2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2848766 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimiçi Samet Demir

@Necmi abinin de dediği gibi bunlarla konuşulmaz bile. Hulk olmazsa transfer yapamayacağız herhalde  :tabe:

https://twitter.com/Muratozen1903/status/1354445112215003138
3 milyondan aşağıya inen namerttir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı sozkul

Iyi ki bu Mesut'u biz almamışız arkadaşlar daha önce söylediklerini unutan futbolcular futboluda çok kolay unuturlar.
Görün bakın öyle çıkacak. Bu yazıyı okuyunca ikna oldum..

https://t24.com.tr/yazarlar/umut-ozan-darici/mesut-ozil-in-dun-yaptigi-secimler-bugun-soyledikleri-ve-kariyerinin-sonlarinda-hatirladigi-vatan-millet-aski,29632

Çevrimdışı Necmi

Zenit ve portoda oynarken defansif parametrelerine bakmadım birazdan ona bakıcam. Çin'deki parametereler pek iyi değildi beni en çok korkutan defansif parametrelerdeki yetersizliği.

Nkoudou her maç 10-15 arası ikili mücadeleye giriyor yarısından fazlasını kazanıyor. Yine 3 4 kez pas arası yapıyor.
Larin yine aynı şekilde
Mensah bu ikisinin yarısı falan
Ghezzal Mensahtan çok Larin ve Nkdudan az
Aboubakar Larine yakın

Bunları alt alta koyduğunda takım savunması diri kalıyor stoperler pek sırıtmıyor . Bu kısmı insanlar neden dikkate almıyor anlamıyorum
savunma sadece top kesmekten ibaret değil o kestiğin topu kontraya çıkaracak oyuncuya ihtiyacın var bunu bizde mensah yapıyor birtek birileri keser birileride kontra başlatır mensah eleştiriliyor performansı düşük diye ama görevi bu değilki hulktanda defansın arasına girip yop kesmesi beklenmemeli onun yapacağı iş kesilen topu kontra atağa çevirmekki bunuda çok iyi yapıyor herkes savunmaya gelip top kesmeye uğraşırsa kontra yapamayız kaldıki talisca gibi düşüneceksin önde iş bitirecek oyuncu onun işi bu olacak abuşda geliyor savunmaya  öndede oyuncuya ihtiyacımız var bir takımda abuş hulk nkoudou varsa o takımla oynayan rakip mümkünmü baskı yapsın önde bu kadar tehlikeli oyuncular varken hepsinin defansıda orta sahasıda kendi sahasında çakılı kalır öyle bir oyuncuki takım çok körü durumdayken bir topu kapar götürür kaleye sokar hiç olmadık anda olmadık yerden bir şutla işi çözer bu adam talisca ile ghazelin yetenek olarak karışımı ve içine birde boğa karışmış hali hiç orta sahadan bizim tarafa geçmesin lazım değil yapması gereken işi iyi yapsın istekli olsun kafi tek başına beşiktaşı şampiyon yapar takım gayet iyi transferede acil ihtiyaç yok madzucik falanda istemedim pek işin gerçeği ama hulk başka bir boyut gomezden daha garanti bir oyuncu hulku istememek bilemiyorum pek anlayamadım

Çevrimiçi Samet Ç

Iyi ki bu Mesut'u biz almamışız arkadaşlar daha önce söylediklerini unutan futbolcular futboluda çok kolay unuturlar.
Görün bakın öyle çıkacak. Bu yazıyı okuyunca ikna oldum..

https://t24.com.tr/yazarlar/umut-ozan-darici/mesut-ozil-in-dun-yaptigi-secimler-bugun-soyledikleri-ve-kariyerinin-sonlarinda-hatirladigi-vatan-millet-aski,29632
Onun hedefi Tr'de futbol oynamak değil başka da oralara hiç girmeyelim şimdi. Bu işte her türlü fener kaybedecek işin en güzel tarafı orası tabi.

Çevrimdışı Erman1903

@Necmi abinin de dediği gibi bunlarla konuşulmaz bile. Hulk olmazsa transfer yapamayacağız herhalde  :tabe:

Kaleci Fatihle Thiam'ı renklilere 'dayanışma' adı altında verip Beşiktaş'ın reklamını yapıyoruz diye bizimle dalga geçen adamlara Ronaldo olsa bile 1 kuruş düşürmemek lazım ama neyse...

Çevrimiçi Akil Emre

Kasımpaşa ilk defa bize karşı hayırlı bir duruş sergilemiş, devamını bekliyoruz.

Çevrimiçi tolga1903

Deli gibi para isterler şimdi ona 😊

Aynen isterler ama kısa vadede mensah gibi bir çözümle getirilebilir ne kadar yanaşır buna hatay transferin kapanmasına 2 gün kala gerçi geç kaldık yine her zamanki gibi takviye konusunda

Çevrimdışı Necmi

boşa konuşmuyorumki kasımpaşa bursa antalya oyuncusuna asla talip olmayacaksın bunlar sana oyuncu vermez gaz çıkartmak için kullanır seni bunu bile bile her sene bunlardan birine takılmanın mantığı ne

Çevrimiçi NioHH

Lütfen 10 Milyon Euro istesin Kasımpaşa! 😬

Çevrimiçi tolga1903

boşa konuşmuyorumki kasımpaşa bursa antalya oyuncusuna asla talip olmayacaksın bunlar sana oyuncu vermez gaz çıkartmak için kullanır seni bunu bile bile her sene bunlardan birine takılmanın mantığı ne

Abi ben anlamıyorum hadi bursa ezikliğinden düşmanlık yapıyor öbür antalya'nın devrik başkanı koyu fenerliydi ama bu kasımpaşa yönetiminin bir de başkanları güya Beşiktaşlı diye bilinirken yıllardır bu bize olan tutumlarının sebebi ne tam olarak? Hadi hiçbir şey istemeyelim Beşiktaşlı bir insan niye fb gs'ye oyuncusunu bedavaya peşkeş çeker?

Çevrimiçi Samet Ç

Bizim iyiliğimizi bizden çok düşünüyor adamlar helal olsun inşallah şöyle 3-4 milyon istemişlerdir.

Çevrimiçi NioHH

Vallah Turgay Ciner in bu tutumu asıl Beşiktaşlılık. Bizi bu çöpten koruyor adeta.

Çevrimdışı murat

Hulk'u alamıyoruz demenin başka yolunu bulmuş yöneticilerimiz. Transfer sadece bizi bozuyor herhalde. Bu nasıl bir algıdır?

https://twitter.com/sercan_dikme/status/1354149539972788225
beni alsınlar yedek kalmayı hiç problem yapmam. :D

Çevrimdışı mrred

Turgay Ciner kim olduğunu biliyoruz. Sebayı beşiktaştan uzaklaştıran adamdır. Fetocu Kalkavan ile ittifak yapan adamdır. Ciner güzellemeleri yalan kimse inanmasın. Adam beşiktaşa başkan olamayacağını anlayınca kendine kulüp aldı :D
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

Bizim iyiliğimizi bizden çok düşünüyor adamlar helal olsun inşallah şöyle 3-4 milyon istemişlerdir.
Turgay Ciner'e helal olsun denmez.
The great gig in the sky

Çevrimdışı murat

N’skala konusunda katılıyorum ve iyi ki Rıdvan var diyorum. Ama daha 5 gün var ve  A ismiyle başlayan hiç bir kanal’ın iyi niyetli olduğunu düşünmüyorum, belki yöneticilerin sözlerini evirip çevirip veriyorlar. Ortalığı yangın yerine vermeyelim şimdiden
hulk gelirse takımın ortamı bozulur diyenlerden aynı lafı koita için duymuyoruz.

Çevrimdışı Erman1903

Abi ben anlamıyorum hadi bursa ezikliğinden düşmanlık yapıyor öbür antalya'nın devrik başkanı koyu fenerliydi ama bu kasımpaşa yönetiminin bir de başkanları güya Beşiktaşlı diye bilinirken yıllardır bu bize olan tutumlarının sebebi ne tam olarak? Hadi hiçbir şey istemeyelim Beşiktaşlı bir insan niye fb gs'ye oyuncusunu bedavaya peşkeş çeker?

Konya'da bu tarz kulüplerden biri. Adamlar bizi 3.büyük görüyor ve üzerimizden varoluş mücadelesi yapıyorlar. İyi geçiniyor görünenlere de fazla aldanmayın bu Alanya Başaksehir gibi kulüplerinde 1. Hedefi bizim yerimizi almaktır. Bütün stratejileri bunun üzerine adamların, yan yollara sapmayan kulübü bir şekilde saf dışı bırakmak, çelme takmak.

Çevrimdışı Turko

Hoşgeldin  :) Umarım burada kalıcı olursun  :)

Hoşbuldum :D

Merhaba, güzel isim 🙂

Teşekkür ederim.  :biggrinking:

Çevrimdışı murat

Bir saçmalık var, devre arasında gelecek adam neden 2 yıllık sözleşme istesin?

Ya 1.5 sene ister ya 2.5 sene.

2 sene sonra son bir sezon da brezilya yapayım demiş olabilir.

Çevrimdışı mrred

gençler için turgay ciner anlama klavuzu

Forumdan atılmamak için ağzımı tutuyorum yoksa hiç iyi şeyler söylencek bir adam değil.

3.41'ten itibaren tekrar izleyin
The great gig in the sky

Çevrimdışı Erman1903

gençler için turgay ciner anlama klavuzu

Forumdan atılmamak için ağzımı tutuyorum yoksa hiç iyi şeyler söylencek bir adam değil.

3.41'ten itibaren tekrar izleyin

8:02 'ye dikkat. Tek kelimeyle iğrenç...

Çevrimiçi tolga1903

Konya'da bu tarz kulüplerden biri. Adamlar bizi 3.büyük görüyor ve üzerimizden varoluş mücadelesi yapıyorlar. İyi geçiniyor görünenlere de fazla aldanmayın bu Alanya Başaksehir gibi kulüplerinde 1. Hedefi bizim yerimizi almaktır. Bütün stratejileri bunun üzerine adamların, yan yollara sapmayan kulübü bir şekilde saf dışı bırakmak, çelme takmak.

Abi nasıl alacaklar bizim yerimizi trabzon'un bile 8 sene üst üste şampiyon olması lazım bizle yanyana gelmesi için gs taraftarı gibi kendini beğenmişlik üstten görme değil amacım ama bahsedilen kulüpler kim oluyor gözünü seveyim 120 yıllık kulüple aşık atacak? Necmi abiye sonuna kadar katılıyorum evet konya ve ankaragücünü'de ekleyelim bu kulüplerin hiçbir oyuncusuna talip olunmamasının yanında bunlara hiçbir oyuncumuzu da vermemek lazım adana demir altınordu ne bileyim gaziantep hatay samsun gibi düşmanlık beslemeyen kulüplerle işbirliği yapılmalı oyuncu konusunda.

Çevrimdışı Erman1903

Abi nasıl alacaklar bizim yerimizi trabzon'un bile 8 sene üst üste şampiyon olması lazım bizle yanyana gelmesi için gs taraftarı gibi kendini beğenmişlik üstten görme değil amacım ama bahsedilen kulüpler kim oluyor gözünü seveyim 120 yıllık kulüple aşık atacak? Necmi abiye sonuna kadar katılıyorum evet konya ve ankaragücünü'de ekleyelim bu kulüplerin hiçbir oyuncusuna talip olunmamasının yanında bunlara hiçbir oyuncumuzu da vermemek lazım adana demir altınordu ne bileyim gaziantep hatay samsun gibi düşmanlık beslemeyen kulüplerle işbirliği yapılmalı oyuncu konusunda.

Alanya ve Başak o dediğim stratejidedir. Elbette alamazlar birinin zaten taraftarı bile yok ama hedefleri sportif olarak bizim üstümüzde yerlerde olmak. Diğerleri de bizi hedefe koyar, neden biliyor musun; bunu yaptıklarında o bizden büyük gördükleri takımların desteğini alırlar. Birbirlerine orada burada dayar dayanırlar. Sen Beşiktaş'a boyle bir oyuncu verirsen sana farklı şekillerde kıyak geçmez anlatabiliyor muyum, biz yan yollardan iş yapan camia değiliz.

Ben Anadolu'dan yabancı alımına karşıyım, hele şu bize düşmanlık yapanlardan almaya. Bak Koita değil Ronaldo olsun 'Besiktas'ın başkanı dönerse-dönmeler ne yapsın?' diyen o adamın takımına bir kuruş para düşürmem. Efsaneleri mezarlarında ters döndürmeye gerek yok, istemem öyle şampiyonluk falan da hoşuna giden istesin.

Beşiktaş sadece bir spor kulübü değildir, insanlar bunu unutmuş gözüküyor.

Çevrimiçi Samet Ç

Koita'dan vazgeçmişiz 3.5 milyon Euro istemişler Allah razı olsun Kasımpaşa bizi bu adamdan kurtardığın için.

Çevrimdışı mrred

Koita için 3.5 milyon euro isteyen bir aşağılık işte. Bunun her tarafı beşiktaşlı olsa ne yazar. Aşağılık çıkarcı himmetçi₁ beslemesi
The great gig in the sky