2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2853934 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı MUSTAFA_

Terbiyesiz herifler... Üstünü kapattıkları Fulya davası için uğraşan Hürser Tekinoktay'a da hain demişlerdi.
O olayın da arkasında neler döndü kim bilir. Bir de o dönem Demirören'e olan borçlarımızın sıfırlanacağı söylentisini çıkardılar. Demirören'i aklama çabaları. Ona yer açıyorlar bunlar. Ben başka açıklama bulamıyorum artık.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Yakında istifalar gelmeye başlar, karakteri olan insanlar bu yönetimde fazla durmaz.
Yöneticilerden bazılarının istifa edeceği uzun süredir kulislerde konuşuluyor. Bakalım hayırlısı olsun.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Erman1903

O olayın da arkasında neler döndü kim bilir. Bir de o dönem Demirören'e olan borçlarımızın sıfırlanacağı söylentisini çıkardılar. Demirören'i aklama çabaları. Ona yer açıyorlar bunlar. Ben başka açıklama bulamıyorum artık.

Beşiktaş'ın Fulya davasında zararı yokmuş, yersen. F.Orman da itiraz ediyordu bunlar da ediyor. Bir de bunların farklı yönetim olduğunu falan zannediyor insanlar...

Tekinoktay gelsin dediğimizde bize meczup gözüyle bakıyorlardı. En azından tüzüğü değiştirir, altyapımızın dağıtılmasına müsaade etmezdi. Yeni seçimde insanlar gider Adalıyı seçer, o da çok farlı değil bu yönetimden, anca narkoz etkisi yaratabilir, ayağa düşürmez bizi. Yoksa sürdürülebilir başarıyı hayal edebileceğin, mevcut düzeni değiştirebilecek bir adam değil, farkı Beşiktaş'a dair sevgisi gözlerinden okunuyor, yönetmeye enerjisi var.

Çevrimdışı tuncaboylu

Terbiyesiz herifler... Üstünü kapattıkları Fulya davası için uğraşan Hürser Tekinoktay'a da hain demişlerdi.
Vida mutsuz, Ljajic mutsuz, Larin mutsuz.

Takımın en çok maaş alan adamları bu kadar mutsuzsa, arka planda bir yıldırma operasyonu dönüyor olabilir.

Çevrimdışı Erman1903

Takımın en çok maaş alan adamları bu kadar mutsuzsa, arka planda bir yıldırma operasyonu dönüyor olabilir.

Prenslerin keyfi yerindedir, ne olursa olsun öncelikli tercih olduklarını biliyorlar.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş'ın Fulya davasında zararı yokmuş, yersen. F.Orman da itiraz ediyordu bunlar da ediyor. Bir de bunların farklı yönetim olduğunu falan zannediyor insanlar...

Tekinoktay gelsin dediğimizde bize meczup gözüyle bakıyorlardı. En azından tüzüğü değiştirir, altyapımızın dağıtılmasına müsaade etmezdi. Yeni seçimde insanlar gider Adalıyı seçer, o da çok farlı değil bu yönetimden, anca narkoz etkisi yaratabilir, ayağa düşürmez bizi. Yoksa sürdürülebilir başarıyı hayal edebileceğin, mevcut düzeni değiştirebilecek bir adam değil, farkı Beşiktaş'a dair sevgisi gözlerinden okunuyor, yönetmeye enerjisi var.
Süleyman Seba bıraktığından beri hep aynı isimler etrafında dönüyor başkanlar ve yöneticiler. Bunun tesadüf olduğunu düşünmüyorum. Onun için kimse kendinden önceki dönemlere hesap falan soramaz. Sadece o dönemleri aklamaya çalışır. Çünkü en başta kendisi zarar görecek. @Necmi abi de diyordu ANÇ o dönem finansal konularla ilgileniyor diye. Finansla ilgilenen kişi ortada bir yanlış varsa kesinlikle haberi olur. Bunlar taraftarı oyalama çabaları. Başka bir şey değil.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Erman1903

Süleyman Seba bıraktığından beri hep aynı isimler etrafında dönüyor başkanlar ve yöneticiler. Bunun tesadüf olduğunu düşünmüyorum. Onun için kimse kendinden önceki dönemlere hesap falan soramaz. Sadece o dönemleri aklamaya çalışır. Çünkü en başta kendisi zarar görecek. @Necmi abi de diyordu ANÇ o dönem finansal konularla ilgileniyor diye. Finansla ilgilenen kişi ortada bir yanlış varsa kesinlikle haberi olur. BUnlar taraftarı oyalama çabaları. Başka bir şey değil.

Yahu zaten kulübün CFO değişmedi ki, herkesin her şeyden haberi var onlar işin masal kısmı. ANÇ F. Orman dönemindeyken başkanım diyorsa doğrudur, başkanım da başkanım diye gezen bir adamdı.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Kameralara kadar yansımış durumda bu yıldırma çabaları. Artık oyuncuların maaşını halkın önünde tartışıyoruz, oyuncuyu gönderme kararımızı kameralara açıklıyoruz. Maçı kaybedince suçu da oyunculara atıyoruz. Sonra bu oyuncularla maç kazanmayı bekliyoruz. Trajikomik...

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tangaz

demiröreni aklamak zorundalar en azından bu hükümet döneminde demiröreni döt altına atacak yönetim bulamazsın o hürserde arkadan atıp tutuyor başa gelseydi ilk o aklardı
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı tuncaboylu

Kameralara kadar yansımış durumda bu yıldırma çabaları. Artık oyuncuların maaşını halkın önünde tartışıyoruz, oyuncuyu gönderme kararımızı kameralara açıklıyoruz. Maçı kaybedince suçu da oyunculara atıyoruz. Sonra bu oyuncularla maç kazanmayı bekliyoruz. Trajikomik...
N'koudou'yu saymayı unuttum daha.

1 ay oynayamayacak kadar sakatlık yaşamadı PAOK maçında, bence o da oynamak istemiyor.

Çevrimdışı tangaz

1 ay oynayamayacak kadar sakatlık yaşamadı PAOK maçında, bence o da oynamak istemiyor.

enkuduyu sayma zaten mümkünse oynamasın bidaa daha geldiği ilk ay migrenim tuttu ben oynamıyorum diyenden hayır beklemeyin.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı MUSTAFA_

Biz de böyle bir belirsizlikle karşı karşıya olsak oynamak istemeyebilirdik. İş hayatımızda da görüyoruz mobingin ne kadar kötü şeylere yol açtığını  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Çevrimdışı Erman1903

[ Son Düzenleme: 28 Eylül 2020, 14:19:55 Erman1903 ]

Çevrimiçi Umutcan Kaya

forvet almayalım onun yerine kaleci-def-sag bek alalım evlere şenlik arka taraf
Sadece Beşiktaş

Çevrimdışı celiker1

Geçmistede,şimdide,gelecektede Hürser Tekinoktay olsun istiyorum.Neymiş parası yokmuş,çapı neymiş vs. Dediğin gibi gerçekten şeffaf,dürüst olsun yeterli.Scoutingin ne demek olduğunuda görürdük ayrıca :super:
Hayatta Beşiktaş

Çevrimiçi Necmi

Geçmistede,şimdide,gelecektede Hürser Tekinoktay olsun istiyorum.Neymiş parası yokmuş,çapı neymiş vs. Dediğin gibi gerçekten şeffaf,dürüst olsun yeterli.Scoutingin ne demek olduğunuda görürdük ayrıca :super:
başkanlık sadece oyuncu bulmak değildir aslında oyuncu bulmak hiç değildir.
yönetme kapasiten yoksa kulübü idare edemezsin yeni sponsorluklar yeni gelir kalemleri bunlar olmadan başkanlık yapamaz kimse
kapasiten düşükse bulacağın sponsor köşedeki bakkal amca olur.

Çevrimiçi Samet Ç

N'Koudou kötü oyuncu değil fatihe ver her türlü katkı alır zaten bir insan maaşının ödenmediği ve yönetim ile hocanın oyuncularla iletişim eksikliğinin hat safhada olduğu bir yerde neden mutlu olsun ve oynamak istesin. Ama bizimkiler kolay yolu bulmuş at suçu oyuncuya kurtar kendini taraftarda aynı kafa. Sen param yok diye ağlıyorsun altyapını sağa sola peşkeş çekiyorsun sol bekte Rıdvan'ın varken gidip N'Sakala çöpünü alıp geliyorsun gram kalite artmıyor Ruiz'e üç beş fazla ödememek için Wellinton çöpünü getirip oranın kalitesini de düşürüyorsun. Sonra kötü sonuçta tek suçlu oyuncu bu adamlarda gökten vahiy geldiği için bize transfer oldular tabi yönetim teknik heyet getirmedi bunları. Bugün Borja haberi çıkmış mesela Fikret Orman döneminde alınmak istenen oyunculardan biri bu arkadaş o kadar Orman'ın yaptığı oyuncu transferlerine sallayan yönetim gidip zamanında Orman'ın ilgilendiği adamların peşinde koşuyor Borja, Kalinic vb.

Çevrimdışı Erman1903

Çok mu hayranıyım Tekinoktay'ın değilim. Ama spor geçmişine, yapmak istediklerine, medeni cesaretine saygı duyuyorum. Ayrıca Seba Başkanın, Baba Hakkı'nın çantasını bile taşımış bir insan olsa onu diğerlerine tercih ederim. Necmi Abi sponsorluk falan diyor ama ben o konuda kendisine çok katılmıyorum mesela Beko Çebi başkan için falan gelmemiştir herhalde...

İnsanlara kulübümüzün marka değerini unutturdular, böyle şeyleri renkli takım taraftarında asla göremeyiz, halbuki Cimbom kıytırık bir Pizzacı ile anlaştı.

Ben sadece kongre yapısının değiştirilmesi, içimizdeki renklilerin kapı dışarı edilmesi için bile isterim Hürser beyi, Beşiktaş sadece bir spor kulübü değildir. Ayrıca F. Orman çok mu paralı, güçlü biriydi gelirken ona da bir şey diyemiyorum. Şimdi öyle olduğu kesin...

Çevrimdışı Erman1903

N'Koudou kötü oyuncu değil fatihe ver her türlü katkı alır zaten bir insan maaşının ödenmediği ve yönetim ile hocanın oyuncularla iletişim eksikliğinin hat safhada olduğu bir yerde neden mutlu olsun ve oynamak istesin. Ama bizimkiler kolay yolu bulmuş at suçu oyuncuya kurtar kendini taraftarda aynı kafa. Sen param yok diye ağlıyorsun altyapını sağa sola peşkeş çekiyorsun sol bekte Rıdvan'ın varken gidip N'Sakala çöpünü alıp geliyorsun gram kalite artmıyor Ruiz'e üç beş fazla ödememek için Wellinton çöpünü getirip oranın kalitesini de düşürüyorsun. Sonra kötü sonuçta tek suçlu oyuncu bu adamlarda gökten vahiy geldiği için bize transfer oldular tabi yönetim teknik heyet getirmedi bunları. Bugün Borja haberi çıkmış mesela Fikret Orman döneminde alınmak istenen oyunculardan biri bu arkadaş o kadar Orman'ın yaptığı oyuncu transferlerine sallayan yönetim gidip zamanında Orman'ın ilgilendiği adamların peşinde koşuyor Borja, Kalinic vb.

Bu getirdikleri Mensah N'Koudou'nun ayakkabılarını taşır anca kardeşim. Abuk subuk topçuları getireceğiz diye elimizdeki kadroyu buhar ettik.

Gökhan, Burak, Ruiz tutsan şahane kadro yapardın sadece free adamlardan bile. Olmuyorsa da muadil Bir şeyler vardı. Bir tek modern santrafor yoktu... Onların da uygunlarini yazdık buraya, Elinde Burak gibi profilli adam varken ben yüksek para istiyorum da diyemezlerdi.

Çevrimdışı tangaz

Bu getirdikleri Mensah N'Koudou'nun ayakkabılarını taşır anca kardeşim. Abuk subuk topçuları getireceğiz diye elimizdeki kadroyu buhar ettik.

Gökhan, Burak, Ruiz tutsan şahane kadro yapardın sadece free adamlardan bile. Olmuyorsa da muadil Bir şeyler vardı. Bir tek modern santrafor yoktu... Onların da uygunlarini yazdık buraya, Elinde Burak gibi profilli adam varken ben yüksek para istiyorum da diyemezlerdi.

şu kısma pek katılamayacağım zira sağbek solbek ön libero santrafor öncesinde kaleci ve sol stoper yani omurga kendisi gitti biz buhar etmedik bir tek burakı tutabilirdik gerisini tutma ihtimalimiz yoktu.

Çevrimdışı Erman1903

şu kısma pek katılamayacağım zira sağbek solbek ön libero santrafor öncesinde kaleci ve sol stoper yani omurga kendisi gitti biz buhar etmedik bir tek burakı tutabilirdik gerisini tutma ihtimalimiz yoktu.

Bana kalırsa bu yönetim varken aklı başında her profesyonel gitmek ister abi. Fazla akıllılar Vida-Lens gibiler hariç :)

Çevrimdışı tangaz

Bana kalırsa bu yönetim varken aklı başında her profesyonel gitmek ister abi.

yönetimin basiretsizliği 41903ümüz bir araya gelsek sabaha dek konuşsak tarif edemeyiz dostum

Çevrimdışı Erman1903

yönetimin basiretsizliği 41903ümüz bir araya gelsek sabaha dek konuşsak tarif edemeyiz dostum

Yaşanacağı varmış abi...