2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 39 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2854518 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı MUSTAFA_

Geçmiş olsun beceriksiz yönetim sezonumuzu başlamadan bitirdi. Bunlar oyuncu falan gönderemezler. Aboubakar ile transferi kapattık. 50 gündür bir şey yapamayan yönetim son 10 günde de iş yapamaz. Hepimize geçmiş olsun...

https://twitter.com/alperbah/status/1308817879882706946

https://twitter.com/alperbah/status/1308822387379638282

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi yaço58

Geçmiş olsun beceriksiz yönetim sezonumuzu başlamadan bitirdi. Bunlar oyuncu falan gönderemezler. Aboubakar ile transferi kapattık. 50 gündür bir şey yapamayan yönetim son 10 günde de iş yapamaz. Hepimize geçmiş olsun...

https://twitter.com/alperbah/status/1308817879882706946

https://twitter.com/alperbah/status/1308822387379638282
Transfer manyağı ve romantik taraftarla alakası yok kaçımız net santrafor abuş olur diyoruz hiç kimse 2.olarak gelebilir diyoruz ancak yönetim 1.olarsk alıyorsa kendi ayaklarına sıkıyorlar biz ne yapalım şimdi düşünüyorum montero ve wellinton gelmese stoper rotasyonu vida mirin roco fatih Alpay olsaydı bir sağ bek alsaydık onun yerine ne kaybederdik bu mu planlamamız valla deli oluyor insan 

Çevrimiçi Sinan23

Aboubakar bizden gittiği sezon 26 gol attı ama 55 te atabilirdi. Sezon ortasında sakatlandı. Yoksa kesin epl de ilk 6 takımı yapardı.

Çevrimiçi yaço58

Bizim transfer komitesi çok yoruldu bu dönem alanyalı nsakala wellinton eski fenerli Josef kayserili mensah sakatlık problemi olan töre ve forvete dizleri bitik aboubakar mükemmel bir transfer dönemi geçirdik emeği geçenlere teşekkür ederim birde montero var onu zor bulmuşlardır haklarını verelim

Çevrimdışı MUSTAFA_

Aboubakar bizden gittiği sezon 26 gol attı ama 55 te atabilirdi. Sezon ortasında sakatlandı. Yoksa kesin epl de ilk 6 takımı yapardı.
O olsaydı, bu olsaydı deyip duruyoruz. Biz sonuca bakalım. Elimizde her an patlayacak bir bomba ile sezona gireceğiz. Sakatlanırsa da sözleşme feshedecekmişiz. Etmesek ne olacak ki forvetsiz sezona devam ettikten sonra. Ben kesinlikle bu transferin herhangi bir olumlu açıklaması olduğunu düşünmüyorum. Taraftarı yatıştırmak için yapılmış bir transferdir. Eski futbolcu aşkımız bizi bitirecek...

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Futbola dönmek isteyen diri bir Aboubakar bu takımı sırtlar arkadaşlar merak etmeyin. Renklilere uyku uyutmaz ya sakatlanmazsa diye :D

Çevrimdışı ALDENYX

Rus ruleti ... tam bizlik hadi hayirlisi ... 
Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Çevrimiçi murat

Futbola dönmek isteyen diri bir Aboubakar bu takımı sırtlar arkadaşlar merak etmeyin. Renklilere uyku uyutmaz ya sakatlanmazsa diye :D
futbola dönebilecekmi sorun o istemek yeterli olmayabiliyor.
[ Son Düzenleme: 23 Eylül 2020, 23:09:00 MURAT ]

Çevrimdışı can1903

Taraftarlar hislerine göre hareket edebilir ama yöneeticiler bunu yapamaz.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı tangaz

bindik bir alamete gidiyoruz kıyamete :ebebe:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

gündüz de yazdım ama okumamışsın sanırım abuş bizden gittikten sonra 1 TÜM SEZON oynadı ve ligde 15 şl.de 5 vb derken 43 maç 26 gol yaptı ve hiç SAKATLANMADI. sonraki sezon 6-7haftadan sonra ve transfer tahtası kapandıktan kimse kendisini transfer etmedikten sonra çaprazı kopardı öyle senin dediğin gibi ertesi sezon ortası kopardı yarım sezonda 26 gol attı bilgisi yanlış. bizden gittikten 2 sezon sonra  sene başlarında kopardı.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

sence dönebiecek mi murat?

Çevrimdışı can1903

Bu arada Abounun şampiyona öncesi performansı da rezalete yakındı şampiyonadan sonra baya etki bıraktı
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Döndürme konusunda iyiyiz bence ama taraftar yok bu sezon.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Kartal Ç

Çevrimdışı ALDENYX

Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Çevrimdışı yorgo_d(geodem)

Abou lu  ucak su an indi  Yesilkoy Ataturk havalimanina
Yorgo

Çevrimdışı tuncaboylu

Abou lu  ucak su an indi  Yesilkoy Ataturk havalimanina
Sakat makat, ama yine de heyecanlandırıyor kerata.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★