2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 33 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2852102 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı tangaz

Burakın Beşiktaşda olmasını zerre kadar istemiyordum yanlış anlaşılmasın durum
bu dedikoduda doğru olma ihtimali yüksek bence
ama gönderiş nedenleri ile almak istedikleri oyucu uyuşmuyor deseler ekonomi yapıyoruz
eldekilerle devam edeceğiz onlara fırsat tanıyacağız tek laf etmem sol bek almasalar rıdvanla gideceğiz deseler yine tek laf etmezdim
ama söylemleri ile icraatları örtüşmüyor.
söylemleri bizi salak sandıkları hissi doğuruyor bende
yaptıkları hiçbir akıl mantık çerçevesine oturmuyor. plansızlığın içinde bile kendine göre bir plan olmalı
bir çok kişi birbirinden habersiz transfer yapıyor gibi.

abi bu yönetim emin olun taraftarı salak yerine koyabilecek kadar beceri sahibi değil onun için bile kapasite lazım bunlarda o kapasite de yok.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı MUSTAFA_

bırak da 2 dk sevinelim mustafa  :ebebe:
Dün Avrupa'ya veda ederken yeterince sevindik  :ebebe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı tuncaboylu

abou için herhangi birşey düşünüldüğünü sanmıyorum
taraftar seviyor alalım transferi işde
en çokda üzüldüğüm kendi oyuncunu sakatlıktan dolayı taraftarın önüne yem olarak atıp sonrasında yaptığın iki transfer abou ve töre olsun :alala:
Onlar eski yönetimin oyuncusu bir kere, kendi oyuncumuz değil.

Çevrimdışı Necmi

Evet, biz mutsuz ediyorduk insanları.

Ayağı olan stoper penaltıda topu denize gönderiyordu dün, Allah'tan eski açığın üstü kapanmış.

yoksa birde topdan olacaktık

Çevrimdışı tuncaboylu

Dün Avrupa'ya veda ederken yeterince sevindik  :ebebe:
Abdurrahim Albayrak açıklama yapmış, gruplara kalırlarsa 6 milyon Euro alacaklarmış.

Okuyunca, sevincim katlandı.

Çevrimdışı Necmi

abi bu yönetim emin olun taraftarı salak yerine koyabilecek kadar beceri sahibi değil onun için bile kapasite lazım bunlarda o kapasite de yok.
o zaman geriye birşey kalıyor :D

Çevrimdışı tangaz

ciddiyim ve dr.a filan gitmem ankara virüsten kırılıp dökülüyor hee hastaneye gideyim de benden kurtulun de mi? nah giderim doktora  :D

abi gülhan öve öve bitirmiyordu sadece orantısız gömücülere karşı savunuyordu fikret ormana göre daha iyi diyordu devraldıkları enkaz ortada
 demek öve öve bitirmemek değildir.

hem sen tekil değil çoğul ifade kullanmıştın var mı gülhandan başkası ?
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

abou için herhangi birşey düşünüldüğünü sanmıyorum
taraftar seviyor alalım transferi işde
en çokda üzüldüğüm kendi oyuncunu sakatlıktan dolayı taraftarın önüne yem olarak atıp sonrasında yaptığın iki transfer abou ve töre olsun :alala:

ahh anç ahh şey var gibi aday oldun
gelecekti adalı miss gibi şu yaşadığımız saçmalıkların emin olun onda birini yaşamazdık

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Akil Emre

https://twitter.com/Muratozen1903/status/1309503357695021056

yeteeeeer
Koita veya cisse anca alabilirler, transfer aklı veya takımın büyüklüğüyle alakalı fikirleri yok. Tez zamanda gitmeleri dileğiyle.

Çevrimdışı GOKHAN CETIN

Lens in gitmesi benim için mali boyutundan bagımsız douglas mirin n koudou ve Larin in gitmesinden daha önemli.Adamdan kemiksiz nefret ediyorum,tiksiniyorum.Biri Lens e pas attıgında top adama yaklasırken içimi tarifsiz bir ümitsizlik kaplıyor,aynen Negredo nun karşı karşıyaları gibi.Bu arada genel kanının aksine Boyd un çok da gömülmeyecek bir oyuncu oldugunu düşünüyorum bu seneki performansı baz alınırsa.

Çevrimiçi levitate

Koita veya cisse anca alabilirler, transfer aklı veya takımın büyüklüğüyle alakalı fikirleri yok. Tez zamanda gitmeleri dileğiyle.

1 aydır onları da alamadılar :D
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

UEFA maçı elden giderken mı yapmışlar bunu. Helal olsun. Taktir ettim.

#vizyon
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

bu kalinic'le 2 aydır uğraşıyoruz

geldiğinde 20 golden aşağı atmazsa adam değildir hadi bakim
bipbipbupbup

Çevrimdışı Necmi

transfer dönemi ne zaman bitiyor  :alala:

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Necmi

Çevrimdışı Necmi

hoca abounun son durumunu bilmediklerini söylemiş
peki son durumunu bilmediğin sakat bir oyuncuyu nasıl transfer ettiniz diye sormazmı insanlar
teknik kadro transfer ettiği oyuncunun son durumunu nasıl bilmez.

Çevrimdışı tuncaboylu

çok var daha :bandit:
Yok mu senin tanıdığın eski bir futbolcu, kulüpten alacağı olan?
FIFA'ya şikayet etse de, transfer yasağı gelse.

Çevrimdışı Eray_Steiermark

keşke yönetimi ve icraatlarını öve öve bitiremeyen arkadaşlarımız bir iki kelime yazsada keyfimiz yerine gelse bir umut aşılasalar.
sakat ve 3 yıldır doğru dürüst oynamayan abubakar 1.5 milyon ediyorsa sağlıklı abubakar 3.3 doğru denklem. denkleme larini de ekleyebiliriz belki bu denklemde çok az pahalı çıkar.konu vizyona gelince fikret orman 10 basar ahmet başkana. kimsenin tanımadığı abubakarı getiren başkan ve herkesin sakat olduğunu bildiği bir abubakar.

Gidişiyle Fikret başkanın gerileme dönemini başlatan futbolcumuzdur. Her şey Abou'nun gidişi ile başladı, bir daha da yoluna girmedi. Başkanın en büyük hatasıdır Abou'yu göndermek. Normaldir, herkes hata yapabilir. Vizyonunu ise kimseyle tartışmam. Diktiği stadyum, yaptığı sponsorluklar, üçüncü yıldız, elde edilen gelirler.. Rüya gibiydi her şey.

Kim övüyor ki yönetimi forumda? Herkes kıyasıya eleştiriyor aksine..

Çevrimiçi murat

Kim övüyor ki yönetimi forumda? Herkes kıyasıya eleştiriyor aksine..
stadı bitirip koltuğu anç ye devretseydi ne durumda olurduk acaba?

Çevrimdışı tuncaboylu

Bu sezon şimdiye kadar yaptığımız transferler arasında ligi tanımayan tek isim Montero sanırım, değil mi?

stadı bitirip koltuğu anç ye devretseydi ne durumda olurduk acaba?

Onu bilemem ama ikinci şampiyonluk senesinde takım çok başka bir seviyeye gelmişti. Kadromuz aşırı güçlüydü. Güle oynaya şampiyon olduk ve Avrupa Ligi'nde yarı finali penaltılarla kaçırdık. CL'de son maça kadar gruptan çıkma şansımız devam ediyordu.