2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2848980 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı MUSTAFA_

roiser’ı bulanda bu adamlar , transferin son haftasına tek alternatifle girmemişlerdir umarım. Gerçi devre arasında bulsan da roiser gibi transferler yapamazsın
Şu anda kiralık çok oyuncu bulursun. Ekonomik kriz nedeniyle takımlar oynatmadığı oyuncuları elinden çıkarmaya çalışıyor. Krizden dolayı büyük takımlar transfer yapamadılar. Bu dönemde çok rahat iyi oyuncu bulursun. Piyasada sadece Hulk ve Koita yok. @Erman1903 a sorsak 40 tane oyuncu yazar şimdi.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı GreenBook

Beşiktaş'ı çok istiyormuş Koita diyorlar. Her isteyeni alırsak işimiz yaş. Nsakala da çok istiyordu gelmeyi. Ne oldu şimdi? Ayağına top gelmesin diye dua ediyoruz. Kesinlikle Anadolu takımlarının yabancıları alınmaz.
Çok istiyor da hayır kurumumuyuz biz her isteyeni alacağız ? Öyleyse marceloyu neden almadık gelmek istemiş bizimkiler kabul etmemiş

Çevrimdışı nusretaslanturk

Adamların çapı Türkiye dışına yetmiyor, 30 yaşında bir baltaya sap olamamış Anadolu takımı yabancıları alıyorlar.

Bu senenin en vasat 2 transferi bu profille aynı olan Welinton ve N'sakala işte.

N’skala konusunda katılıyorum ve iyi ki Rıdvan var diyorum. Ama daha 5 gün var ve  A ismiyle başlayan hiç bir kanal’ın iyi niyetli olduğunu düşünmüyorum, belki yöneticilerin sözlerini evirip çevirip veriyorlar. Ortalığı yangın yerine vermeyelim şimdiden

Çevrimdışı MUSTAFA_

N’skala konusunda katılıyorum ve iyi ki Rıdvan var diyorum. Ama daha 5 gün var ve  A ismiyle başlayan hiç bir kanal’ın iyi niyetli olduğunu düşünmüyorum, belki yöneticilerin sözlerini evirip çevirip veriyorlar. Ortalığı yangın yerine vermeyelim şimdiden
Transfer döneminin kapanmasına 5 gün kaldı. Koita dışında bir alternatif olmadığı ortada. Bugün basın danışmanımız da başkanın Koita için görüştüğünü söylemiş. Bunun yolunu yapıyorlardı. Bugün saçma sapan bir bahane öne sürmüşler. Bu yönetimin az çok ne yaptığını anlıyorum artık.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Transfer döneminin kapanmasına 5 gün kaldı. Koita dışında bir alternatif olmadığı ortada. Bugün basın danışmanımız da başkanın Koita için görüştüğünü söylemiş. Bunun yolunu yapıyorlardı. Bugün saçma sapan bir bahane öne sürmüşler. Bu yönetimin az çok ne yaptığını anlıyorum artık.
Umarım şaşırtırlar bizi o zaman , oyuncu grubu ve Sergen hocaya çok güvenip bir hata yapmazlar umarım.. hoca ço iyi performans koydu ama taraftarın ilahlaştırdığı kadar yönetim de ilahlaştırmıyordur umarım , ortada henüz kazanılmış birşey yok ve hocanın ilk şampiyonluk yarışı bu.

Çevrimdışı Erman1903

Santrafor işi netleşmeden paylaşmayı düşünmüyordum lakin çok fazla stoper haber çıktı ve transfer penceresinin kapanmasına da pek vakit kalmadı.

Buyrun, uygun fiyatlı modern oynayabilecek solak stoperler.

https://www.transfermarkt.com.tr/pawel-bochniewicz/profil/spieler/248395

https://www.transfermarkt.com.tr/santiago-garcia/profil/spieler/90489

https://www.transfermarkt.com.tr/stefan-thesker/profil/spieler/175709

https://www.transfermarkt.com.tr/david-hancko/profil/spieler/404418

https://www.transfermarkt.com.tr/cedric-zesiger/profil/spieler/382478

https://www.transfermarkt.com.tr/ji-soo-park/profil/spieler/260197

https://www.transfermarkt.com.tr/joel-abu-hanna/profil/spieler/267330

https://www.transfermarkt.com.tr/jakub-kiwior/profil/spieler/425918

https://www.transfermarkt.com.tr/diego-braghieri/profil/spieler/55149

Aralarından David Hancko kiradaymış, Braghieri kulüpsüz, Jakub Kiwior ise wonderkid; özel bir oyuncu.

Bu listeye yine daha önce paylaştığım Mavropanos'da girebilirdi lakin geçen sezon sonunda kiralandı. Sağ ayaklı, iki stoperlik savunma yapan bir arkadaş. Pas boyu çok uzun olmasa da Artem Shabanov, yerlilerden ise ufak eksikleri olmasına rağmen Erdi Dikmen - Abdürrahim Bardakçı yazılabilir. Anadolu'dan yabancı olarak da Hatay stoperi Pablo Santos denebilir.
[ Son Düzenleme: 26 Ocak 2021, 23:34:21 Erman1903 ]

Çevrimdışı Lucescu1903

Hoca : mandzukic,Hulk
Yönetim : Koita

Yönetim şampiyonluk istemiyor.

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Neden gol atamayan bir forvet aliyoruz ?
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı MUSTAFA_

Umarım şaşırtırlar bizi o zaman , oyuncu grubu ve Sergen hocaya çok güvenip bir hata yapmazlar umarım.. hoca ço iyi performans koydu ama taraftarın ilahlaştırdığı kadar yönetim de ilahlaştırmıyordur umarım , ortada henüz kazanılmış birşey yok ve hocanın ilk şampiyonluk yarışı bu.
Umarım seçimlerimizi iyi yaparız. Herhangi bir sıkıntıda ilk hedef yönetim olacaktır. Daha sonra da Sergen  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı ŞahKartaL

Neden kanatta da görev yapabilen forvet arıyoruz ki biz? Larin kanat santrfora evrildi, Abou da sola kayarak oynayabiliyor. Ayrıca N’Koudou, Boyd,Gökhan,Ghezzal var kanatlarda. Hatta Ljacic de sol forvet gibi  oynayabiliyor. Biz onun yerine gol yüzdesi yüksek, topu tutabilecek pivot santrfor alsak daha mantıklı olmaz mı? En kötü oyun sıkışmışken kanat ortalarında, duran toplarda kullanabilmek de faydalı olurdu.
Ayrıca 3 tane yabancı stoper varken seneyi de düşünerek 4. Stoperi Türk yapmak gerekiyor bence. Burası içinde sözleşmesi bitecek Fatih Kurucuk hamlesi mantıklı olmaz mı?

Çevrimdışı MUSTAFA_

Hoca : mandzukic,Hulk
Yönetim : Koita

Yönetim şampiyonluk istemiyor.
Parasına bakıyorlar. Mandzukic'i 500 bin euro için almamışlar. Hulk'u nasıl alacaklar diyordum. Koita haberleri düştü şimdi. Hiç şaşırmıyorum.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Lucescu1903

Nasıl başladı/Nasıl gidiyor.
Mandzukic,Hulk...Koita...

Umarım seçimlerimizi iyi yaparız. Herhangi bir sıkıntıda ilk hedef yönetim olacaktır. Daha sonra da Sergen  :tabe:
Hocanın azıcık ağlaması lazım. Bu sezon şampiyonluğu kaçırmak taraftarın kimyasını bozar. Loser Fenerlilerin hali ortada 😁😁
Namalup şampiyonluk
Statsız şampiyonluk
Bu sene de taraftar yok , futbol Tanrı’ları yine bizi gösteriyor 😁😁

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Nasıl başladı/Nasıl gidiyor.
Mandzukic,Hulk...Koita...

Bu surat ifadenin siralamasi da böyle.

1 Hulk
2 Mandzukic
3 Cenk
4 Koita
😄
 gülüyorum ama aglamak geliyor icimden 😭
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı Erman1903

Şu anda kiralık çok oyuncu bulursun. Ekonomik kriz nedeniyle takımlar oynatmadığı oyuncuları elinden çıkarmaya çalışıyor. Krizden dolayı büyük takımlar transfer yapamadılar. Bu dönemde çok rahat iyi oyuncu bulursun. Piyasada sadece Hulk ve Koita yok. @Erman1903 a sorsak 40 tane oyuncu yazar şimdi.

Çok var, kiralık da bulursun uygun bonservisle de. Daha önce burada 10'larcasi paylaşıldı.

Parasına bakıyorlar. Mandzukic'i 500 bin euro için almamışlar. Hulk'u nasıl alacaklar diyordum. Koita haberleri düştü şimdi. Hiç şaşırmıyorum.
Mandzukic bizi hiç istemedi ya , bende bir türlü ısınamadım o adama zaten

Çevrimdışı Çağrı Öz

4.5 milyona bu transfer biterse devre arası kağıt üstünde en çok para harcayan kulüp olacak Beşiktaş. Lider takım için bu kadar saçma bir durum olamaz.

Başından beri hiç ısınmadım bu muhabbete. Zihniyet değişiyor derken iyice Demirören dönemine döndük. Can çıkar huy çıkmaz. Her transfer dönemi gazeteci gazlaması, tarfar fışfışlaması ile futbolcu alınmaz.

Transfer mantığı zaten çok basit işliyor. Parayı bastır istediğini al. Ancak ortada bastıracak para yok.

Fikret Orman'ın son dönemlerindeki gibi kulübün batmasını istemiyorum. Şampiyonluk gelecekse böyle gelecek.

Haftaya Trabzon maçı varken bu saçma transfer gündemini bir yönetici çıkıp kapatır umarım.

Lens- Koita takası gibi bir şey oluyorsa zaten durmasınlar. Fikret Orman (...) yollamaktan önümüzü göremiyoruz.

Bize kurtarıcı oyuncu değil yedek oyuncu lazım. Ligin ikinci takımı bu adamın takım arkadaşını forvetinde as oyuncu olarak oynatıyor. Bu Anadolu Futbolcusu muhabbeti de sıktı artık.

Çevrimiçi yaço58

Tek kızdığım nokta dünyada Koitafan başka adam yokmu niye bu kadar sığ yönetim alternatif konusunda bunu anlamak geeç zor

Çevrimdışı Lucescu1903

Bu surat ifadenin siralamasi da böyle.

1 Hulk
2 Mandzukic
3 Cenk
4 Koita
😄
 gülüyorum ama aglamak geliyor icimden 😭

Aynen öyle altına yazacaktım üşendim anlaşılır dedim anlaşılmış.Üzücü ama durum böyle maalesef.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Neden kanatta da görev yapabilen forvet arıyoruz ki biz? Larin kanat santrfora evrildi, Abou da sola kayarak oynayabiliyor. Ayrıca N’Koudou, Boyd,Gökhan,Ghezzal var kanatlarda. Hatta Ljacic de sol forvet gibi  oynayabiliyor. Biz onun yerine gol yüzdesi yüksek, topu tutabilecek pivot santrfor alsak daha mantıklı olmaz mı? En kötü oyun sıkışmışken kanat ortalarında, duran toplarda kullanabilmek de faydalı olurdu.
Ayrıca 3 tane yabancı stoper varken seneyi de düşünerek 4. Stoperi Türk yapmak gerekiyor bence. Burası içinde sözleşmesi bitecek Fatih Kurucuk hamlesi mantıklı olmaz mı?
Forvet gelsin de konuşuruz. Bu saatten sonra ne desem boş. Yerli stoper hamlesi yapmak istediler. Önlerine bonservis çıkardı kulüpleri. Alamadılar ama şimdiden sezon sonu için anlaştığımız oyuncular olduğu söyleniyor. Gelecek sene için uğraşıyorlar. Onun için şimdi kiralık stoper bakıyorlar.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Mandzukic bizi hiç istemedi ya , bende bir türlü ısınamadım o adama zaten
Mandzukic paraya bakıp gitmiş söylenene göre  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Mandzukic paraya bakıp gitmiş söylenene göre  :tabe:
Vidayla para problemi çıktı ya bir ara, o dönemden beri bize hiç sıçak baktığını düşünmüyorum.

Çevrimdışı MUSTAFA_

4.5 milyona bu transfer biterse devre arası kağıt üstünde en çok para harcayan kulüp olacak Beşiktaş. Lider takım için bu kadar saçma bir durum olamaz.

Başından beri hiç ısınmadım bu muhabbete. Zihniyet değişiyor derken iyice Demirören dönemine döndük. Can çıkar huy çıkmaz. Her transfer dönemi gazeteci gazlaması, tarfar fışfışlaması ile futbolcu alınmaz.

Transfer mantığı zaten çok basit işliyor. Parayı bastır istediğini al. Ancak ortada bastıracak para yok.

Fikret Orman'ın son dönemlerindeki gibi kulübün batmasını istemiyorum. Şampiyonluk gelecekse böyle gelecek.

Haftaya Trabzon maçı varken bu saçma transfer gündemini bir yönetici çıkıp kapatır umarım.

Lens- Koita takası gibi bir şey oluyorsa zaten durmasınlar. Fikret Orman (...) yollamaktan önümüzü göremiyoruz.

Bize kurtarıcı oyuncu değil yedek oyuncu lazım. Ligin ikinci takımı bu adamın takım arkadaşını forvetinde as oyuncu olarak oynatıyor. Bu Anadolu Futbolcusu muhabbeti de sıktı artık.
Bana Anadolu'dan getirip uzun süre verim aldığımız kaç oyuncu sayabilirsin?

Beşiktaş Tarihi
★★★

Bana Anadolu'dan getirip uzun süre verim aldığımız kaç oyuncu sayabilirsin?
şifo Mehmet 😁😁

Çevrimdışı MUSTAFA_

şifo Mehmet 😁😁
Eskilere gidersek çok sayarsın. Ben söyleyeyim bir tane: Tosic  :D

Beşiktaş Tarihi
★★★