrıca bu golleri kanat oynayarak atmış.Daha ligin 2.ci yarısı var.Gelecek sene şampiyonlar ligi faktörü var sözleşmesini uzatırsın basit bir olay.Cenk tosunu şampiyonlar liginde parlatıp 22-23 milyon € sattık.Larini 5-6 milyon € satmak enayilik olur.Gelecek sene sonu şampiyon olup şampiyonlar liginde boy gösterince orada yapacağı başarılı işler ile rahat 25 milyon €'ya satabiliriz.

Kulupler Larin icin siraya girdi de haberimiz mi yok? St. Etienne disinda talibi yok iste. Ustelik kontrati seneye bitiyor, uzatabilecekmisin veya uzatacaksan kaca patlayacak? Ki Larin'in CL'ye parlayacagi ne malum? Bence aksine kotu bir performans sergileyecek. Her oyuncu da zaten parlayacak parlayacak diye bekliyoruz, su ana kadar parlayan sayisi mi fazla yoksa performansi dusen ve keske satsak dedigimiz oyuncular mi fazla? Larin icin, hele bu pazarda, 25 milyon euro odenir diyorsan diyecek birsey yok. Bence Larin icin 10 milyon euro bile cok iyi para. Ha, devre arasi gitsin demiyorum tabii, kesinlikle sezon sonuna birakilmali. Yarisin icindeyken her turlu satmak akillica olmaz.

Çevrimdışı tuncaboylu

Kulupler Larin icin siraya girdi de haberimiz mi yok? St. Etienne disinda talibi yok iste. Ustelik kontrati seneye bitiyor, uzatabilecekmisin veya uzatacaksan kaca patlayacak? Ki Larin'in CL'ye parlayacagi ne malum? Bence aksine kotu bir performans sergileyecek. Her oyuncu da zaten parlayacak parlayacak diye bekliyoruz, su ana kadar parlayan sayisi mi fazla yoksa performansi dusen ve keske satsak dedigimiz oyuncular mi fazla? Larin icin, hele bu pazarda, 25 milyon euro odenir diyorsan diyecek birsey yok. Bence Larin icin 10 milyon euro bile cok iyi para. Ha, devre arasi gitsin demiyorum tabii, kesinlikle sezon sonuna birakilmali. Yarisin icindeyken her turlu satmak akillica olmaz.
Ya CL'de parlamasına ne gerek var.

Hayatında Avrupa Kupası maçı oynamayan Muriç, lig 6. sı takımdan 18 milyona gitti işte.

Adamın ne özelliği vardı da o parayı verdiler.

Çevrimdışı mrred

Lens de gidiyor sanırım fanatik yazdı. Hadi inşallah
The great gig in the sky