2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2844875 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı MUSTAFA_

Hulk'u salın artık. Cenk de aradığımız oyuncu değil bence 🙂
Birisi gelsin artık. Hulk araç, amaç değil. Hulk = transfer demek oldu artık yönetim yüzünden  :ebebe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Bu mesajını Cenk'e gönderdim, gözleri mutluluk yaşlarıyla dolu dolu olmuş bir selfie attı.

Hiç zannetmiyorum kendisini dev aynasında gören gaziantepli az saçlı cenk zaten aksi halini yediremezdi kendine.

Çevrimiçi yaço58

https://twitter.com/Cynegeticus/status/1354844756761845762

Arkadaşlar limit muhabbeti çok sıktı artık fb hs çatır çatır transfer yapacak her şeyi yapıp limite takılmayacak bize gelince limit var güya mesut 6 ay para almayacakmıi inanan varmı yok yönetim çıksın konuşsun o zaman

Çevrimdışı caner.eryigit

Hoca bir tane adam istemiş takım lider şıkır şıkır top oynuyor istediğini de yapmayacaksınız ayıptır derler.
Ismarlama haberlerle yok limitmiş fln mış geçin o işleri alan nasıl alıyor

Çevrimdışı haluk.m

Bu kafayla gidersek gelecek sezon limit yüzünden Rosier kalmaz, Rıdvan ve Aboubakar'ı da elden çıkarmak zorunda kalırız.   

Çevrimdışı Lucescu1903

Bu kafayla gidersek gelecek sezon limit yüzünden Rosier kalmaz, Rıdvan ve Aboubakar'ı da elden çıkarmak zorunda kalırız.

Bu limit işine bir bizim yönemi takıyor bence eski yönetim gibi.Diğer takımların başkanlarının umursadıkları yok.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Hulk peşine düştüğü söylenen taraftarımız "#SergenHocaNeİsterseO" diye hashtag açmış ve Türkiye gündemine sokmuş  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi tolga1903

Limit işinin hesaplanmasında bile büyük adilik var. Hadi gs geçen sene şl gördü diye limiti yüksek peki fb'ye bizden 80 90 milyon tl fazla limit verilmesinin sebebi ne? Bankalar birliği anlaşması yaptıkları için yüksek limit verildiği söylendi öyle değil mi?

https://uzmanparam.milliyet.com.tr/kap-haberi/fenerbahce-baskani-koc-bankalar-birligi-ile-en-gec-subatin-ilk-haftasi-imzalayacagiz/1765370/

Herifler henüz imzalamamış. Buradan şunu anlıyorum adidas ile yapacağımız ama daha görüşme aşamasında olduğumuz 5 yıllık yeni anlaşmanın mevcut limitimize eklenmesi gerekiyordu. Çünkü henüz imzalanmayan anlaşma sayesinde rakibimize sezon başındakinden 2 kat fazla limit açıldı. Bu ülkede olanlara şaşırmıyorum ama açık açık elimiz kolumuz bir kurum tarafından bağlanıyor üstüne rakiplerimizin önü açılıyor burada bize yapılana karşılık çok ağır konusmak istiyorum ancak ceza yerim. Çok sevgili yöneticilerimiz şu limit konusunda hakkımızı çatır çatır yedirdi.

Çevrimdışı nusretaslanturk

Artık olacaksa olsun şu transfer, olmayacaksa da uzatmasınlar arkadaş , Pazar günü Trabzon maçı var ..Hulk’tur Cenktir boğulduk kaldık

Çevrimiçi levitate

Hulk peşine düştüğü söylenen taraftarımız "#SergenHocaNeİsterseO" diye hashtag açmış ve Türkiye gündemine sokmuş  :tabe:
hoca karar değiştirip artık koita istiyorum derse dönmesinler ama :D
bipbipbupbup

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Limit işinin hesaplanmasında bile büyük adilik var. Hadi gs geçen sene şl gördü diye limiti yüksek peki fb'ye bizden 80 90 milyon tl fazla limit verilmesinin sebebi ne? Bankalar birliği anlaşması yaptıkları için yüksek limit verildiği söylendi öyle değil mi?

https://uzmanparam.milliyet.com.tr/kap-haberi/fenerbahce-baskani-koc-bankalar-birligi-ile-en-gec-subatin-ilk-haftasi-imzalayacagiz/1765370/

Herifler henüz imzalamamış. Buradan şunu anlıyorum adidas ile yapacağımız ama daha görüşme aşamasında olduğumuz 5 yıllık yeni anlaşmanın mevcut limitimize eklenmesi gerekiyordu. Çünkü henüz imzalanmayan anlaşma sayesinde rakibimize sezon başındakinden 2 kat fazla limit açıldı. Bu ülkede olanlara şaşırmıyorum ama açık açık elimiz kolumuz bir kurum tarafından bağlanıyor üstüne rakiplerimizin önü açılıyor burada bize yapılana karşılık çok ağır konusmak istiyorum ancak ceza yerim. Çok sevgili yöneticilerimiz şu limit konusunda hakkımızı çatır çatır yedirdi.

Bizde kimse elini cebine atmak istemediği için limit hikayesi yönetimin bahanesi oluyor. Parası olan ve kulübü için harcamak isteyen adamı kimse tutamıyor, bir şekilde kısıtlamaların etrafından dolaşıyorlar. Bunun dışında fener oyuncu satışından da çok para kazandı.

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

#SergenHocaNeİsterseO destek verelim. Bu yönetimi yine dürtmeden bir şey yapacakları yok.

Aa olur mu? O zaman hocalığı bie tartışılır, ganyancı Sergen Acun’un yancısı Sergen olur :D

Çevrimdışı MUSTAFA_

Koita'yı hoca zaten istiyor. Ama işte kimse 3.5 milyon euro vermez sözleşmesinin bitimine 6 ay kalmış oyuncuya  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi tolga1903

Bizde kimse elini cebine atmak istemediği için limit hikayesi yönetimin bahanesi oluyor. Parası olan ve kulübü için harcamak isteyen adamı kimse tutamıyor, bir şekilde kısıtlamaların etrafından dolaşıyorlar. Bunun dışında fener oyuncu satışından da çok para kazandı.

Evet kazandı ancak yine bize söylenen oyuncu satış gelirinin yüzde 30'unun limite eklendiği. Yani 15 milyon euro'ya sattığı oyuncudan yalnızca 4.5 milyon euro limitine eklendi. Ama bakıyorsun bu heriflere sezon başı limitlerinin neredeyse 2 katı fazla limit açıldı bunu da güya imzaladıkları anlaşmaya bağladılar ancak ortada anlaşma falan yok henüz. Bizim yönetimin limit işini bahane etmesi başka bir olay neden şu işte bizim hakkımızı yiyorlar koskoca kulüp şampiyonluk yarışında kadrosuna takviye yapmak için isimat mirin'in lens'in falan ağzına bakıyor ayıp değil mi?

Çevrimdışı MUSTAFA_

Asıl yapmamız gereken bu aslında. Tek biz uyuyoruz. Borçları ödedik diyelim. Rakiplerin borçlarını silerler. Silmediler mi? Arazi dalaveresi ile çözdüler. Bu limiti biz kendimize koymuşuz. Fikret Orman'ın en büyük hediyesi bizlere  :money:

https://twitter.com/UlviGuveneroglu/status/1354851660452012040

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tuncaboylu

Limit yönetimin para harcamamak için ortaya sunduğu koz.

Çevrimiçi tolga1903

Limit yönetimin para harcamamak için ortaya sunduğu koz.

Abi abou allah korusun sakatlandı bu takım kopar. Rosier yine sakat cezalı olsa yerine necip oynadı sezon başı ne hallere düştük yönetim bunun farkında değil mi ekstradan harcanacak para sana şampiyonluk şampiyonlar ligi ve muazzam gelir getirecekse niye kaçarsın para harcamaktan? Yönetimin bahane ettiğini ben de düşünüyorum ancak keşke hakkımız olan verilseydi de daha net konuşabilseydik yönetim hakkındaki teori gerçekten elimizde limit yoksa havada kalıyor biraz.

Evet kazandı ancak yine bize söylenen oyuncu satış gelirinin yüzde 30'unun limite eklendiği. Yani 15 milyon euro'ya sattığı oyuncudan yalnızca 4.5 milyon euro limitine eklendi. Ama bakıyorsun bu heriflere sezon başı limitlerinin neredeyse 2 katı fazla limit açıldı bunu da güya imzaladıkları anlaşmaya bağladılar ancak ortada anlaşma falan yok henüz. Bizim yönetimin limit işini bahane etmesi başka bir olay neden şu işte bizim hakkımızı yiyorlar koskoca kulüp şampiyonluk yarışında kadrosuna takviye yapmak için isimat mirin'in lens'in falan ağzına bakıyor ayıp değil mi?

Yerli otoritenin koyduğu kuraldan tutarlılık beklemek saflık olur günümüzde. Çare Demirören gibi görünüyor maalesef.

Çevrimdışı AvrupaKartalı

#SergenHocaNeİsterseO destek verelim. Bu yönetimi yine dürtmeden bir şey yapacakları yok.
Bence olmasi gereken bu, yönetime tepki olmadikca aklillanmaz ve düzelmezler. bunu yapmazsak, yeni sezonda da yine ayni sıkıntıları yaşatacaklar bize, zaten kimse illa dünya yildizi alinsin demiyor, takima şu an en gereken bu yolda katki saglayacak adam hicmi bulamazsin, illa transfer sezonu acilinca ve 4-5 hafta şıkışık bir sürede mi futbolcu aramaya baslarsin, nedir bu ya, hem para yok demek transferplanlamiz da yok demek olamaz.
[ Son Düzenleme: 28 Ocak 2021, 21:29:32 AvrupaKartalı ]
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimiçi levitate

Koita'yı hoca zaten istiyor. Ama işte kimse 3.5 milyon euro vermez sözleşmesinin bitimine 6 ay kalmış oyuncuya  :tabe:
geç oraları abi hoca istemişse alacaklar

taraftar destek veriyor tag açmışlar hem ne güzel :D
bipbipbupbup

Çevrimiçi tolga1903

Yerli otoritenin koyduğu kuraldan tutarlılık beklemek saflık olur günümüzde. Çare Demirören gibi görünüyor maalesef.

Ne yazik ki katılıyorum

Çevrimdışı Erman1903

Birisi gelsin artık. Hulk araç, amaç değil. Hulk = transfer demek oldu artık yönetim yüzünden  :ebebe:

Ben isimsiz birine razıyım, bu ısrar devam ederse yedek adam almaya bile çekinebilirler o yüzden gereksiz buluyorum olursa olur zaten Hulk. Hoca 1-2'i isteğimiz var dedi bari bir tanesi çözülsün, şimdi ikinci yarıya lider takım olarak başlayacaksın underdog değilsin daha fazla dikkat edecek takımlar yol uzun ikmal yapman lazım.

Çevrimdışı MUSTAFA_

geç oraları abi hoca istemişse alacaklar

taraftar destek veriyor tag açmışlar hem ne güzel :D
Gitsinler alsınlar o zaman. Bana ne soruyorlar  :D

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi levitate

Aa olur mu? O zaman hocalığı bie tartışılır, ganyancı Sergen Acun’un yancısı Sergen olur :D
hoca ne isterse demeselerdi o zaman

adam koita istemiş çok mu
bipbipbupbup