2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2849553 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı MUSTAFA_

Hulk'u alamıyoruz demenin başka yolunu bulmuş yöneticilerimiz. Transfer sadece bizi bozuyor herhalde. Bu nasıl bir algıdır?

https://twitter.com/sercan_dikme/status/1354149539972788225

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi yaço58

İ
Hulk'u alamıyoruz demenin başka yolunu bulmuş yöneticilerimiz. Transfer sadece bizi bozuyor herhalde. Bu nasıl bir algıdır?

https://twitter.com/sercan_dikme/status/1354149539972788225
Koita hayırlı olsun

Çevrimiçi Samet Ç

Ferro iyi oyuncu hocada stoper ve santrafor istiyor bu ikiside alınacak bence

Çevrimdışı MUSTAFA_

İKoita hayırlı olsun
Lens - Koita takası yapmışız gibi görünüyor.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Akil Emre

İKoita hayırlı olsun
Hayırlısı olsun da, koita sıcak gelmiyor

Çevrimiçi yaço58

Hayırlısı olsun da, koita sıcak gelmiyor

https://twitter.com/outofcontxtbjk/status/1354090040419344388
Video komik kazma falan ama yedek de dursun rotasyon oyuncusu olarak yapcak bişe yok moral bozmamak gerekir

Çevrimdışı can1903

Transferle takım ortamı falan bozulmaz, ortamı hazırlayan Sergen hoca onay vermişken alamadık demeyip Koita daha iyi demeye getirmişler  :halay:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimiçi Akil Emre

https://twitter.com/outofcontxtbjk/status/1354090040419344388
Video komik kazma falan ama yedek de dursun rotasyon oyuncusu olarak yapcak bişe yok moral bozmamak gerekir
İkinci yarı çetin geçecek, umarım yanlış hamle yapmayız. En iyi biz olsakta  nokta atışı iş yapmak gerekir

Çevrimdışı GreenBook

Forvetimiz iyi şüphesiz fakat kırmızı kart sakatlık olur bunlara rağmen Bu forvet tandemi ile şampiyonluk gelmezse şayet yönetim ağır tepkilere kendini hazırlamalıdır şayet üç beş kuruş fazla vermeyip hulk gibi oyuncuları almamanın cezasını umarım ki çekmeyiz lig uzun bi maraton ama her türlü riske karşılık plan yapılması gerekiyor
Koita Beşiktaş’ın oyuncusu olamaz.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Transferle takım ortamı falan bozulmaz, ortamı hazırlayan Sergen hoca onay vermişken alamadık demeyip Koita daha iyi demeye getirmişler  :halay:
Sergen X faktör istiyor yedek değil. Ama yönetim anlamamış anlaşılan. Yarın Aboubakar'a bir şey olsa Koita kurtaracak bizi  :tabe:

https://twitter.com/buzzspor/status/1354153233925734400

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı GreenBook

Sergen X faktör istiyor yedek değil. Ama yönetim anlamamış anlaşılan. Yarın Aboubakar'a bir şey olsa Koita kurtaracak bizi  :tabe:

Çok yanlış işler yapılıyor çok
Diğer türlü aboubakar sakatlansa koita Larin mi açacak kapalı savunmaları diye sayın Ahmet Nur çebiye bir sormak gerekiyor biz taraftarlar bunları düşünüyoruz başkanımız dediğimiz saygı değer Ahmet Nur çebi düşünemiyorsa Sıkıntı büyük

Çevrimdışı nusretaslanturk

Lens - Koita takası yapmışız gibi görünüyor.
4 bölgeyi yedeklemek yerine sadece santrforu yedekliyoruz, hulk’un gelmesi +1 hücum planıydı ama koita bildiğin sırtı dönük oynaması için alınıyor, biz bir şekilde gol atıyoruz atmaya ama 15-16 da gomezin nasıl karakter koyduğu ortada.
Ben asıl Atiba’ya Birşey olur diye korkuyorum çünkü oymadığımız oyunda Atiba’nın 3.bölgedeki boş koşuları ve sahipsiz topları kazanması çok önemli geliyor. Atiba çok büyük oynuyor bu yıl ve bu oyunu ben çok iyi biliyorum mesajını gözümüze sokuyor..
insan yönetme konusunda da sahada olduğu kadar başarılı bir karakterse eğer Harika bir antrenör olacak..

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bir de işin böyle bir boyutu var. Bizim kadar rotasyon yapan takım yok. Aboubakar'ı Koita ile mi rotasyona sokacağız? İnanılmaz. Hulk'u transfer edemedik, beceremedik deyin böyle saçma bahane atmayın önümüze. İşte bu aklımızla alay edilmesine sinirleniyorum. Yoksa kimin geldiğinin önemi yok benim için. Yıldız diye oyuncu peşinden koşmayı bırakalı çok oldu.

https://twitter.com/Kasar_Yaza/status/1354155479203774467

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

4 bölgeyi yedeklemek yerine sadece santrforu yedekliyoruz, hulk’un gelmesi +1 hücum planıydı ama koita bildiğin sırtı dönük oynaması için alınıyor, biz bir şekilde gol atıyoruz atmaya ama 15-16 da gomezin nasıl karakter koyduğu ortada.
Ben asıl Atiba’ya Birşey olur diye korkuyorum çünkü oymadığımız oyunda Atiba’nın 3.bölgedeki boş koşuları ve sahipsiz topları kazanması çok önemli geliyor. Atiba çok büyük oynuyor bu yıl ve bu oyunu ben çok iyi biliyorum mesajını gözümüze sokuyor..
insan yönetme konusunda da sahada olduğu kadar başarılı bir karakterse eğer Harika bir antrenör olacak..
Hücum gücünün ana adamını yedeklemeden yan parçalara geçemezsin. Şu anda büyük risk alıyoruz. Umarım Koita dışında bilinmeyen bir oyuncu gelir.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı GreenBook

Larin olmasaydı Koita olabilirdi yedek olarak ama
Kalite olarak Larin ve Koita arasında pek fark yok Larin kalitesinde bir forvet alınıyor üstelik Anadolu takımından
Burda Larini küçümsemiyorum yanlış anlaşılmasın lakin rakipler iddiali transferler yaparken bizim başkanımızın koitayı büyük taraftarıma kurtarıcı olarak sunacak olması garibime gidiyor hepsi bu.
Hulk gibi ürkütücü oyuncuları almak gerekir her halükarda

Çevrimdışı tuncaboylu

Bir de işin böyle bir boyutu var. Bizim kadar rotasyon yapan takım yok. Aboubakar'ı Koita ile mi rotasyona sokacağız? İnanılmaz. Hulk'u transfer edemedik, beceremedik deyin böyle saçma bahane atmayın önümüze. İşte bu aklımızla alay edilmesine sinirleniyorum. Yoksa kimin geldiğinin önemi yok benim için. Yıldız diye oyuncu peşinden koşmayı bırakalı çok oldu.

https://twitter.com/Kasar_Yaza/status/1354155479203774467
Bu beceriksiz yönetimle, ligde bulunduğumuz yer gerçekten rüya gibi.

Hiç içime sinmiyordu, ama Sergen gerçekten büyük iş başarıyor bunlara rağmen.

Çevrimdışı tuncaboylu

1 hafta önce Hulk'a teklif götürürken Larin ve Aboubakar kötü mü gidiyordu da, şimdi böyle demeye başladılar.

Çok yanlış işler yapılıyor çok
Diğer türlü aboubakar sakatlansa koita Larin mi açacak kapalı savunmaları diye sayın Ahmet Nur çebiye bir sormak gerekiyor biz taraftarlar bunları düşünüyoruz başkanımız dediğimiz saygı değer Ahmet Nur çebi düşünemiyorsa Sıkıntı büyük
koita gelen topu içeriye soksun yeter, abou kadar efektif oynamaz bekli ama abou’yu pozisyona sokan yüzde 70 oranında takım , Larin içe kat ediyor , Atiba iki savunmacıyı yanına alıp götürüyor bi boş koşu atıp ve bu oyunu öyle iyi ezberlemişler ki önlem alamıyorlar. Fener maçından beri çok iyi yapıyoruz bunu.. Hulk +1 hücum opsiyonuydu ama kesinlikle şu oyunda abuşun alternatifi değil , belki böylesi daha iyi olur 👌

Çevrimdışı MUSTAFA_

Ben yönetimin ne dediğine bakmıyorum. Hele bu yönetime hiç bakmıyorum. Sergen Hulk'u istiyorum dedi basın toplantısında. Yani takımın havasını en fazla düşünen kişi. Şimdi Hulk takımın havasını bozar demek saçmalık ötesi. Başka bahane bulsunlar.

https://twitter.com/suleymaansebaa/status/1354157341025980416

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Gökhan Kurt

• Kara Kartal
  • *
  • 26 Ocak 2021, 23:04:56
  • Beylikdüzü-İstanbul
  • En güzel Beşiktaş'ın çocukları sever !!!
Yine pozitif giden bir havayı yönetim sıçtı batırdı. Hulk'u alıcaz ama Larin iyi diye almıyoruz öyle mi? Bizde yedik. Şampiyonluk kaçınca görür bu taraftarı.

Çevrimdışı GreenBook

Aboubakar Premium bir golcü
Abou nun sakatlık veya kırmızı kart gibi durumlarında Koita bu Zorlu maratonda gol yükümüzü sırtlar mı ? İşte o imkansız
Bu sene o sene diyoruz böyle güzel sonuçlar skorlar alıp ezip geçiyoruz rakipleri renkliler de dahil
Böyle futbola böyle tabloya böyle kadroya Hulk gibi oyuncular yakışır Koita değil.

Hücum gücünün ana adamını yedeklemeden yan parçalara geçemezsin. Şu anda büyük risk alıyoruz. Umarım Koita dışında bilinmeyen bir oyuncu gelir.
onu diyecektim bende koita’nın yaptığı işi yapabilecek daha genç çok fazla oyuncu var.

Çevrimdışı tuncaboylu

onu diyecektim bende koita’nın yaptığı işi yapabilecek daha genç çok fazla oyuncu var.
Adamların çapı Türkiye dışına yetmiyor, 30 yaşında bir baltaya sap olamamış Anadolu takımı yabancıları alıyorlar.

Bu senenin en vasat 2 transferi bu profille aynı olan Welinton ve N'sakala işte.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş'ı çok istiyormuş Koita diyorlar. Her isteyeni alırsak işimiz yaş. Nsakala da çok istiyordu gelmeyi. Ne oldu şimdi? Ayağına top gelmesin diye dua ediyoruz. Kesinlikle Anadolu takımlarının yabancıları alınmaz.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Beşiktaş'ı çok istiyormuş Koita diyorlar. Her isteyeni alırsak işimiz yaş. Nsakala da çok istiyordu gelmeyi. Ne oldu şimdi? Ayağına top gelmesin diye dua ediyoruz. Kesinlikle Anadolu takımlarının yabancıları alınmaz.
roiser’ı bulanda bu adamlar , transferin son haftasına tek alternatifle girmemişlerdir umarım. Gerçi devre arasında bulsan da roiser gibi transferler yapamazsın