2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2849469 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı tuncaboylu

4.5 milyona bu transfer biterse devre arası kağıt üstünde en çok para harcayan kulüp olacak Beşiktaş. Lider takım için bu kadar saçma bir durum olamaz.

Başından beri hiç ısınmadım bu muhabbete. Zihniyet değişiyor derken iyice Demirören dönemine döndük. Can çıkar huy çıkmaz. Her transfer dönemi gazeteci gazlaması, tarfar fışfışlaması ile futbolcu alınmaz.

Transfer mantığı zaten çok basit işliyor. Parayı bastır istediğini al. Ancak ortada bastıracak para yok.

Fikret Orman'ın son dönemlerindeki gibi kulübün batmasını istemiyorum. Şampiyonluk gelecekse böyle gelecek.

Haftaya Trabzon maçı varken bu saçma transfer gündemini bir yönetici çıkıp kapatır umarım.

Lens- Koita takası gibi bir şey oluyorsa zaten durmasınlar. Fikret Orman (...) yollamaktan önümüzü göremiyoruz.

Bize kurtarıcı oyuncu değil yedek oyuncu lazım. Ligin ikinci takımı bu adamın takım arkadaşını forvetinde as oyuncu olarak oynatıyor. Bu Anadolu Futbolcusu muhabbeti de sıktı artık.
Hangi kağıt üzerinden bahsediyoruz?

Fenerbahçe devre arasında Mesut'u alıyor, Macar stoper alıyor, İngiltere'den kanat alıyor.

Galatasaray Onyekuru'yu getiriyor, iyi kötü Halil Dervişoğlu'nu kiralıyor, Mısırlı santraforu getirmek üzere.

Biz onlardan 2-3 puan fazla topladık diye Hulk'u getirirsek, çok saçma bir durum oluyor nedense.

Medyada daha 5-6 maç önce kadroya 6 yeni transfer lazım olduğu söylenirken, transfer dönemi açılınca şimdi 1 tane bile fazla sayılmaya başladı.

Neymiş, takımı bozarmış. Kaç senedir devre arasında alınan adamlar takımları şampiyon yapıyor, bir bizi bozacak.

Bu takıma yedek değil, hücum bölgesinde oyun değiştirecek adam lazım. Ligin ikinci devresinde düşme korkusu olan takımlarla maçlarımız olacak, maç zora girdiğinde 1 gol atıp düğümü çözecek adam lazım. Bu iş Koita ile falan olmaz.

Yarım sezonda 600-700 bin Euro Koita'ya verecek yerde, 1-1.2 verip Hulk alınmalı. Pintilik yapmaya lüzum yok.

Çevrimdışı Çağrı Öz

Şu Gökmen denen kertenkele bu saçmalıklarda her defasında nasıl gündem olabiliyor şaşıyorum.

"Transfer tamam limit ayarlanırsa alınacak" gibi akıl almaz bir saçmalığa bile insanları inandırabiliyor. Bunun üstüne bir de yönetime sallıyorlar.

Her defasında bu adamın sizinle dalga geçmesine nasıl izin veriyorsunuz anlamıyorum.

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Hulk falan yok bize koitayı "kitleyecekler".

Sergenin oyuncudan anlamadığı burdan belli adamın vizyonu nsakala welilton ve koita.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Hulk falan yok bize koitayı "kitleyecekler".

Sergenin oyuncudan anlamadığı burdan belli adamın vizyonu nsakala welilton ve koita.
Bütçe verilmeden böyleyse bütçe verilince kimi ister acaba  :D

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Çağrı Öz

Fenerbahçe devre arasında Mesut'u alıyor, Macar stoper alıyor, İngiltere'den kanat alıyor.

Galatasaray Onyekuru'yu getiriyor, iyi kötü Halil Dervişoğlu'nu kiralıyor, Mısırlı santraforu getirmek üzere.

Biz onlardan 2-3 puan fazla topladık diye Hulk'u getirirsek, çok saçma bir durum oluyor nedense.

Medyada daha 5-6 maç önce kadroya 6 yeni transfer lazım olduğu söylenirken, transfer dönemi açılınca şimdi 1 tane bile fazla sayılmaya başladı.

Neymiş, takımı bozarmış. Kaç senedir devre arasında alınan adamlar takımları şampiyon yapıyor, bir bizi bozacak.

Bu takıma yedek değil, hücum bölgesinde oyun değiştirecek adam lazım. Ligin ikinci devresinde düşme korkusu olan takımlarla maçlarımız olacak, maç zora girdiğinde 1 gol atıp düğümü çözecek adam lazım. Bu iş Koita ile falan olmaz.

Yarım sezonda 600-700 bin Euro Koita'ya verecek yerde, 1-1.2 verip Hulk alınmalı. Pintilik yapmaya lüzum yok.

Mevcut transferler henüz o bedeli geçmedi. Alıyor geliyor ile olmuyor bu işler. Gelince görürüz ama ismi anılan oyuncuların çoğusunu alamayacak iki kulüp de. Özellikle g.saray için kiralık oyunculardan sonra transfer kapanmış olabilir.

Bu transfer lazım muhabbeti de zaten hiç bitmez. Şu an bir ihtiyaç listesi yapılsa 5-6 oyuncu daha transfer etmek gerekir ancak kimse tüm ihtiyaçlarını karşılamış bir şekilde bu ligde oynamıyor. G.saray'ın bizden az borcu olmasına rağmen çoğu mevkide Anadolu topçuları ile eksikleri kapatıyorlar.

Yani bazen burada yazılanları okuyunca Real Madrid forumuna mı geldim diye düşünmüyor değilim. Bütün hareket alanın cebindeki parayla sınırlıyken her defasında bunu unutup nasıl bu yorumları yapabiliyorsunuz şaşırıyorum.

1 haftadır arada 1,5 milyon fark kalmış kesin kapanır muhabbeti dönüyor. Mevcut kur ile 1,5 milyonun euro 14 milyon tl yapıyor. Çoğu geliri tl olan bir kulüp bu parayı nasıl kazanıyor farkında mı ahali? Bunu sitenin görünür bir yerine yapıştırsak yorumlar daha sağlıklı olacakmış gibi geliyor.

Ahmet Nur Çebi kulüp kasasına 50 milyon dolara yakın para koydu. Borçlar için 100 milyon dolarlık teminat gösterdiği söyleniyor. Kulüp zaten yıllardır bonkörlük yapıldığı için bu halde. Biraz da cimrilik yapılması gerekiyor.

10 yıl önce ForzaBeşiktaş forumunda bir grup aklı evvel borç alıp yıldız transferleri yapalım. Ya batarız ya çıkarız muhabbeti yapıyordu. Korkarım bu transfer dönemi biraz daha sürerse iş oraya varacak. Ne zaman bu transfer dönemi açılsa insanlar içindeki canavarı serbest bırakıyor.

Ayrıca ben müneccim değilim ki yeni transferin takımı bozup bozmayacağını bileyim. Asla öyle bir şey söylemedim söylemem de.

Herkes sene başındaki transfer başlığına gidecek olursa görecektir ki yazılan çizilen hiçbir şey sezon içinde gerçekleşmemiş. Bu kadar farazi şeyleri mutlak olacak diye yazmanın bir faydası yok kimseye.

Sonuçta bu forumun geneli takımın ilk yarıyı 6. bitireceğini düşünüyordu. Bu yüzden kötü tahminlerin kimseyi endişelendirmediğini düşünüyorum.

Bizden puan alacak Anadolu takımı herkesten alır. Bu takım futbolunu oturttuğu günden beri 1 yenilgi 1 beraberlik aldı. Oturmuş kadroyla oynayacağımız için ilk başlardaki puan kayıplarının çoğusu tekrar olmayacak. Önemli maçlar da içerde oynanacak. Endişe etmek için bir sebep görmüyorum.

[ Son Düzenleme: 27 Ocak 2021, 15:11:59 Çağrı Öz ]

Çevrimdışı mourinho1903

Aynen oyle. Ki ben taraftarin siradisi bir beklentisi oldugunu zannetmiyorum. Hulk 1.5 sene icin 7-8 milyon euro gibi rakamlar istese zaten olmaz, taraftar da birsey demez. Ama belli ki rakamlar makul veya o seviyeye yakin. O noktaya getirmisken de bu isi her turlu bitirmen lazim. Bitiremeyip ustune Koita'ya para harcarsan skandal daha da buyuk olur.

Kimse de limit falan demesin. Mesut Ozil'in aciklanan komik maasi, abuk subuk paralara satilan oyuncular, asgari ucretle calisan personeli biliyoruz zaten. Ikinci devre Mesut bedavaya oynayacak diyecek kadar piskinler. Oyunun kurali boyle olsun biz istemedik, ama kural buysa sen de kuralina gore oynayacaksin. Efendilik guzel birsey, ama efendilikle kerizlik/sunepelik arasindaki ince cizgiyi gecmemek lazim. Rakipler kurallara uymayip sen uyuyorsan o ortam adil degildir. Sen de onlarin yaptigi gibi davranisan asil o zaman adalet saglanmis olur.

O yuzden herseyi deneyeceksin. Bu arada baskan'dan Ali Koc gibi davranmasini bekleyemeyiz, insafsizlik olur. Zaten bir kulubun bu kadar da aleni sekilde zengin birinin oyuncagi olmasi kabul edilemez. FB'liler onu kabul edecek kadar midesiz olabilir, biz olmamaliyiz. Ama kucuk cakalliklari yapmasi lazim. BJK'li zengin is adamlarina gidip ikna edebilmesi lazim. Ikna edemiyorsa gerekirse ifsa edeceksin, iliski vs dinlemeyip baski altina alacaksin.

Son haftalarda guzel bir hava var, moral bozmak istemem, ama son haftalara bakinca ufukta bir 3.luk gozukuyor gibi. Rakiplerden kendimizi cok ustun gordugumuz bir donemde bile birine 1, digerine 2 maclik fark atabildik anca. FB oyun planini oturtuyor, kadrodan daha fazla verim almaya basladi, ustelik 3 tane net transfer yaptilar. GS iyi oynamasa da eksik bolgelerine tamamlayici transferler yapti. Ilk yaridaki gibi kalecisiz ve forvetsiz olmayacaklar, ustune ligin bug'i olan tipte, ligi ve takimi taniyan bir kanat aldilar. Ikinci yarida maclar cok daha cekismeli gececek, Goztepe maci sadece teaser'di bence. Yonetim biraz da ona gore davranmali.

Çevrimdışı Erman1903

Anlamıyorum neden bu Hulk ismi dillendirildi, aslında bana göre forvetlerine gol attırmak için yapılabilir ama böylesine yüksek maaş alan bir adam üzerinden plan yapmak... Hadi taraftar gündeme getirildiği için inanıyor da yönetimdekiler saf mısınız babam siz... Sonra gidip Koita'ya dönüyorsun taraftar tabi tepki verir ne bekliyorsunuz yahu?

Bu arada bence o kadar kötü adam değil Koita, Samatta'dan çok farkı yoktur sıkıntısı santraforluğu geç oğrenmesi, açık alan bulunca daha etkili olmasıdır ama bundan yıllar önce Sergen Fener'in Webo transferini dünyada başka santrafor yokmu-vizyonunuz burnunuzun dibindeki Webo mu diye eleştiriyordu. Ben de kendisine ve yönetime aynısını soruyorum, vizyonunuz bu mu? Dünyada herkesin tanıdığı Hulk ve ligden Koita dışında futbolcu bilmiyor musunuz siz?
[ Son Düzenleme: 27 Ocak 2021, 14:53:07 Erman1903 ]

Koita denen ayaksız geleceğine hiç kimse alınmasın. Sezon sonu lens mirin nskala welilton vs vs diye liste uzamasın. Transfer yapmak için yapmayın.

Çevrimdışı mourinho1903

Anlamıyorum neden bu Hulk ismi dillendirildi, aslında bana göre forvetlerine gol artırmak için yapılabilir ama böylesine yüksek maaş alan bir adam üzerinden plan yapmak... Hadi taraftar gündeme getirildiği için inanıyor da yönetimdekiler saf mısınız babam siz... Sonra gidip Koita'ya dönüyorsun taraftar tabi tepki verir ne bekliyorsunuz yahu?

Bu arada bence o kadar kötü adam değil Koita, Samatta'dan çok farkı yoktur sıkıntısı santraforluğu geç oğrenmesi, açık alan bulunca daha etkili olmasıdır ama bundan yıllar önce Sergen Fener'in Webo transferini dünyada başka santrafor yokmu-vizyonunuz burnunuzun dibindeki Webo mu diye eleştiriyordu. Ben de kendisine ve yönetime aynısını soruyorum, vizyonunuz bu mu? Dünyada herkesin tanıdığı Hulk ve ligden Koita dışında futbolcu bilmiyor musunuz siz?

Gecen hafta yonetimin transfer stratejisi tartisilmisti forumda. Ben de Montero, Atakan disinda scout transferi goremiyorum demistim. Gelen oyuncular ya ligden tanidigimiz oyunculardi ya da takiminda kadro disi kalmis menajer itemeleleriydi. Bazilarinda duses attik sansa iyi ciktilar, ama devre arasi transfer donemi gosteriyor ki hala hicbir sekilde transfer stratejimiz yok. Ya ligden birisi dusecek ya da menajerler birilerini bize kakalayacak, zar atacagiz ve duses gelmesini bekleyecegiz. Hicbir planlama, hazirlik goremiyorum ben acikcasi.

Çevrimdışı Erman1903

Gecen hafta yonetimin transfer stratejisi tartisilmisti forumda. Ben de Montero, Atakan disinda scout transferi goremiyorum demistim. Gelen oyuncular ya ligden tanidigimiz oyunculardi ya da takiminda kadro disi kalmis menajer itemeleleriydi. Bazilarinda duses attik sansa iyi ciktilar, ama devre arasi transfer donemi gosteriyor ki hala hicbir sekilde transfer stratejimiz yok. Ya ligden birisi dusecek ya da menajerler birilerini bize kakalayacak, zar atacagiz ve duses gelmesini bekleyecegiz. Hicbir planlama, hazirlik goremiyorum ben acikcasi.

Kardeşim ben plansızlığı zamanında çok eleştirdim. Takımın durumu iyi olduğundan ortalık gereksiz yere karışmasın diye olumlu konuşuyordum ne de olsa 1-2 adam alacaktık ama yine son düzlüğe geldik. Yaptılar yapacaklarını bu Hulk ismiyle, zarlar iyi gelsin bari diyecek fazla bir şey yok.

Evet hulk bizi heyecanlandırıyor, taraftar olarak bunlar gayet normal...
Ben yıldız transferlerine normalde karşı birisiyim fakat böyle adamlar almayıpta gidip 30 küsür welilton nsakala koitaları takıma doldurmak bu yıldız transferlerinden de kötü bir şey. Evet paramız yok de git bilal ceylan gibi adamlar al kimse laf etmez, bilal ceylana kimse laf etmedi. Ama sen gidipte paramız yok diyipte geleceği olmayacak bir koitaya parayı yatırırsan lafı da yersin. Bu yönetim bana transfer dönemlerinde hiç güven vermiyor, bir plan bir düzen dahilinde gittiğimizi hiç bir zaman hissetiremediler.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Herkes etkileşim dileniyor. Biz ülke sınırlarını aştık artık :tabe:

https://twitter.com/UEFAcom_de/status/1354391551972159491

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi Akil Emre

Şu dakika hulk transferini açıklamak çok güzel olurdu.

Çevrimdışı Çağrı Öz

Ali Naibi döneminde heyecanlı bir grup genç bu adama sürekli oyuncu öneriyor. Önerdikleri futbolcuları da YouTube'daki " best goal and skills" ve fm futbolcu veri bankasından seçiyorlar. Neyse en sonunda adam dayanamayıp şöyle dedi; "önerdiğiniz oyunculardan haberimizin olmadığını düşünmeniz mi daha garip yoksa kulüplerinin bu oyuncuları bize vermek için sırada beklediğini düşünmeniz mi?"

Gerçekten de adam defalarca kez "basına düşen sayının 100 katıyla ilgileniyoruz ama çoğusu başlamadan bitiyor" demesine rağmen ısrarla transfer çalışması yapılmadığını söylüyordular. Profesyonel olarak bir transfer görüşmesinin nasıl yürüdüğünü bilmeden bu tür işler için ahkam kesmek çok ilginç bir ruh hali olsa gerek. Yıllardır taraftar forumlarına bakarım hemen her takımın platformunda bu tür işleri çok normalmiş gibi yapan birileri vardır. Öyle bir adanmışlık ve inanmışlık var ki kimse çıkıp da "birader sen ne yapıyorsun" bile demez bunlara.

Yanlış anlaşılmasın bu bahsettiğim şey " şöyle bir futbolcu var bence çok iyi" muhabbetti değil. Direkt transfer emri ya da manifesto ilanı gibi bir şey. Şuraya oyuncu isimlerini ve başarının anahtarını koyuyorum aldınız aldınız yoksa hepinizi haşlayacağım demek.

Bu fm ve youtube scoutluğu üzerine tez yazılabilecek bir internet olgusu. Hukukçu olmasam sırf bu alanda tez yazmak için sosyoloji okurdum.

Hazır transferin incelikleri üzerine konuşurken içimi dökmek istedim.  :lol:

Çevrimdışı Necmi

kusura bakmasınlar ama 500 1000 fazla verip hulk alabiliyorsan koito almak aptallık
koito alırsın kulübede oturtursun hulk alırsın şampiyon olursun bu kadar basit
bugün birmilyon vermeyen mayısda 100 milyonun üzerine soğuk su içer.
kimse kusura bakmasın sen para politikası uygulayabilirsin ama getirip o politikanın içine hulk sokamazsın
teklif yapıyorsan alacaksın sınırın varsa teklif yapmayacaksın kimseyede kendini güldürmeyeceksin
renkli basın zıp zıp zıplıyor alınmasın diye gerek yokmuş takımı bozarmış hulk yedek oturmazmış
biliyorlarki en büyük sorunumuz kapalı defans açamıyoruz ve o sırada bir gol yersek o maç puan kaybı
ve daha iyi biliyorlarki hulk olursa Beşiktaşın bu problemi ortadan kalkacak sonra beşiktaşı kim tutacak ligde
en başından beri almayalım diye yedi takla atıyorlar.
Başkanın dediği gibi Beşiktaşın sokağa atılacak parası yok sen kapalı defansları açacak oyuncuyu almazsan
şu ana kadar harcadığın bütün parayı sokağa atmış olacaksın
kolto nedir ya bunun için kasımpaşaya yalvarmaya gerek varmı kaldıki kasımpaşadan koito almak  hulk almaktan daha zor
san ana kadar uğraştırırlar senin çaresiz kalıp istedikleri bonservisi vermeni sağlarlar vermezsende satmazlar
her sene kasımpaşadan oyuncu transfer etmeye çalışırsın ama hiç edemezsin birde aşağılık laflarına maruz kalırsın dalga geçerler. Beşiktaşdan dışlanmış ve nefret eden insanlarla dolu bir kulüp kasımpaşa
ve gerçekten hala bunlarla iş yapmaya çalışmak kelimenin tam tabiriyle aptallıktır.
bursa kasımpaşa antalya gibi kulüplerle ne almak için ne satmak için oyuncu ilişkin olmayacak kapına bile gelemeyeceklerini bilecekler.

Çevrimdışı Erman1903

Ali Naibi döneminde heyecanlı bir grup genç bu adama sürekli oyuncu öneriyor. Önerdikleri futbolcuları da YouTube'daki " best goal and skills" ve fm futbolcu veri bankasından seçiyorlar. Neyse en sonunda adam dayanamayıp şöyle dedi; "önerdiğiniz oyunculardan haberimizin olmadığını düşünmeniz mi daha garip yoksa kulüplerinin bu oyuncuları bize vermek için sırada beklediğini düşünmeniz mi?"

Gerçekten de adam defalarca kez "basına düşen sayının 100 katıyla ilgileniyoruz ama çoğusu başlamadan bitiyor" demesine rağmen ısrarla transfer çalışması yapılmadığını söylüyordular. Profesyonel olarak bir transfer görüşmesinin nasıl yürüdüğünü bilmeden bu tür işler için ahkam kesmek çok ilginç bir ruh hali olsa gerek. Yıllardır taraftar forumlarına bakarım hemen her takımın platformunda bu tür işleri çok normalmiş gibi yapan birileri vardır. Öyle bir adanmışlık ve inanmışlık var ki kimse çıkıp da "birader sen ne yapıyorsun" bile demez bunlara.

Yanlış anlaşılmasın bu bahsettiğim şey " şöyle bir futbolcu var bence çok iyi" muhabbetti değil. Direkt transfer emri ya da manifesto ilanı gibi bir şey. Şuraya oyuncu isimlerini ve başarının anahtarını koyuyorum aldınız aldınız yoksa hepinizi haşlayacağım demek.

Bu fm ve youtube scoutluğu üzerine tez yazılabilecek bir internet olgusu. Hukukçu olmasam sırf bu alanda tez yazmak için sosyoloji okurdum.

Hazır transferin incelikleri üzerine konuşurken içimi dökmek istedim.  :lol:

Sosyoloji okuman yetmez, öncelikle oyunu bilmen lazım. Malesef 40 fırın ekmek yesen de o tezi yazamazsın.

Çevrimdışı Lucescu1903

Çevrimdışı tuncaboylu

Porto'yla anlaştı galiba, bu paylaşım ne demek ki başka?

Çevrimdışı Lucescu1903

Porto'yla anlaştı galiba, bu paylaşım ne demek ki başka?

Beşiktaşlı taraftarlardan etkileşim istiyoruz demek.

Çevrimdışı Çağrı Öz

Sosyoloji okuman yetmez, öncelikle oyunu bilmen lazım. Malesef 40 fırın ekmek yesen de o tezi yazamazsın.

Sağlık olsun  :lol:

Çevrimdışı Necmi

Evet hulk bizi heyecanlandırıyor, taraftar olarak bunlar gayet normal...
Ben yıldız transferlerine normalde karşı birisiyim fakat böyle adamlar almayıpta gidip 30 küsür welilton nsakala koitaları takıma doldurmak bu yıldız transferlerinden de kötü bir şey. Evet paramız yok de git bilal ceylan gibi adamlar al kimse laf etmez, bilal ceylana kimse laf etmedi. Ama sen gidipte paramız yok diyipte geleceği olmayacak bir koitaya parayı yatırırsan lafı da yersin. Bu yönetim bana transfer dönemlerinde hiç güven vermiyor, bir plan bir düzen dahilinde gittiğimizi hiç bir zaman hissetiremediler.
madzugiç peşinde koşup olmayınca hulka dönen birinin planı olduğuna gerçekten inanıyormusun
daha iyi olanı b planı olmaz birde ikisi birbirinden siyah ile beyaz kadar farklı öyleki Beşiktaşın oyun planı zıt yönde değişir bu kadar radikal değişim nasıl birbirinin alternatifi olur koitoyu saymıyorum zaten o komedi hiç alma elinde güven var
farkı yokki sırf oyuncu almak için alınmazki desenki mali durumumuz kötü almayacağız şu kadro varken taraftardan ses çıkmaz ama madzugiç hulk peşinde koşup koita alırsan birde şampiyonluğu verirsen seyircisiz oynanan maçta stada sokmaz sizi bu taraftar. hulk olmayabilir olmaz öyle isimlerin olması kolay değil ama çıkar fırsat transferi yapsaydık iyi olurdu yapamadık bizim oyuncuya ihtiyacımız yok der transferi kapatırsın yine eyvallah ama dalga geçer gibi koita alırsan olmaz ne bok varsa bir senedir peşinde koşuyorlar yok kasımpaşa sana vermekte istekli olsa şu ana kadar zaten verirdi.

Çevrimdışı tuncaboylu

kusura bakmasınlar ama 500 1000 fazla verip hulk alabiliyorsan koito almak aptallık
koito alırsın kulübede oturtursun hulk alırsın şampiyon olursun bu kadar basit
bugün birmilyon vermeyen mayısda 100 milyonun üzerine soğuk su içer.
kimse kusura bakmasın sen para politikası uygulayabilirsin ama getirip o politikanın içine hulk sokamazsın
teklif yapıyorsan alacaksın sınırın varsa teklif yapmayacaksın kimseyede kendini güldürmeyeceksin
renkli basın zıp zıp zıplıyor alınmasın diye gerek yokmuş takımı bozarmış hulk yedek oturmazmış
biliyorlarki en büyük sorunumuz kapalı defans açamıyoruz ve o sırada bir gol yersek o maç puan kaybı
ve daha iyi biliyorlarki hulk olursa Beşiktaşın bu problemi ortadan kalkacak sonra beşiktaşı kim tutacak ligde
en başından beri almayalım diye yedi takla atıyorlar.
Başkanın dediği gibi Beşiktaşın sokağa atılacak parası yok sen kapalı defansları açacak oyuncuyu almazsan
şu ana kadar harcadığın bütün parayı sokağa atmış olacaksın
kolto nedir ya bunun için kasımpaşaya yalvarmaya gerek varmı kaldıki kasımpaşadan koito almak  hulk almaktan daha zor
san ana kadar uğraştırırlar senin çaresiz kalıp istedikleri bonservisi vermeni sağlarlar vermezsende satmazlar
her sene kasımpaşadan oyuncu transfer etmeye çalışırsın ama hiç edemezsin birde aşağılık laflarına maruz kalırsın dalga geçerler. Beşiktaşdan dışlanmış ve nefret eden insanlarla dolu bir kulüp kasımpaşa
ve gerçekten hala bunlarla iş yapmaya çalışmak kelimenin tam tabiriyle aptallıktır.
bursa kasımpaşa antalya gibi kulüplerle ne almak için ne satmak için oyuncu ilişkin olmayacak kapına bile gelemeyeceklerini bilecekler.
Bu kadar basit işte, şu andaki tek eksiğimiz ilk golü atmak.

Ligdeki kalecilerin yarısı mantar. Hulk sadece uzaktan şut atarak kamyonla gol atar, girmese bile kaleciden sekeni tamamlarız. Daha kanatta adam eksiltmesini falan hesaba katmadım.

Ayrıca ara transferde yapılan marka transfer de camiaya hava katıyor.

2 sene önce geberik Kagawa geldi, o kadar geriden gelip neredeyse şampiyon oluyorduk.

Geçen sene bitik Boateng geldi, 2. yarının lideri olduk.

Şimdi fit Hulk gelse ne olur, kabak gibi ortada

Çevrimdışı Necmi

tamam mali durum kötü büyük çabaladıklarıda aşikar ama çıkıp tv lere poz verme kovalıyorsanda sessizce yap taraftarın beklentisi yoktu durup dururken neden beklenti oluşturdun.
bu şekilde mevcut kadroya güvensizlikte aşılıyorsun benim kadroya güvenim tam sonuna kadar şampiyonluğu kovalayacaklardır ama bir çuval inciri berbat etmeye gerek varmı. en başta kadromuz yeterli bu kadroya inancımız tam dersin arka planda almak istiyorsan kovalarsın olursa fırsat transferiydi kaçırmak istemedik dersin olur biter
olmasada kaybedeceğin birşey olmaz.

Çevrimdışı mrred

Hulkla ilgili herkes bireysel performans açısından bir görüş sunuyor. Takım oyununa hem defansif hem ofansif olarak katkısından kimse söz etmiyor. Bireysel olarak ofansa katkısı elbette olur. Adam yetenekli. Fakat ofansif olarak takım oyununa bir katkısı olur mu emin değiliz. Fakat emin olduğum bir şey var o da hem bireysel hem de takım oyunu olarak defansif katkı alamayacağız. Takımda defansif katkı vermeyen Ghezzal var ilk 11 e girerse Ljajic olacak bir de hulk olursa 3 tane defans yapmayan adamımız olacak. Bu açıdan hiç bakılmıyor çok ilginç. Bu oyunun takım oyunu olduğunu herkes unutuyor. Aboubakar yerine Burak olsa 10 gol daha yerdik. Ya da Rıdvan yerine Caner olsa. Hem Caner hem de Burak ofansif olarak ve istatistik olarak Aboubakar ve Rıdvan'dan daha iyiler ama toplam takım oyununa faydalarına bakılınca çok çok gerideler. Bu sebeple Hulk transferi bu açılardan da düşünülmeli
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

Herkesin hulktan performans alacağımıza yönelik kati beklentisinin olması çok ilginç . Nasıl bu kadar emin olunuyor anlamıyorum. Getirdikleri ve getirecekleri kadar götürdüklerine de bakmak lazım. Tek taraflı bakmak bizi yanıltıyor. Her defasında aynı hatayı yapıyoruz.
The great gig in the sky