2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 38 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2855985 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı Erman1903

Abi bu kasımpaşa geçen devre arası bi oyuncu kiraladı hatırlıyor musun hadergjonaj diye. Hiç dikkatini çekti mi ligde bu oyuncu bak bunu istesek kiralarız nasıl istatistikleri acaba gerçi üyeliğim bitti diyorsun bence iyi oyuncuydu.

Özel olarak dikkatimi çekmedi kardeşim, üyeliği yeniler bakarım. Hatta kiralanması mümkünler listesi hazırlayabilirim bugün yarın.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Koita gelsin abi , güçlü , hızlı , şutu var , içe kat ediyor

Kanatta oynatiriz , içe kat eder , kanat forvet gibi savunmaya da yardim eder , bence bu tarz bir oyuncuya ihtiyacımız var

Makul bir maaşa ben hayır demem
Koita kronik sakatlık konusunda çığır açmış bir oyuncu. Son sezonu dışında performans gösterdiği bir sezonu da yok. Uzak durulması gerekenlerin başında geliyor.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Koita gelsin abi , güçlü , hızlı , şutu var , içe kat ediyor

Kanatta oynatiriz , içe kat eder , kanat forvet gibi savunmaya da yardim eder , bence bu tarz bir oyuncuya ihtiyacımız var

Makul bir maaşa ben hayır demem

Porto'nun 12 milyon € bonservis verip sözleşmesine 50 milyon satın alma bedeli koyduğu adamla şunu kıyaslama abi. Şampiyonlar ligi performansına filan hiç girmiyorum bak. Eski Abuş olsa bedelsiz bize vermezler, zaten bu maaşa da getiremezdik. Dünyada çapraz bağlarını kopartan tek oyuncu değil sonuçta. Tabii ki sakatlık riski var ama Koita için de sakat muhabbetleri çok döndü forumda.

Çevrimiçi sefaköykartali

https://twitter.com/SafakSina1903/status/1308797510794776578
Ben de böyle olmasını bekliyorum. Larin, Vida, Lens ve Boyd' u gönderip bütçe açacaklar bence.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Ben de böyle olmasını bekliyorum. Larin, Vida, Lens ve Boyd' u gönderip bütçe açacaklar bence.
Söylenene göre daha TFF'den sponsorluklarla ilgili de geri dönüş gelmemiş. Oradan da limit açılacak daha  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Koita kronik sakatlık konusunda çığır açmış bir oyuncu. Son sezonu dışında performans gösterdiği bir sezonu da yok. Uzak durulması gerekenlerin başında geliyor.
O zaman kalsın

Ama dediğim gibi tarz olarak tam aradığımız tiplemede bir oyuncu bence
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı tuncaboylu

https://twitter.com/Kasar_Yaza/status/1308791247146975232

Aboubakar eski abuş olsa neyse porto salak değil beleşe bıraksın maalesef ellerine bulaştırdılar transferi
Bu bakış açısı yanlış, bu kafada olsaydık takipte Nani Van Persie vs varken 2015-16'da sampiyon olamazdık

Çevrimdışı doganay

Beles Demba Ba'yi da sakat diye almadik sonra adam golleri sapladi, o Falcao'lu Digne'li takim dipte surunurken Basaksehir sampiyon oldu.

Çevrimdışı can1903

Arkadaşlar koskoca Ajax sezona sağ beksiz başlamaz heralde Adnan Dalgakırana güveniyoruz :)
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı levitate

Böyle bir planlamamız da yoktur. Bu plansızlık demek zaten.
tarih yazıyorlar :D
bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

bipbipbupbup

Bu bakış açısı yanlış, bu kafada olsaydık takipte Nani Van Persie vs varken 2015-16'da sampiyon olamazdık

Bence değil

Onlarda RVP + Nani varken bizde de Mario Gomez + Kariyerinin zirvesinde bir Gökhan ve Takım oyununa ayak uyduran Quaresma vardı

Yedek forvette Cenkti , Orta sahada Hem çok iyi bir Oğuzhan hemde Sosa vardı

O sezon Bekler hariç Fenerden daha zayıf bir kadromuz yoktu
[ Son Düzenleme: 23 Eylül 2020, 21:05:48 Yunus Emre Dökmeci ]

Çevrimiçi mayguntr

Sagbeksiz sezona girmek ne demek ya, geri zekalilar mi bunlar !

iki tane 3 tane yabanci stoper varken, yabanci stoper transfer edip, 5 tane kanadin varken Toreyi alip, 2 ay oncesinde sag bekin gitmisken sag bek almamak ihanet etmektir oturduklari koltuga. 
boyle bir senaryo yasanirsa, transfer sezonu bittigi gun istifa etsinler gitsinler.

Porto'nun 12 milyon € bonservis verip sözleşmesine 50 milyon satın alma bedeli koyduğu adamla şunu kıyaslama abi. Şampiyonlar ligi performansına filan hiç girmiyorum bak. Eski Abuş olsa bedelsiz bize vermezler, zaten bu maaşa da getiremezdik. Dünyada çapraz bağlarını kopartan tek oyuncu değil sonuçta. Tabii ki sakatlık riski var ama Koita için de sakat muhabbetleri çok döndü forumda.
Yok Abu ile kıyaslamadım ben , Abu+Koita Olabilir dedim

Koitayı daha cok kanatta kullanırız yada kanat forvet gibi kullanırız diye düşündüm

Inş sakatlanmaz Aboubakar , sakatlanmazsa içinden geceriz rakiplerin :ok:

şu tweetin altına sametbrook diye bir arkadaş bişeyler yazmış camia olarak ruh halimiz o :D
Şuan durumumuz bence bu

Beles Demba Ba'yi da sakat diye almadik sonra adam golleri sapladi, o Falcao'lu Digne'li takim dipte surunurken Basaksehir sampiyon oldu.
Bakin buda doğru :ok:

Çevrimiçi tolga1903

Özel olarak dikkatimi çekmedi kardeşim, üyeliği yeniler bakarım. Hatta kiralanması mümkünler listesi hazırlayabilirim bugün yarın.

Hazırla da bakalım abi almayız zaten maksat oyuncuları tanıyalım:)

Çevrimdışı Karabay

Çevrimiçi yaço58

https://twitter.com/sporcope/status/1308839539834839040

Diri bir emenike forvet hattımız emenike aboubakar ne dersiniz tam bizim yönetimlik sağ bek necip uysal stoper wellinton