2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 43 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2861164 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı Erman1903

Q7 ister misin çocuk adam?

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı Erman1903

o daha ölmedi mi ya.

Sağ çizgide, kafa vuran golcü ile beğenirim ben aslında ama camianın romantik serseriliğinin bitmesi gerekiyor onun için söylüyorum. Daha endüstriyel bakmak lazım futbola yoksa bu işin sonu iyi değil.

Çevrimdışı Erman1903

Özer Özdemir gol atmış iyi oyununu devam ettiriyor, bir de doğru dürüst kamp yemedi son günlerde imzaladı. Sergen'in eski öğrencisi, yerli düşünüyorduk nasıl göremedik hayret... Çorba parasına oynuyordur.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Erman1903

3-4 milyon tutar diyorum

Bu piyasada çok para. Aceleye gerek yok bonservis ücreti pek vermiyoruz yabancı sınırlaması vb ne olacak belli değil. Alırız sakatlık çıkar Beşiktaş şansı. Belki bizden bir yabancı ile takas falan düşünürler.

Zengin değiliz biz Udinese takımı bile kontratı biten yıllığı 500 bin Euro'luk adamlardan alıyor beki Molina fln. Kurnaz olmak lazım. İyi liglerin orta sıra takımları bile bu şekilde yürüyor, İtalya İspanya bunlar 3.dünya ligleri değil.
[ Son Düzenleme: 01 Aralık 2020, 21:11:39 Erman1903 ]

Çevrimiçi levitate

Bu piyasada çok para. Aceleye gerek yok bonservis ücreti pek vermiyoruz yabancı sınırlaması vb ne olacak belli değil. Alırız sakatlık çıkar Beşiktaş şansı. Belki bizden bir yabancı ile takas falan düşünürler.

Zengin değiliz biz Udinese takımı bile kontratı biten yıllığı 500 bin Euro'luk adamlardan alıyor beki Molina fln. Kurnaz olmak lazım. İyi liglerin orta sıra takımları bile bu şekilde yürüyor, İtalya İspanya bunlar 3.dünya ligleri değil.
çok para ama karşıdaki portekiz takımı ucuza salmazlar
bipbipbupbup

Çevrimdışı Erman1903

çok para ama karşıdaki portekiz takımı ucuza salmazlar

Ucuza Porto bile salıyor bazen Janko diye bir oyuncuyu 2 ye verdiler yüksek oynuyordu. Bilemiyorum bizim limit bek için 2,5 dan fazla olmaz bence, santrafora bile çıkarmadık paraları.

Çevrimdışı mrred

https://www.transfermarkt.com.tr/raphael-holzhauser/profil/spieler/104414

Bu adamla ilgileniyormuş. 230 bin euroya oynuyormuş sözleşmesinde özel madde varmış. Eğer maaşı 2 katına çıkarda 1 milyon euroya serbest kalma maddesi devreye giriyormuş. Bu adam baya iyi duruyor.
The great gig in the sky

Çevrimdışı ONUR KOLCU

https://www.transfermarkt.com.tr/raphael-holzhauser/profil/spieler/104414

Bu adamla ilgileniyormuş. 230 bin euroya oynuyormuş sözleşmesinde özel madde varmış. Eğer maaşı 2 katına çıkarda 1 milyon euroya serbest kalma maddesi devreye giriyormuş. Bu adam baya iyi duruyor.

Zor o iş.

Sezson başı alınsa herkes gömerdi kim bu isimsiz cisimsiz diye.

Çevrimdışı tangaz

Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Erman1903

Çevrimdışı tangaz

Benim uzun zamandır üyelik yok da adam çok atmış valla 🙂

tesenin celta vigodan kiralayıp verim almadığı bir sol forvet var oda iyi atmış ama bu 10 numero hem atmış hem attırmış ilgi çekici rakamlar harbiden
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Erman1903

tesenin celta vigodan kiralayıp verim almadığı bir sol forvet var oda iyi atmış ama bu 10 numero hem atmış hem attırmış ilgi çekici rakamlar harbiden

Güzel, hoş tabi ama biz nasıl yabancı alacağız bilemiyorum Ljajic yerine falan herhalde.

Çevrimdışı cursedofdragon

Devre arası fabri+  marcelo + talisca + cenk alalım şampi diyelim :D  :evillol:

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Şampiyonluk için daha çok çok çok çok uzağız, 3 maçlık seri ile şampiyonluk gelmez. Kendi evimizde gençlerbirliğine falan kaybettik. Şaka gibi hala aşırı sinirleniyorum aklıma gelince konya falan.
Fabriye gerek yok, her seferinde dönüp dolaşıp aynı yere geliyoruz, ne halde bilmiyorum daha doğrusu. Marceloda bu defansa biraz yavaş kalabilir fazla önde kuruyoruz ama ona göre bir düzen kurarız gelsin geçen sene lyonda neler yaptı  :lol: Taliscaaaaaaa. Atlasın gelsin hemen, üzerine takımı kuralım.  Cenk ise en büyük transfer başarılarımızdan biri, nasıl 20 küsür soktuk inanılmaz  :lol: :lol: O da onun hatrına hemde solda oynayabilme yeteneği sayesinde zıplasın gelsin ama uygun fiyat + yedek kalma koşuluyla elzem değil yani.

İçlerinde bir kesin olarak taliscayı isterdim  :lol: Bugün spikerde dedi free kick konusunda başarılı değiliz pek, trabzonspor maçında attığı frikik maçı falan getirmişti, leipzige deplasmanda çakıyordu reis falan  :lol:

Çevrimdışı tangaz

kesin şampiyon oluruz içinden geçeriz delik deşik ederiz

Çevrimdışı celiker1

Devre arası Cenk Tosun olmazsa kanat-forvet olarak Kenan Karaman denenebilir mi?
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı mrred

Devre arası Cenk Tosun olmazsa kanat-forvet olarak Kenan Karaman denenebilir mi?
Kalbimden geçeni söyledin. Oyuna katkısı çok fazla olan bir oyuncu. (...)
The great gig in the sky

Çevrimdışı Erman1903

Kiev'in Vidaya ilgisi var deniyor. Orada Bogdan Lednev diye bir oyuncu var, yabancı konusu problem ama bence dikkate değer.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Erman1903

Transfer döneminde bir isim daha listemizden çıktı  :ebebe:

https://twitter.com/buzzspor/status/1335994179718172673

Monza ikinci kro transferi de yapmış bizim Boateng'den sonra , fit duruyor yalnız :)

Oynatmadikları Jose Machin' değeri düşük kalmış, epey cevherli bence. Bölük pörçük bir de 10 oynatmışlar, aslen Sergen hoca sisteminde Mensah yerine çok uygun. İleri geri toplam hacim gücü çok yukarıda. Fazla golcü bir yapısı yok sadece.
[ Son Düzenleme: 09 Aralık 2020, 06:06:22 Erman1903 ]

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Şu ekuban tsde sürünüyor. Bizim sol kanada cuk diye otururdu.

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Şu Benjamin Tetteh bizde iş yapar gibi duruyor.