2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 32 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2854098 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı tangaz

Yaşanacağı varmış abi...

bile bile lades dedi kongre aslında
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bu olay oyuncu ile yaptığımız fesih ile sonuçlanırsa yönetim hiç beklemesin, iş yapacakların yolunu açsın.

https://twitter.com/demarkesports/status/1310580369897467905

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı tangaz

banka yapılandırması noldu bu arada?
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimiçi Akil Emre

Bu olay oyuncu ile yaptığımız fesih ile sonuçlanırsa yönetim hiç beklemesin, iş yapacakların yolunu açsın.

Gerçekten sınanıyoruz, yaptıkları bir işin de elle tutulur yanı olsun artık

Çevrimiçi levitate

ruiz aldı lisansı oynuyor biz niye beceremiyoruz?
bipbipbupbup

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Sergen idmanlarda şu yaşımda şu fiziğimle bile sizi top die sektiririm mesajı vermiş  :icool:

Keşke takımı toparlarım, iyi futbol oynatırım en azından tünelin ucunda ışık var mesajı da verse...

Çevrimdışı tangaz

Keşke takımı toparlarım, iyi futbol oynatırım en azından tünelin ucunda ışık var mesajı da verse...

onu yapabilmesi için önce yönetimin bişiler yapması lazım bence  :money:

Çevrimdışı MUSTAFA_

Juventus, Dzeko'yu alamadı. Roma'nın Kalinic'i alma ihtimali kalmadı demek bu. Biz niye rakip varmış gibi hala teklif yükseltiyoruz? Bunun adı saçmalık. Birileri şov yapmış görünsün diye transfer mi yapıyoruz?

https://twitter.com/VuvuzelaSports/status/1310583020823490566

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Erman1903

bile bile lades dedi kongre aslında

Herkes ANÇ'ın divan konuşmasına tav oldu.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bu da Oğuzhan 6 numaracılardan  :lol:
Oğuzhan öyle şişirildi ki prime dönemi gibi muamele gördü  :ebebe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Erman1903

Oğuzhan öyle şişirildi ki prime dönemi gibi muamele gördü  :ebebe:

O prime döneminde bile oynayamazdı derin oyun kurucu olarak. Bak bir de şey demiş, kadro kalitemiz daha mı düşüktü Konya'dan diye. Bölgelere göre tartışırsın konuyu problem kalite değil, istediğin oyunu oynamaya uygun oyuncuların sende bulunmamasında. İstersen en iyi Anadolu kadrosunu kur büyüklerden birine, yine de kazanmak istediğin maçlarda başına iş alırsın.

Kalite'de düşük orası ayrı  :)
[ Son Düzenleme: 28 Eylül 2020, 18:12:40 Erman1903 ]

Çevrimiçi yaço58

Konya maçına defansta Rıdvan-alpay-fatij-kerem kalafat 4lğsü ile çıksak ne olurdu gerçekten yönetim başardı bu sene soğuttu en başından beri buna. Çabaladılae başardılar şimdi kalinice 3m teklif etmişizyok mu dünyada başka forvet valla yazık günah

Çevrimiçi Necmi

şu kısma pek katılamayacağım zira sağbek solbek ön libero santrafor öncesinde kaleci ve sol stoper yani omurga kendisi gitti biz buhar etmedik bir tek burakı tutabilirdik gerisini tutma ihtimalimiz yoktu.
kendileri gittiler ama gitme sebepleri neydi acaba
maaşını düzgün alan oyuncu neden gitmek istesin gitmek istiyorsa
demekki huzursuz oldu bir senedir oyuncuları yıldırmak için bilinçli
çaba sarfedersen olacağı bu. gitmekte direnenlere görüyoruz neler yaptıklarını
bu yapılanlar şimdi mi başladı bence bir senedir devam ediyor.

Çevrimdışı tuncaboylu

Doğru olduğunu sanmıyorum, medya da üzerimize oynuyor.

Çevrimdışı tangaz

kendileri gittiler ama gitme sebepleri neydi acaba
maaşını düzgün alan oyuncu neden gitmek istesin gitmek istiyorsa
demekki huzursuz oldu bir senedir oyuncuları yıldırmak için bilinçli
çaba sarfedersen olacağı bu. gitmekte direnenlere görüyoruz neler yaptıklarını
bu yapılanlar şimdi mi başladı bence bir senedir devam ediyor.

maaşını düzgün alan derken  :alala:
bizde düzgün alan var mı ?

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı can1903

https://twitter.com/ArmaganBozkurtt/status/1310624084787638272

ciddi ciddi okunmalı bu tweet serisi. maalesef kulüpten yana umudu olan kalmadı gibi bir şey..
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Erman1903

Menajerler oyuncu önermeye devam ediyor...

https://twitter.com/demarkesports/status/1310634549064458240

Ooo yeni defansif bek mi :). Performansı iyi, sözleşmesi önümüzdeki sezon bitiyor hemen alalım ve 1. bölgede oyunumuza devam edelim. Önümüzdeki sene de böyle oynayacağız belli oldu, bu defansif hatla kralı gelse başka oyun oynatamaz.

Şu anda kiralanabilecek ender defansıda olan ofansif bek Saidy Janko, deli gibi saldıran bir oyuncu bizi duyan olmaz. 1 hafta kaldı ya menecerlere teslimiz artık kimi isterlerse onu alacağız.
[ Son Düzenleme: 28 Eylül 2020, 20:56:53 Erman1903 ]

Çevrimdışı MUSTAFA_

Ooo yeni defansif bek mi :). Performansı iyi, sözleşmesi önümüzdeki sezon bitiyor hemen alalım ve 1. bölgede oyunumuza devam edelim.

Şu anda kiralanabilecek ender defansıda olan ofansif bek Saidy Janko, deli gibi saldıran bir oyuncu bize duyan olmaz. 1 hafta kaldı ya menecerlere teslimiz artık kimi isterlerse onu alacağız.
Kiralamak değil satmak istiyorlarmış. 5 milyon euro da para istiyorlar. Bu transfer imkansız bence. Bu sene çok canımız yanacak çok. Gol atmayı geçtim defanstan çıkamayacağız. Tam Anadolu takımı olacağız.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Erman1903

Kiralamak değil satmak istiyorlarmış. 5 milyon euro da para istiyorlar. Bu transfer imkansız bence. Bu sene çok canımız yanacak çok. Gol atmayı geçtim defanstan çıkamayacağız. Tam Anadolu takımı olacağız.

Anladım ben zaten satmak istediklerini onun için alırsak iptal oluruz diyorum, önümüzdeki sezon sınır da geliyor malum. Bekliyorum böyle bir hareket. Adam aslında defansçı bekin iyisi de biz topçudan çakmıyoruz. Bütün bölgelerde aynı hikaye hepsi birbiriyle alakasız adamlar.

Oraya bonservisli, hele hele de bir defansçı daha gelirse fenalıklar geçiririz kiralık oyuncu koymak gerekiyor ve adam kalmadı. Hepsini inceledim ben bir Janko var kiralığa açık bize uyacak.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Anladım ben zaten satmak istediklerini onun için alırsak iptal oluruz diyorum, önümüzdeki sezon sınır da geliyor malum. Bekliyorum böyle bir hareket. Adam aslında defansçı bekin iyisi de biz topçudan çakmıyoruz. Bütün bölgelerde aynı hikaye hepsi birbiriyle alakasız adamlar.
İşin kötüsü istersek defansı çok iyi kuralım kalede Ersin var. Yedeği yok. Utku için var demem asla. Şu ana kadar yüklenilmedi ama. Şu ana kadar tuttuğu bir şut yok. Benim için problem yok. Zaten bu sezon bir şey olacağı yok. Gelişsin diyorum ama Sergen'in başını en fazla ağrıtacak konu olacak. Şimdi herkes ne alaka diyecek ama şimdiden sosyal medyada konuşulmaya başladı. Bile bile lades diyeceğiz sezona girerken. Atanın tutanın iyi olacak. Atanı bulamadık ki tutanı bulalım diyecek herkes. Haklılar ama kaleci yüzünden maç kaybedince anlarlar.

Beşiktaş Tarihi
★★★