2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 34 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2863231 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı goktasoktay

Şu Benjamin Tetteh bizde iş yapar gibi duruyor.
Yakaladığı net pozisyonları hiç etti. Bitiriş sorunu var. Büyük takımda oynayacak kapasitesi yok bence.

Çevrimdışı Erman1903

Anadolu'dan gelen yabancıların başarılı olma yüzdesi çok düşük. Böyle bir oran için risk almaya değmez. Kıyamet kadar topçu var dünyada, boşa lig takımlarına para vermeye gerek yok.

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Yakaladığı net pozisyonları hiç etti. Bitiriş sorunu var. Büyük takımda oynayacak kapasitesi yok bence.

Tek eksik o zaten. Biraz iyi olsa fener 6'lik olmuştu.

Çevrimdışı cursedofdragon

Anadolu'dan gelen yabancıların başarılı olma yüzdesi çok düşük. Böyle bir oran için risk almaya değmez. Kıyamet kadar topçu var dünyada, boşa lig takımlarına para vermeye gerek yok.

aynı yanılgı içine düşüyoruz oyuncu anadoludan değil sparta prahadan bizim seviyemizde değil deniyorsa anlayabilirim.

1 senelik kiralık gelmiş bu sene 650 bin € kiralama ücreti hiçte düşük değil.

https://www.transfermarkt.com.tr/benjamin-tetteh/profil/spieler/306382

Çevrimdışı Erman1903

aynı yanılgı içine düşüyoruz oyuncu anadoludan değil sparta prahadan bizim seviyemizde değil deniyorsa anlayabilirim.

1 senelik kiralık gelmiş bu sene 650 bin € kiralama ücreti hiçte düşük değil.

https://www.transfermarkt.com.tr/benjamin-tetteh/profil/spieler/306382

Hmm görünce hatırladım incelemiştim bu oyuncuyu daha önce, hatta konuşmuştuk transfer döneminde bu oyuncuda bitiricilik problemi vardı.

Çevrimdışı goktasoktay

Bitiricilik önemli. Sonra saç baş yolduruyorlar. Dün biraz becerikli olsa Gökhanın dediği gibi fener tarihi fark yiyecekti anadolu takımından.

Çevrimdışı Erman1903

Musaba takip edilmesi gereken bir oyuncu, potansiyelli duruyor. Mevcut kapasitesi de gayet yerinde. Doğucan ve Felix'i seviyemizden uzak gördüm. Aboukhlal fena istatistiklere sahip olmasa da izlediğimde o ışığı alamadığım bir isim oldu. Lahne ile ilgili pek bilgi edinemedim.

Irandust fena istatistikleri olmayan fakat potansiyelini düşük bulduğum bir isim.

Evandro ilginç bir oyuncu, istatistikleri çok parlak değil ama ileride iş yapan kabiliyetleri var. Daha çok forvet arkası gibi gördüm. Orta saha özellikleri taşımıyor, iç forvete de benzemiyor. Hocanın Ljajic - Boateng'i oynatmak istediği şekilde pek verimli olamayacaktır.

Haksabanovic'i diğerlerinden ayırmak lazım. Son derece pozitif bir futbol oynuyor, bildiğim kadarıyla listemizde.

Tetteh'i unutmuşum, izlediğim kadarıyla bizim seviyemizde santrafor oynarken bu istatistikleri yakalaması zor. En az 2 sene daha benzer liglerde pişmeye ihtiyacı olan bir oyuncu gibi. [/b]

İvanov'da yazmayı unuttuklarımdan olmuş, güzel tabela yapmış ama istatistiklerinde eksikler var. Yine de kumaşı iyi ve gelişime açık bir oyuncu olarak gözüküyor, yakaladığı pozisyonları kolay affetmemesi en güzel özelliği. İyi bir yatırım hamlesi olabilir.

Çevrimdışı Erman1903

Bitiricilik önemli. Sonra saç baş yolduruyorlar. Dün biraz becerikli olsa Gökhanın dediği gibi fener tarihi fark yiyecekti anadolu takımından.

Aslında tam bitiricilik sorunu da denemez girdiği pozisyonları gole çevirmede çok problem yaşamamış daha önce. Genel olarak santraforluğu geliştirme diyebiliriz sanırım.

Çevrimdışı tuncaboylu

Hasan Hüseyin Acar.

Kayserispor'la sözleşmesi feshedildi.

Bu isme dikkat edin, ara transfer döneminde ismini duyacaksınız.

Menajerine de dikkat edin.

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Hasan Hüseyin Acar.

Kayserispor'la sözleşmesi feshedildi.

Bu isme dikkat edin, ara transfer döneminde ismini duyacaksınız.

Menajerine de dikkat edin.

Alanyasporla ortak iş yapan menejer...

Çevrimdışı Sinan23

Devre arası yerli kaleci transferi yapacaksak irfancan egribayat yada ertaç özbir olmalı. Rize'nin kovası değil.Bugun gene güzel yedi. Bu arada FB nin barajı neydi öyle. Hayatımda ilk kez gördüm.
L

Devre arası yerli kaleci transferi yapacaksak irfancan egribayat yada ertaç özbir olmalı. Rize'nin kovası değil.Bugun gene güzel yedi. Bu arada FB nin barajı neydi öyle. Hayatımda ilk kez gördüm.
L

kaleci istemiyor hoca.

Fikri değişir umarım.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Başkan hafta içi açıklamalarında "Kalecilerimizden memnunuz. Kaleci almayı düşünmüyoruz." dedi. Umarım bu sadece Ocak ayına kadar kalecilerin performansı etkilenmesin diye yapılmıştır. Yoksa sezonumuzu bu kalecilerin eline bırakırsak ve bu kumarı kaybedersek kaleciler bir daha oynayamaz. Gençlerin kariyerinin bitmesini istemem.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı tuncaboylu

Başkan hafta içi açıklamalarında "Kalecilerimizden memnunuz. Kaleci almayı düşünmüyoruz." dedi. Umarım bu sadece Ocak ayına kadar kalecilerin performansı etkilenmesin diye yapılmıştır. Yoksa sezonumuzu bu kalecilerin eline bırakırsak ve bu kumarı kaybedersek kaleciler bir daha oynayamaz. Gençlerin kariyerinin bitmesini istemem.
Eğer yarışta kalırsak, ki öyle görünüyor, 6 aylığına Fabri'nin kiralanmasına hayır demem.

Kulübü zaten oynatmıyor, bedelsiz kiralanır.

Ersin çaylak duvarına çarpıp tökezlerse, güvenilir bir alternatif olmalı elimizde.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Eğer yarışta kalırsak, ki öyle görünüyor, 6 aylığına Fabri'nin kiralanmasına hayır demem.

Kulübü zaten oynatmıyor, bedelsiz kiralanır.

Ersin çaylak duvarına çarpıp tökezlerse, güvenilir bir alternatif olmalı elimizde.

Yabancı bir kaleci için yer açabilir miyiz bilemiyorum. Şu anda yer açsak Tyler Boyd var kadroya girecek. Başka eksiklerimiz de var. Yerli bir kaleci bulmak da zor. İşimiz baya zor olacak. Çok fazla sirkülasyon görebiliriz.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Erman1903

Yabancı bir kaleci için yer açabilir miyiz bilemiyorum. Şu anda yer açsak Tyler Boyd var kadroya girecek. Başka eksiklerimiz de var. Yerli bir kaleci bulmak da zor. İşimiz baya zor olacak. Çok fazla sirkülasyon görebiliriz.

Hasiç yolcu gibi, stoper ve santrafor düşünüyoruz benim bildiğim.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Hasic hiç oynamıyor. Var bir şeyler herhalde  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

olunga gibi olmasın  :evillol:

Çevrimdışı Erman1903

Belçikaya falan kiralasak bari. Oynamayacağı bir kulüp hiç iyi olmaz. Benim o çocuktan başta hiç ümidim yoktu ama Diaby, Boyd döneminden beri şans bulmasını istiyorum. Şut atan adama hasret kaldık.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Belçikaya falan kiralasak bari. Oynamayacağı bir kulüp hiç iyi olmaz. Benim o çocuktan başta hiç ümidim yoktu ama Diaby, Boyd döneminden beri şans bulmasını istiyorum. Şut atan adama hasret kaldık.
Biz olmuş genç oyuncularla oynuyoruz. Belçika, Hollanda gibi gelişebileceği liglere kiralamak iyi olabilir. Larin gibi fiziksel gelişme gösterse bile yeterli olabilir.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Fabri-Marcelo-Talisca-Cenk.

Al devre arası bu 4'lüyü şamp.. yazdır.  :tabe:

Çevrimdışı celiker1

Pozitiften negatife döndükten sonra tekrar pozitife dönmüs testi.Yüksek ihtimal o arada fiziken çok geriye gitti
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı Erman1903

Biz olmuş genç oyuncularla oynuyoruz. Belçika, Hollanda gibi gelişebileceği liglere kiralamak iyi olabilir. Larin gibi fiziksel gelişme gösterse bile yeterli olabilir.

Bence Hollanda 2.lig bile olur keşke biri alıp 10 numara gibi oynatsa kanatta istediğimiz seviyeye gelemeyeceğinden endişeliyim.

Aboubakara bir şey olursa yedeği yok.

Larin orda olmuyor güven de olmuyor.

Cenk tosun kiralanabilir fazla forma şansı bulamıyor.Zaman zaman hatta çoğu zaman cenki kanata bile atarız efsane oynuyor orda.

Hoca ve yönetim ısrarla kaleci ihtiyaç değil diyor ancak şampiyon olmak istiyorsak 6 aylık da olsa fabri kiralanmalı.

Orta saha mutlaka şart talisca kiralık gelirse efsane olur olmazsa başka biri bakılmalı ama mutlaka alınmalı bir kreatif oyuncu onun eksikliğini çok çekiyoruz.

Bir de stoper şart.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bence Hollanda 2.lig bile olur keşke biri alıp 10 numara gibi oynatsa kanatta istediğimiz seviyeye gelemeyeceğinden endişeliyim.
Ben onu sezon başında 10 numara yedeği gibi gördüğümüzü düşünüyordum ama daha sonra 10 numara düşünmediğimizi gördük. Takımda yer bulamıyor da olabiliriz.

Beşiktaş Tarihi
★★★