2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 39 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2856000 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı AvrupaKartalı

SON DAKİKA !!!

FutbolArena
@futbolarena
·
1 sa
Kasımpaşa'da Koita kadro dışı bırakıldı. (İHA)
B..u  yedik😏
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı MUSTAFA_

Ben sonraki satıştan yüzde konulup satılması taraftarıyım  :tabe:

https://twitter.com/iykiBesiktasVar/status/1353316986667884550

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Gökhan Kurt

• Kara Kartal
  • *
  • 24 Ocak 2021, 15:44:33
  • Beylikdüzü-İstanbul
  • En güzel Beşiktaş'ın çocukları sever !!!
Ben sonraki satıştan yüzde konulup satılması taraftarıyım  :tabe:

https://twitter.com/iykiBesiktasVar/status/1353316986667884550

3.5 peşin ise güzel + %20 satış pay güzel olur  :ok:

Sene sonu aynı haberi Larin için duyarız umarım 14-15 yeter.

Çevrimdışı Lucescu1903

SON DAKİKA !!!

FutbolArena
@futbolarena
·
1 sa
Kasımpaşa'da Koita kadro dışı bırakıldı. (İHA)

Umarım yolu bize düşmez.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı kaan1903

Az olmuş , düşündüğümüz kaleciler kim olabilir?

Az mı bence Ersin’in maksimum ederi o. Her maç top kalemize gelmesin diye dua ediyorum. Takım savunmasını iyi yaptığımız için gol yemiyoruz yanıltmasın sizi .sezon sonu iyi kaleci bulunur o paralara.

Çevrimiçi Samet Demir

Az mı bence Ersin’in maksimum ederi o. Her maç top kalemize gelmesin diye dua ediyorum. Takım savunmasını iyi yaptığımız için gol yemiyoruz yanıltmasın sizi .sezon sonu iyi kaleci bulunur o paralara.

Biz ersinden 4 aldık diyelim o paranın tamamını kaleci transferi için ayiracagimizi mi düşünüyorsun ?

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı kaan1903

Biz ersinden 4 aldık diyelim o paranın tamamını kaleci transferi için ayiracagimizi mi düşünüyorsun ?

Ayırmazlar büyük ihtimal ama ayırmalılar bir kere paraya kıyar düzgün kaliteli kaleci alırsın 5 sene seni götürür. her sene kaleci değişmez muslera örneğinde olduğu gibi..

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Neresi iyi, o paraya sana kalecimi verirler diye düsünüyorsun, anca bonservisi elinde bir kaleci aliriz ve bu parayi baska yere harcariz, daha yabanci kisitlamasida gelecek, bu sefer kaleye yabanci almak kadro yapilanmasinda sıkıntı cekecegiz. Yerli zaten yok, kimi alacan yerli kaleci ?

Çevrimdışı kaan1903

Neresi iyi, o paraya sana kalecimi verirler diye düsünüyorsun, anca bonservisi elinde bir kaleci aliriz ve bu parayi baska yere harcariz, daha yabanci kisitlamasida gelecek, bu sefer kaleye yabanci almak kadro yapilanmasinda sıkıntı cekecegiz. Yerli zaten yok, kimi alacan yerli kaleci ?
Niye sıkıntı çekeceksin stoperin birini yerli yap veya orta sahadan illa kaleci yerli olacak diye bir kaide mi var ? Sormuşsun madem Ersin’den iyi  Ertaç Özbir ,Gökhan Akkan,İrfan Eğribayat var  ama ben kaleye yabancıdan yanayım.

Çevrimiçi Samet Ç

Ersin Lyon'a giderse 2 sene sonra minimum 20'ye okutur Lyon. Teklif ettikleri rakamda komik 3.5 o yaşta potansiyeli sınırlı olan kalecilere bile 7-8 verilen dönemde.

Çevrimiçi Samet Ç

3.5 milyona da iyi kaleci alamazsın sorunlu bir tipi tutar getirirsin ya tutarsa kafasıyla Nasrettin Hoca şekli transfer yapmaya bayılıyoruz zaten.

Çevrimdışı MUSTAFA_

3.5 milyona da iyi kaleci alamazsın sorunlu bir tipi tutar getirirsin ya tutarsa kafasıyla Nasrettin Hoca şekli transfer yapmaya bayılıyoruz zaten.
Ben 6 milyon + sonraki satıştan %20'ye okeyim. Onların önerdiği rakam kendilerine kalsın.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı sEuL

Samsun kalecisinin adi geciyordu bizimle bir ara. Ersin iyi bir paraya satilirsa yerini ucuza kapatabilir miyiz onunla?

Çevrimiçi Samet Ç

Samsun kalecisinin adi geciyordu bizimle bir ara. Ersin iyi bir paraya satilirsa yerini ucuza kapatabilir miyiz onunla?

Kötü kaleci üst lige çıkarlarsa net görünecek alt ligin kalitesizliği Samsun'un oyun anlayışı iyi gösteriyor oyuncuyu. Ayrıca Yüksel Yıldırım'da 7 milyon euro istiyor.

Çevrimdışı Çağrı Öz

Babasının malını satıyor haspam :kop:

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Niye sıkıntı çekeceksin stoperin birini yerli yap veya orta sahadan illa kaleci yerli olacak diye bir kaide mi var ? Sormuşsun madem Ersin’den iyi  Ertaç Özbir ,Gökhan Akkan,İrfan Eğribayat var  ama ben kaleye yabancıdan yanayım.

Bu kalecilerin hangisi Besiktas seviyesinde Allah askina, bunlar olacagina ersin gibi gelişmeye acik öz evlat olsun, ben illa kalsin demiyorum ama rakam cok komik, stoper türk olsun, peki kim var stopere koyacak türk, bak nerdeyse tüm takimlar yabanci stoperlerle oynuyor, heleki büyük takimda oynayacak zaten yok. Ben artik biktim, takim kur 3-5e gelen tekliflere sat babam sat, gelen parayla yeni sezon yeniden kadro kur, kadro oturana kadar sıkıntılarla boğuş, sonra yeniden sat babam sat, hani kăr yapsan neyse, ama o paralara zaten iyi kadro kuramazsin

[ Son Düzenleme: 24 Ocak 2021, 18:31:01 AvrupaKartalı ]

Çevrimiçi Samet Ç

Bu saydıklarının hiçbiri Ersin'den iyi değil

Çevrimdışı kaan1903

Bu saydıklarının hiçbiri Ersin'den iyi değil

bana göre üçü de Ersinden daha iyi kaleci . Ersinin şimdiye kadar  maç  kurtarmışlığı mı var  vay be dediğimiz kurtarışı mı olmuş ayağı iyi desen iyi değil  benim göremediğim hangi özelliğini görüyorsunuz merak ettim keşke  20 milyon seviyelerine gelse  ama kendi görüşüm Ersin o seviyelerde değil inş. bir gün çıkar da biz de yanılmışız deriz ...   Lyon'un teklifi de sallamasyon haber gibi duruyor .

Çevrimdışı can1903

Bu takıma transfer yapılmazsa hüsran yaşarız. Hulk,Costa kim olur bilemem kaliteli iş çözücü hücümcü lazım.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..