2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 32 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2861264 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimiçi tolga1903

Kafa topu olan, önde oynamayı seven ve iyi pozisyon alan pasör sol stoper. Tarz olarak Ruiz'e benziyor. Defansif aksiyon olarak öyle çok aman vermez bir tip değil ama yeterli, bence çalışır.

Abi şu an ihtiyaç var mı sence? Montero gidecek o zaman bu haber gerçekse veya vida satılacak gözüyle mi bakmamız lazım? Ama vida satılacak olsa sol ayaklı sol stoper bakmazdık heralde

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Hulk cidden heyecan veriyor :D

Çevrimdışı Erman1903

Geçen sene almışlar az buz para da vermemişler 7 milyon. Sanırım beklenen performansı gösterememiş taraftarları sıcak bakıyor kiralansın form tutup iyi döner diyenler var yorumlarda.

Valla diyeyim ne istediklerini bilmiyorlar önceki sezonundan iyi oynamış. Bu oyuncunun handikapı ikili mücadele sayısı anlamında pek yüksek olmaması ama zaten tarzı bu. Ayrıca ikili mücadele sayıları da takım tarzına göre değişir baskın takımdaysan bu sayılar o kadar yüksek çıkmaz oyuncunun performansı kötü değil tarzına göre.

Çevrimdışı mellfred

aboubakar
hulk ljajic ghazzel
we had a dream

atiba josef also

Çevrimdışı Erman1903

Abi şu an ihtiyaç var mı sence? Montero gidecek o zaman bu haber gerçekse veya vida satılacak gözüyle mi bakmamız lazım? Ama vida satılacak olsa sol ayaklı sol stoper bakmazdık heralde

Bence şu an aşırı bir ihtiyaç yok lakin Montero-Ghezzal-Rosier bizi mali anlamda zorlayabilirler başkan son röportajda bunlardan bahsediyor. Bir de Ligin henüz ortasındayız pandemi var sayıca eksik kalmak istemiyoruz hoca santrafor ve stoper istediğini belirtti çok da anormal değil. Gidenler olur mu bilmiyorum, hazırlık yapıyoruz ve çıkan isimler yaz dönemine kıyasla daha doğru gözüküyor.

Çevrimiçi tolga1903

Bence şu an aşırı bir ihtiyaç yok lakin Montero-Ghezzal-Rosier bizi mali anlamda zorlayabilirler başkan son röportajda bunlardan bahsediyor. Bir de Ligin henüz ortasındayız pandemi var sayıca eksik kalmak istemiyoruz hoca santrafor ve stoper istediğini belirtti çok da anormal değil. Gidenler olur mu bilmiyorum, hazırlık yapıyoruz ve çıkan isimler yaz dönemine kıyasla daha doğru gözüküyor.

Bence sadece rosier için zorlayacağız şartları diğer ikisi zor abi zaten belki ghezzal tekrar kiralanır bir de. Yalnız bu oyuncu da gelirse 4 yabancı stoperimiz olacak biri mutlaka maç kadrosu dışında kalabilir ön bölgeye de yabancı geleceğini düşünürsek. Bana biraz uydurma gibi geldi bu haber sene sonu için olsa montero gideceği için mantıklı gelebilirdi bilmiyorum.

Çevrimdışı goktasoktay

Yapmayın, hulk konusunda beklentiye sokmayın bizi. Ben çok faydalı olacağını düşünüyorum şayet gelirse. Talisca hayali kurduk ama Hulk da talisca etkisi yapar. Hatta daha bile etkili olabilir.

Sonra şu moda giriyor insan
[ Son Düzenleme: 21 Ocak 2021, 20:39:15 goktasoktay ]

Çevrimdışı Erman1903

Bence sadece rosier için zorlayacağız şartları diğer ikisi zor abi zaten belki ghezzal tekrar kiralanır bir de. Yalnız bu oyuncu da gelirse 4 yabancı stoperimiz olacak biri mutlaka maç kadrosu dışında kalabilir ön bölgeye de yabancı geleceğini düşünürsek. Bana biraz uydurma gibi geldi bu haber sene sonu için olsa montero gideceği için mantıklı gelebilirdi bilmiyorum.

Rosier'de şu an fazla zorlanmıyor daha yolumuz uzun çok ağır iki sakatlık geçirmiş ve oynamıyordu. Gazlı sistem biraz o, ilk maçlarda f1 pilotu gibiydi. Dediğimiz gibi genelde uzun dönem iyi oynamamış futbolcularda takım değiştirme durumlarında görülür bu ekstra performanslar sonra düşüş olur. Yine de kötü değil ruhu olan bir futbolcu lakin ben son dönemde Rıdvan'ı kendisinden önde görüyorum. Haber uydurma mı emin değilim lakin istiyor gibiyiz solak bir stoper.

Çevrimdışı kaan1903

Rosier'de şu an fazla zorlanmıyor daha yolumuz uzun çok ağır iki sakatlık geçirmiş ve oynamıyordu. Gazlı sistem biraz o, ilk maçlarda f1 pilotu gibiydi. Dediğimiz gibi genelde uzun dönem iyi oynamamış futbolcularda takım değiştirme durumlarında görülür bu ekstra performanslar sonra düşüş olur. Yine de kötü değil ruhu olan bir futbolcu lakin ben son dönemde Rıdvan'ı kendisinden önde görüyorum. Haber uydurma mı emin değilim lakin istiyor gibiyiz solak bir stoper.
Uydurma durmuyor Gibi Brezilya basınında çıkmış eğer gelirse Montero ile beraber oynayabilir mi

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı tuncaboylu

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Hulk çok para istemiş ya. Gerek yok.

Çevrimiçi yaço58

https://twitter.com/Muratozen1903/status/1352323784284516354

Bu rakamlara hayırlı olsun deriz yakında diye düşünüyorum ama içime sinmiyor

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

https://twitter.com/Muratozen1903/status/1352323784284516354

Bu rakamlara hayırlı olsun deriz yakında diye düşünüyorum ama içime sinmiyor

1.5 yıl için 3 milyon euro çok değil.
Hazır futbolcu gelsin, artık herşeyi Sergen'e yüklemeyelim, hep ucuz sakatlık riski yüksek vs adamlar değil de biraz böyle bir adam alalım.

Çevrimdışı MUSTAFA_

1.5 yıl için 3 milyon euro çok değil.
Hazır futbolcu gelsin, artık herşeyi Sergen'e yüklemeyelim, hep ucuz sakatlık riski yüksek vs adamlar değil de biraz böyle bir adam alalım.
Ortada buluşulur gibi duruyor. 3.5 - 4 arası rakamlara bitebilir  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Savaş

Ghezzal seneye bizimle olmayacak gibi. Hulk olursa alternatifi de şimdiden yaratmış oluyoruz.

Ama hala umitlenmiyorum. Ben kendimi koita'ya alıştırdım.

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Ortada buluşulur gibi duruyor. 3.5 - 4 arası rakamlara bitebilir  :tabe:

Sergen istiyorsa gelsin en azından hazır adam.
Çinde bile o kadar istatistik yapmış adam, en son maçını da kasımda oynamış.
Evet ara vermiş ama hemen katkı verebilir.
Fakat sergenin istediği profil mi ondan emin değilim.

Çevrimdışı Erman1903

Uydurma durmuyor Gibi Brezilya basınında çıkmış eğer gelirse Montero ile beraber oynayabilir mi

Hoca'nın iki solak stoperle çıkacağını sanmam zaten yıllar önce solak stoperin çok şart olmadığına dair bir söylemi vardı medya zamanı.

Çevrimdışı kaan1903

Lens gidici gibi A.gücünün ardından Konya da teklif yapmış. Hadi inşallah bu sefer olsun.

https://twitter.com/sercan_dikme/status/1352324403808362496

Çevrimdışı MUSTAFA_

Sergen istiyorsa gelsin en azından hazır adam.
Çinde bile o kadar istatistik yapmış adam, en son maçını da kasımda oynamış.
Evet ara vermiş ama hemen katkı verebilir.
Fakat sergenin istediği profil mi ondan emin değilim.
Topu içeri sokan oyuncu istiyor. Hulk kaleciyle birlikte sokar topu  :D

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Gökhan Kurt

• Kara Kartal
  • *
  • 21 Ocak 2021, 22:30:39
  • Beylikdüzü-İstanbul
  • En güzel Beşiktaş'ın çocukları sever !!!
[ Son Düzenleme: 21 Ocak 2021, 22:32:50 Gökhan Kurt ]

Çevrimiçi Samet Ç

Hulk - Abuş - Larin   :bandit:

Çevrimdışı MUSTAFA_

Lens gidici gibi A.gücünün ardından Konya da teklif yapmış. Hadi inşallah bu sefer olsun.

https://twitter.com/sercan_dikme/status/1352324403808362496

Hulk'un maaşı çıkar giderse  :)

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı celiker1

Hulk çok para istemiş ya. Gerek yok.
Sonuçta gelirse başkanın ekonomik hesaplamalarıyla  gelmiş olacak.Zaten federasyonun belirlediği bir limit var.Giden olacak ki o limit içinde kalalım.Tüm bunlar halledilip gelirse gerisini düşünmüyorum zaten.SERGEN YALÇIN her şekilde oynatır :eyes
Hayatta Beşiktaş