2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2852282 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı worns

Josef ve abou kalır onlardan endişem yok.

Ghezzal konusunda acele edecek bir durum yok. Zaten pahalı bir arkadaş. Ciddi maliyetlerle girmenin risk oluşturacağı istikrarsız bir oyuncu olduğunu biliyoruz. Gayet iyi oynadığı bu sezon bile oyun içi istikrarsızlıkları bol. Talibi çıkmazsa bir sene daha kiralarız seneye.

Montero için de 4 milyon gibi tutarlar çok fazla. Oyuncuyu beğendim beklentime göre ama tsl için 3 4 milyon euro üst düzey stoper getirilecek paralar. O kadar para harcanacaksa net stopere gidilir monteroya gidilmez. Piyasası oluşmaz değeri düşerse ilgilenilir oyuncuyla. Madridde kadro yapacağını çok sanmıyorum.

Mensahla vedalaşırız zaten.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Josef ve Abouyla yeni sözleşme yapılır. Lens, Boyd, Ljajic, Douglas, Mirin vs. yollayıp açılan maaş bütçesini bu oyunculara versek çok iyi olur. Mensah dışında bu sezonki oyuncuları bonservisli bi şekilde elde tutmak lazım. Güzel bi takım ortamı var şu anda. Josef in sevincinden, soyunma odası videolarından bile bu çok belli. Mensah ve Ljajic yerine de bir tane kalite katacak o kilit pasları atacak bir 10 numaramız olsa çok rahat şampiyon oluruz.
Maalesef Lens, Mirin, Douglas gibi oyuncuların sözleşmesi 2022'ye kadar devam ediyor. Onlardan kurtulmak istiyorsak bonservisi ile veya 2 sene kiralık olarak göndermek lazım.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı worns

Bence de her türlü eder ben daha fazla isterler diye düşünüyordum taksitle falan şimdiden çözmek lazım

Şimdiden çözmek brnce de akıllıca olur. Şampiyonluk gelirse paranın kokusunu alıp daha fazla talep edebilirler. İyi bir sezon geçiriyor piyasası oluşabilir vs.

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Mbaye niang ile ilgileniyormusuz, gecen gün safak malatya'da duyurmustu, ben pek inanmiyorum ama oursada cok fena olur.
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı mourinho1903

Onu alalim bunu alalim demeden evvel sakin kalip bir durumumuzu idrak etmekte fayda var. Seneye yine 15-20 milyonluk bir butcemiz olmayacak, 5 milyon euro'luk max butce cok da imkansiz gibi gelmesin gozumuze. Bu baglamda gidip bu sene dogru durustu ilk 11 formasi kapamamis stopere 4.5 milyon, sagbeke 3.5 milyon vs yatirilmaz.
Bence Josef disinda sartlar sonuna kadar zorlansin kalsin mutlaka diyecegim kiralik bir oyuncu yok, buna Aboubakar ve Ghezzal da dahil.
Ghezzal ve Aboubakar'dan ben de memnunum, ama bu oyuncular icin 5 milyon euro ustu bonservis, 2-2.5 milyon euro maas gibi rakamlar konusulacaksa gelmesinler bence.
Rosier icin de bence 3.5 milyon euro bonservis odenmez. O parayi etmeyeceginden degil (eder normal sartlarda), ama bizim sagbeke o parayi verecek gucumuz olmadigindan.
[ Son Düzenleme: 18 Ocak 2021, 13:02:05 mourinho1903 ]

Çevrimdışı MUSTAFA_

Onu alalim bunu alalim demeden evvel sakin kalip bir durumumuzu idrak etmekte fayda var. Seneye yine 15-20 milyonluk bir butcemiz olmayacak, 5 milyon euro'luk max butce cok da imkansiz gibi gelmesin gozumuze. Bu baglamda gidip bu sene dogru durustu ilk 11 formasi kapamamis stopere 4.5 milyon, sagbeke 3.5 milyon vs yatirilmaz.
Bence Josef disinda sartlar sonuna kadar zorlansin kalsin mutlaka diyecegim kiralik bir oyuncu yok, buna Aboubakar ve Ghezzal da dahil.
Ghezzal ve Aboubakar'dan ben de memnunum, ama bu oyuncular icin 5 milyon euro ustu bonservis, 2-2.5 milyon euro maas gibi rakamlar konusulacaksa gelmesinler bence.
Rosier icin de bence 3.5 milyon euro bonservis odenmez. O parayi etmeyeceginden degil (eder normal sartlarda), ama bizim sagbeke o parayi verecek gucumuz olmadigindan.
Aboubakar ve Josef'in bonservisleri bizde yalnız  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı mourinho1903

Aboubakar ve Josef'in bonservisleri bizde yalnız  :tabe:

Bizdeyse zaten sikinti yok, ben kiralik diye biliyordum ama bizdeymis, sadece 1 senelik imzalamisiz. Umarim fazla ucmazlar sozlesme anlamina.

Mensah zaten geri doner.
Montero icin 4.5 milyon euro degmez, bonservis verilmemeli bence. Kontenjan durumuna gore 1 sene daha kiralanmasi mantikli olabilir.
Rosier icin de 3.5 milyon euro degmez, daha dusuk bir bonservis ucreti olacaksa veya 1 sene daha kiralayabileceksek gelsin.
Ghezzal keza oyle, ki bence en zoru Ghezzal olur, baya para odemisti Leicester zamaninda. Bize 1-2 milyon euro'ya birakirlar mi emin degilim.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı ankarakartal06

Youssef Aït Bennasser
https://www.transfermarkt.com.tr/youssef-ait-bennasser/profil/spieler/265569

bu oyuncu ile ilgileniyormuşuz. Sezon sonu için. Adamın sözleşme 2021 haziranda bitiyor . Sonra free  :bandit: :bandit:

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Erman1903

@Erman1903  Hocam nasıl oyuncu  orta saha da ki yaratıcı oyuncu eksikliğimizi giderir mi hem merkez orta saha hem 10 numara oynamış.Haziranda sözleşmesi bitiyormuş .İleri de para da kazandırabilecek bir oyuncu yaşı henüz 23.

Nicolás De La Cruz

https://www.transfermarkt.com.tr/nicolas-de-la-cruz/profil/spieler/397458

Çok ilginç bir oyuncu Kaan, 4-1-4-1 ofansif 8'i yani Mensah pozisyonunu verebileceğin yeni nesil bir adam. Takım savunması falan da yapıyor, 10-sol iç diğer pozisyonları. Kıymetli futbolcu, öğrenmeye de açık.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Youssef Aït Bennasser
https://www.transfermarkt.com.tr/youssef-ait-bennasser/profil/spieler/265569

bu oyuncu ile ilgileniyormuşuz. Sezon sonu için. Adamın sözleşme 2021 haziranda bitiyor . Sonra free  :bandit: :bandit:
Sezon sonu için düşünüyormuşuz. Sözleşmesi de bitiyormuş  :)

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı kaan1903

Çok ilginç bir oyuncu Kaan, 4-1-4-1 ofansif 8'i yani Mensah pozisyonunu verebileceğin yeni nesil bir adam. Takım savunması falan da yapıyor, 10-sol iç diğer pozisyonları. Kıymetli futbolcu, öğrenmeye de açık.
Hocanın sistemine de uyuyor o zaman kovalasak keşke.

Çevrimdışı worns

Ljajic ile ilgili haber çıkmış. Bence bu transfer olmaz.

https://twitter.com/VuvuzelaSports/status/1351111847752167425

Gitmez ki Sivasa. İst takımı filan istese olabilirdi.

Çevrimdışı tuncaboylu

Verilir rosiere 3.5 milyon. İyi bir scout ağına sahip olsaydık ve bu kaynaklı transferler yapsaydık belki ucuza muadili bulunurdu ama biz pek bulamıyoruz. Oyuncu ligin dinamiklerine son derece uygun, fark yaratan bir bek oyuncusu. Takımla dokusu da uydu. Yaş henüz 24. Al bonservisini yıllarca sağ beki kapatsın. Ha bir üst levelde oynamaya başlarsa satarsın para kazanırsın. Böyle oyuncular yakalamışken kolay kaybetmemek lazım, piyasası da henüz düşük sayılır.
Şampiyon olursak alabiliriz, o da belki.

Yoksa sağ bek için 3.5 milyon bonservis çok para bizim için.

Çevrimdışı tuncaboylu

Ljajic ile ilgili haber çıkmış. Bence bu transfer olmaz.

https://twitter.com/VuvuzelaSports/status/1351111847752167425
Ljajic'in maaşını yüksek göstermek için yapılan balon haber.

Neden 2.2 milyon kazanan adamın maaşı medyada devamlı 3.2 olarak lanse ediliyor, gerçekten çok enteresan.

Çevrimdışı celiker1

Mbaye niang ile ilgileniyormusuz, gecen gün safak malatya'da duyurmustu, ben pek inanmiyorum ama oursada cok fena olur.
Ayrıca sezon sonu free olacak Monaco orta sahasında 6-8 oynayabilen Fas'lı oyuncu  Youssef Ait Bennasser'i sezon sonu için bitirmeye çalışıyormuşuz Murat Özen'in duyumuna göre.Artık transfer edilen oyuncularda ilk topla al-ver yapabiliyor mu(?),pas oyununa yatkın mı(?) ona bakıyorum.Bu çocuk Josef'in önünde olur gözüküyor.
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı Erman1903

Hocanın sistemine de uyuyor o zaman kovalasak keşke.

Şu an kontratının görüşmeye açık olması lazım, sisteme çok uygun. 8 oynadığında çok skor yapmamış gözüküyor lakin başka bölgelerde oynasa da ısı haritası bu işe uygun olduğunu söylüyor. Uygun fiyatlara bu rolü oynayacak adam çok yok, bulursun yeteneği olmaz, yeteneği olur skor yapamaz, skor yapar savunma yapmaz, kontra takımında oynuyordur vb.

Bize düşmesi zor, ama fiziği vb dolayısıyla imkansız da değil. Bizimkiler üstüne düşer mi bilmem, ben olsam kesin bir yoklardım.

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Ç

Bal yapmayan arı kanada koysan skor katkısı vermez santrafor oynatsan olmaz.

Çevrimdışı Erman1903

Bal yapmayan arı kanada koysan skor katkısı vermez santrafor oynatsan olmaz.

Hoca performans alırsa şaşırmam, vasat altı oynayan futbolcular adamın elinde yıldız oluyor.

Çevrimdışı MUSTAFA_

pato diyorlar
Ben de gördüm ama alacağımıza ihtimal dahi vermiyorum.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Samet Ç

Hoca performans alırsa şaşırmam, vasat altı oynayan futbolcular adamın elinde yıldız oluyor.
Bundan verim alma ihtimali yok gibi birşey.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★