2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2853405 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı tangaz

Pozisyonunu kendisi yaratıyordu güzel abim :) Statik Larin ile kıyaslanması cidden komik. Ayrıca bu mantıkla Cenk'ten büyük balon yoktur EPL macerası ve kazandığımız bonservise bakarsan. Abu Talisca Cenk üçlüsünü FO bozmasaydı üçüncü şampiyonluğu Şenor bile engelleyemezdi. 

abuşla larini kim kıyasladı ki :alala:
zaten kendi yarattığı pozisyonu (top sürme + şut) bitirme oranı daha yüksekti ama altı pasta ağzının içine bırakılan kaç tane topu öldürmüşlüğü de çok çabuk unutulmuş. bak cenk bile epl yaptı porto gibi pazarlamada efsane takım abuşu satamadı cenke bile fırsat veren epl abuşa vermedi ise durum gayet açıktır.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimiçi tolga1903

Bu adami gercekten teknik ekip istiyorsa, fazla soze gerek yok. Devre arasini gormeden istifa edip giderler zaten  :s20:

Yahu bu gsliler yeni aldığı omar'a bayılıyor oly bedava bıraktı bunu yanlış hatırlamıyorsam yedlin onun kadar bile etmez mi? Benim videolardan izlediğim çok tempolu dinamik hücumda en azından santon'dan daha bir oyuncu cidden nesi var bu adamın da bu kadar yeriliyor ismi geçenlere bakarsak rezalet mi kalıyor içlerinde?

Çevrimdışı sefaköykartali

madem top noktası epl ise 2 sene döktürdükten sonra (bir yıl bizde bir yıl portoda) ve sakat değilken yaşıda 25iken porto gibi pazarlamacı bir kulüp 43 maç 26 gol 7 asist yaptığı sene neden okutamadı?

abuş girdiği 10 net pozisyonda 1-2 gol çıkarabilen düşük verimli bir oyuncu idi ve tercih edilmedi işte...
Takımların neden aldığını sen de ben de bilemeyiz oyuncunun menajeri değiliz. Ayrıca aynı EPL takımları Cenk' i de aldı ve gördük hiçbir şey yapamadı. Ayrıca sakat olmasına rağmen daha geçen Ocak transfer döneminde Newcastle' la adı çıkmış oyuncunun. Elinizin altında internet var açıp bakın. En iyi döneminde EPL takımları tarafından takip edilmiş, bana göre de oralarda oynayabilecek kalibrede bir oyuncu. Benim şahsi fikrim Abuşun boş falan olmadığı, sakat olmayan halinin de bu ligde verim vereceğini düşünüyorum. Türkiye Ligi' ne öyle Gomezleri RVP' leri vs getiremezsiniz artık. Gelecek adam max Aboubakar, Babacar, Ze Luis falan olacak.

Çevrimdışı tuncaboylu

abuşla larini kim kıyasladı ki :alala:
zaten kendi yarattığı pozisyonu (top sürme + şut) bitirme oranı daha yüksekti ama altı pasta ağzının içine bırakılan kaç tane topu öldürmüşlüğü de çok çabuk unutulmuş. bak cenk bile epl yaptı porto gibi pazarlamada efsane takım abuşu satamadı cenke bile fırsat veren epl abuşa vermedi ise durum gayet açıktır.
Marega'yı neden almadı Premier League takımları?

abuş hiç bir zaman güvenilir oyuncu olmadı girdiği pozisyonları gole çevirme oranı acaip düşük biriydi tonla pozisyona giriyorduk bu da arada atıyordu kaçırdıkları ne çabuk unutuluyor biz şimdi o zamanki gibi üretken bir kadroya da sahip değiliz.
Bizim şu anki kadroda maçta 5 tane tehlikeli pozisyona girebilen bir forvetimiz yok. Yine söylüyorum Aboubakar' ı kimse izlemedi doğru düzgün sakatlık durumu nedir bilemem ama bildiğimiz Abuş bu ligde gayet verimli olur. Ligin kalitesi de ortada Cisse' nin Love' ın yaşlı hallerinin gol krallığı kovaladığı bir ligden bahsediyoruz. Bir forvet + Abuş almak gerektiğini düşünüyorum çünkü sakatlığı konusunda yeterli bilgiye sahip değiliz sağlık raporlarını görmedik. Zaten yönetim de sağlık testinden geçirip imza attıracak, testi geçerse alınmasında bir sakınca görmüyorum. Daha iyisi gerekli miydi kesinlikle gerekliydi ama lig için yetersiz kalacağını düşünmüyorum, Larin' le kıyaslamak için hiç mahalle maçı bile izlememiş olmak gerek.

Çevrimdışı Erman1903

Yahu bu gsliler yeni aldığı omar'a bayılıyor oly bedava bıraktı bunu yanlış hatırlamıyorsam yedlin onun kadar bile etmez mi? Benim videolardan izlediğim çok tempolu dinamik hücumda en azından santon'dan daha bir oyuncu cidden nesi var bu adamın da bu kadar yeriliyor ismi geçenlere bakarsak rezalet mi kalıyor içlerinde?

Yedlin acemi balık tarzı oyuncu. Bakma ofansif durduğuna, üyeliğim bittiği ve yenilemeye üşendiğim için açıp bakamıyorum ama Yedlin ofansif gibi dursa da öyle bir oyuncu sayılmaz. Başarılı ofansif aksiyonu 2 küsur olması lazım, defansif diye bilinen Santon 3,5'lerdeydi benim hatırladığım. Herhangi bir 2. 3. sınıf ligden 500-1M arası bonservis ve 500Bin Euro altı senelik ücretle çok daha iyilerini bulursun, alakası yok oyuncunun Premier ligle. Zaten adamlar bu sene lig kadrosuna almadı Yedlin'i, transferin son günleri yaklaşıyor kolay kolay istediği maaşı vereni bulamazlar. İşte biz varız böyle oyunculara talip olacak akıllı kulüplerden, yoksa maaşını verip yatıracaklar.

Zaten bonservisiyle verilecek, bence oraya kiralık oyuncu bulmalıyız yoksa seneye sıkıntı yaşanacak. Bu Fb, Gs içeriden bilgi almadan yerli peşinde koşmaz.
[ Son Düzenleme: 23 Eylül 2020, 16:08:42 Erman1903 ]

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Aboubakar iyidir hoştur da öyle ligin içinden geçer ligin bug'ı falan.. Biraz abartı değil mi? Şimdi baktım ligte 27 maçta 12 gol atmış. Ligin ilk devresi çok fazla süre alamamış ama sadece 3 golü var. Sağlıklı Aboubakar bence ortalamanın biraz üstü golcüdür. Dahası yok. Geldiği ilk dönem de bu nasıl golcü eleştirileri çoktu. Napoliye attığı ilk gol resmen evliyaların, ak sakallı dedelerin Napoli kalecisini ittirip düşürmesiyle gelmişti. Devre arası Afrika kupasına gidene kadar yokları oynuyodu. O sene şampiyon olamasak Negredo muamelesi görürdü.  :ok:

2 hafta önce böyle yazmışım. Düşüncemi hatırlatayım istedim ben de.

Çevrimiçi levitate

nkoudou'ya arabistan'dan teklif varmış
bipbipbupbup

Çevrimdışı Erman1903

Doğru yazmışın, zaten gelse de ne zaman form bulacak, kaç maç oynayacak... Twitterde, malum haber sitesinde Türkçeyi bile doğru düzgün konuşamayan taraftarların ismini uluduğu futbolcuları transfer ediyoruz, tam kıraathane usulü... Kapansın şu dönem artık iyice kabak tadı verdi.

Çevrimdışı tangaz

Takımların neden aldığını sen de ben de bilemeyiz oyuncunun menajeri değiliz. Ayrıca aynı EPL takımları Cenk' i de aldı ve gördük hiçbir şey yapamadı. Ayrıca sakat olmasına rağmen daha geçen Ocak transfer döneminde Newcastle' la adı çıkmış oyuncunun. Elinizin altında internet var açıp bakın. En iyi döneminde EPL takımları tarafından takip edilmiş, bana göre de oralarda oynayabilecek kalibrede bir oyuncu. Benim şahsi fikrim Abuşun boş falan olmadığı, sakat olmayan halinin de bu ligde verim vereceğini düşünüyorum. Türkiye Ligi' ne öyle Gomezleri RVP' leri vs getiremezsiniz artık. Gelecek adam max Aboubakar, Babacar, Ze Luis falan olacak.

cenke varana değin niasseleri bile aldı epl takımları ama abuşu almadı işte der susarım...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

Marega'yı neden almadı Premier League takımları?

çünkü o da yeterli değildi abuştan daha güvenilir bir yardımcı forvet marega ama sonuçta o işleri yaptıkları yer liganos olup 30golden aşağı atan adamların balon olduğunu herkes öğrendi artık.

Çevrimiçi tolga1903

Yedlin acemi balık tarzı oyuncu. Bakma ofansif durduğuna, üyeliğim bittiği ve yenilemeye üşendiğim için açıp bakamıyorum ama Yedlin ofansif gibi dursa da öyle bir oyuncu sayılmaz. Başarılı ofansif aksiyonu 2 küsur olması lazım, defansif diye bilinen Santon 3,5'lerdeydi benim hatırladığım. Herhangi bir 2. 3. sınıf ligden 500-1M arası bonservis ve 500Bin Euro altı senelik ücretle çok daha iyilerini bulursun, alakası yok oyuncunun Premier ligle. Zaten adamlar bu sene lig kadrosuna almadı Yedlin'i, transferin son günleri yaklaşıyor kolay kolay istediği maaşı vereni bulamazlar. İşte biz varız böyle oyunculara talip olacak akıllı kulüplerden, yoksa maaşını verip yatıracaklar.

Zaten bonservisiyle verilecek, bence oraya kiralık oyuncu bulmalıyız yoksa seneye sıkıntı yaşanacak. Bu Fb, Gs içeriden bilgi almadan yerli peşinde koşmaz.

Kim var ki abi yerli ve bizi götürebilecek oyuncu? Şu bayern'de oynayan çocuğu vermediler sanırım alt liglerden falan gelip direk formayı alabilecek biri var mı senin radara takılan?

Çevrimdışı tangaz

Bizim şu anki kadroda maçta 5 tane tehlikeli pozisyona girebilen bir forvetimiz yok. Yine söylüyorum Aboubakar' ı kimse izlemedi doğru düzgün sakatlık durumu nedir bilemem ama bildiğimiz Abuş bu ligde gayet verimli olur. Ligin kalitesi de ortada Cisse' nin Love' ın yaşlı hallerinin gol krallığı kovaladığı bir ligden bahsediyoruz. Bir forvet + Abuş almak gerektiğini düşünüyorum çünkü sakatlığı konusunda yeterli bilgiye sahip değiliz sağlık raporlarını görmedik. Zaten yönetim de sağlık testinden geçirip imza attıracak, testi geçerse alınmasında bir sakınca görmüyorum. Daha iyisi gerekli miydi kesinlikle gerekliydi ama lig için yetersiz kalacağını düşünmüyorum, Larin' le kıyaslamak için hiç mahalle maçı bile izlememiş olmak gerek.

bir larinle kıyaslama ifadesi görüyorum az evvelde öyle bir ileti vardı larinle kıyaslayan tıncaboylu idi daha doğrusu tercih eden ve haklı argüman sunuyordu sağlık temelli kalite değil.

diğer yandan adamın bizde oynarken bile dizi soru işareti iken üstüne çaprazları koparmışken almak büyük risk bir forvet+abuş mesela kaliniç+abuş alsak abuş sakatlansa tüm sene kaliniçe kalacağız demektir kötü olduğu cezalı vb olduğu maçta yerine girecek eleman umut nayır ben de diyorumki abuş alınabilir bir risk ancak bayX+larin+abuş olabilir ancak buna da kontenjan müsade etmiyor diyorum. örneğin abuşa yatırım yapacağımıza kaliniç+cisse yapsak daha güvenilir bir hamle olacaktır.

Çevrimdışı tuncaboylu

çünkü o da yeterli değildi abuştan daha güvenilir bir yardımcı forvet marega ama sonuçta o işleri yaptıkları yer liganos olup 30golden aşağı atan adamların balon olduğunu herkes öğrendi artık.

Ne zaman öğrendiler tam olarak?

Porto son 4 sezonda sırf Premier League'e 130 milyon Euro'luk satış yaptı da, o yüzden merak ettim.

Çevrimdışı tangaz

düşüncelerin yerden göğe kadar doğru ve adamın finishing problemi var üstelik pingi de yüksek.

Çevrimdışı tangaz

Ne zaman öğrendiler tam olarak?

Porto son 4 sezonda sırf Premier League'e 130 milyon Euro'luk satış yaptı da, o yüzden merak ettim.

kaçı santrafor?

kaçını mendezin takımı wolwerhamptın almış?

Çevrimdışı Erman1903

Kim var ki abi yerli ve bizi götürebilecek oyuncu? Şu bayern'de oynayan çocuğu vermediler sanırım alt liglerden falan gelip direk formayı alabilecek biri var mı senin radara takılan?

Yerli kalmadı pek, ben yabancı alınacaksa kiralık olmalı diyorum. Yerli olarak Ahmet Oğuz kekosu ve Özer Özdemir vardı kulüpsüz - transferin başlarında paylaştığımız, ikisi de imzaladı, kasımpaşalı defansif Tırpan için zaten bonservis isterler. Almanya'daki çocuğun bu sezon performansı iyi değil pek yedek olabilir bizde. Altınordu kulübündeki arkadaşın da bu sezon performansı zayıf baya.

Alt ligden Abdülkadir Korkut var radarıma giren sadece, tarz olarak Ali Tandoğan'ın biraz uzun boylusu gibi. Kulübünün muhtemelen kiralık yollayacağı yabancı olarak da Saidy Janko'yu görmüştüm üyeliğim bitmeden önce, bana göre Yedlin ve Rosier'den 2 tık daha iyi oyuncu ve daha hesaplı.

Murat Paluli vardı bir de yerli, Gökhan Gönüle benziyor tarzı, onu da bedelsiz olarak Göztepe aldı. Paluli zaten Göztepedeymiş, geçen sene Ptt'de oynuyordu diye kalmış aklımda.
[ Son Düzenleme: 23 Eylül 2020, 16:42:05 Erman1903 ]

Nkoudou-Lens-Boyd üçlüsünden ikisini yollamamız lazım. Kanat-Hasic-Töre-Atakan ve bu üçlüden kalan bir oyuncuyla kanat rotasyonu kurmalıyız.

Çevrimdışı tangaz

Nkoudou-Lens-Boyd üçlüsünden ikisini yollamamız lazım. Kanat-Hasic-Töre-Atakan ve bu üçlüden kalan bir oyuncuyla kanat rotasyonu kurmalıyız.

dün bir bilmece sormuştum yanıtlayan çıkmamıştı özellikle tuncaboyludan bekliyordum o sever bilmeceleri die  :D ama yanıt gelmemişti. lens boyd enkudu triosunun bize maliyeti 455 milyon tl borcun neredeyse 6da 1i.

bence 3ünü de göndersek yeridir.

dün bir bilmece sormuştum yanıtlayan çıkmamıştı özellikle tuncaboyludan bekliyordum o sever bilmeceleri die  :D ama yanıt gelmemişti. lens boyd enkudu triosunun bize maliyeti 455 milyon tl borcun neredeyse 6da 1i.

bence 3ünü de göndersek yeridir.
O da olur da muhtemelen sayısal olarak eksik kalmamak için yollamazlar. Zaten nkoudou da gitmek istemiyor diye haberler okudum bugün.

Çevrimdışı MUSTAFA_

O da olur da muhtemelen sayısal olarak eksik kalmamak için yollamazlar. Zaten nkoudou da gitmek istemiyor diye haberler okudum bugün.
Bize gelen gitmek istemiyor. Gideni de biz geri getirmek için kırk takla atıyoruz. Son 5 senedir hep aynı oyuncularla ilgileniyoruz. Bu kadar menajerlerin eline düşmüşüz. Borçları azaltmaktan bahsediyoruz.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı tangaz

bir efektif kanat alıp getirseler töre+hasiç+atakan dörtlüsü lens enkudu boyd üçlüsünü 2ye hatta 3e katlar

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

https://twitter.com/SportsBesiktas/status/1308749672895348737
Ljajic' i sol kanat olarak oynatsak keşke. Ortayı da Josef Ozzy(Dorukhan)Mensah yaparız. Eldeki sol kanatlardan daha iyi oynayacağı kesin.