2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 33 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2852107 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimiçi murat

Bu sezon şimdiye kadar yaptığımız transferler arasında ligi tanımayan tek isim Montero sanırım, değil mi?

bir kaç kaset izlemiştir.

Çevrimiçi Akil Emre

İşin ilginci hem cl hem de uefadan eleniyoruz yönetimde tık yok , insan utanır özür diler bir reaksiyon gösterir en kötü lensi falan şutlar biraz gazımızı alır, sağolsunlar boş boş bekliyorlar

Çevrimiçi yaço58

Niye açıklamıyoruz acaba aboubakarı  açıkla bare gazını qş taraftarın sosyal medyada gerçi ne kadar gaz alınırsa o kadar berbat bir dönem geçiriyoruz ki ne desek boş

Çevrimdışı tangaz

stadı bitirip koltuğu anç ye devretseydi ne durumda olurduk acaba?

borcumuz kesinlikle mevcudun yarısından az olurdu
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

stadı bitirip koltuğu anç ye devretseydi ne durumda olurduk acaba?

stad bittiğinde ligin son 3-5 maçıydı zaten şampiyonluk gelmişti orda devretseydi anç şenol ikilisi uyumlu iş çıkarırdı anç şenolun kuyusunu kazanları sepetlerdi farklı hesaplar peşindeki şafak umut gibi yöneticileri şutlardı takım zaten 2.şampiyonluğu doğal şekilde kazanırdı

ve diyelim ki sonrasında 3.şampiyonluğu yine kaçırsaydık lens negredo vbvb filan gibi külliyen zarar eylemler eve giderken bile kullanılan özel jetler pepdullah transferi  ona hala ödenen aylık 1 milyon vbvb hiç biri olmayacağı için borç hayatın doğal akışı ile bu seviyelere gelmeyecekti yani en kötü aynı başarılar yakalanmış ve borç mevcudun çoooook altında bir halde olacaktı.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimiçi yaço58

Ben yönetime tek birşey sormak isterin çünkü hiçbirşekilde açıklayamıyorum roco mirin vida fatih Alpay zorlarsan neciptw oynar bu kadar adam varken limit sıkıntımız varken sağ beki Niue almayıp 2 stoper aldık turşusunu mu kuracağız paok maçı sağ tarafımız otoban olmuştu şimdi necip falan idare ediyor nere kadar

Çevrimdışı sozkul

Gidişiyle Fikret başkanın gerileme dönemini başlatan futbolcumuzdur. Her şey Abou'nun gidişi ile başladı, bir daha da yoluna girmedi. Başkanın en büyük hatasıdır Abou'yu göndermek. Normaldir, herkes hata yapabilir. Vizyonunu ise kimseyle tartışmam. Diktiği stadyum, yaptığı sponsorluklar, üçüncü yıldız, elde edilen gelirler.. Rüya gibiydi her şey.

Bence Marcelo’nun gidişiyle başladı

Çevrimiçi yorgo_d(geodem)

Miguel Borja deniyor ?? 
Yorgo

Çevrimdışı kahyaoglueren

Roco bu sefer de gol atmış.  :D

Çevrimdışı tuncaboylu

Çevrimdışı tuncaboylu

Seneye alırız, Anadolu takımında oynamış olma kriterini sağlamış olacak.

Yorgo

Gerçekten ama gerçekten merak ediyorum:

Atletico'ya ne sorduk da, cevap bekliyoruz?
Kallinic TR ligini tanio mu? Tanimiyorsa ne kadar zamanda tanir??  Adamlarin tabi kafasi karisti  cvp veremedi dahaq   :kop:
Yorgo

Çevrimdışı tuncaboylu

stad bittiğinde ligin son 3-5 maçıydı zaten şampiyonluk gelmişti orda devretseydi anç şenol ikilisi uyumlu iş çıkarırdı anç şenolun kuyusunu kazanları sepetlerdi farklı hesaplar peşindeki şafak umut gibi yöneticileri şutlardı takım zaten 2.şampiyonluğu doğal şekilde kazanırdı

ve diyelim ki sonrasında 3.şampiyonluğu yine kaçırsaydık lens negredo vbvb filan gibi külliyen zarar eylemler eve giderken bile kullanılan özel jetler pepdullah transferi  ona hala ödenen aylık 1 milyon vbvb hiç biri olmayacağı için borç hayatın doğal akışı ile bu seviyelere gelmeyecekti yani en kötü aynı başarılar yakalanmış ve borç mevcudun çoooook altında bir halde olacaktı.

Valla geçen sene sorulmuş olsa, ben de benzer cevaplar verirdim.

Ama 1 senelik icraatlarına baktım, ve bambaşka bir tahminde bulunuyorum.

İlk şampiyonluk sonrası çok zor dönemden geçtik, insanlar unuttu.

Darbe girişimi oldu, Mario Gomez bedava gitti, Gökhan Töre ve Sosa gitmek için tutturdu, kadrodaki tek sol bek İsmail Köybaşı gitti, kalede Tolga Zengin vardı. FFP dolayısıyla sattığımız kadar alabiliyorduk.

O yaz bir sonraki sene şampiyon olacak takım kurmak, muazzam bir başarıydı. Ve Fikret Orman büyük iş başardı.

Ahmet Nur Çebi olsaydı, ne olurdu? Mesela Talisca ve Aboubakar, maliyetlerinden dolayı kesinlikle alınmazdı. Fabri taraftar tepkisinden dolayı alınmazdı.

Menajerlerle ilişki kurmadığımız için Adriano alınmazdı. Gökhan Gönül gelirdi, onunla daha önce anlaşmıştık. Caner muhtemelen alınmazdı. Sezona sol beksiz başlardık, Necip sol bek oynardı.

Sosa'dan 8 milyon Euro alabilir miydik emin değilim, ama Töre'yle kavga edip 3 milyon Euro yerine bedava kiralardık.

Ligi tanıyor ve hoca istiyor diye Volkan Şen, Şener Ozbayraklı gibi Bursaspor'un tapon oyuncuları transfer edilirdi.

Ve bence 2016-17 senesinde şampiyon olamazdık.
[ Son Düzenleme: 25 Eylül 2020, 21:30:03 tuncaboylu ]

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi yaço58

Arkadaşlar dün maçın 2.yarısını izleyemedim gökhan töre nasıl oynadı

Çevrimdışı bjk4ever

Arkadaslar hatirlamiyoru galiba, ama Marcelo ve Aboubakar olaylari son derece dogaldi.
Al-sat kisitlamamiz vardi ve takimda eksik mevkiler vardi. Marcelo 8m euro'ya gitti, cok iyi para. O parayla Talisca, Negredo, Lens, Medel vs alinmisti, yoksa isimiz yasti.
Bence Marcelo'nun gitmesi gayet dogruydu, cunku satilacak baska asset yoktu. Bu arada giden Marcelo'nun yeri de bonservissiz Pepe'yle dolduruldu. Pepe de parasi odenmeyip gidene kadar gayet iyi bir performans sergiledi, ozellikle Sampiyonlar Liginde cengaver gibiydi.
Aboubakar'in alinmamasi da dogal, cunku 10 milyon'un ustunde para istiyordu adamlar. Alsaydik elimizde patlayacakti. O parayi zaten odeyemezdik, o kadar butcemiz yoktu zaten.

Bizim cokusumuze neden olan 2 sey saymak gerekecekse bence:

1 Ucuncu senenin devre arasinda Sampiyonlar Ligindeki basariya ragmen ligdeki puan durumundan dolayi oyuncu grubu ve hoca'nin ciddi bir bicimde uyarilmamasi ve devre arasinda hoca'nin gonderilmemesi.
2 Gomez'in gidisinden sonra hem oyuncu tiplemesi hem kalite olarak onu aratmayacak Gignac'in yeterince zorlanmamasi, yerine Aboubakar, Negredo ve Love'un gelmesi. Negredo bence faydali oldu, hoca 3. sene'nin ilk yarisinda haksiz yere ligde Cenk'i yerinde oynatmasa daha da faydali olurdu, ama yetmedi. Bence gonderilip takimin forvetsiz kalmasi da hataydi.
Aboubakar da patlayici ozelligiyle iyi bir performans sergiledi, ama bence yeterince kaliteli degildi. Ben kendisini guvenilir bir no9 olarak gormuyorum, ama iyi bir yardimci forvet veya kanat forvet olabilir. Kendisinin yetersizligini orten Talisca oldu zaten. Simdi yine herkes geldi diye cosuyor, ama sac-bas yoldurdugu cok pozisyon var, gerek oyun zekasi gerek teknik eksikligi nedeniyle. Olmayacak isleri yapabiliyor, ama kale onunde guvenilir ve kaliteli degil.

Zaten 3. senede sampiyon olamadiktan sonra gerisi corap sokugu gibi geldi. Sartlar geregi bonservis vermeyip maas butcesini sisirmek zorunda kalmak anlasilabilir bir durum, o donemde dogrusu yapildi. Ama o maas butcesini karsilayabilmek icin CL gelirlerine muhtac'tik ve o CL gelirlerini almak icin ligte sampiyon olma gerekliligini unuttuk garip bir sekilde. Zaten sonun baslangici da o oldu.

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Arkadaşlar dün maçın 2.yarısını izleyemedim gökhan töre nasıl oynadı
Girdigi andan Lajic oğuzhan ve mensahin yapamadigini yapdi, 3 tane kilit pas oynadi adam akilli forvet olsaydi cok rahat 2-3 olurdu. Fizikende baya fit göründü. Sahada ne yapdigini bilen tek adamdi
[ Son Düzenleme: 25 Eylül 2020, 22:00:54 AvrupaKartalı ]
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimiçi mayguntr

Girdigi andan Lajic oğuzhan ve mensahin yapamadigini yapdi, 3 tane kilit pas oynadi adam akilli forvet olsaydi cok rahat 2-3 olurdu. Fizikende baya fit göründü.
Fit mi ? Vucut olarak belki ama kondisyon olarak hayir. 30dk zor oynar su anda. 15dk sonra kosacak hali yoktu, necip'e dur taci atma yoruldum falan dedi tv de duyduk :D

Ama iki uc hafta sonra kesin ilk 11 baslar.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

:alala: :alala:

Falcao, kariyeri boyunca 972, geçen sezon 134 gün sakatlık geçirdi.

Medyada sakat olduğu iddiasıyla gündeme getirilen Vincent Aboubakar ise, kariyeri boyunca 281, geçen sezon sadece 25 gün sakatlık geçirdi.
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Fit mi ? Vucut olarak belki ama kondisyon olarak hayir. 30dk zor oynar su anda. 15dk sonra kosacak hali yoktu, necip'e dur taci atma yoruldum falan dedi tv de duyduk :D

Ama iki uc hafta sonra kesin ilk 11 baslar.
fiziken dedim zaten, ikili mücadelerde güclü kaldi, oguzhan üfleyine düsüyor, gördük dün yanina yaklaşilmiyor pat yerde.
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Ligin en iyi stoperi Weliton var elimizde Roco da kimmiş , hayrini görsünler :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimiçi mayguntr

:alala: :alala:

Falcao, kariyeri boyunca 972, geçen sezon 134 gün sakatlık geçirdi.

Medyada sakat olduğu iddiasıyla gündeme getirilen Vincent Aboubakar ise, kariyeri boyunca 281, geçen sezon sadece 25 gün sakatlık geçirdi.
Aralarinda 6 yas fark var, guzel bir fragman Aboubakar'in kariyerinin devami icin.

Çevrimiçi Sinan23

Sanırım Karagümrük le yirminci hafta oynayacağız. Şuan oynasak 2-0 da bizi yenerler. Bizim kadrodan llajic ve aboubakar hariç onların ilk 11 ine girebilecek adam yok.