2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2849931 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimiçi Samet Ç

Sercan Dikme 24 saat içinde Hulk haberi girer şu yönetici araya girdi cart curt diye yanlış tanımadıysam kendisini.

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Heyecan bastı gece gece  :lol: Böyle transferlerden pek hoşlanmasam da hulk be abi bu. Beşiktaş formasıyla görmek istediğim nadir oyunculardan beri.

Çevrimiçi tolga1903

Limitin yoksa adama nasıl teklif yapıyorsun? Adama teklif yap kabul etsin eee limitim yok çözersem imza atalım böyle saçma iş olur mu allah aşkına önce limit işini halledip sonra önünü görmesi lazımken bizimkiler tam tersini yapıyor bir de bu limiti fb gs anadolu takımları herkes hallediyor da biz niye şu salak şeyi ciddiye alıyoruz ne yapacak puan mi silecek federasyon gitsin önce 25 transfer yapan fenerine yedirsin bu limit işini

Çevrimiçi Samet Ç

Hasic için Ümraniye'ye olumlu cevap vermemişiz kalacak herhalde takımda

Çevrimdışı murat baltacı

Bu seneki şampiyonluk zor olduğu kadar güzelde olacak hatta seyircili maçlara geçiş olursa muhteşem olur çocuklara torunlara anlatılacak bir şampiyonluk olur yönetimde yapacağı hamlelerle şampiyonlugu ne kadar istediğini göstermesi lazım.

Para yokta herşey para değil stoperde eksik var wenilton güven vermiyor atibanin yedeği yok kendiside form olarak düşüyor iyi bir golcü lazım Hulk olmuyorsa kiralık shorloth kovalanır son güne kadar bekleyip koita alınırsa sıkıntı yaşarız fener tüm kozlarını oynuyor bu sene şampiyonluk kolay olmayacak hem sahada hem saha dışında sağlam olmalıyız yönetimde lider bitiren hocaya destek vermeli istediği oyuncuları almalı.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı Gökhan Kurt

• Kara Kartal
  • *
  • 27 Ocak 2021, 01:18:20
  • Beylikdüzü-İstanbul
  • En güzel Beşiktaş'ın çocukları sever !!!
Koita kasımpaşa'da 500Bin alıyormuş. Bizden en az isticeği para 800-1M arası.
Bu yoklukta hiç gerek yok. O parayı Hulk ile anlaşmak için kullanmak en güzeli.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Çağrı Öz

Kendisini Beşiktaş duyumcusu ve spikeri olarak tanıtan kişilerin yüzde doksanı karaktersiz. Bu konuda önce bir anlaşalım.

Cansel isimli spor spikeri ve menajer aracısı kişi bu işlerin kaynağından bilgi alır. O kadın net bir şekilde bu iş olmayacak demesine rağmen bu gece piyasaya çıkan karaktersizler insanları umutlandırıp takipçi sayılarını arttırdılar. Yarın da palavralarına kulp bulup neden olamadığı konusunda sallayacaklar.

Önce oyuncuyla anlaşıp daha sonra limit açılması için uğraşılacak diyen akılsızı da unutmayın. Milyonlarca taraftarla alenen alay etmesinin kulüp nezdinde bir karşılığı olmalı herhalde.

Çevrimiçi Akil Emre

Sağ bek, stoper ve ön libero yedği olarak Neciple devam ediyoruz, bu sene çok olgun oynasa da ne yapacağı belli olmuyor. Bence sağ bek yedeklenmeli madem eskişehirli çocuk seneye gelecek ts den ayrılan perreria 6 aylık kiralayalım, hucum ljaiçle çeşitlendi ama koitayı getireceğimize adı duyulmamış biri gelse daha rahat top oynar, Hulkun olmayacağını düşünmeye başladım.
Josef ve atibayıda pamuklara sarmayı unutmamak lazım.

Çevrimiçi Samet Demir

Cansel Kemiksiz Brezilyalı oyuncularda çok sağlam kaynak. O bu transfer için zor dediyse bu konuyu daha fazla konuşmaya gerek yok.

Koita'nın gelmemesi için bir gündem yapmamız lazım.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı MUSTAFA_

Cansel Kemiksiz Brezilyalı oyuncularda çok sağlam kaynak. O bu transfer için zor dediyse bu konuyu daha fazla konuşmaya gerek yok.

Koita'nın gelmemesi için bir gündem yapmamız lazım.

Yayını canlı izledim. Brezilya'da kalacak dedi ama dün Brezilya basınında kalmayacağına yönelik haberler çıktı. Bence en kötü Portekiz falan yapar. Para isterse MLS yapar.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Samet Demir

Yayını canlı izledim. Brezilya'da kalacak dedi ama dün Brezilya basınında kalmayacağına yönelik haberler çıktı. Bence en kötü Portekiz falan yapar. Para isterse MLS yapar.
O bölgeye koita gibi biri alınmasın ben her türlü seçeneğe okeyim. Sene sonu bu sefer de o adamın gitmesini bekleyeceğiz.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı MUSTAFA_

O bölgeye koita gibi biri alınmasın ben her türlü seçeneğe okeyim. Sene sonu bu sefer de o adamın gitmesini bekleyeceğiz.

Lens ile takasa bile yokum. Lens'in sözleşmesi seneye bitiyor. Koita'yı alsak en az 2.5 yıl bizde. Paramız cebimizde kalsın daha iyi. Zaten Kasımpaşa Lens'in maaşının tamamını siz ödeyin demiş. Kimse bizim hayrımıza bir şey yapmıyor.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi NioHH

Bütçe yok, Limit yok, Para yok her şeyi anlarım. Ama bunlara yok deyip Koita yı getirmek... bunu kesinlikle anlamam. Ona verilecek para oyunculara ve sağlık ekibine prim diye dağıtılsın böyle çıkalım sezondan

Çevrimiçi Samet Demir

Bütçe yok, Limit yok, Para yok her şeyi anlarım. Ama bunlara yok deyip Koita yı getirmek... bunu kesinlikle anlamam. Ona verilecek para oyunculara ve sağlık ekibine prim diye dağıtılsın böyle çıkalım sezondan
Yok deyip koita almak taraftar ile dalga geçmek ile eş değer.

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Daha önce yazıldı ama ben de yazayım. Güven varken Koita cidden gereksiz olur. Güven bence acımasız eleştiriliyor. Tamam belki ilk 11 için yetersiz olabilir ama o kadar da kötü oyuncu değil. Pektemek' e 7 sene sabretmiş taraftar olarak Güven' i hemen harcamamak lazım.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Bana kimse Sergen istiyor masalı falan okumasın. Sergen’in oyuncu yelpazesinin ne kadar dar ve oyuncudan anlamadığını nsakala ve welilton transferlerin de gördük. Yine göz göre göre Sergen istiyor diye bu transferlere 3.adamı ekleriz.

Duyum falan yok ama nedense hissiyat olarak Hulkun geleceğine inanıyorum.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bana kimse Sergen istiyor masalı falan okumasın. Sergen’in oyuncu yelpazesinin ne kadar dar ve oyuncudan anlamadığını nsakala ve welilton transferlerin de gördük. Yine göz göre göre Sergen istiyor diye bu transferlere 3.adamı ekleriz.

Duyum falan yok ama nedense hissiyat olarak Hulkun geleceğine inanıyorum.
Bütün yollar dönüp dolaşıp Koita'ya çıkmasın da ben isimsiz bir oyuncuya da razıyım. Hatta şu aşamada en sağlıklısı böyle bir hamle olur  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Savaş

Koita hakkaten gereksiz bir transfer olur. Aboubakar'ın yedeği Koita olmamalı. Aboubakar'ın yedeği adam eksiltebilen, sprint atabilen teknik bir adam olmalı bunların hiçbiri Koita'da yok. Koita ile düğümü çözemezsin. Kapalı savunma açamazsın. Hulk olmazsa bile pire gibi bi adam lazım bize oraya Chicharito gibi mesela.

Forvette Larin oynardı, Aboubakar takımda hiç olmazdı, Larin'e göre bir sistem oynanırdı o zaman Koita tamam derdim mantıklı gelirdi. Ama Koita Larin'in yedeği Abuş'un değil.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

https://twitter.com/polat_akmn/status/1354327913626300417

Dün hulk son dakikasını veren kişi bu.
Basın mensuplarının "renkli" kişilikler olduğunu bilmeyen yok. Maalesef Beşiktaşlı dediklerimiz işlerini iyi yapamıyorlar. Onun için bunlara kalıyoruz. Bu sene gazete haberleri bile paylaşmadım bu nedenle. Geldiğinde görürüz kimin geldiğini. Zaten maksimum 1-2 gün önce haberleri oluyor gelecek oyuncudan  :tabe: Ama tabi haberleri de konuşmayacak değiliz.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı mourinho1903

4.5 milyona bu transfer biterse devre arası kağıt üstünde en çok para harcayan kulüp olacak Beşiktaş. Lider takım için bu kadar saçma bir durum olamaz.

Başından beri hiç ısınmadım bu muhabbete. Zihniyet değişiyor derken iyice Demirören dönemine döndük. Can çıkar huy çıkmaz. Her transfer dönemi gazeteci gazlaması, tarfar fışfışlaması ile futbolcu alınmaz.

Transfer mantığı zaten çok basit işliyor. Parayı bastır istediğini al. Ancak ortada bastıracak para yok.

Fikret Orman'ın son dönemlerindeki gibi kulübün batmasını istemiyorum. Şampiyonluk gelecekse böyle gelecek.

Haftaya Trabzon maçı varken bu saçma transfer gündemini bir yönetici çıkıp kapatır umarım.

Lens- Koita takası gibi bir şey oluyorsa zaten durmasınlar. Fikret Orman (...) yollamaktan önümüzü göremiyoruz.

Bize kurtarıcı oyuncu değil yedek oyuncu lazım. Ligin ikinci takımı bu adamın takım arkadaşını forvetinde as oyuncu olarak oynatıyor. Bu Anadolu Futbolcusu muhabbeti de sıktı artık.

Fikret Orman doneminin oyunculari olan Larin, Aboubakar, Atiba, Vida, N'Koudou takima ciddi katki sagliyor. Yonetimin yaptigi Josef eklemesi de bilindik adam.
Rosier ve Ghezzal ekstra olarak geldi, onlar da son gun denk dusen menajer transferi. Lens, Mirin, Boyd vs tabii ki bekleneni veremedi, ama ayni sekilde N'Sakala, Welinton, G.Tore, Mensah da bekleneni veremedi.
Onlar n'olacak?