2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 35 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2847649 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı tuncaboylu

Değerini bulan herkes satılmalı. Scout transferlerine önem verilmeli. Elimizde patlıyor yoksa. Larini sene başında gitsin diye dua ediyorduk. Zorlamanın anlamı yok. Talibi olana hemen satcaksın. Daha Hasic var Body var. Orayı hemen Türk veya gelecek vaad eden biriyle dolduracaksın. Larin "emekçi" bu tip oyuncu illaki bulunur.

Hepimiz etmiyorduk.

Şu futbol piyasasında 25 yaşında 19 maçta penaltısız 12 gol 3 asist yapmış kanat forvete 5 milyon teklif geldi diye satmak, aptallıktan başka bir şey olmaz.

Adam sezonun yarısı gelmeden 15 gole katkıda bulunmuş, ne 5'inden bahsediyorsunuz.

Muriç gibi kerestenin 17'ye satıldığı yerde, Larin için 15'ten aşağı bir teklif kabul bile edilmez.

Çevrimdışı murat

Hepimiz etmiyorduk.

Şu futbol piyasasında 25 yaşında 19 maçta penaltısız 12 gol 3 asist yapmış kanat forvete 5 milyon teklif geldi diye satmak, aptallıktan başka bir şey olmaz.

Adam sezonun yarısı gelmeden 15 gole katkıda bulunmuş, ne 5'inden bahsediyorsunuz.

Muriç gibi kerestenin 17'ye satıldığı yerde, Larin için 15'ten aşağı bir teklif kabul bile edilmez.

maaşından kurtulsak yeter onur ne 5 milyonu? yedek olarak bile katlanılamayacak bir oyuncudan bahsediyoruz ne çabuk unutuluyor  daha 5 ay   

geçmedi üstünden.2.5 bonservis 1.6 da maaş vermişiz.

Çevrimiçi sEuL

Hepimiz etmiyorduk.

Al bendende o kadar, Larin’in satilmasini isteyen ne kadar da cok kisi varmis. Konusulan rakamlarda cidden gulunc, formunun zirvesinde ve sadece sezonun ilk devresinde hemen hemen her macta skora katki veren bir oyuncuyu anadolu takimlarindan yada avrupadan git al bakalim alabiliyorsan. Birden fazla pozisyonda oynatabiliyoruz, hucum oyuncularina gore defansif katkisida cok iyi ve daha 25 yasinda. Hollanda’ya gonderdik oradada fena bir performans gostermedi. Almak isteyen kesenin agzini acacak. Devre arasindada satilmasina kesinlikle karsiyim, gidecekse sene sonunda gitsin.

Çevrimdışı Necmi

Değerini bulan herkes satılmalı. Scout transferlerine önem verilmeli. Elimizde patlıyor yoksa. Larini sene başında gitsin diye dua ediyorduk. Zorlamanın anlamı yok. Talibi olana hemen satcaksın. Daha Hasic var Body var. Orayı hemen Türk veya gelecek vaad eden biriyle dolduracaksın. Larin "emekçi" bu tip oyuncu illaki bulunur.
şampiyon olursak seneye değerini katlar elinde olgunlaşmaya başlamış oyuncuyu artık tam olgunlaşsın diye bekleyeceksin bence cenki tam zamanında sattık ama larin için zamanı değil daha gelişim kaydediyor

Çevrimdışı Necmi

Al bendende o kadar, Larin’in satilmasini isteyen ne kadar da cok kisi varmis. Konusulan rakamlarda cidden gulunc, formunun zirvesinde ve sadece sezonun ilk devresinde hemen hemen her macta skora katki veren bir oyuncuyu anadolu takimlarindan yada avrupadan git al bakalim alabiliyorsan. Birden fazla pozisyonda oynatabiliyoruz, hucum oyuncularina gore defansif katkisida cok iyi ve daha 25 yasinda. Hollanda’ya gonderdik oradada fena bir performans gostermedi. Almak isteyen kesenin agzini acacak. Devre arasindada satilmasina kesinlikle karsiyim, gidecekse sene sonunda gitsin.

uzağa gitmeye gerek yok hataydaki oyuncuyu almaya çalış bakalım ne isteyecekler

Çevrimiçi Samet Ç

Larini 5 6 ya satalım ben fitim sonraki satıştan pay koydurabiliriz.

2022 sonunda sözleşmesi bitiyor. Gelecek yaza bu 5 6 ya da satamayabiliriz. Zira 1 senelik sözleşmesi kalacak. Bir de yazın piyasa daha hareketli ve alternatifler bol oluyor. Larini satıp yerine Kenan Karaman ve Salih Özcan'ı hemen almalıyız.
Sende galiba vasat oyuncu sevdası var.Koita Kenan Karaman falan. Ayrıca şampiyon olamadıktan sonra oyuncu satmanın pek önemi yok istediğin kadar sat sportif başarı gelmedikten sonra borç azalmaz üstüne artar çünkü başarı için her seferinde sattığından daha fazlasını harcayacaksın.
[ Son Düzenleme: 29 Ocak 2021, 02:25:06 Samet Ç ]

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

https://twitter.com/baskanoptikjk/status/1354928653956767750

Gece gece millet bulmaca gibi çözmeye çalışıyor  :lol: :lol: Hulk kararını vermiş sanıım.

Çevrimdışı tuncaboylu

maaşından kurtulsak yeter onur ne 5 milyonu? yedek olarak bile katlanılamayacak bir oyuncudan bahsediyoruz ne çabuk unutuluyor  daha 5 ay   

geçmedi üstünden.2.5 bonservis 1.6 da maaş vermişiz.
Evet abi, maaşı fazla.

Kanada'da 200 bin Euro'ya oynuyordu bu adam, hayatı boyunca 200 bin Euro almak zorunda o yüzden.

Bu adamı transfer edenlerden hesap soramıyoruz ki işte.

Çevrimdışı Necmi

Hepimiz etmiyorduk.

kaç gol attığıda önemli değil kılçıksız goller attı kolay basit goller değil fırsatçılık var emek var golü koklama var yer tutuş var birçok kulüp el ovuşturarak izliyordur şu anda en önemlisi epl ye gidecek tarzı var

Çevrimdışı MUSTAFA_

kaç gol attığıda önemli değil kılçıksız goller attı kolay basit goller değil fırsatçılık var emek var golü koklama var yer tutuş var birçok kulüp el ovuşturarak izliyordur şu anda en önemlisi epl ye gidecek tarzı var
EPL'de fırsatçı golcüler çok iş yapıyor. Ben İngiltere göreceğini düşünüyorum oyununu geliştirirse  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tuncaboylu

Kendi futbolcusuna bu kadar az değer veren bir takım taraftarı daha olamaz, ne ara böyle olduk anlamıyorum.

Herifler Güney Kıbrıs'tan aldıkları Macar stoper hakkında 90 dakikada 300 tane entry giriyorlar, oynadıkları takım da ligin en kötü hücumu olan Kayserispor.

Biz burada maç başına 0.8 gole katkı yapan 25 yaşındaki adama 5 verdiler sat sat sat, 5 maç üst üste gol yemeyen 19 yaşında kaleciye 3.5 verdiler sat sat sat.

Yemin ediyorum, Larin renklilerden birinde olsa transfermarkt değeri en az 12-13'tü, sosyal medyada da 30'dan aşağı satılmasın goygoyu yapılıyordu.

Çevrimdışı murat

https://twitter.com/baskanoptikjk/status/1354928653956767750

Gece gece millet bulmaca gibi çözmeye çalışıyor  :lol: :lol: Hulk kararını vermiş sanıım.
hep böyle gece çıkıyor bu şeyler ama bu sefer brezilya saat farkı acaba dedirtiyor.her seferinde inanmak için bir sebep buluyoruz.yalnız o kırmızı siyah kalp ne ola ki?flamengo olmasın.

Çevrimdışı Karabay

hep böyle gece çıkıyor bu şeyler ama bu sefer brezilya saat farkı acaba dedirtiyor.her seferinde inanmak için bir sebep buluyoruz.yalnız o kırmızı siyah kalp ne ola ki?flamengo olmasın.
Antep abi  :kop:

flamengo değil de en ciddi rakip atletico mineiro. onların da rengi siyah beyaz.
Bugün eşiyle fotoğraf paylaştı quaresmanın kafasının arkasında olan incil ayeti koymuş kartal falan diyor ayette.
Bizim sembolümüz kartal onların ki horoz.
Yani böyle küçük küçük ipuçları topluyor herkes deli gibi twitterda  :lol:

Çevrimdışı Necmi

bende ona takıldım aha dedim eskişehire geliyor😳

Eskişehir transfer tahtasını açmış gibi gözüküyor  :evillol:

Çevrimdışı MUSTAFA_

O Hulk'un kendi markasının renkleriymiş  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Necmi

Sandıktan çıkaralım belliki lazım olacak

Çevrimdışı Karabay

Gelmiş mi gelmiş mi?

Çevrimdışı nusretaslanturk

Çevrimdışı tuncaboylu

Attın zehirli oku, hadi bakalım.

Çevrimiçi Samet Ç

flamengo değil de en ciddi rakip atletico mineiro. onların da rengi siyah beyaz.
Bugün eşiyle fotoğraf paylaştı quaresmanın kafasının arkasında olan incil ayeti koymuş kartal falan diyor ayette.
Bizim sembolümüz kartal onların ki horoz.
Yani böyle küçük küçük ipuçları topluyor herkes deli gibi twitterda  :lol:
Ronaldinho işi gibi olmasın o transferde de Minerio taş koymuştu transfer işini de Ahmet Nur Çebi halletmeye çalışıyordu.

Çevrimdışı Necmi

Gelmiş mi gelmiş mi?
bilmem

Ben her ihtimale karşı hazırlıksız yakalanmayayım dedim