2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2853190 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bir şekilde anlaşacağız. Bu transfer buradan dönmez bence.

https://twitter.com/istihbaratbjk/status/1351117151399272448

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı celiker1

Bu isim nereden çıktı şimdi  :alala:

https://twitter.com/istihbaratbjk/status/1351109748406562816
Dün bahsedilen "Abou ile daha önce oynamış" oyuncu bu mu acaba? :alala: Milli takımda oynuyor mu bu oyuncu?
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı celiker1

Bu isim nereden çıktı şimdi  :alala:

https://twitter.com/istihbaratbjk/status/1351109748406562816
Şimdi oyuncunun videolarını izlerken gördüm Aboubacar ile oynamışlar milli takımda.2017 Afrika kupasının en iyi oyuncusu seçilmiş.Çin ligide tamamlandı.Oyuncusunun kontratının bitmesinede bir sene var galiba.Bu haber doğru gibi sanki :alala:
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Resimlerine bakdimda, bu adamin gercek yaşı en az 40 degilse bende bisey bilmiyorum, utanmadan bide 25 yazmişlar😄
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı MUSTAFA_

Şimdi oyuncunun videolarını izlerken gördüm Aboubacar ile oynamışlar milli takımda.2017 Afrika kupasının en iyi oyuncusu seçilmiş.Çin ligide tamamlandı.Oyuncusunun kontratının bitmesinede bir sene var galiba.Bu haber doğru gibi sanki :alala:
Bende baktım her şey tutuyor. Bu oyuncunun bahsedilen oyuncu olma ihtimali yüksek.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi murat

Bizdeyse zaten sikinti yok, ben kiralik diye biliyordum ama bizdeymis, sadece 1 senelik imzalamisiz. Umarim fazla ucmazlar sozlesme anlamina.

Mensah zaten geri doner.
Montero icin 4.5 milyon euro degmez, bonservis verilmemeli bence. Kontenjan durumuna gore 1 sene daha kiralanmasi mantikli olabilir.
Rosier icin de 3.5 milyon euro degmez, daha dusuk bir bonservis ucreti olacaksa veya 1 sene daha kiralayabileceksek gelsin.
Ghezzal keza oyle, ki bence en zoru Ghezzal olur, baya para odemisti Leicester zamaninda. Bize 1-2 milyon euro'ya birakirlar mi emin degilim.
biz vermezsek gs fb kesin verir o parayı malesef.bir malın fiyatını alıcı belirler.

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı can1903

Transfer şart oğlu şart. Renkliler üst düzey kollanmaya başlanmış.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Transfer şart oğlu şart. Renkliler üst düzey kollanmaya başlanmış.
Eeeeee... mesut geldi.
Sorun mesut'da da degil, asil sorun adamin nikah şahidi kim?????? Simdi bunlar istermi mesut üzülsün?? Bence asil sorunumuz hakemler ve saha dişi etkenler olacak.
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı celiker1

Bende baktım her şey tutuyor. Bu oyuncunun bahsedilen oyuncu olma ihtimali yüksek.
Yeni bir bilgi daha okudum.Sözlesmesi dolmuş bu ay boşa çıkmış.Bence kesin ilgileniyor ve istediğimiz şartlarda ikna etmeye çalışıyoruz.Bir ay öce Fenere yazılmış.Şimdi ise başka bir Çin takımıyla adı yazılıyor.Yalnız çok fena adam.Hem süratli hem teknik.Severiz böyle Amokachi vari adamları :super:
[ Son Düzenleme: 18 Ocak 2021, 20:26:57 celiker1 ]
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı kaan1903

Jesse Lingard ‘ı gündeme almışız

Çevrimdışı tuncaboylu

Çevrimdışı kaan1903

Kısa boylu kanat forvet mi arıyoruz, anlamadım.

Ahmet Musa da önerilmiş gündeme almışız enteresan via Şafak Malatya

Çevrimdışı tuncaboylu

Mandzukic'le başladığımız serüven bambaşka bir yere yelken açıyor.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bu  Ahmet Musa da her transfer döneminde bir takıma yazılıyor. Bana hiç inandırıcı gelmiyor.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Sinan23

Musa olmaz. Bassogog olmaz. Lingard llajic in 1 tık altı o da olmaz. Fiziksiz ayrıca.

Çevrimdışı worns

mbaye niang iş yapar bence. sıklıkla larin'in rolünde kullanılacak bir oyuncu baktığımızı sanıyorum. rol için gerekli özellikler var bu oyuncuda.

Çevrimdışı worns

Bir şekilde anlaşacağız. Bu transfer buradan dönmez bence.

https://twitter.com/istihbaratbjk/status/1351117151399272448

alalım bu çocuğu. görüntüsü yaşına göre çok pozitif. sağ bekte alttan gelen oyuncu da yok. sergen hoca en azından kulübe oyuncusu yapar bunu.

Çevrimiçi Sinan23

mbaye niang iş yapar bence. sıklıkla larin'in rolünde kullanılacak bir oyuncu baktığımızı sanıyorum. rol için gerekli özellikler var bu oyuncuda.

Sol kanat forvet bu adam. Ama Larin değil nkodou tarzı. Az skorer. Bilek hareketi yaparak rakibi karşısına alıp calimla dribling seviyor. Forvet oynayamiyor.

Çevrimdışı sEuL

alalım bu çocuğu. görüntüsü yaşına göre çok pozitif. sağ bekte alttan gelen oyuncu da yok. sergen hoca en azından kulübe oyuncusu yapar bunu.

Insallah alabiliriz, Kerem'de var Giresunspor'a kiralik olarak verdigimiz. Bilal yada Kerem'den bir tanesi tutsa zaten belimiz yere gelmez. Sol bekte Ridvan - sag bekte Bilal/Kerem, bi on sene bek sorunu yasamaz yada cok iyi paralara satabiliriz. Hayirlisi insallah

Çevrimdışı worns

Insallah alabiliriz, Kerem'de var Giresunspor'a kiralik olarak verdigimiz. Bilal yada Kerem'den bir tanesi tutsa zaten belimiz yere gelmez. Sol bekte Ridvan - sag bekte Bilal/Kerem, bi on sene bek sorunu yasamaz yada cok iyi paralara satabiliriz. Hayirlisi insallah

kerem ilk yarıda beni biraz hayal kırıklığına uğrattı. bilal ondan iki yaş küçük olmasına rağmen daha dikkat çekici oyunlar oynadı. biraz da ondan bilal'in iyi transfer olacağını düşünüyorum. kerem'in de daha şansları olur elbette.

Çevrimiçi yaço58

Arkadaşlar Bi ara limit falan birşeyler vardı sarışınlar için öyle bir kural yok herhalde transfer üzerine transfer birde mesut şu adaletsizlik içinde alnımızın akıyla savaşıyoruz helal olsun sonuna kadar tüm camiaya Bi iki nokta transfer ile hepsini üst üste koyup şampiyon olacağız inşallah

Çevrimdışı tuncaboylu

kerem ilk yarıda beni biraz hayal kırıklığına uğrattı. bilal ondan iki yaş küçük olmasına rağmen daha dikkat çekici oyunlar oynadı. biraz da ondan bilal'in iyi transfer olacağını düşünüyorum. kerem'in de daha şansları olur elbette.
Kerem şampiyonluk mücadelesi veren lig liderinde oynuyor, Bilal 17 maçta 0 galibiyet 6 beraberlik toplayıp Aralık ayında düşmesi kesinleşen lig sonuncusunda.

Karşılaştırmalar hatalı o yüzden.

Çevrimdışı worns

Kerem şampiyonluk mücadelesi veren lig liderinde oynuyor, Bilal 17 maçta 0 galibiyet 6 beraberlik toplayıp Aralık ayında düşmesi kesinleşen lig sonuncusunda.

Karşılaştırmalar hatalı o yüzden.

valla abi giresun'un nerdeyse bütün maçlarını izledim. (kerem aşkından değil giresunluyum :) ) bizim çocuğa fırsatlar da geldi ama hiç fark yaratamadı. koşmaktan başka pek bi numarası olmayan hayrullah'ı da kesemedi. seviyelerine epey hakim olduğum vasat bek oyuncularına göre bile pozisyon alması, temposu filan sıkıntılıydı. kerem'i ben bizde şans bulduğu dönemlerde tutmuştum. artık bir motivasyon problemi mi var, bilmiyorum ama beklentim daha fazlaydı. bilal sezon içinde de ilgimi çekmişti. çok çok eksiği var ama yaşı çok genç (17) 1.ligde bu yaşta olumlu anlamda sırıtan çok oyuncu olmuyor lig yapısı itibariyle de. gelir hemen rotasyona girer filan gibi bir beklentim yok ama üzerine koyarsa özel bir oyuncu olabilecek temeli var.