2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2862160 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı GreenBook

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

O zaman oraya gider geçmiş olsun bize de Koita kazması hayırlı olsun.
O iş hic belli olmaz

Hulk ben ölmedim , bitmedim , meydan okuyorum ve Avrupaya gitmek istiyorum , S.L istiyorum derse bize gelir
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Avrupa'da oynamış iyi stoperi de sen alamazsın. Bu arada hepsi kötü de çıkmıyor. En iyi stoperler arasında Güney Amerikalılar. Bu tezin çabuk çürür.
Mustafa tezin doğru

Ama Güney amerikan direkt gelen Stoperler özellikle bizde ve bu ligde olmuyor

Soyle bir İtalya, Portekiz falan gormesi lazım en azından

Cok yumuşak oluyorlar genelde , ki bu arkadaşta oyle görünüyor istatistiklere göre , %56 ikili mücadele kazanma bir stoper idin çok düşük rakam

Brezilyalı stoperler genelde teknik ve ayagi duzgun olur ama kademe , pozisyon alma ve sertlik problemleri oluyor , o yüzden en azından  1-2 yilda olsa Avrupa görmüş Brezilyalı stoperlere yönelmek lazım

Palmeiras nedir ya? Liglerinde 5.siradalar , şampiyonluktan uzaklar ve libertadores'e katılamayacaklar büyük ihtimal.

Hulk bakıyor ki Beşiktaş 1. Sirada stad , konum, renk, taraftar o biçim ateşli. Bunlar bu yıl CL'ye gider der kendi kendine ve kararını verir.

Hulk Hayırlı Olsun o zaman
Hulkun Porto da oynadigi dönemde bir Beşiktaş maci sonrası Beşiktaş taraftarini öve öve bitiremediği bir roportaji var

Hayırlısı olsun

Eger Kendini yeniden kanıtlamak istiyorsa ve ben Avrupaya kendimi yeniden kanıtlayacagim , bitmedim demek istiyorsan zaten bize gelir

Brezilyalilar genelde , yani cok büyük çoğunluğu kariyerinin son dönemlerini ülkelerinde geçirir , 33 yaşından sonra falan ve futbolu orada bırakırlar

Bakalim neler olacak

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

@AvrupaKartalı Salih Özcan hakkında yazdığı olumsuz yorumlar var. Ben oyuncuyu tanımıyorum ama hakkımızda hayırlısı. Bir dorukhan performansı verse de yeter.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Mustafa tezin doğru

Ama Güney amerikan direkt gelen Stoperler özellikle bizde ve bu ligde olmuyor

Soyle bir İtalya, Portekiz falan gormesi lazım en azından

Cok yumuşak oluyorlar genelde , ki bu arkadaşta oyle görünüyor istatistiklere göre , %56 ikili mücadele kazanma bir stoper idin çok düşük rakam

Brezilyalı stoperler genelde teknik ve ayagi duzgun olur ama kademe , pozisyon alma ve sertlik problemleri oluyor , o yüzden en azından  1-2 yilda olsa Avrupa görmüş Brezilyalı stoperlere yönelmek lazım
Olmuşları alamayız. Olmamışları risk alıp almak lazım. Mesela kiralık ilgilenmemiz bu açıdan çok iyi  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

@AvrupaKartalı Salih Özcan hakkında yazdığı olumsuz yorumlar var. Ben oyuncuyu tanımıyorum ama hakkımızda hayırlısı. Bir dorukhan performansı verse de yeter.
Biz uçan kaçan diye alıdğımız oyunculardan bile net yarar sağlayamıyoruz. Gelsin oynasın görelim  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Fahri Tatan, Baki Mercimek, Gökhan Zan, Ali Tandoğan, Sinan Kurumuş, Veysel Cihan, Burak Kaplan, Tanju Kayhan gibi bir çırpıda saydığım çok fazla oyuncu var. Hiçbirini de sevmezdim.
Bak Baki dedim mi orada duracaksın

Evet Baki yetersizdi ama Taraftara kendini çok sevdirmisti , ilk 11 stoperi olamazdı ama iyi bir yedek stoper olurdu biz aldık 11 e koyduk

Bakiyi severdik yahu  :alala:

Schildenfeld'in tek gözünün görmediğini aldıktan sonra anlamışlardı.  :D
Sonra nasil düzeldi o adam ? Bir biz akıllıyız

Kor dedik yolladık sonra o adam cok daha iyi yerlere geldi Hirvat milli takımının ilk 11 stoperi oldu falan :alala:

Hiç gerek yok Antalyaspor'da Fehmi Koç var onun önü daha açık bence yoklama yapabiliriz.
Biz o Gokdenizi alacaktık aslında...

Çevrimdışı MUSTAFA_

Sonra nasil düzeldi o adam ? Bir biz akıllıyız

Kor dedik yolladık sonra o adam cok daha iyi yerlere geldi Hirvat milli takımının ilk 11 stoperi oldu falan :alala:
Önemli olan oyuncuyu getirmek değil oyuncudan maksimum verimi almak. Biz hep isimlere odaklanıyoruz. Performanslara odaklanmak lazım.

Beşiktaş Tarihi
★★★

koita hakkında ne söyleniyor
Feneri patlatırsak bu sene azizin başına gelen gelir gs artık bitti büyük ihtimal kimi alırlarsa alsınlar içten parçalanıyor en keskin terim savunucuları bile terime sallamaya başladı
O iş hic oyle degil abi ben sosyal medyayı takip ediyorum

Gs taraftarı Terime tapiyor , 100 Gs liden 98 o Terim diyor başka bir şey demiyor , twrim degil siz gidin diye baski yapıyorlar, Herifi kulubun sahibi gibi görüyorlar , oda Taraftardan yuz buldukça Kulubun sahibi gibi davraniyor , baskana , Yönetime atar yapıyor falan

Dunyanin neresinde bir maasli çalışan , müdüre veya Ceo ya atar yapabilir , iste Terim yapabiliyor çünkü arkasinda taraftar var , ne yaparsam yapayım herkes arkamda diyor herif

Neyse daha beter olsunlar

(...)

Bir kaç tanesi ile tartıştım mesela , bu kadar kupa kazandıran adam tabiki kalacak tabiki ne olursa olsun arkasındayız diyor bana , bu kadar kupa kazanan adam diyorlar başka da bisey demiyorlar (...) herifi Kulübün üstünde görüyorlar ve farkında bile değiller
[ Son Düzenleme: 23 Ocak 2021, 15:03:00 Yunus Emre Dökmeci ]

Çevrimdışı Erman1903

O iş hic oyle degil abi ben sosyal medyayı takip ediyorum

Gs taraftarı Terime tapiyor , 100 Gs liden 98 o Terim diyor başka bir şey demiyor , twrim degil siz gidin diye baski yapıyorlar, Herifi kulubun sahibi gibi görüyorlar , oda Taraftardan yuz buldukça Kulubun sahibi gibi davraniyor , baskana , Yönetime atar yapıyor falan

Dunyanin neresinde bir maasli çalışan , müdüre veya Ceo ya atar yapabilir , iste Terim yapabiliyor çünkü arkasinda taraftar var , ne yaparsam yapayım herkes arkamda diyor herif

Neyse daha beter olsunlar

(...)

Bir kaç tanesi ile tartıştım mesela , bu kadar kupa kazandıran adam tabiki kalacak tabiki ne olursa olsun arkasındayız diyor bana , bu kadar kupa kazanan adam diyorlar başka da bisey demiyorlar (...) herifi Kulübün üstünde görüyorlar ve farkında bile değiller

Niye uğraşıyorsun ki bırak kalsın yerinde, hatta Albayrak başkan olsun. Terim faal teknik teknik direktörlüğü geçen sene 3-2 yendikleri Kayseri maçında bitirdi. O adam artık başarılı olacağım diye değil, egosu için mücadele veriyor. Camiayı düşünmek falan hikâye, varsa yoksa kendisi. Büyük ihtimal başarılı olamayacağını bildiği için de yönetimin kucağına bombayı bıraktı. Hani istedikleri yapılmıyor falan algısı, aslında kendinde bir sorun yok imajı çiziyor. Yakar camiasını gerekirse.

Fener taraftarı da çok farklı değil Ali Koç ve Emre'ye tapıyorlar. Mutlu olsun diye tüm servetini çocuğuna harcayan bir baba ve oğlu gibi. Erol Bulut gibi iradesiz birini de atmışlar ortaya bu freekshow'u yönetsin diye o da işin altından kalkamıyor. En iyi oynayan topçuları Pelkas'ın yerine servet döküp adam alıyorlar, Arap şeyhleri bile oyuncaklarından bu kadar çabuk sıkılmaz. Kaldı ki Mesut 38 maç oynadığı sezonda 2,38 ofansif aksiyonla oynamış orta saha oyuncusu için kabul edilemez bir şey. He gelir burada bir arapas atar duran top kullanır belki fayda verir ama akıl işi şeyler değil. Bunca para harcayıp başarısız olursam bir daha zor gelirim diye düşünüyordur Emre, bu paralar küçük eniştenin tatlı canı için harcanıyor.

Bunları şu sıra kendi haline bırakmak lazım, onlar bu durumda diye sen de salmayacan, rakibinin başarısızlığına değil kendi başarı yoluna odaklanacaksın. Teknik ekip yönetime ihtiyaç listesini vermiş, bunu rakibe değil kendi durumuna göre hazırlamıştır hoca, işimiz bunları halletmek.
[ Son Düzenleme: 23 Ocak 2021, 15:54:05 Erman1903 ]

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Niye uğraşıyorsun ki bırak kalsın yerinde, hatta Albayrak başkan olsun. Terim faal teknik teknik direktörlüğü geçen sene 3-2 yendikleri Kayseri maçında bitirdi. O adam artık başarılı olacağım diye değil, egosu için mücadele veriyor. Camiayı düşünmek falan hikâye, varsa yoksa kendisi. Büyük ihtimal başarılı olamayacağını bildiği için de yönetimin kucağına bombayı bıraktı. Hani istedikleri yapılmıyor falan algısı, aslında kendinde bir sorun yok imajı çiziyor. Yakar camiasını gerekirse.

Fener taraftarı da çok farklı değil Ali Koç ve Emre'ye tapıyorlar. Mutlu olsun diye tüm servetini çocuğuna harcayan bir baba ve oğlu gibi. Erol Bulut gibi iradesiz birini de atmışlar ortaya bu freekshow'u yönetsin diye o da işin altından kalkamıyor. En iyi oynayan topçuları Pelkas'ın yerine servet döküp adam alıyorlar, Arap şeyhleri bile oyuncaklarından bu kadar çabuk sıkılmaz. Kaldı ki Mesut 38 maç oynadığı sezonda 2,38 ofansif aksiyonla oynamış orta saha oyuncusu için kabul edilemez bir şey. He gelir burada bir arapas atar duran top kullanır belki fayda verir ama akıl işi şeyler değil. Bunca para harcayıp başarısız olursam bir daha zor gelirim diye düşünüyordur Emre, bu paralar küçük eniştenin tatlı canı için harcanıyor.

Bunları şu sıra kendi haline bırakmak lazım, onlar bu durumda diye sen de salmayacan, rakibinin başarısızlığına değil kendi başarı yoluna odaklanacaksın. Teknik ekip yönetime ihtiyaç listesini vermiş, bunu rakibe değil kendi durumuna göre hazırlamıştır hoca, işimiz bunları halletmek.

Bizde farksız değiliz, Allaha emanet transferler yaptık ama Allah yüzümüze güldü de transferler tuttu.
Ne bir scout departmanımız var, ne doğru düzgün bir planlamamız var ne de planlama yapabilecek futbolcudan anlayan bir tdmiz. Nskala ve weliltonun durumları ortada. Diğer durumda aboubakarı yedeklenecek adam isteniyor çıkan adaylar
-mandzukic
-hulk
-ahmet musa
birbiriyle alakasız 3 adam. Bu mu planlama ??? Şuan alanya bile bizden daha iyi yönetiliyor. Welilton için verilen oyuncular,hasice 200-500 bin euro az vermek için bonservisinin yarısını vermek falan, bu zar atılır mı diyen yöneticiler.
Çok yanlışımız var fakat bu yanlışları düzeltecek vizyon, öngörüş ne başkanda var ne yöneticiler de ne de teknik ekipte.

Çevrimdışı Erman1903

Bu arada öncelik bir yabancı, kaliteli santrafor diye düşünülüyor benim anladığım kadarıyla. Bu çıkan Leo Pereira önerilen bizim de neymiş bu diye baktığımız bir isim gibi sadece. Santrafor hallolduktan sonra bir stoper olabilir belki ama yerli mi yabancı mı orası belli olmaz.

Çevrimiçi Samet Ç

Hulk transferinde güvendiğim tek adam Ahmet Bulut isterse getirir.

Çevrimdışı Erman1903

Bizde farksız değiliz, Allaha emanet transferler yaptık ama Allah yüzümüze güldü de transferler tuttu.
Ne bir scout departmanımız var, ne doğru düzgün bir planlamamız var ne de planlama yapabilecek futbolcudan anlayan bir tdmiz. Nskala ve weliltonun durumları ortada. Diğer durumda aboubakarı yedeklenecek adam isteniyor çıkan adaylar
-mandzukic
-hulk
-ahmet musa
birbiriyle alakasız 3 adam. Bu mu planlama ??? Şuan alanya bile bizden daha iyi yönetiliyor. Welilton için verilen oyuncular,hasice 200-500 bin euro az vermek için bonservisinin yarısını vermek falan, bu zar atılır mı diyen yöneticiler.
Çok yanlışımız var fakat bu yanlışları düzeltecek vizyon, öngörüş ne başkanda var ne yöneticiler de ne de teknik ekipte.

Yanlışlar var ama bizim her dokunduğunu altın yapan bir hocamız var bu yüzden hatalardan minimum zararla çıkıyoruz. Şu anda öyle yaz dönemi gibi karmaşa yok bir iki adam alacağız onlar da öyle pek zar atma tarzında olmaz bu yüzden fazla heyecana gerek yok. Bundan sonra artık planlamada da daha düzgün işler yaparız yaz döneminde, tecrübelenmişizdir. Şu an geçmişteki kırıklar yüzünden iyi giden kişilere yüklenmeye gerek yok.

Çevrimdışı Erman1903

Hulk transferinde güvendiğim tek adam Ahmet Bulut isterse getirir.

Tam güvenilencek adamını bulmuşun 🤣

Çevrimiçi Samet Ç

Yanlışlar var ama bizim her dokunduğunu altın yapan bir hocamız var bu yüzden hatalardan minimum zararla çıkıyoruz. Şu anda öyle yaz dönemi gibi karmaşa yok bir iki adam alacağız onlar da öyle pek zar atma tarzında olmaz bu yüzden fazla heyecana gerek yok. Bundan sonra artık planlamada da daha düzgün işler yaparız yaz döneminde, tecrübelerimişidir. Şu an geçmişteki kırıklar yüzünden iyi giden kişilere yüklenmeye gerek yok.
Hoca şampiyonluk yaşarsa Tr için çok farklı bir hocalık seviyesine gelebilir o basamağı atlarsa psikolojik olarak da rahatlayıp çok daha doğru kararlar verebileceğini düşünüyorum.

Çevrimiçi Samet Ç

Tam güvenilencek adamını bulmuşun 🤣
Isterse getirir abi biz teklifi sunduk ikna etmek ona kalmış. :D

Çevrimdışı Erman1903

Hoca şampiyonluk yaşarsa Tr için çok farklı bir hocalık seviyesine gelebilir o basamağı atlarsa psikolojik olarak da rahatlayıp çok daha doğru kararlar verebileceğini düşünüyorum.

Scouting departmani kurulması lazım, ya da olmuyorsa yanına iki tane uzman alacak tek işi bu olan. İşte o zaman çok başka olur.

Çevrimdışı Erman1903

Isterse getirir abi biz teklifi sunduk ikna etmek ona kalmış. :D

Bu telefondan yazmaya da ömrüm boyunca alışamayacağım herhalde, gelmez babam Hulk Mulk çok şeyetmeyin bence 🙂

Çevrimdışı GOKHAN CETIN

Bilal Ceylan olası transferi beni çok heyecanlandırıyor,17 yasında bir cocuga göre müthiş potansiyelli duruyor.Potansiyeline ulaşırsa Beşiktaş ve milli takımın 15 senelik beki olur.

Çevrimiçi COB

Hulk'un geleceğini sanmam.

Hulk 1 milyon eurodan vazgeçse bile, imzadan önce bir 200 bin falan indirim yapmaya çalışırız.

Normal oyuncularda işe yarayabilir ama Hulk'ta yaramaz.

Ben halen Hulk'un yem olduğunu, ve Ghezzal gibi son dakikada kalburüstü bir oyuncu alacağımızı düşünüyorum.

Çevrimdışı tuncaboylu

Avrupa'da oynamış iyi stoperi de sen alamazsın. Bu arada hepsi kötü de çıkmıyor. En iyi stoperler arasında Güney Amerikalılar. Bu tezin çabuk çürür.
Rhodolfo cuk oturmuştu mesela, sakatlanınca bozuldu.