2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 36 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2860328 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

https://twitter.com/ortacizgicom/status/1347117060359389184

Lens arap tkaımlarıyla görüşmüş, gidecek deniyor.

mirin douglas lens falan hiç bir yere gidecek gibi durmuyorlar.

Çevrimdışı GreenBook

Lens Ljajic Douglas Mirin den bu transfer döneminde kurtuluruz umarım
Mandzukic hakkında kararsızım fakat bi tahminde bulunacak olursam bu kadroda iş yapar diyebilirim sıradan bi oyuncu değil neticede
Umarım yatmaya gelmez bu transfer olursa

Çevrimdışı MUSTAFA_

https://twitter.com/ortacizgicom/status/1347117060359389184

Lens arap tkaımlarıyla görüşmüş, gidecek deniyor.
Talisca almışız kadar sevinirim maaşının tamından kurtulsak  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı cursedofdragon

Mirin,Douglas,Muhayer,Ljajic,Boyd,Lens

Bekliyoruz gitmelerini.

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Mandzukic devri geçmiş statik bir adam. Eski moda pivot santrfor. Yaşlı ve çok para ister.

Son dakikaya kadar bekleyeceğiz   :dry:

https://twitter.com/istihbaratbjk/status/1347105006202327042

yav neden montero stoper eksikliği çekeceğiz vida-welinton bir şey olunca ne yapacağız fatih kurucuk kim.

İşleyen çarka çomak sokmakta üstümüze yok.

Yapmayın transfer mevcut kadro ile devam edelim daha iyi koita,mandzukic gelecek diye stoperi yiyoruz o  bölgeyi eksiltiyoruz.

Çevrimdışı GreenBook

Monteroda ısrarcı olunmalıydı tabi satın alma opsiyonu daha uygun olsaydı stoper binlerce var ama rosier gibi sağ bekleri kolay bulamazsın buldummu 5 m Euro ateşleyip alıcaksın stoper bi şekilde bulunur elbet oyüzden rosier e bütçe ayırılmalı

Çevrimdışı levitate

Son dakikaya kadar bekleyeceğiz   :dry:

https://twitter.com/istihbaratbjk/status/1347105006202327042
mandzukic'le uğraşacağımıza direk talisca bakalım bence

hem orta saha hem forvet iki pozisyonu kapatıyor :D
bipbipbupbup

Çevrimdışı can1903

Boyd ve Mirinin gitme olasılığı yüksek.

Douglasa teklif yokmuş
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı levitate

yav neden montero stoper eksikliği çekeceğiz vida-welinton bir şey olunca ne yapacağız fatih kurucuk kim.

Yapmayın transfer mevcut kadro ile devam edelim daha iyi koita,mandzukic gelecek diye stoperi yiyoruz o  bölgeyi eksiltiyoruz.
+1903
bipbipbupbup

Çevrimdışı MUSTAFA_

Boyd ve Mirinin gitme olasılığı yüksek.

Douglasa teklif yokmuş
Douglas yattığı yerden para kazanmaya alışmış. Günlük sporunu yapıp para kazanıyor. Lens de gidecek diyorlar. Lens gitse bile büyük iş yapmış oluruz.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Murat Özen yayında böyle bir şey duymadım dedi. Ama yerli bir stoper almamız gerektiği gerçeğini değiştirmiyor. Stoperde bu kadar fazla yabancı oyuncu kullanmamak lazım.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Akil Emre

Mensahın zorunlu satınalma seçeneği nedir bilen var mı? Umarım seneye bizde kalmaz. Rosier ve ghezzal için ne düşünülüyor.

Murat Özen yayında böyle bir şey duymadım dedi. Ama yerli bir stoper almamız gerektiği gerçeğini değiştirmiyor. Stoperde bu kadar fazla yabancı oyuncu kullanmamak lazım.

yerli alacaksak alalım da mevcut oyuncu göndermek nedir stoper bölgesinden eksiklik çekerken.

Yer açmak için hemde koita,mandzukic için lüzumsuz şeyler.

Mensahın zorunlu satınalma seçeneği nedir bilen var mı? Umarım seneye bizde kalmaz. Rosier ve ghezzal için ne düşünülüyor.

mensah da zorunlu satın alma diye bir şey yok mecbur değiliz yani.Rosier için klübü 5 milyon € istiyor diye bir iddaa var.Ghezzal için çok para isterler şampiyon olursak 2 oyuncuyu alabiliriz ama olamazsak zor.

Çevrimdışı GreenBook

Rosier ve Ghezzalin alınmasına engel teşkil ederse Mensah olmasada olur. Belli Önceliklerimiz var Rosier ghezzal gibi. Ama mensahın kalmasını isterim biz neler gördük boyd lens vs
Mensah oyunun içinde daima var yeri geldiğinde oyun kuran rolü üstleniyor hataları varmı var ama zamanla bunları aşacaktır hemde rotasyonda işimizi görür hocanın Mensah dan vazgeçme ihtimalini oldukça düşük görüyorum

Çevrimdışı GreenBook

Afedersiniz ama Douglas kadar sömürme meraklısı olan başka bir futbolcuya rastlamadım çok oyuncu geldi geçti ama böylesini inanın görmedim yaptığı büyük saygısızlık...
Oynadıkları küçük kulüplerde yapmadığı hareketleri Türkiye’nin en büyük kulübünde yapabiliyorlar.
[ Son Düzenleme: 07 Ocak 2021, 13:59:16 GreenBook ]

Rosier ve Ghezzalin alınmasına engel teşkil ederse Mensah olmasada olur. Belli Önceliklerimiz var Rosier ghezzal gibi. Ama mensahın kalmasını isterim biz neler gördük boyd lens vs
Mensah oyunun içinde daima var yeri geldiğinde oyun kuran rolü üstleniyor hataları varmı var ama zamanla bunları aşacaktır hemde rotasyonda işimizi görür hocanın Mensah dan vazgeçme ihtimalini oldukça düşük görüyorum

taliscayı istiyoruz :D

Başka transfere gerek kalmaz. Ucuza Koita olabilir ekstra.

Başka transfere gerek kalmaz. Ucuza Koita olabilir ekstra.

talisca gelsin kimse gelmese de olur başka :D

Çevrimdışı GreenBook

Mandzukicten daha düşük ihtimal desem tepki alırmıyım  :) Aldığı maaş bazında söylüyorum yanlış anlaşılmasın
Şaka bi yana gelse muazzam olur
Abou Talisca Ozzy ligin tozunu alır.
Abou gittiğinden Bu güne Abou Ozzy arasındaki o muhteşem pas alışverişi herzaman gözümde tütmüştür dün onları öyle görünce çok sevindim buna talisca da eklense tadından yenmez
Ama yönetim şöyle düşünebilir talisca beklentisini Mandzukic ile tölere edebiliriz  :bandit:
Şahsen beni kesmez anderson başka

Çevrimdışı GreenBook

Murat özen demiş ki 48 dk önceki açıklamasında
Hasic bu performansı göstermese kiralık gidecekti.
Durum böyleyse gerçekten yazık. Hasicin performansını ve akıbetini sadece bir maç üzerinden belirlemek biraz acemice geldi bana yönetim birazdaha dikkatli hareket etmeli bu hususta. Rakiplerin ağzı açık izlediği oyuncuyu kiralık göndermeyi düşünmemeliyiz maalesef ülkemizde genç futbolculara gerekli değer gösterilmiyor bu açıklamada buna en somut örnek

Hasic Çok yüksek teklif gelmediği müddetçe tutulmalı kiralık gönderme felan geçelim bunları bu çocuk istekli ve yetenekli. Işık saçıyor o ışığı takımımıza yansıtmasına müsade etmeliyiz.
Kendini geliştirsin bahanesiyle başka takımlara göndermeyelim
Böyle geleceği parlak Oyuncuyu yük olarak görmemek lazım yani
[ Son Düzenleme: 07 Ocak 2021, 14:27:48 GreenBook ]

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★