2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2835854 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı mourinho1903

Tamam kanat olsun. 19 maçta 15 gole katkı yapacak kanatı kaça alıp kaça oynatacaksın?

Bulmak hu kadar kolaysa, en son hangi kanat oyuncusundan bu verimi aldık?

Babel ve ondan evvel Holosko. Babel geldiginde 0 bonservis yillik 1.5 milyon euro'ya geldi. Larin'den de ustun bir oyuncuydu bu arada.
Avrupa'da belirli bir seviyede oynamis, fiziksel olarak guclu, pozisyon ve gol vurusu ortalamanin ustunde herhangi bir Afrikali forvet de o isi yapar.
Hatta ustune hizi, dripling yetenegi vs Larin'den iyi olur. Mesela Kone, Remy tipi oyuncularin biraz daha genc, bitik olmayan halinden bahsediyorum.
Ekuban kaca geldi mesela?
[ Son Düzenleme: 29 Ocak 2021, 10:49:57 mourinho1903 ]

Çevrimdışı tuncaboylu

Babel ve ondan evvel Holosko. Babel geldiginde 0 bonservis yillik 1.5 milyon euro'ya geldi. Larin'den de ustun bir oyuncuydu bu arada.
Avrupa'da belirli bir seviyede oynamis, fiziksel olarak guclu, pozisyon ve gol vurusu ortalamanin ustunde herhangi bir Afrikali forvet de o isi yapar.
Hatta ustune hizi, dripling yetenegi vs Larin'den iyi olur. Mesela Kone, Remy tipi oyuncularin biraz daha genc, bitik olmayan halinden bahsediyorum.
Holosko + para'daki Holosko mu?

Hani karşılığında Burak Yılmaz + Koray Avcı + 5 milyon Euro verdiğimiz Holosko?

Adamın hayatında 10 golü geçtiği sezon yok bizde, Larin 12 oldu yarım sezonda.

Babel en iyi sezonunda ligde 32 maçta 13 gol 6 asist yapmış. Larin bu tempoda giderse 25 maç olmadan geçecek bunu.

Üstelik Larin'in çok daha iyi bir profesyonel olduğunu, Arabistan'da oynarken alemlere katılmayacağını, sende oynarken başka takıma transfer olmak için saçını boyatmayacağını söyleyebilirim

Hulk istiyoruz deli gibi, gelip 19 maçta 12 gol 3 asist yapsa ben dahil hepimiz önünde secde ederiz. Elimizde bunu yapan 10 yaş genç adam var, 3'e satalım, 5'e satalım.

Şaka yapıyorsunuz cidden, başka bir izahı yok.

Çevrimiçi murat

babelin de takım oyununa katkısı yoktu. bek parlayan özelliği topu ayağına alıp kendine pozisyon oluşturup iyi şut çıkarmasıydı. larin kadar 2. forvet özelliği yoktu yada olcay gibi ortasaha özelliği presi asistçiliği vs.fenerbahçeye gelen stoch vardı onun fizikli hali.olcay larin babel karışımı adam bulmak pek mümkün değil ama hulk babel larin karışımı olur. şutu var santrafor özelliği var asistte yapıyor biraz olcaydan pres eksiği var. larin+babel+yarım olcay :D

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bakalım algı nasıl bir şeymiş. Bu pozisyonların çoğunu hatırlayan yoktur. Larin'e fazla yüklenmeyin bence. Bulmuşsunuz olduğundan daha değersiz göstermek yerine daha değerli gösterin. Sonra bizim oyuncuları fiyatları transfermarkt'ta niye daha düşük demeyin.

https://twitter.com/igdir1903/status/1355057145331539970

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı tuncaboylu

Lukaku'cu arkadaslar kizacak, ama ben Larin'in seneye 3'e 5'e bakmadan satilmasi taraftariyim. Nedenleri;

1 Sozlesmesi 2022'de bitiyor. Bu performansin ardindan 2 milyon euro'dan asagi oynamaz bence. Bu paralari bence etmeyecek bir oyuncu.

2 Bu kadar begenilmesinin nedeni bence beklentinin tamamen sifir olmasi. Kotu bir performans sergilemiyor kesinlikle, gayet iyi, ama 2-2.5 milyon euro yillik para alan bir yildiz olarak gelse bu kadar begenilmez. Iyi cikti iyi oynuyor denirdi o kadar. Ki adamin imza atacagi para bu gibi bir para olur. Ki onu gectim, aslinda o kadar ucuz oyuncu da degil. Yillik 1.6 milyon euro gunumuz sartlari icin ciddi para, Ghezzal ve Aboubakar'dan pahali bir oyuncu oldugunun farkina varmamiz lazim, ama pek farkinda degiliz. Hatta sozlesmesini yenilemek isteyince daha da pahali olacak.

3 CL'de oynar vs deniyor da, bence patlar. CL'de 1 gol bile atabilecegini dusunmuyorum. Gollerinin neredeyse tamamini bekle eslesme problemi ve savunmalarin yerlesim hatasindan dolayi atiyor. Birakin CL seviyesini, bu sene derbilerde bile ortada yoktu Larin. Karsisinda Sener, Linnes vs olunca bile adam etkisini kaybediyor. Siki savunma yapan Alanya, Goztepe'ye karsi sahada yoktu yine mesela. Acikcasi CL'de bizim Anadolu takimlarinin yaptigi gibi komik pozisyon hatalari yapilmiyor, o yuzden Larin'in bizim ligdeki zorlu maclardaki gibi tamamen etkisinin sifira inecegini dusunuyorum. Ve o seviyenin oyuncusu oldugunu hicbir sekilde dusunmuyorum. Ki pozisyon alma, fiziksel ustunlugu ve bitiriciligi disinda aman aman ozelligi yok. Adam gecemez, hizli degil, top suremiyor, uzaktan sutu yok, kaliteli bir pasor degil. CL'de gol atman icin biraz ekstra ozelliklerinin olmasi lazim, bunlar yok adamda.

4 Gol atan kanat oyuncusu tonla var. Tuncay, Kuyt, Sow, Visca, Babel, Holosko, bulabilirsin yani. Belki senede 20 gol atmaz, ama 10 atar. Bulabilirsin yani. Ama biz senelerce uzak forvet yerine 3'lu forvette cizgiye basan ve mac basi ceza sahasina 1 kere giren kanatlarla oynamaya alisik oldugumuz icin bize cok matah birseymis gibi geliyor.

5 Bence kendisinin yetenegi ve takim ici rolu nedeniyle senelik 1, maksimum 1.3 milyon euro gibi bir maasa olabilir, kabul edecekse kalsin. Zira kalite olarak dusuk bir takimin, kotu bir ligin iyi bir oyuncusu. Biz senede 30 mac kotu takimlara karsi oynayacagimiza ve bu takimlara karsi iyi is yaptigina gore kesinlikle kalabilir. Ama kendi yetenegi dogrultusunda bir maasa. Ayrica bir dusunmek lazim; Lukaku vs diyoruz da, bu kadar muhtesem, 15 milyon euro vs edecek bir adami niye sadece St Etienne istedi? Aboubakar'i mesela West Ham istiyor, cunku sira disi ozellikleri olan sira disi bir oyuncu. Bu arkadasi neden Lyon, Marseille, Everton, Wolves, Napoli istemiyor?

Şaka gibi yemin ediyorum.

Adam bulmak için 15 sene önceye gidip Tuncay falan demiş.

Daha komiği, saydığı adamların hepsine 25 yaşlarındayken (ta o zamanın parasıyla) 10 küsur milyon Euro'dan fazla bonservis ödenmiş.

Biz de hasbelkader bulduk bir tane, ama 3'e 5'e bakmadan satmalıyız.

Adamın rakip beklere üstünlük kurmasının sebebi 1.90 olması. 1.70'lik adamlara karşı muazzam bir hava topu üstünlüğü var. 1.90 olup kanat oynayabilen santrafor Mandzukic işte. 34 yaşında 6 ay boşta kalıp, 2 milyon maaşla Milan'a gidiyor.

Diyorum, Beşiktaş taraftarı eskiden böyle değildi.

Çevrimdışı mourinho1903

Holosko'nun bonservisi pahaliydi ama capi belliydi. O haliyle bile gidip tonla gol atti. Unutmustum bak, Olcay da var ornek olarak.
Larin'in 12 golu bence tamamen bu doneme ozel birsey. Zaten attigi golun 4 tanesi Rize macinda abuk subuk defans hatalarindan geldi.
Larin'in gercek performansini ikinci devrede ve kalirsa seneye Avrupa kupalarinda gorecegiz. Daha fazla tartismaya gerek yok, ben soyleyecegimi soyledim.
Ki bunun teaser'ini bu seneki derbilerde gorduk, Larin ortada bile yoktu. Capi hangi takimlara yetiyor belli, o da bu donemde.
Bence tam anlamiyla bir one season wonder, ki bunlardan da onlarca sayabilirim. Ha, bahsedildigi kadar berbat bir forvet degil, gecen sene de degildi. Adil bir sans verilmedi kendisine
ve hak ettiginden cok daha fazla sekilde yerin dibine sokuldu (maasindan dolayi). Kendisi normal sartlarda bence 1 milyon euro civari bir maasa oynayacak
iyi bir yardimci forvet. O kadar. Berbat bir oyuncu degil, cok iyi bir oyuncu da degil.

Sadece su sorunun cevabini ver bana; sana gore yarim senede 12 gol tesadufi degil, adamin gercek performansini yansitiyor.
Senede 24 gol ediyor, hadi 20 diyelim biz ona, biraz asagi cekelim. Bu adam 25 yasinda olduguna gore prime donemi daha gelecek.
Yani biz devre arasi Larin'le 5 senelik bir sozlesme imzalasak:

1 Larin onumuzdeki 5 sene her sene 20 gol atip 100 gol barajini asacak mi sana gore? Bunu ima ediyorsun.
2 Bu performansin karsiligi bence senede 2 milyon euro bile olmaz, bu performansin karsiligi adama 3.5 milyon euro bile verirsin. O zaman senelik 3.5 milyon euro verelim mi sence?

Çevrimdışı mourinho1903

Bakalım algı nasıl bir şeymiş. Bu pozisyonların çoğunu hatırlayan yoktur. Larin'e fazla yüklenmeyin bence. Bulmuşsunuz olduğundan daha değersiz göstermek yerine daha değerli gösterin. Sonra bizim oyuncuları fiyatları transfermarkt'ta niye daha düşük demeyin.

https://twitter.com/igdir1903/status/1355057145331539970

Larin de bizde onca sene oynasin, emin ol boyle goruntulerden compilation rahatlikla yaparsin. Duyan da sanki Larin'in top kontrolu vs mukemmel zanneder, sanki Larin hic abuk subuk top kaybetmiyor.
Adamin ayagina gelen her top ceza sahasi icinde pozisyon olmadigi surece default olarak top kaybi zaten.
Holosko cok iyiydi demiyorum, bence o da vasatti. Ama oynadiginda belirli bir gol barajini geciyordu.
Bu arada Holosko da bize geldigi devrede Manisa'da 8 gol atmisti. Larin'in Rize macini cikar ayni performans iste.
Ararsan bu gibi yarim/1 sezonluk siradisi performansli vasat tonla adam bulursun.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Larin de bizde onca sene oynasin, emin ol boyle goruntulerden compilation rahatlikla yaparsin. Duyan da sanki Larin'in top kontrolu vs mukemmel zanneder, sanki Larin hic abuk subuk top kaybetmiyor.
Adamin ayagina gelen her top ceza sahasi icinde pozisyon olmadigi surece default olarak top kaybi zaten.
Holosko cok iyiydi demiyorum, bence o da vasatti. Ama oynadiginda belirli bir gol barajini geciyordu.
Bu arada Holosko da bize geldigi devrede Manisa'da 8 gol atmisti. Larin'in Rize macini cikar ayni performans iste.
Ararsan bu gibi yarim/1 sezonluk siradisi performansli vasat tonla adam bulursun.
İsmi Larin değil Gomes olsa yada isimli bir oyuncu olsa bunların hiçbirini yazmazdınız. Larin de Gomez gibi şampiyonluk kazandırmadan size yaranamayacak anlaşılan  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı mourinho1903

İsmi Larin değil Gomes olsa yada isimli bir oyuncu olsa bunların hiçbirini yazmazdınız. Larin de Gomez gibi şampiyonluk kazandırmadan size yaranamayacak anlaşılan  :tabe:

Gomez bize geldiginde FB macinda 2 gol atmisti ilk devrede, GS macinda uzaktan cakip maci almisti. Sampiyonluk macinda deplasmanda GS'ye gol atmisti.
Gomez'di. Gomez'in performansinin 1 senelik olmadigi belliydi, adamin kalitesi de, portfoyu de belli.
Larin'in kariyeri de belli, portfoyu de belli. Daha gecen sene Belcika'da kume dusme hattinda yer alan takimin oyuncusu.
Gomez'le Larin'i ayni cumlede kullanmak biraz garip oluyor.

Çevrimdışı tuncaboylu

Gomez bize geldiginde FB macinda 2 gol atmisti ilk devrede, GS macinda uzaktan cakip maci almisti. Sampiyonluk macinda deplasmanda GS'ye gol atmisti.
Gomez'di. Gomez'in performansinin 1 senelik olmadigi belliydi, adamin kalitesi de, portfoyu de belli.
Larin'in kariyeri de belli, portfoyu de belli. Daha gecen sene Belcika'da kume dusme hattinda yer alan takimin oyuncusu.
Gomez'le Larin'i ayni cumlede kullanmak biraz garip oluyor.
Ya derbilerde atmasa ne olacak, ergen muhabbeti bunlar.

Kaldı ki Fenerbahçe'ya karşı da, Galatasaray'a karşı da birer asist yaptı.

Hele Galatasaray maçındaki asisti kendisine yazılır.

Başakşehir'e attı işte.

Yarım sezonda 15 gole katkı yapan adamı savunuyoruz burada, hale bak.

Çevrimdışı tuncaboylu

Manisa'da atılan 8 golle Beşiktaş'ta atılan 8 gol aynı şey mi?

Kafa mı buluyorsun, bizi mi troll'lüyorsun?.

Çevrimdışı tuncaboylu

Holosko'nun bonservisi pahaliydi ama capi belliydi. O haliyle bile gidip tonla gol atti. Unutmustum bak, Olcay da var ornek olarak.
Larin'in 12 golu bence tamamen bu doneme ozel birsey. Zaten attigi golun 4 tanesi Rize macinda abuk subuk defans hatalarindan geldi.
Larin'in gercek performansini ikinci devrede ve kalirsa seneye Avrupa kupalarinda gorecegiz. Daha fazla tartismaya gerek yok, ben soyleyecegimi soyledim.
Ki bunun teaser'ini bu seneki derbilerde gorduk, Larin ortada bile yoktu. Capi hangi takimlara yetiyor belli, o da bu donemde.
Bence tam anlamiyla bir one season wonder, ki bunlardan da onlarca sayabilirim. Ha, bahsedildigi kadar berbat bir forvet degil, gecen sene de degildi. Adil bir sans verilmedi kendisine
ve hak ettiginden cok daha fazla sekilde yerin dibine sokuldu (maasindan dolayi). Kendisi normal sartlarda bence 1 milyon euro civari bir maasa oynayacak
iyi bir yardimci forvet. O kadar. Berbat bir oyuncu degil, cok iyi bir oyuncu da degil.

Sadece su sorunun cevabini ver bana; sana gore yarim senede 12 gol tesadufi degil, adamin gercek performansini yansitiyor.
Senede 24 gol ediyor, hadi 20 diyelim biz ona, biraz asagi cekelim. Bu adam 25 yasinda olduguna gore prime donemi daha gelecek.
Yani biz devre arasi Larin'le 5 senelik bir sozlesme imzalasak:

[bb1 Larin onumuzdeki 5 sene her sene 20 gol atip 100 gol barajini asacak mi sana gore? Bunu ima ediyorsun.[/b]
2 Bu performansin karsiligi bence senede 2 milyon euro bile olmaz, bu performansin karsiligi adama 3.5 milyon euro bile verirsin. O zaman senelik 3.5 milyon euro verelim mi sence?

Neden aşamasın?

Önümüzdeki 5 senede ligin kalitesi mi artacak? 4 gol attığı Rizespor gidip, Everton falan mı gelecek yerine?

Rize gidecek, Giresun gelecek. Denizlispor gidecek, Samsunspor gelecek. Ne değişecek yani Türkiye Ligi'nde?

Penaltıları da kullanmaya başlasın, her sene 20'ye yakın atar.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Larin'in tartışılması bile komik geliyor bana. Sezon başındaki Larin ile şu andaki Larin'i bile kıyaslamam ben. Larin gol attıkça, takım oyununa katkı yaptıkça morallenen ve daha iyi oynamaya başlayan bir oyuncu. Burada "kazma" muammelesi görüp şampiyonluk konuşulurken satılsın denilmesi gerçekten çok komik. Bence bu konuyu sezon sonuna kadar kapatalım. Şurada transfer döneminin bitmesine 2 gün kalmış. Saçma haberlere bu kadar itibar etmeyelim. Larin ne dersek diyelim sezon sonuna kadar bizde, 2022'ye kadar da sözleşmesi var. Sevmeyenler gollerini izlemesinler  :ebebe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı mourinho1903

Ya derbilerde atmasa ne olacak, ergen muhabbeti bunlar.

Kaldı ki Fenerbahçe'ya karşı da, Galatasaray'a karşı da birer asist yaptı.

Hele Galatasaray maçındaki asisti kendisine yazılır.

Başakşehir'e attı işte.

Yarım sezonda 15 gole katkı yapan adamı savunuyoruz burada, hale bak.

Derbilerle kastim, adam zorluk derecesi yukseldikce kayboluyor. Senelik 2-2.5 milyon euro verdigin adam bayrak adam olmali.
Aboubakar yillik 1.5 milyon euro aliyorken derbilerde, CL maclarinda sinecek adama 2-2.5 milyon euro vermeyi dogru bulmuyorum.
Ki yazimin ana fikri de o zaten. Dikkatli okuduysan son cumlede zaten uygun bir maliyetle kalsin, cunku kucuk takimlara karsi onemli bir koz dedim.
GS macinda yaptigi asist 3'e 1 bombos pozisyonda bir asist. 70 dakika mac sikisirken ortada yoktu. Tek bir pozisyona girdi o da rakibin sacma sapan geri pasindan dolayi, onda da su Holosko compilation'indaki pozisyonlarin hepsinden daha komik vurusla auta atti topu.
FB macinda da ortada yoktu, kirmizi kartla da cikti zaten. Yaptigi asist de mukemmeldi gercekten, resmen al da at dedi Aboubakar'a, inanilmaz bir asist. Hatta o gol Aboubakar'a yazilmamali, Larin'e yazilmali bence. Busquets'in Messi'ye yaptigi asistle yarisir.

Çevrimdışı mourinho1903

Neden aşamasın?

Önümüzdeki 5 senede ligin kalitesi mi artacak? 4 gol attığı Rizespor gidip, Everton falan mı gelecek yerine?

Rize gidecek, Giresun gelecek. Denizlispor gidecek, Samsunspor gelecek. Ne değişecek yani Türkiye Ligi'nde?

Penaltıları da kullanmaya başlasın, her sene 20'ye yakın atar.

Yarim sezonluk ekstra bir performans oldugunu dusunuyorum. Duyan da sanki her oyuncu her sezon/6 ay ayni performansi gosteriyor zanneder. Oyle birsey yok futbolda.
Yarim sezonluk performansi cok iyi, ama ben bunun surdurulebilir oldugunu dusunmuyorum.
Bak, soruya net cevap vermedin.
Larin kalirsa her sene 20 gol barajini sence asar mi ve bunun maliyeti sence ne olmali?
Bak, yavas yavas donmeye basladin. Yarim sene 12 gol diyordun, simdi penaltilarla 20'ye yakina cevirdin bile.
Cunku sen de aslinda bunun surdurulebilir olmadigini, suni oldugunu biliyorsun.
Larin bence ikinci yarida 6-7 gol barajini gecemez, ligin son haftalarinda siki rakiplere karsi, derbilerde bence cok kotu bir performans sergileyecek.
Hatta gelirse bence net olarak Hulk veya Cenk Tosun'a formayi kaptiracak.
Daha fazla tartismaya da gerek yok, zaman kimin hakli ciktigini gosterecek.
Hatta bak, onumuzde Trabzon maci var. Insallah hafta sonu hattrick yapar da benim soylediklerimi agzima tikar.

Çevrimdışı tuncaboylu

Derbilerle kastim, adam zorluk derecesi yukseldikce kayboluyor. Senelik 2-2.5 milyon euro verdigin adam bayrak adam olmali.
Aboubakar yillik 1.5 milyon euro aliyorken derbilerde, CL maclarinda sinecek adama 2-2.5 milyon euro vermeyi dogru bulmuyorum.
Ki yazimin ana fikri de o zaten. Dikkatli okuduysan son cumlede zaten uygun bir maliyetle kalsin, cunku kucuk takimlara karsi onemli bir koz dedim.
GS macinda yaptigi asist 3'e 1 bombos pozisyonda bir asist. 70 dakika mac sikisirken ortada yoktu. Tek bir pozisyona girdi o da rakibin sacma sapan geri pasindan dolayi, onda da su Holosko compilation'indaki pozisyonlarin hepsinden daha komik vurusla auta atti topu.
FB macinda da ortada yoktu, kirmizi kartla da cikti zaten. Yaptigi asist de mukemmeldi gercekten, resmen al da at dedi Aboubakar'a, inanilmaz bir asist. Hatta o gol Aboubakar'a yazilmamali, Larin'e yazilmali bence. Busquets'in Messi'ye yaptigi asistle yarisir.

Hay Allah'ım, hala kayboluyor diyor ya.

Adamın Galatasaray maçında rating'i 8.63.

Maçın en değerli adamı olmuş whoscored'a göre.

https://tr.whoscored.com/Matches/1490183/LiveStatistics/T%C3%BCrkiye-Super-Lig-2020-2021-Besiktas-Galatasaray

Fenerbahçe maçında 50. dakikada kırmızı görmüş, yine de 1 asisti var kağıt üzerinde. O kırmızı çıkmasa, en az 1 tane daha atar ya da artırırdı.

Aboubakar 25 yaşında sana geldiğinde, 3.3 alıyordu. Şimdi 2 sene top oynamamış haline veriyorsun 1.5'u.

Abuk sabuk şeyleri birbirine karıştırıp çorba yapıyorsun.

Öngörememişsin işte zamanında Larin'in bu kadar verimli olacağını, yanıldım de geç.

Fikrini değiştirmemek için gerçekleri değiştirmeye çalışan insanlar karşısındakini yorar.

Senden başka bir tane daha vardı burada, görünmüyor son 1 aydır.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı MUSTAFA_

https://twitter.com/Salimmanav/status/1355080772366069761
Kimsenin bir şey bildiğini düşünmüyorum. Buna Murat Özen de dahil. Hepsi işkembeden sallıyor. Hala Hulk da Cenk de başka birisi de gelebilir. Resmi açıklama beklemek lazım. Zaten en geç yarın görürüz açıklamayı da  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Savaş

Bu işin bu akşam belli olması lazım artık. Yine kuryelere bırakmamak lazım. Bu akşam kap yapılıp yarın imzanın gelmesi gerekiyor.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı can1903

Kimsenin bir şey bildiğini düşünmüyorum. Buna Murat Özen de dahil. Hepsi işkembeden sallıyor. Hala Hulk da Cenk de başka birisi de gelebilir. Resmi açıklama beklemek lazım. Zaten en geç yarın görürüz açıklamayı da  :tabe:
Mözenin tek avantajı menajerlerle çok yakın olması  :ebebe: Hulk ile ilgili en doğru bilgiyi verebilicek adam o, Ahmet Bulutla arası çok iyi ama bence biraz olumsuz yaklaşıyo Ahmet Bulutla görüşüp böyle davranıyor olabilir başından beri temkinli  :money:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı GreenBook

Hulk işi çorbaya döndü her kafadan bi ses insanları kıl ediyorlar

Çevrimdışı MUSTAFA_

Mözenin tek avantajı menajerlerle çok yakın olması  :ebebe: Hulk ile ilgili en doğru bilgiyi verebilicek adam o, Ahmet Bulutla arası çok iyi ama bence biraz olumsuz yaklaşıyo Ahmet Bulutla görüşüp böyle davranıyor olabilir başından beri temkinli  :money:
Bulut ile yakın olabilir ama yönetimle değil. Dünkü Mirin olayı bunun göstergesi. Zaten basının aynı anda girdiği haber (yönetimin whats app grubunda paylaştığı) dışında doğru haber çıkmıyor. Bak yine herkes farklı farklı haber girdi. Beklemek lazım.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı GreenBook