2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 35 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2855816 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı kahyaoglueren

Bize gelen gitmek istemiyor. Gideni de biz geri getirmek için kırk takla atıyoruz. Son 5 senedir hep aynı oyuncularla ilgileniyoruz. Bu kadar menajerlerin eline düşmüşüz. Borçları azaltmaktan bahsediyoruz.
Gomezi futbola döndürmeye ikna edebilirdik aslinda  :D

Çevrimdışı tangaz

Ljajic' i sol kanat olarak oynatsak keşke. Ortayı da Josef Ozzy(Dorukhan)Mensah yaparız. Eldeki sol kanatlardan daha iyi oynayacağı kesin.

bende aynını düşünüyorum ancak hoca kesinlikle orada düşünmediğini söyledi geçen basın toplantısında hatta orda oynaması içe kat edip şut tehdidi + skor yaratması açısından da çok kıymetli olur.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı can1903

Aboubakar hayırlı olsun, bence Kalinic ya da limit açılırsa Mandzukic tarzı bi forvet alınacak.

Abounun sözleşme şartları da güzelmiş, istediğimiz an çıkabilme olayı mantıklı. 1.5 alacakmış o da uygun.

Umarım 2016 daki Abouyu bize gösterir.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı tuncaboylu

dün bir bilmece sormuştum yanıtlayan çıkmamıştı özellikle tuncaboyludan bekliyordum o sever bilmeceleri die  :D ama yanıt gelmemişti. lens boyd enkudu triosunun bize maliyeti 455 milyon tl borcun neredeyse 6da 1i.

bence 3ünü de göndersek yeridir.
Eksik hesaplamışsın, 1 milyar lira.

Çevrimdışı tangaz

Gomezi futbola döndürmeye ikna edebilirdik aslinda  :D

ismi geçenlerin hepsinden fazlasını verir walla

ben hiç gignacın anılmamasına da ayrıca şaşırdım bu sene  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı can1903

Aboubakar hayırlı olsun, bence Kalinic ya da limit açılırsa Mandzukic tarzı bi forvet alınacak.

Abounun sözleşme şartları da güzelmiş, istediğimiz an çıkabilme olayı mantıklı. 1.5 alacakmış o da uygun.

Umarım 3 sene önceki Abouyu bize gösterir.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı tangaz

Eksik hesaplamışsın, 1 milyar lira.

benim hesaplarım pek şaşmaz ama doğrusunu yaz bilelim öğrenelim  :tabe:

Çevrimdışı tangaz

1,5 garanti para bence uygun değil 750k-1m garanti olup üzeri maç başı olsa belki...

Çevrimiçi Samet Demir

Ljajic' i sol kanat olarak oynatsak keşke. Ortayı da Josef Ozzy(Dorukhan)Mensah yaparız. Eldeki sol kanatlardan daha iyi oynayacağı kesin.
Josef
Dorukhan-oguzhan
Ljajic-hasic
Golcü

Denenmeli bence..

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı tuncaboylu

benim hesaplarım pek şaşmaz ama doğrusunu yaz bilelim öğrenelim  :tabe:
Onlar yüzünden sampiyonlar ligi'ne kalamadık, 35 milyon x 9'u da ekle 300 milyon lira.

Hatta Lens yüzünden bundan önce iki kere daha kalamadık, Lens olmasa en az bir kere daha kalırdık. 300 milyon daha ekle.

1 milyarı geçti. Üstelik 3 sene önce 1 milyarı faize yatırsan, şimdi 1.5 milyardı.

Çevrimdışı tangaz

Onlar yüzünden sampiyonlar ligi'ne kalamadık, 35 milyon x 9'u da ekle 300 milyon lira.

Hatta Lens yüzünden bundan önce iki kere daha kalamadık, Lens olmasa en az bir kere daha kalırdık. 300 milyon daha ekle.

1 milyarı geçti. Üstelik 3 sene önce 1 milyarı faize yatırsan, şimdi 1.5 milyardı.

dolaylı/farazi hesapları boş verelim de direkt maliyetleri 455 milyon tl, hani 4-5 milyonluk töre transferi nedeni ile yönetimi gömerken bu isimler alanları unutmamak da fayda var.

Çevrimdışı tuncaboylu

Aboubakar + Kalinic'in 1 senelik maliyeti 5 milyon Euro.

Yabancı kontenjanı sebebiyle gönderilmesi gerekecek oyuncu maliyetlerini eklemedim.

Bütün transfer dönemi limit limit diyip de, son gün 5 milyon Euro bağlayacaklarına inanmayın.

Çevrimiçi Samet Demir

Onun yerine aldığın adamı 40 milyon $ sat. Ohoooo ülkenin en zengin takımı olurduk.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi sefaköykartali

Josef
Dorukhan-oguzhan
Ljajic-hasic
Golcü

Denenmeli bence..

ben de şöyle düşünüyorum :
Josef - Ozzy(Dorukhan) - Mensah
Abuş - Forvet - Ljajic. Hasic de hamle oyuncusu olarak ihtiyacımız olan anlarda oyuna girip katkı verebilir lig uzun.

Çevrimiçi tolga1903

Yerli kalmadı pek, ben yabancı alınacaksa kiralık olmalı diyorum. Yerli olarak Ahmet Oğuz kekosu ve Özer Özdemir vardı kulüpsüz - transferin başlarında paylaştığımız, ikisi de imzaladı, kasımpaşalı defansif Tırpan için zaten bonservis isterler. Almanya'daki çocuğun bu sezon performansı iyi değil pek yedek olabilir bizde. Altınordu kulübündeki arkadaşın da bu sezon performansı zayıf baya.

Alt ligden Abdülkadir Korkut var radarıma giren sadece, tarz olarak Ali Tandoğan'ın biraz uzun boylusu gibi. Kulübünün muhtemelen kiralık yollayacağı yabancı olarak da Saidy Janko'yu görmüştüm üyeliğim bitmeden önce, bana göre Yedlin ve Rosier'den 2 tık daha iyi oyuncu ve daha hesaplı.

Murat Paluli vardı bir de yerli, Gökhan Gönüle benziyor tarzı, onu da bedelsiz olarak Göztepe aldı. Paluli zaten Göztepedeymiş, geçen sene Ptt'de oynuyordu diye kalmış aklımda.

Abi bu kasımpaşa geçen devre arası bi oyuncu kiraladı hatırlıyor musun hadergjonaj diye. Hiç dikkatini çekti mi ligde bu oyuncu bak bunu istesek kiralarız nasıl istatistikleri acaba gerçi üyeliğim bitti diyorsun bence iyi oyuncuydu.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı levitate

hoca sol kanat oynamaz diyor ama yazıyorum buraya mecbur kalıp oynatacak
bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı tuncaboylu

dolaylı/farazi hesapları boş verelim de direkt maliyetleri 455 milyon tl, hani 4-5 milyonluk töre transferi nedeni ile yönetimi gömerken bu isimler alanları unutmamak da fayda var.
Töre transferinin maliyetini eleştiren yok ki burada.

4 senenin 3'ünde top oynamayan, geçen seneyi küme düşen takımda 1 golle geçiren, zamanında kulübü zarara uğratan, karakteri bozuk ve adli sicili kabarık bir oyuncu aldıkları için kızıyoruz.

Gökdeniz Bayrakdar'ı 1 milyon lirayı
peşin ödemek istemedikleri için kaçırdılar, yerine Töre'yi aldılar.

Çevrimiçi tolga1903

Samatta'yı da almış fener. Herifler bir beraberliğe hem ze luis hem samatta getirdi lan. 50 gündür santrafor bekliyoruz biz de. Aboubakar tek başına gelecekse biz bu sene de tepeye oynayamayız özellikle fener'e bakınca ciddi geride kadro kalitemiz

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Abou'nun yanına Olunga veya Balotelli güzel olurdu.

Çevrimdışı levitate

Bari silselerdi  :D
yanlış karar vermemek için sezon sonunu bekleyeceklermiş
bipbipbupbup

Çevrimiçi yaço58

https://twitter.com/Kasar_Yaza/status/1308791247146975232

Aboubakar eski abuş olsa neyse porto salak değil beleşe bıraksın maalesef ellerine bulaştırdılar transferi

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Gidip alıp gelsinler. Gitmelerini hızlandırmaktan başka işe yaramaz. Kronik kotamızı genişletiriz.

https://twitter.com/kulisbesiktas/status/1308485693744787456
Koita gelsin abi , güçlü , hızlı , şutu var , içe kat ediyor

Kanatta oynatiriz , içe kat eder , kanat forvet gibi savunmaya da yardim eder , bence bu tarz bir oyuncuya ihtiyacımız var

Makul bir maaşa ben hayır demem
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık