2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2852639 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimiçi murat

ghezzal ne alaka  :alala:
ghezall=gassal=ölü yıkayıcı bu kadroya bir ölü yıkayıcı kefenleyici lazımdı. her maça değişik 11 değişik defans ile çıkmak bence en büyük sorun. önce bir 11 belirlemek lazım.

Çevrimdışı beno1903

Defans rezalet kaleci rezalet orta sahada 3 tane ljajic oguzhan ve dorukhan denen keyfine göre oynayan verimsiz çelimsiz ortasahayla hiç bir şey olmaz balotelli gelsede bir şey değişmez çok geç artık

Çevrimdışı underworld

Serdar Aziz mi?
Yok artık!

Böyle bir saçmalık son damla olur.

Çevrimdışı Erman1903

Sihirbaz biz uyurken takımı ortadan ikiye bölmüş. Ulan daha ne transferi utanmaz adamlar, Beşiktaş'ı yağmalamak - gömmek için mi çıkardınız o engelli takımını televizyona.

Siz kim yönetmek kim, siz kim futbol kim? Küçük bir umudu kalmıştı Beşiktaş'ın, onu da yok ettiniz. Bu yapılan hamlelerle 5 yıl geriye gittik, seneleri çöpe attık.

Gidin, şu saatten sonra ne getirdiğiniz hoca, ne oyuncu hiçbiri fayda etmez. Eserin adı orta sıra takımı Beşiktaş, yeni kuşak Anadolu takımı.
[ Son Düzenleme: 05 Ekim 2020, 08:52:26 Erman1903 ]

Çevrimiçi yaço58

Forvet bu saatten sonra gelmez

Çevrimdışı MUSTAFA_

Gelmesin zaten. İsteyen de kalmadı. Şu listeye baktıkça atılan yardımları görüyor üzülüyorum  :by2:

https://twitter.com/iykiBesiktasVar/status/1313000170854981633

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Erman1903

Yahu zaten ne forveti kardeşim Ronaldo gelse 4. Olur bu kadro.

Çevrimdışı tuncaboylu

Alanyaspor Çebi'yi de transfer etsin. Bitsin bu eziyet.
Adamlar işe yarama ihtimali olanları alıyor, imkansız yani.

[ Son Düzenleme: 05 Ekim 2020, 09:46:30 tuncaboylu ]

Çevrimdışı tuncaboylu

kanat oynatırsın sırıtmaz
Evet, kanat lazım. Az kanat var takımda.

Çevrimdışı tuncaboylu

Aboubakar
Mandzukic               ghezzal

Llajic

Oğuzhan.          Josef

Böyle bir kadro yapilanmasinda yedekten giren yarım futbolcu Boyd bile iş yapar. Kadro kalitesi düşünce şuan millet Boyd un ayağına bakıyor. Bu kadroda bakmayacak. Kafa rahat olacak.
Ghezzal en son 5 sene önce verimli bir performans gösterdi.

Maliyeti de açıklanmıyor, tepkiler büyümesin diye herhalde.

Çevrimdışı mrred

Panik butonuna basılmış çok belli. Nerden bakarsan bak saçma bir transfer. Yahu elinde atakan ve hasiç var şu çocukları oynat şampiyonluk falan istemiyoruz . Transfer hareketliliğini bir an önce durdursunlar parası olmayan kulüp 10 transfer yaptı josef montero atakan dışındakiler ya sakat ya sorunlu ya da yetersiz. Transfer yapmamaları en büyük transfer hala anlamıyorlar
The great gig in the sky

Çevrimdışı tangaz

onur isterse maaşının tamamını lestır versin alakasız gereksiz bir transfer bu bize skorer sol açık forvet lazım golcü lazım biz gidip sağ açık aldık şaka mı bu ne yiyip ne içiyor bu yönetim anlayan varsa beri gelsin.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

2.lig takımı erzurumun yedeklerinden 4er 4er yiyen bir takım ortaya çıkarınca kimse haklı olarak pepdullahı almadı transfer dönemi bitmeden çakamadık kimseye şu çakma delikanlıyı
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tuncaboylu

Dün gece mağlubiyetten daha üzücü şeyler oldu.

Alpay'ın %20'si verilerek kiralanması, bence bardağı taşıran son damla. Artık midem kaldırmıyor. Diğer gençleri oyuncu transferinde takas olarak gönderdiler, bunda o zahmete bile girmediler.

Ghezzal transferi gerçek anlamda skandal, kadroda 6. sağ kanat oldu ve 3'ünü bu yönetim aldı.

Adam 2015-16 sezonundan beri ortalarda yok. Maaşı da en az 1.5 milyon Euro civarında olacak, çünkü eski takımında 2 civarında alıyor.

Bir de santrafor sokacaklar son gün. Taraftara şirin gözükmek için Balotelli'ye ve ünlü menajeri Raiola'ya çok sağlam bir para ödemelerini bekliyorum.

Bu adamların tek amacının Beşiktaş'a zarar vermek olduğunu düşünüyorum artık.

Çevrimdışı tuncaboylu

onur isterse maaşının tamamını lestır versin alakasız gereksiz bir transfer bu bize skorer sol açık forvet lazım golcü lazım biz gidip sağ açık aldık şaka mı bu ne yiyip ne içiyor bu yönetim anlayan varsa beri gelsin.
Abi ondan umudu kestim, mali olarak daha fazla zarara sokmasınlar yeter.

Çevrimdışı tangaz

Abi ondan umudu kestim, mali olarak daha fazla zarara sokmasınlar yeter.

walla bu transfer mali zararın felan çok ötesinde bir şey ahmaklık filan vbvb doğru kelime yok yaw açıklanabilir tek tarafı yok aklıma tek şey geliyor 3-4 sene evvel bize yazılyordu bu belki bu ismi ilk bulan erdaldır eski aşkı depreşmiştir dur alayım geleyim demiştir başka izah bulamıyorum.

Çevrimdışı tangaz

transfer tahtası 1 hafta uzatılsın  :icool:

Çevrimdışı Erman1903

Gelmesin zaten. İsteyen de kalmadı. Şu listeye baktıkça atılan yardımları görüyor üzülüyorum  :by2:

https://twitter.com/iykiBesiktasVar/status/1313000170854981633

Aynı Avcı'da olduğu gibi önce gitmesi gereken sömürülmüş kaynakları yok eden, geleceğimizi baltalayan yönetimdir. Bu nursuzların getireceği hocadan da fayda gelmez. Onu da yönetemez, tarumar ederler. Teknik açıdan bakılacak olursa da bu kadro pozitif futbol falan oynayamaz. Anca Ziya Doğan, ne bileyim renkli ama Tolunay falan olur. Yabanci olarak Tony Pulis iş yapar.

Çevrimiçi murat

Aynı Avcı'da olduğu gibi önce gitmesi gereken sömürülmüş kaynakları yok eden, geleceğimizi baltalayan yönetimdir. Bu nursuzların getireceği hocadan da fayda gelmez. Onu da yönetemez, tarumar ederler. Teknik açıdan bakılacak olursa da bu kadro pozitif futbol falan oynayamaz. Anca Ziya Doğan, ne bileyim renkli ama Tolunay falan olur. Yabanci olarak Tony Pulis iş yapar.
tolunay mı? ondan bir cacık olmaz.hiç birşey yapamıyorsan git rasim karayı getir en azından bir geçmişi var.

Çevrimdışı İsmail Özyurt

transfer tahtası 1 hafta uzatılsın  :icool:
He uzatsınlar.  :icool:  Negan'ın sopası gibi vur vur doyamadılar bize. Her hareketleri resmen işkence.  :steamed:
En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Rachid Ghezzal 1 miyon euro garanti, 30 maç oynarsa da 300 bin euro bonus alacak. Oyuncunun satın alma opsiyonu bulunmuyor. (via. Murat Özen)

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Erman1903

tolunay mı? ondan bir cacık olmaz.hiç birşey yapamıyorsan git rasim karayı getir en azından bir geçmişi var.

Ben ironi yapmak için söylüyorum. Tolunayı günahım kadar sevmem.

Çevrimdışı tangaz

He uzatsınlar.  :icool:  Negan'ın sopası gibi vur vur doyamadılar bize. Her hareketleri resmen işkence.  :steamed:

gerçi 15ine dek de uzayabilir 10 gün  :evillol:

Çevrimdışı MUSTAFA_

Daha kötüsünü görmedik. Pato gelirse görün siz şenliği  :D

https://twitter.com/mikserin/status/1312994063956807681

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

gerçi 15ine dek de uzayabilir 10 gün  :evillol:
Basketbol gibi olsun. Şubat ayına kadar transfer serbest  :ebebe:

Beşiktaş Tarihi
★★★