2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 33 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2858580 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı MUSTAFA_

videdolardan gördüğüm kadarıyla ne 1.87 nede 1.74
1.80 civarı gibi duruyor.
Zaten daha yaşı küçük. Uzama potansiyeli var  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı GreenBook

Az önce bülent uslu, okan koc  ve ertan süzgün canli yayini izledim. Hulk transfer olma ihtimali şuan düşük gözüküyor, cikan haberlere inanmayin dediler, transferin son gününe kadar bir karar vermez Hulk, ama aci gercek, hulk olmazsa b plan koita'mis. Bilal ceylan, daha netlesmedi, azda olsa, eses'in transfer yasagindan dolayi, bu transferin gerceklesmeme ihtimali var. Lens, mirin, douglas bunlar hicbir yere gitmiyorlar, keyifleri yerinde.
Bu adamlara bukadar sözleşme yapıp başımıza bela edenler yatlarda keyif sürüyor !!
Futboldan anlayan insan bu adamlarla böyle sözleşmeler yapmaz hele ki gidip rakibe inat olsun diye rakibin eski oyuncularını hiç almaz
Akıl var mantık var.
Hiç gidecek gibide durmuyorlar

Çevrimiçi Samet Ç

https://twitter.com/sercan_dikme/status/1353076857474666496

Bunlar herhangi bir transferden bahsederken olursa şu yöneticinin büyük payı var demeye başladığına yani yönetici parlatmaya başladığına göre transfer bitmiştir Hulk hayırlı olsun.

Çevrimdışı kaan1903

Çevrimdışı MUSTAFA_

Ahmet bulut bitirici adamdır burdan dönmez heralde.

https://twitter.com/gokmenozcan/status/1353078972943360000
Döner mi dönmez mi bilinmez ama bir an önce olumlu-olumsuz biterse iyi olur. Geciktikçe transferde zarın düşeş gelme ihtimali azalıyor.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı levitate

:alala:

https://twitter.com/dedikodubjk/status/1353067181102129153
şahsen hulka tercih ederim

geçen bi yerde daha gördüm buraya attım ama @Sir Alex Ferguson yok artık dedi :D
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Ç

:alala:

https://twitter.com/dedikodubjk/status/1353067181102129153
Buda iyi kolpa sıkıyor adamın Tr'ye dönerse öncelik Ts'de diye sözleşmesinde madde var herhalde ts sadece bu maddeyi bonservisli transfer için koydurmamıştır.

Çevrimdışı kaan1903

Ertan Sortloth haberleri için fake dedi yanlış duymadıysam . adam daha yeni gitti imkansız yani.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Buda iyi kolpa sıkıyor adamın Tr'ye dönerse öncelik Ts'de diye sözleşmesinde madde var herhalde ts sadece bu maddeyi bonservisli transfer için koydurmamıştır.
BEnce bonservis için koydurmuştur. Zamanında Yusuf Yazıcı da kiralık olarak Türk takımlarına yazılmıştı diye hatırlıyorum.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Ertan Sortloth haberleri için fake dedi yanlış duymadıysam . adam daha yeni gitti imkansız yani.
Ben de bir göz gezdirdim. Başkaları söylüyor ama olması imkansız gibi bahsetti.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Samet Ç

BEnce bonservis için koydurmuştur. Zamanında Yusuf Yazıcı da kiralık olarak Türk takımlarına yazılmıştı diye hatırlıyorum.
Bence yalan Sorloht işi. Hulk içinde yönetici parlatma işleri başlamış yarın maçtan sonra düşer gibi birşeyler.

Çevrimdışı Savaş

Hulk işi çok uzadı olacağını sanmıyorum artık. Birileri reklam yapıyor yine.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bence yalan Sorloht işi. Hulk içinde yönetici parlatma işleri başlamış yarın maçtan sonra düşer gibi birşeyler.
Ben hiç bir transferi imza atmadan gerçekçi bulamıyorum. Çok transfer oldu hava alnından dönen. Maksat muhabbet  :)

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı kaan1903

500 Euro mu  :evillol:

Hulkun gelme ihtimali menejerinin dediğine göre %5miş.
:) bizim yönetim de tam cimri çıktı 500 bin dir o yanlış yazmıştır.
Ertan Süzgün de %20 dedi

Çevrimdışı Gökhan Kurt

• Kara Kartal
  • *
  • 24 Ocak 2021, 00:34:57
  • Beylikdüzü-İstanbul
  • En güzel Beşiktaş'ın çocukları sever !!!
500 Euro mu  :evillol:

Hulkun gelme ihtimali menejerinin dediğine göre %5miş.

Sen yazmasan ben onu 500 Bin Euro olarak okumuştum  :biggrinking:

Bu şartlarda Hulk yalan oldu gibi.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Adnan Bey yine konuşmuş. Şu Dorukhan olayı iyice baydı artık  :uyucam:
https://twitter.com/OlayBesiktas/status/1353111285739745281

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Necmi

Ahmet bulutla aralarını düzelttimi bunlar bulut görüşmeyi fener için yapıyor olmasın
Nede olsa bizimkiler menejerlere böyle paralar vermez

Çevrimdışı Gökhan Kurt

• Kara Kartal
  • *
  • 24 Ocak 2021, 02:12:41
  • Beylikdüzü-İstanbul
Hulk yatmış...

https://twitter.com/kartalanalizcom/status/1353099267662090240

Bu adam Arabistan'dan gelen teklifi reddetmedi mi ?
Para istiyosa gitsin oraya, yok adam gibi bir organizasyonda oynıcam ben diyosa ya bize ya portoya gidecek.
Salıya kadar süre versinler gelmiyosa güle güle , olacak adamların peşinde koşalım artık.

Çevrimdışı Gökhan Kurt

• Kara Kartal
  • *
  • 24 Ocak 2021, 02:21:35
  • Beylikdüzü-İstanbul
Menajer Marco Kırdemir: "Hulk´un menajeri 4 milyon Euro + imza parası istediklerini söyledi ama bence bu indirilebilirdi. Biraz kararsızlar. Ama Hulk´un Beşiktaş´a gelmesini biraz zor görüyorum. Çünkü parasal açıdan. Yoksa Türkiye´ye gelmeyi çok istiyor." (Beyaz TV)

Menajer Marco Kırdemir: "Hulk bana daha önce ilk olarak Fenerbahçe için yetki vermişti. Fenerbahçe kulübü‚ Hulk´la ilgilenmiyordu. Fenerbahçe istememişti." (Beyaz TV)

Hulk bir yerden son voleyi yapma derdinde gibi.  :s20:
[ Son Düzenleme: 24 Ocak 2021, 02:24:36 Gökhan Kurt ]

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Menajer Marco Kırdemir: "Hulk´un menajeri 4 milyon Euro + imza parası istediklerini söyledi ama bence bu indirilebilirdi. Biraz kararsızlar. Ama Hulk´un Beşiktaş´a gelmesini biraz zor görüyorum. Çünkü parasal açıdan. Yoksa Türkiye´ye gelmeyi çok istiyor." (Beyaz TV)

Menajer Marco Kırdemir: "Hulk bana daha önce ilk olarak Fenerbahçe için yetki vermişti. Fenerbahçe kulübü‚ Hulk´la ilgilenmiyordu. Fenerbahçe istememişti." (Beyaz TV)

Hulk bir yerden son voleyi yapma derdinde gibi.  :s20:
Acikcasi ben tam cözemedim olayi, madem öyle arabistandan 11 milyonluk teklifi niye kabul etmedi.
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı yorgo_d(geodem)

Kaleci transferine gerek kalmadı  :D

https://twitter.com/Besiktas/status/1353046692363427840
Sanirim gelecek sezon yeni bir sey deneyecegiz,  :evillol:  sahaya direkt 10 kisi kalecisiz (kalede Vida ile) cikip 3-4  yapacakmisiz yine  :kop:
Yorgo