2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2854354 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı tuncaboylu

Günahımız belli olmuş: 1.5 milyon euro  :tabe:

https://twitter.com/istihbaratbjk/status/1309492094231293952
Dün "1.5'a anlaşıldı" denmişti zaten.

Şimdi 1.8'den düşürmüş gibi poz veriyorlar.

Çevrimiçi murat

Geçen sene belli etmişlerdi. Ama dedik bekliyoruz. Yönetim açısından umudumu kaybetsem de Sergen hoca konusunda hala umut kırıntılarına sahibim. Bunda hasta olmasının da payı var. Takımın başına gelip transfer dönemi bitince bahanesi kalmayacak. Çünkü yönetimi savundu.
keşke yönetimi ve icraatlarını öve öve bitiremeyen arkadaşlarımız bir iki kelime yazsada keyfimiz yerine gelse bir umut aşılasalar.

Çevrimdışı tuncaboylu

keşke yönetimi ve icraatlarını öve öve bitiremeyen arkadaşlarımız bir iki kelime yazsada keyfimiz yerine gelse bir umut aşılasalar.
Evet, biz mutsuz ediyorduk insanları.

Ayağı olan stoper penaltıda topu denize gönderiyordu dün, Allah'tan eski açığın üstü kapanmış.

Çevrimdışı yorgo_d(geodem)

Yorgo

Çevrimdışı tuncaboylu

Bu arada maliyeti çok riskli olsa da Aboubakar'ın gelişi beni mutlu etti, umarım sakatlanmaz da faydalı olur.

Çevrimiçi murat

sakat ve 3 yıldır doğru dürüst oynamayan abubakar 1.5 milyon ediyorsa sağlıklı abubakar 3.3 doğru denklem. denkleme larini de ekleyebiliriz belki bu denklemde çok az pahalı çıkar.konu vizyona gelince fikret orman 10 basar ahmet başkana. kimsenin tanımadığı abubakarı getiren başkan ve herkesin sakat olduğunu bildiği bir abubakar.

Çevrimdışı tangaz

:alala:
yönetimi ve icraatlerini öven birini görmedim ben forumda
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tuncaboylu

Sunu  Lens icin de  gorebilsek  ahhh  yaa!   https://twitter.com/kulisbesiktas/status/1309494892570251267
İşe yarayan ve yarama ihtimali olanları gönderiyorlar, zarar vermeye gelmiş adamlar.

Lens falan kalır. İlla bir kanat gidecekse, Hasic ya da Boyd gider.

Çevrimdışı tangaz

Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı MUSTAFA_

yanına da enkuduyu eklesek ahhh
Ben Nkoudou'ya gelene kadar kimleri kimleri eklerim de paket yapıyorsak şimdilik susayım.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

İşe yarayan ve yarama ihtimali olanları gönderiyorlar, zarar vermeye gelmiş adamlar.

Lens falan kalır. İlla bir kanat gidecekse, Hasic ya da Boyd gider.

lutfeen ama yaa... oyle seyleri  dusunmek dahi  istemiyorum !!!   :akuma:
Yorgo

Ben Nkoudou'ya gelene kadar kimleri kimleri eklerim de paket yapıyorsak şimdilik susayım.
Ben bir adet  Boyd hatta  Welinton da ekleyeyim menuye   :biggrinking:
Yorgo

Çevrimdışı tuncaboylu

https://twitter.com/mikserin/status/1309486732371529728

hmmm
İyi olmuş.

Allah muhafaza, Atakan ve Hasic sezon içinde oynama şansı bulabilirlerdi yoksa.

Olcay Şahan'ı da getirelim , hala risk var.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı tangaz

bence abuş kanat transferi olarak düşünülmedi, haa düşünüldüyse de büyük hata dizi o mevki de daha büyük sakatlık riski taşır.

Çevrimdışı MUSTAFA_

İyi olmuş.

Allah muhafaza, Atakan ve Hasic sezon içinde oynama şansı bulabilirlerdi yoksa.

Olcay Şahan'ı da getirelim , hala risk var.

Şu ana kadar en fazla forma şansı bulan 7 oyuncudan birisi Lens. Atakan ise sadece 7 dakika süre alabilmiş.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tuncaboylu

Şu ana kadar en fazla forma şansı bulan 7 oyuncudan birisi Lens. Atakan ise sadece 7 dakika süre alabilmiş.
Ajax modeli bu, sorgulamayın fazla.

Çevrimdışı MUSTAFA_

:ishock: :ishock: :sevinc :sevinc
Neye seviniyorsun? Oyuncu gitmedi ki. Sadece menajeri ile görüşülmüş. Belki indirim yapılıp kalacak  :ebebe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Ajax modeli bu, sorgulamayın fazla.

Yönetim sorgulasın. Bana mı kaldı takım kurgusu. Ben mali konularla ilgileniyorum. Kulübe Avrupa'ya gitmediği için bağış atıyorum. Yetmez mi?

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Necmi

Yerli yabancı gruplaşması yaptığına ve yönetimin bundan dolayı git dediğine dair dedikodular var.
Burakın Beşiktaşda olmasını zerre kadar istemiyordum yanlış anlaşılmasın durum
bu dedikoduda doğru olma ihtimali yüksek bence
ama gönderiş nedenleri ile almak istedikleri oyucu uyuşmuyor deseler ekonomi yapıyoruz
eldekilerle devam edeceğiz onlara fırsat tanıyacağız tek laf etmem sol bek almasalar rıdvanla gideceğiz deseler yine tek laf etmezdim
ama söylemleri ile icraatları örtüşmüyor.
söylemleri bizi salak sandıkları hissi doğuruyor bende
yaptıkları hiçbir akıl mantık çerçevesine oturmuyor. plansızlığın içinde bile kendine göre bir plan olmalı
bir çok kişi birbirinden habersiz transfer yapıyor gibi.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Neye seviniyorsun? Oyuncu gitmedi ki. Sadece menajeri ile görüşülmüş. Belki indirim yapılıp kalacak  :ebebe:
Modumuzu düşürme bea 2 dakika sevinelim şurada dedik , kursağımızda bıraktın :by2:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı tuncaboylu

Taraftarın gazını alma haberleri, çay kahve içip hal hatır sorarlar.

Çevrimdışı tangaz

bırak da 2 dk sevinelim mustafa  :ebebe:

Çevrimiçi Necmi

bence abuş kanat transferi olarak düşünülmedi, haa düşünüldüyse de büyük hata dizi o mevki de daha büyük sakatlık riski taşır.
abou için herhangi birşey düşünüldüğünü sanmıyorum
taraftar seviyor alalım transferi işde
en çokda üzüldüğüm kendi oyuncunu sakatlıktan dolayı taraftarın önüne yem olarak atıp sonrasında yaptığın iki transfer abou ve töre olsun :alala: