2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2843927 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı tangaz

Müthiş topçu falan diyen olmadı, esas manipülasyonu kimin yaptığının canlı bir örneği olmuş.

Pardon, yanlış cevap.

Aynı abi, birebir aynı.

20+ atar diyordun sadece ligde gündüz yazdıklarını mı tekzip ediyorsun şimdi
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Sinan23

Larin ABD da gol kralı mı oldu. Yok ya ilk 10 da değildir bence. O zaman izlemestim. Orlando idi sanırım takımı. Az koşan bir oyuncuydu gene. Mls te maçlarda çok pozisyon oluyor. Yıllarca championship te adı duyulmayan adamlar orada yıldız oluyor. Giovinco gibi adamlar vardı o ara onlar 30 falan atıyordu.

Benim favori Golcüm kei kamara idi.

Çevrimdışı tuncaboylu

Elneny'i gibi bir adamı bırakmak için aklından zoru olması lazım bizim kalibremizde bir takımın. Elneny olsaydı, güle oynaya bitirirdik son iki maçı da...

Neymiş 10 bin Euro verip maça çıkarmış Burak Yılmaz. 2 milyon Euro para alan adam 10 bin Euro alınca oynamış.

Bu futbolcuları kötüleme, sakat ilan etme, paracı ilan etme kepazelikleri, şark kurnazlığı yapmalar, küçük hesaplar bitirecek Beşiktaş'ı.

İyi yönetilirse yıllık 1 milyar TL geliri olan bir kulübü yöneten bu adamlar yakışmıyor Beşiktaş'a.
Hadi Elneny yerine Josef geldi, ben onu olumlu buluyorum.

Ama aylardır Gökhan Gönül ve Burak'ın yeri dolmadı. Ayıptır.

Çevrimdışı Akil Emre

Ne çilemiz varmış yazıklar olsun bu yönetime ,beceremiyosan bırak, şuan ronaldoyu getirsen ne fayda , takımı anadolu takımından beter yaptılar 2 aydır forvet almadılar, sağ bek almadılar. En iyi transferleri töre, sergen desen maçı okuyamıyor.5 değişiklik hakkın var lensi takımda tutup ihanet ediyorsun . Bu akşamdan itibaren Larin, lens, boyd, douglas, mirin, umut, nkoudu göndermen lazım, bari dorukhanı kaçırmasalar . Başkada transfer yapmalarına gerek yok bu kafayla zaten istifa edip bırakacaklar

Çevrimdışı levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı MUSTAFA_

Onun için gittik kronik sakat Aboubakar'ı aldık.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı tuncaboylu

Onun için gittik kronik sakat Aboubakar'ı aldık.
Denizlispor Subotic'i alırken, biz Welinton'u aldık.

Gerçekten delirmemek işten değil.

Çevrimdışı 38life

https://twitter.com/Besiktasliyiiz/status/1309227370226700288

eveet malzeme çıktı :D

Ya bu adamlar Türkiyede kulüp yönetiyor ya. Nasıl bir ülke, nasıl bir dünya kafayı kıracağım ya.

Çevrimdışı Akil Emre

https://twitter.com/Besiktasliyiiz/status/1309227370226700288

eveet malzeme çıktı :D
Ben ikna oldum çok güzel özetlemiş. Rahatladık, sanırım bu tarz oyuncu dediği vida ve ljaiç i göndermek olacaktır, onlar yerine anadoludan topçu bulmak zor olmaz. Dorukhan içinde fb teklifini bekliyecekler sanırım.

Çevrimdışı levitate

Ben ikna oldum çok güzel özetlemiş. Rahatladık, sanırım bu tarz oyuncu dediği vida ve ljaiç i göndermek olacaktır, onlar yerine anadoludan topçu bulmak zor olmaz. Dorukhan içinde fb teklifini bekliyecekler sanırım.

vida yerine serdar aziz ljajic yerine salih uçan hadi bakalım
bipbipbupbup

Çevrimdışı tuncaboylu

İnat edip 4 kere dinledim, ne dediğinden tek kelime anlamadım.

Cümle nerede başlıyor, özne var mı, yüklem hani? 20 saniyede beynim eridi.

Tek bir isteğim var, sadece genç (Bayern'deki Mert Yılmaz mesela) bir sağ bek alsınlar, kapatsınlar transferi.

Fikret Orman'ın geçen sene aldıklarını temizleyemeden, seneye bunların aldıklarını da temizlemekle uğraşacağız yoksa.

Çevrimdışı Erman1903

20+ atar diyordun sadece ligde gündüz yazdıklarını mı tekzip ediyorsun şimdi

Gelenler de belli be abi :)... Şimdilik sadece Töre iş yapacak gibi duruyor, bir de iş düşmese muhtemelen PTT'ye yollayacağımız Hasiç sayılır. Josef'i daha izleyemedik umutluyuz... Birbirinden alakasız oyunculara bakıyoruz hep, tutarsa şansa olacak işte santrafor çok açık. Sanki 2,5-3M verince getirdiğimiz adam şampiyon yapacak bizi.  Biz en baştan Burak'ı yollayarak yapmışız hatayı, ben de yaşlı falan diyordum çok umursamamıştım. Gökhan için de aynı şey geçerli... Dolmayacak işte bu adamların yerleri, yapmayalım transfer falan en iyisi. Yönetmeye gelecek adamların bir şansı olur en azından. Hazırlık maçlarından falan umudum vardı biraz Larin için ama bugün olmayacağı iyice çıktı ortaya. Takılsın işte 3. santrafor zorla atar 3-5 bir şeyler belki satılır ileride. Güven - Abu çok bile bu kadroya.

Zaten Ronaldo gelse duramayacaklar başımızdakiler artık akıbetleri belli olmuş gibi gözüküyor, göremezler sezon sonunu.

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

normal zamanda şu yöneticinin açıklamalarında yıkardık dünyaları.
Cidden artık ona bile şeyimiz kalmadı neye itiraz edelim lan.
Eskiden ne güzel tek bir olay olurdu gelip eleştirirdik o olay üzerinden
Şimdi kulüpte eleştirilmeyecek tek bir şey bile yok

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

walla şugün larini izleyince koita ronaldo suarez karışımı bir topçu gibi geldi gözüme

:lol: :lol: :lol: Maçı izleyemedim snooker'la çakıştı. Süper bi maç vardı Ronnie reyiz elendi olsun iyi maçtı. Twitter'dan göz ucuyla baktım Lens'i ve Larin'i çok gömen gördüm. Bizim Belçika fatihi Larin iyi performans gösterememiş anlaşılan. Olur öyle arada.  :D

Çevrimdışı MUSTAFA_

normal zamanda şu yöneticinin açıklamalarında yıkardık dünyaları.
Cidden artık ona bile şeyimiz kalmadı neye itiraz edelim lan.
Eskiden ne güzel tek bir olay olurdu gelip eleştirirdik o olay üzerinden
Şimdi kulüpte eleştirilmeyecek tek bir şey bile yok
Bu sene basketbol diyordum son kale için maalesef o da yıkıldı.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Erman1903

ağa bana ne biz bu welşntonu ayağı iyi diye aldık, almadık mı ?

Her şey tamam da penaltıyı niye atıyor onu anlamadım ben, bu nasıl bir aşk... Tüm sezon oynar o oyun kuracak diye bir de...

Çevrimdışı tuncaboylu

Para olsa da bu yönetim bir şey yapamaz.

https://twitter.com/dogan_ustaer/status/1309240417578373120
Tek istediğimiz buydu ya, başka bir şey değil.

1- Yaklaşan yabancı sınırına hazırlık amacıyla gurbetçi/yerli oyuncu havuzu oluştur. Uygun fiyatlı olanları kadroya kat.

2- Yüksek maliyetli yabancılardan en az zararla kurtul. Kurtulamadıklarını ya da faydalı olanları indirime razı et.

3- Taraftara bu sene büyük beklenti içine girmemelerini, yeni bir yapı kuracağını anlat, algı çalışması yap.

Olabilecek en güzel iklimde geldiler. Herkes müsamaha ve anlayış gösteriyordu. Yaz transfer dönemine 9 ay vardı.

Şu geldiğimiz noktaya bak.

32 yaşındaki Welinton için saçma takaslar, Mensah ile Galatasaray'a transfer çalımı falan derken, durduk yere beklentileri yükselttiler.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Tek istediğimiz buydu ya, başka bir şey değil.

1- Yaklaşan yabancı sınırına hazırlık amacıyla gurbetçi/yerli oyuncu havuzu oluştur. Uygun fiyatlı olanları kadroya kat.

2- Yüksek maliyetli yabancılardan en az zararla kurtul. Kurtulamadıklarını ya da faydalı olanları indirime razı et.

3- Taraftara bu sene büyük beklenti içine girmemelerini, yeni bir yapı kuracağını anlat, algı çalışması yap.

Olabilecek en güzel iklimde geldiler. Herkes müsamaha ve anlayış gösteriyordu. Yaz transfer dönemine 9 ay vardı.

Şu geldiğimiz noktaya bak.

32 yaşındaki Welinton için saçma takaslar, Mensah ile Galatasaray'a transfer çalımı falan derken, durduk yere beklentileri yükselttiler.

Sergen hoca gitmeden neler yaşandığını öğrenemeyeceğiz. Ne zamanki o gidecek. O zaman bu dönemin aslını öğreneceğiz. O da Şenol Güneş'in yaptığı hatayı yapıp susuyor. Sonra haklı olsa bile suçlu olarak gösterilecek. Ben her şeyi tek başına Sergen hocanın yaptığını düşünmüyorum.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Skıntı yabancı kuralı değil, futbola yabancı yöneticiler...

https://twitter.com/dogan_ustaer/status/1309250342354329602

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi yaço58

:sumo:

https://twitter.com/istihbaratbjk/status/1309225905974374415
Abuşum nasılsın iyimisin diyemi soracaklar zaten bu adam Avrupada kontrolden geçip geldi o riski her türlü aldık biz bunun kaçarı yok yönetim tarih yazdı bu sene transferde para yoksa wellinton nsakala almazsın fatihi verip Bi montero alıp devam ederdim sol beke burda kaç isim çıktı birini alırdın nsakala ne

Çevrimdışı Nartallo

Transfer döneminde bir tane ihtiyacımızı gideremedik, aksine bir sürü sözleşme altına girip zayıflattık kadroyu.

Stoperde 3 tane sözleşmeli yabancı varken 4. ve 5. yi almak, Elneny'i göndermek, en acil bölge olan forvet ve sağ beke 3 aydır çözüm bulamamak

Gitmesi gerekenlere bir türlü çözüm bulamamak.

15 günde iki tane kupadan elenmek.

Bu kadar beceriksizliğin bir yaptırımı olmalı.

Yönetimin ve Sergen Yalçın'ın ömrü uzun olmayacak Beşiktaş'ta.

Çevrimiçi yaço58

Transfer döneminde bir tane ihtiyacımızı gideremedik, aksine bir sürü sözleşme altına girip zayıflattık kadroyu.

Stoperde 3 tane sözleşmeli yabancı varken 4. ve 5. yi almak, Elneny'i göndermek, en acil bölge olan forvet ve sağ beke 3 aydır çözüm bulamamak

3 stoper artı fatihle necip vardı Stopere gereksiz masraf yapıldı sağ bek necip şimdi nasıl Olcak bu iş planlama mükemmel gidiyor kimse çıkıp limit falan demesin limit yoksa sen adamın olmayan mevkiye transfer yapardım 3 stoper varken ekstra 2 tane daha alınmazdı

Çevrimdışı MUSTAFA_

Geçen sene belli etmişlerdi. Ama dedik bekliyoruz. Yönetim açısından umudumu kaybetsem de Sergen hoca konusunda hala umut kırıntılarına sahibim. Bunda hasta olmasının da payı var. Takımın başına gelip transfer dönemi bitince bahanesi kalmayacak. Çünkü yönetimi savundu.

Beşiktaş Tarihi
★★★