2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 38 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2848558 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı mrred

Boyu kısa bir bek neden alıyoruz anlamış değilim. Mevcutlar arasında en iyisi bence santondu yine gittik 175 lik adamı alıyoruz. Rebochodan ders alınmamış
The great gig in the sky

Çevrimdışı tuncaboylu

bugün düşen doluları da bu yönetim yağdırdı die ileti düşer birazdan
Murat Özen özel olarak duyduğu haberleri yönetimdeki bir bağlantısından alıyor, yeni mi duyuyorsun?

Çevrimdışı Erman1903

Rebocho v2.  hic bir sey ogrenmiyor bu insanlar ya, sasirmamak elde degil.

Garip bir futbolcu ne oynadığı anlaşılmıyor. Defansif açıdan Rebocho'dan daha iyi bir oyuncu ama zaten çok ofansif olmamasına rağmen sakatlık sonrası acayip törpülenmiş ofansif yönü. Deniyor ama beceremiyor, top kesemiyor, başarılı katılımı az. Ofansa çıkan oyuncunun arkasına bile deplase olmuyor genelde. İleride eveleyip geveleyeyim - alayım vereyim topçusu. Yaptığı en iyi şey topa kaymak.

Santon şu adamların yanında Zanetti gibi. Yedlin ve Rosier ofansçı diye biliniyor ama Santonun yarısı kadar anca çıkıyorlar atağa.
[ Son Düzenleme: 29 Eylül 2020, 16:28:33 Erman1903 ]

Çevrimdışı tangaz

Murat Özen özel olarak duyduğu haberleri yönetimdeki bir bağlantısından alıyor, yeni mi duyuyorsun?

şehir efsanesi
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı kaan1903

Guliano serbest kalmış .Ljajic'i satıp yerine olmaz mı ?

Çevrimdışı tangaz

Guliano serbest kalmış .Ljajic'i satıp yerine olur mu ?

ben okeyim
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tuncaboylu

Olur tabii, ligi tanıyor neticede.

Çevrimdışı kaan1903

Olur tabii, ligi tanıyor neticede.

Ljajicten daha fazla katkı vereceği kesin

Çevrimiçi mayguntr

2 senedir arabistanda yatmis, baskalarinin copu hic bir derde derman olmaz.

Çevrimdışı Erman1903

Guliano serbest kalmış .Ljajic'i satıp yerine olur mu ?

Ben beğeniyorum Giuliano'da artık gelmez öyle adam hem prensimiz Mensah var. Ben sağ beki bile nasıl alacağımızı dahi bilmiyorum, azıcık vakit kaldı santrafor da alacağız diyorlar.

Çevrimdışı kaan1903

2 sene yatmış dediğin ilk senesinde 19 gol 10 asist ile oynamış 2 .sezon 13 gol 8 asist
1 senedir ruh gibi gezen Ljajictense Guilano yı görmek isterim şahsen

Çevrimdışı kaan1903

Ben beğeniyorum Giuliano'da artık gelmez öyle adam hem prensimiz Mensah var. Ben sağ beki bile nasıl alacağımızı dahi bilmiyorum, azıcık vakit kaldı santrafor da alacağız diyorlar.

Mensah-Josef önlerine Guliano şeklinde olabilir aslında.  Sağ bek alırlar büyük ihtimal de Larin gitmedikçe santrafor alırlarmı şüpheliyim daha aslında kanatta lazım bize :)

Çevrimdışı tuncaboylu

Ljajicten daha fazla katkı vereceği kesin
Ha ironi yapmıyormuşsun.

Guiliano fırsatçı bir 10 numara, oyun kurmada ve aksiyonlara girmekte işi yok. Kaleciden sekenleri içeri atar, topu kale önünde buluşturursan golü bulur.

Jardel'in 10 numara oynayan hali gibi.

Bize uymaz yani.

Çevrimdışı Erman1903

Mensah-Josef önlerine Guliano şeklinde olabilir aslında.  Sağ bek alırlar büyük ihtimal de Larin gitmedikçe santrafor alırlarmı şüpheliyim daha aslında kanatta lazım bize :)

İyi futbolcu, fizik kalitesi de yüksek bir adam normalde ama insanların artık sıtkı sıyrıldı ligi tanıyan futbolcu ismi bile görmek istemiyorlar. Oradaki antrenman koşulları falan da malum haksız değiller, ben bir şey diyemiyorum. İnancım çok düşük transfer yapmayacağız deseler okeyim.

Çevrimdışı kaan1903

Ha ironi yapmıyormuşsun.

Guiliano fırsatçı bir 10 numara, oyun kurmada ve aksiyonlara girmekte işi yok. Kaleciden sekenleri içeri atar, topu kale önünde buluşturursan golü bulur.

Bize uymaz yani.

Abi Ljajic sanki çok giriyor o aksiyonlara bir senedir yatış da herif formsuz ne yapıp edip satılmalı Giuliano boşa çıktı diye dedim hem skorer oyuncu illa ki tatmin edici katkı sağlar ama orayada bir takviye şart

Çevrimdışı tangaz

josef için 2 senedir arabistanda iyice fit olmuştur sıcaklar yaramış diyordun  :alala:

Çevrimdışı tangaz

Ha ironi yapmıyormuşsun.

Bize uymaz yani.

bu yönetim messiyi getirse maç başı 6500 metre anca koşuyor bize uymaz diyeceksin o seviyye doğru koşuyorsun  :D

Çevrimiçi mayguntr

josef için 2 senedir arabistanda iyice fit olmuştur sıcaklar yaramış diyordun  :alala:
karistirdin heral, ben josef icin hic yorum yapmadim :D Josef'in de ben kisa vadede katki yapabilecegini zannetmiyorum.

Çevrimdışı tangaz

karistirdin heral, ben josef icin hic yorum yapmadim :D Josef'in de ben kisa vadede katki yapabilecegini zannetmiyorum.

tuncaboyluyo alıntılayacaktım seni mi alıntılamışım  :D o söz tuncaboyluya aitti ben de sen gibi bir yanıt vermiştim ona katkı anlamında ama o josefe arabistanda tay gibi olmuş derken culiyanoya salmıştır diyor ironi yapıyor sanırım

Çevrimdışı Erman1903

Ahahah @tangaz abi @tuncaboylu 'ya tam imza hareketini yapıyordu  :kop:

Çevrimdışı tangaz

Ahahah @tangaz abi @tuncaboylu 'ya tam imza hareketini yapıyordu  :kop:

sorma baktım asist güzel gelişine voleyi yapıştırdım ama kaleyi şaşırdık  :D

bir yandan epdk biryandan çevreciler bir yandan GM bir yandan tuncaboylu 4 cepheye birden laf yetiştiriyorum  :lol:

Çevrimdışı kaan1903

İyi futbolcu, fizik kalitesi de yüksek bir adam normalde ama insanların artık sıtkı sıyrıldı ligi tanıyan futbolcu ismi bile görmek istemiyorlar. Oradaki antrenman koşulları falan da malum haksız değiller, ben bir şey diyemiyorum. İnancım çok düşük transfer yapmayacağız deseler okeyim.
Benimde bu yönetime pek inancım kalmadı  işte muhabbet olsun . Peki şöyle sorayım Barcelona’da ki Rafinha mı yoksa Guilano mu daha fazla katkı verir bize ? Barcelona oyuncuyu sezon başından beri satmaya çalışıyor ama bu yönetimin o bölgeye başka  transfer yapacağını düşünmüyorum daha sağ bek forvet alamıyorlar   

Çevrimdışı tuncaboylu

Yaşlandı, mazur gör.

Çevrimdışı tangaz

Çevrimdışı Erman1903

Benimde bu yönetime pek inancım kalmadı  işte muhabbet olsun . Peki şöyle sorayım Barcelona’da ki Rafinha mı yoksa Guilano mu daha fazla katkı verir bize ? Barcelona oyuncuyu sezon başından beri satmaya çalışıyor ama bu yönetimin o bölgeye başka  transfer yapacağını düşünmüyorum daha sağ bek forvet alamıyorlar   

Rafinha merkez 8 oyuncusu Giuliano 10 numara. Rafinha bir merkez oyuncusuna göre az skor katkısı yapmış ama toplam aksiyonu ve defansif katkısı tahmin edebileceğimizden baya daha yüksek. İkisi de kendi bölgelerinde işimize yararlardı. Mensah yerine Rafinha, Ljajic yerine Giuliano oynatsan çok daha faydalı olurlar. Hem bu ikisini birlikte sahayada atabilirsin birbirlerinin açığını kaparlar.