2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2843697 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı tuncaboylu

Çok uçukmu olacak bilmiyorum ama marega niye kovalamoyoruz fenerle adı geçiyordu 6 ay sonra free anlaşıp getirebiliriz aslın da birde şu limit sadece bize var herhalde sarışınlara limit diye birşey yok komedi valla
4-5 milyon imza parası ister, kasmaya gerek yok.

Şurada 150-200 bin daha arttırıp Hulk'u almıyorlar hala, Marega falan hayal.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Ya ne Hulk'u abi abartmasın taraftar da kıyamet gibi para alacak baskıya gerek yok, geliyorsa gelsin bizim rakamlara ortam görsün.
Ben sabit 3 milyona dokunalım demiyorum. Bonusları arttıralım diyorum. Oynadığı kadar kazansın yada biz kazanırsak pay verelim.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Erman1903

4-5 milyon imza parası ister, kasmaya gerek yok.

Şurada 150-200 bin daha arttırıp Hulk'u almıyorlar hala, Marega falan hayal.

150-200 değildir Hulk tam bir dünya adamı; earth elemental, golem gibi tip son ana kadar en yüksek teklifi bekler o teklifin bizimki olması pek yüksek bir ihtimal değil.

Çevrimdışı tuncaboylu

Ya ne Hulk'u abi abartmasın taraftar da kıyamet gibi para alacak baskıya gerek yok, geliyorsa gelsin bizim rakamlara ortam görsün.
Abartılan bir şey yok, adamın istediği maaş da uçuk değil.

Bonservisi elinde, hazır, sakatlık geçmişi olmayan ve çok kariyerli bir adam alıyorsun. Adamın 3-4 senelik sözleşme talebi de yok, 1.5 seneye razı.

Artık çok da kılı kırk yarmasınlar. Gelsin, daha 2-3 hafta uyum süreci olacak zaten

Çevrimdışı tuncaboylu

150-200 değildir Hulk tam bir dünya adamı; earth elemental, golem gibi tip son ana kadar en yüksek teklifi bekler o teklifin bizimki olması pek yüksek bir ihtimal değil.
Öyle olsa Arabistan'a gitmişti, 10 milyon teklif vardı.

Belli ki başka hedefleri de var paradan başka.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Brezilya'da o paralara çıkan yokmuş dün Brezilya basınında okuduğum haberlere göre. 1.5 milyona yakın teklifler gelmiş ama yüzde 27 vergi kesintisi varmış. Son kararını bekliyoruz artık.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Erman1903

Abartılan bir şey yok, adamın istediği maaş da uçuk değil.

Bonservisi elinde, hazır, sakatlık geçmişi olmayan ve çok kariyerli bir adam alıyorsun. Adamın 3-4 senelik sözleşme talebi de yok, 1.5 seneye razı.

Artık çok da kılı kırk yarmasınlar. Gelsin, daha 2-3 hafta uyum süreci olacak zaten

Nasıl yok oyuncu için demiyorum şu an taraftardan aşırı bir baskı var. Her çıkan haberin doğru olduğunu düşünmüyorum Avrupa olabilir ama onun da bir sınırı var 1,5 sene için 5M ister o bence var mı bizde öyle bir bütçe öncelikle ona bakmak lazım.

Çevrimdışı Erman1903

Ben sabit 3 milyona dokunalım demiyorum. Bonusları arttıralım diyorum. Oynadığı kadar kazansın yada biz kazanırsak pay verelim.

1,5 sezon için 3'ü asla kabul etmez bence. Zaten çok istiyor hoca ve yönetim mümkün olduğunca yüksek vermişizdir 3e5e bakılmaz zaten buradan sonra olmayacaksa arada daha büyük farklar vardır. Olmama ihtimali az değil, alternatifler hazır olmalı hoca ben eksikleri söyledim dedi yedek olarak iş yapacak birileri vardır herhalde dünyada başka. Hiçkimse bulunamazsa baya beceriksizlik olacak ama vardır herhalde tutulan biri son ana kadar Hulk'un kararını bekleyeceğiz.
[ Son Düzenleme: 27 Ocak 2021, 22:05:29 Erman1903 ]

Çevrimdışı tuncaboylu

Nasıl yok oyuncu için demiyorum şu an taraftardan aşırı bir baskı var. Her çıkan haberin doğru olduğunu düşünmüyorum Avrupa olabilir ama onun da bir sınırı var 1,5 sene için 5M ister o bence var mı bizde öyle bir bütçe öncelikle ona bakmak lazım.

Taraftardan baskı olması normal, adam puzzle'ın eksik parçası.

Takımda eksik olan her şeyi tamamlayacak X-faktör ve futboldan anlayan herkes bunu görüyor. Hele ki alternatifi Koita ise, herkes olacakların farkında.

Medyada ne kadar renkli varsa, tutuşmuş gibi Hulk'un alınmaması için algı yaratmaya çalışıyor.

Biraz muslukları açacaksın.

Burada 5-6 hafta önce herkes 5-6 transfer gerekir diyordu, kaleci, stoper, sağ bek, 10 numara, kanat, santrafor.

Ben bir yedek sağ bek ve bir kanat forvet yeter diyordum. Hatta bunlar Mandzukic kovalarken, ben neden Hulk düşünülmez diyordum.

Sağ bek Bilal oldu galiba, belli değil gerçi

Kanat forvet de altın tepside duruyor, elini uzatıp al artık.

Çevrimdışı MUSTAFA_

1,5 sezon için 3'ü asla kabul etmez bence. Zaten çok istiyor hoca ve yönetim mümkün olduğunca yüksek vermişizdir 3e5e bakılmaz zaten buradan sonra olmayacaksa arada daha büyük farklar vardır. Olmama ihtimali az değil, alternatifler hazır olmalı hoca ben eksikleri söyledim dedi yedek olarak iş yapacak birileri vardır herhalde dünyada başka. Hiçkimse bulunamazsa baya beceriksizlik olacak ama vardır herhalde tutulan biri son ana kadar Hulk'un kararını bekleyeceğiz.
Yönetim kimseyi almamak gibi bir hataya düşmeyecektir. Birileri gelecek ama bu hafta sonunu bulur gibi geliyor.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bu arada Bilal Ceylan transferi büyük ihtimalle sezon sonuna kalacak. Eskişehir'in transfer yasağını kaldırabileceğini düşünmüyorum.

https://twitter.com/Salimmanav/status/1354473761442029571

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı sozkul

Hulk konusunda ciddileşmişizdir umarım. Fiyatı azıcık yükseltsek bize gelecek. Bence hala para peşinde koşuyor.

https://twitter.com/istihbaratbjk/status/1354454653296107521

Kaçtane yetkilisi var acaba Hulk'un?  :D

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Ts'nin aldigi berat gercekden fena degil, kaliteli bir yerli, dorukhani satabilseydik alinabilirmis. Yanliz demb ba gibi bukadar garanti penalti kullanan baska adam yok herhalde. Bizdede böyleydi
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı MUSTAFA_

Kaçtane yetkilisi var acaba Hulk'un?  :D
Ahmet Bulut ile konuşmuşlarıdır. Gidip de Brezilya'daki menajeriyle konuşacak halleri yok.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Erman1903

Taraftardan baskı olması normal, adam puzzle'ın eksik parçası.

Takımda eksik olan her şeyi tamamlayacak X-faktör ve futboldan anlayan herkes bunu görüyor. Hele ki alternatifi Koita ise, herkes olacakların farkında.

Medyada ne kadar renkli varsa, tutuşmuş gibi Hulk'un alınmaması için algı yaratmaya çalışıyor.

Biraz muslukları açacaksın.

Burada 5-6 hafta önce herkes 5-6 transfer gerekir diyordu, kaleci, stoper, sağ bek, 10 numara, kanat, santrafor.

Ben bir yedek sağ bek ve bir kanat forvet yeter diyordum. Hatta bunlar Mandzukic kovalarken, ben neden Hulk düşünülmez diyordum.

Sağ bek Bilal oldu galiba, belli değil gerçi

Kanat forvet de altın tepside duruyor, elini uzatıp al artık.

Normal zaten kendileri yarattılar bunu ama ellerinde kimler var, içeride ne düşünülüyor bilemem. Musluğun başında olsam kuyuda fazla bir şey yokken koca bir bidonu tek adama verecek şekilde planlama yapmaz erkenden iki şaşala işimi halletmeye bakardım.

Planlama odaklı olduğum için normal taraftar gibi bakamıyorum lakin bizim kulübün de bu işlerde pek iyi olduğu söylenemez. Artık izleyip göreceğiz ne olacağını, bakalım belki gelir.

Çevrimdışı tuncaboylu

Bu arada Bilal Ceylan transferi büyük ihtimalle sezon sonuna kalacak. Eskişehir'in transfer yasağını kaldırabileceğini düşünmüyorum.

https://twitter.com/Salimmanav/status/1354473761442029571
Bu herifin yazdıklarından her türlü Eskişehirspor'da kalacağı anlaşılıyor zaten.

Şimdi alırsak sezon sonuna kadar Eskişehirspor'a kiralayacağız.

Şimdi almazsak, sene sonunda alacağız.

O zaman biz bu çocuğu bu sene için düşünmedik demek.

Anlamadığım nokta, Eskişehirspor zaten küme düştü. İlle de bizde kalsın diye bir istekleri yoktur o yüzden. Sene sonuna kadar orada kalmasını isteyen biziz bence.

Yedek sağ bek de almıyoruz yani.

Çevrimdışı tuncaboylu

Yönetimin geçirdiği 3. transfer dönemi ve hala oyuncu satıp tek kuruş bonservis alabilmiş değiliz.

Bonservisi geçtim, göndermeyi planladıkları (Roco hariç) tek bir oyuncuyu bile göndermediler.

Gerçekten epey beceriksizler, hayırlısı olsun hakkımızda.

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Turgay Ciner eskiden bizim yoneticilerimizdendi galiba. Bizim eski yoneticiler Kasımpaşa' ya gidiyor. Çok var böyle isim. Dahası bize sataşiyorlar. Bir ara hatırlarsinız Hasan Hilmi Öksüz vardı. Beşiktaş' la 10 maç yapsak hepsini kazanırız tarzi bir sey söylemisti. Donk yüzünden iptal olan mactan sonra. Ne oluyorda yönetimden çıktıktan sonra nefret kusuyorlar anlamıyorum

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bu herifin yazdıklarından her türlü Eskişehirspor'da kalacağı anlaşılıyor zaten.

Şimdi alırsak sezon sonuna kadar Eskişehirspor'a kiralayacağız.

Şimdi almazsak, sene sonunda alacağız.

O zaman biz bu çocuğu bu sene için düşünmedik demek.

Anlamadığım nokta, Eskişehirspor zaten küme düştü. İlle de bizde kalsın diye bir istekleri yoktur o yüzden. Sene sonuna kadar orada kalmasını isteyen biziz bence.

Yedek sağ bek de almıyoruz yani.

Zaten gelseydi de Rosier ve Necip oynayacaktı orada. Eskişehir'de kalması gelişimi için daha iyi olur. Her türlü işimize geliyor bu durum. Şimdiden anlaşmak da başka takıma gitmesini önleyecek.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Turgay Ciner eskiden bizim yoneticilerimizdendi galiba. Bizim eski yoneticiler Kasımpaşa' ya gidiyor. Çok var böyle isim. Dahası bize sataşiyorlar. Bir ara hatırlarsinız Hasan Hilmi Öksüz vardı. Beşiktaş' la 10 maç yapsak hepsini kazanırız tarzi bir sey söylemisti. Donk yüzünden iptal olan mactan sonra. Ne oluyorda yönetimden çıktıktan sonra nefret kusuyorlar anlamıyorum
Turgay Ciner olayı çok eskiye dayanıyor. Donk olayı ile başlamış bir şey değil  :tabe:

https://twitter.com/BjkMedyaTakip/status/1354467937491574784

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Bunlar bizim degil, bizim gibi görünen himmetçi₁ gs'nin herifleriydi, calinan sampiyonluklarda bunlarinda kesin pis işleri dönmüstür, ben artik buna inaniyorum.
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimiçi Savaş

Yönetimin geçirdiği 3. transfer dönemi ve hala oyuncu satıp tek kuruş bonservis alabilmiş değiliz.

Bonservisi geçtim, göndermeyi planladıkları (Roco hariç) tek bir oyuncuyu bile göndermediler.

Gerçekten epey beceriksizler, hayırlısı olsun hakkımızda.

Maaşlar o kadar yüksek ki kimse talip olamıyor ki.

Bol keseden vermişiz zamaninda sağolsunlar.

Çevrimiçi Necmi

Çevrimiçi Necmi

Geceye ateş düşüreyim 🙄