2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 33 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2852440 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı Erman1903

geçen sezon kalede birde karyus bombacısı varken o roco ile mirin oynasaydı görürdük sallamayı, yahu adamların oynadığı maçlar ortada bizde nesini beğenip nesinde boncuk buluyorsunuz bende onu anlamıyorum adamlar bizde oynarken ramos katkısı verdide ben mi görmedim rocoyu değilde ramosu izleyip üstüne bjk forması giydirip arkasına da roco yazıp bir ilizyon mu izlettiler size  :alala:

Abi beğenmekle alakası yok neyini beğeneyim ben bu kekoların gelen adamlar ve kurulan kadro bunları bile savundurtuyor neden anlamak istemiyorsun. Allah aşkına biri Roco diğeri Mirin, İçine sindi mi verilen paralar ve yapılan saçma sapan planlama sen onu söyle bana.

Çevrimdışı Erman1903

400-450 bin brüte oynayan adamlardı mirin ve roco burda gelip 1,2 ve 1,5 NET kontrat aldılar yurtdışı karşılığı 2,5-3 milyon yuro ediyor bu nedenle satılma ihtimalleri şapkadan tavşan çıkarsalar dahi imkansıza yakındı.

Olmayan şey üzerinden daha fazla konuşmak istemiyorum. Hepsi eften püften adamlar biri de şöyle taş gibi değil al birini vur ötekine en sevmediğim şey kendi oyuncumuza böyle konuşmak ama yönetim bile böyle yapıyor ne diyeyim ben işin oyuncu kısmında değilim boşa para harcandı, boşa kontenjan dolduruldu bunlar için. Hepsini toplasan bir Marcelo etmiyor, kaçan ve biraz da bizim kaçırttığımız Ruiz kadar etmiyor bunlar bana göre bir Ankaragücünün bedavadan alıp yedek yaptığı Erdi Dikmen kadar bile işe yarar adamlar değil daha ne diyeyim. Hiçbiri parasını hak etmiyor ben bunlara antrenman kazağı bile vermem senin dediğin gibi, 3.4. stoper olacak adamı (Montero) da gidip yabancı almam. Yönetimin bulup getirdiği orta şekerli çocuk virtüöz Sergen'in getirdiğinden iyi gözüküyor geldiğimiz nokta budur.

Çevrimdışı can1903

(Hakaret Yasak)₂ başkan yaklaşıyor, 2 ay süre veriyorum bu yönetime :)
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı tuncaboylu

ikisi de eldekilerden kötü değil. maaşı fazlaymış diye gönderiyorlarsa haklılar diyeceğimde parasını ödeyip üstüne masraf ederek transfer yapınca yaptıkları istediklerine tezat oluşturuyor.roko mirin kalsa enejini sağbek sol bek ile de harcama ligden 2.ligden yerli ile doldur ortasaha santrafor ve kanata 1 er tane sağlam adam getir. töre ve abuş tamam iyi oyuncularda kaç hafta sağlam kalabilecekler şüpheli.
Bu kadar işte.

4-5 hamlede çözülecek sorunu 50 hamlede çözmeye çalışıyorlar.

Çevrimdışı tuncaboylu

Mert Yılmaz'ı Antalyaspor almış, çok para da vermemişlerdir.

Necip'le devam.

Çevrimdışı tuncaboylu

https://twitter.com/istihbaratbjk/status/1310881147812024320
Görevde olduğu sürece kendisine danışıldığını sanmıyorum zaten.

Welinton, N'sakala, Mensah, Josef, Gökhan Töre ve Aboubakar transferleri için kimseye danışmaya gerek yok.

Çevrimdışı Erman1903

Mert Yılmaz'ı Antalyaspor almış, çok para da vermemişlerdir.

Necip'le devam.

Potansiyel yüksek, performans kötüydü. Yine de yerli olduğu için ismi geçen birçok garip oyuncuya tercih edilebilirdi, 1-0'dan büyüktür. Necip ve Dorukhan'a saygısızlık olmasın; biri sağ bek değil diğeri sağ bek için düşünülmüyor.

Çevrimdışı Erman1903

Çevrimdışı MUSTAFA_

https://twitter.com/istihbaratbjk/status/1310881147812024320
Zaten sözünü dinleyen yoktu. Gitmesi ile kalması arasında bir fark yoktu. Kulüpte körler sağırlar birbirini ağırlıyor zaten.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi Akil Emre

Çevrimdışı MUSTAFA_

Neyse bundan da kiralık olarak kurtulacağız. En azından 1 sene zarar yazacak. Darısı forvetin başına.

https://twitter.com/kulisbesiktas/status/1310868844467097600

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Akil Emre

https://twitter.com/YlmzlrUls/status/1310895790345330688
Merakımdan soruyorum , yetkili bir arkadaş mı, temennisini mi yazmış yoksa gerçekleri mi?

Çevrimiçi Kartal Ç

https://twitter.com/YlmzlrUls/status/1310895790345330688

Kongre mongre yassah kimse biyere gidemez :bandit:

Bu arada noldu şu bize nefes aldıracak bankalar birliği anlaşmasının revize edilmesi işi? Kur fırlayınca bankalar vaz mı geçti acaba.
[ Son Düzenleme: 29 Eylül 2020, 15:04:22 Kartal Ç ]

Çevrimdışı MUSTAFA_

Merakımdan soruyorum , yetkili bir arkadaş mı, temennisini mi yazmış yoksa gerçekleri mi?

Bu ANÇ savunan arkadaşlardan birisiydi. O böyle yazmış  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Kongre mongre yassah kimse biyere gidemez :bandit:

Bu arada noldu şu bize nefes aldıracak bankalar birliği anlaşmasının revize edilmesi işi? Kur fırlayınca bankalar vaz mı geçti acaba.
Kur fırlayınca faizleri düşük bir şekilde revize edeceklerini düşünmüyorum. Yakında faiz artışı göreceğiz. İstedikleri kadar dolar kur tablosuna bakmasınlar gözardı edemeyecekleri kadar derinleşti kriz  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Valentin Rosier'de sona doğru!

Beşiktaş’ta uzun süredir beklenen sağ bek transferinde mutlu son yakın. Siyah beyazlıların transfer gündeminde yer alan Valentin Rosier’in transferinde son yaklaşıldı.

Edinilen bilgiye göre; Beşiktaş yönetimi, Sporting ile Valentin Rosier’in kiralık olarak transferi konusunda anlaşma sağladı. Rosier'in ise Beşiktaş'tan 1 milyon Euro yıllık maaş istediği öğrenilirken siyah beyazlıların 600 bin Euro teklif ettiği belirtildi. Kısa süre içerisinde oyuncuyla da anlaşma sağlanması bekleniyor.

Siyah beyazlı teknik heyetin olumlu rapor vermesi halinde 24 yaşındaki sağ bek oyuncusu Türkiye’ye getirilecek. Fransız oyuncu, geçen sezon Sporting’de toplam 15 maçta forma giymişti. Valentin Rosier’in Portekiz kulübüyle 2024 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. (via. Murat Özen)

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tuncaboylu

Valentin Rosier'de sona doğru!

Beşiktaş’ta uzun süredir beklenen sağ bek transferinde mutlu son yakın. Siyah beyazlıların transfer gündeminde yer alan Valentin Rosier’in transferinde son yaklaşıldı.

Edinilen bilgiye göre; Beşiktaş yönetimi, Sporting ile Valentin Rosier’in kiralık olarak transferi konusunda anlaşma sağladı. Rosier'in ise Beşiktaş'tan 1 milyon Euro yıllık maaş istediği öğrenilirken siyah beyazlıların 600 bin Euro teklif ettiği belirtildi. Kısa süre içerisinde oyuncuyla da anlaşma sağlanması bekleniyor.

Siyah beyazlı teknik heyetin olumlu rapor vermesi halinde 24 yaşındaki sağ bek oyuncusu Türkiye’ye getirilecek. Fransız oyuncu, geçen sezon Sporting’de toplam 15 maçta forma giymişti. Valentin Rosier’in Portekiz kulübüyle 2024 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. (via. Murat Özen)

Ya şu haberi okuyunca, kafasını duvarlara vurmak istemeyen biri var mı aranızda?

1 milyon isteyen adama 600 bin öneriyoruz ve anlaşmanın kısa sürede sağlanması bekleniyor.

Adamın istediği maaşın yarısından biraz fazlasını önermişler ve anlaşma yakın diye haber yaptırıyorlar.

Dalga mı geçiyorlar, çözemedim.

Çevrimdışı Erman1903

Ya şu haberi okuyunca, kafasını duvarlara vurmak istemeyen biri var mı aranızda?

1 milyon isteyen adama 600 bin öneriyoruz ve anlaşmanın kısa sürede sağlanması bekleniyor.

Adamın istediği maaşın yarısından biraz fazlasını önermişler ve anlaşma yakın diye haber yaptırıyorlar.

Ben varım :), tam bir boşçu Rosier.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beni haberin içeriği değil yapan sinirlendiriyor. Yönetim yalakası kendisi. Net hiçbir şey yazmıyor, bazen de yalan yazıyor. Oyuncuya gelirsek ihtiyacımız olan oyuncu değil.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi mayguntr

Ben varım :), tam bir boşçu Rosier.
Rebocho v2.  hic bir sey ogrenmiyor bu insanlar ya, sasirmamak elde degil.

Çevrimdışı tangaz

bugün düşen doluları da bu yönetim yağdırdı die ileti düşer birazdan
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Şu an Beşiktaşta net olan tek şey, bu yönetim kaldikca biz üzülmeye devam edecegiz, bu zamanla degişecek birseyde degil, bu insalarin kafa yapisi böyle, iş bilmiyorlar, kimseyi dinlemiyorlar.
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !