2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2853350 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı tuncaboylu

yönetimin enkudu tepkisinde büyük resmi görmeden yazıyorsun enkudu daha bu yönetim gelmeden maaşı yatmayınca migrenim tuttu ben oynamıyorum diyen biri. böyle büyük maliyetli bir oyuncunun üstüne bir de zırt pırt sakatlanması oynadığı yalandan oyunlarla da katkıdan çok uzak olması can sıkıcı can yakıcı ve canı yanan tepki verir.
Bu konularda o kadar hassas ise, zamanında West Ham'a gitmek için her türlü fırıldağı yapan Gökhan Töre'yi neden getiriyor o zaman?

Saçma sapa gelmez işlere imza atıyorlar işte

Çevrimdışı tuncaboylu

İşte Aboubakar için düşünülen sözleşme şartları!

Beşiktaş, Vincent Aboubakar transferi için harekete geçti. Siyah beyazlı yönetim, 28 yaşındaki Kamerunlu golcü oyuncuyu İstanbul’a davet etmişti. Porto’dan transfer görüşmesi için onay olan Vincent Aboubakar, İstanbul’a gelecek.

Kamerunlu oyuncuya 3 yıllık teklif sunulacağı ancak her yıl için opsiyon şartı koyulacağı öğrenildi. Her sezon sonunda sözleşmenin uzaması için 30 maç oynama şartı konulacak. Golcü oyuncuyla yıllık 1,5 milyon Euro maaş ve bonuslar üzerinde anlaşma yapılması bekleniyor. Ayrıca Vicnent Aboubakar’ın dizinden sakatlanması durumunda sözleşmesi tek taraflı fesih edilebilecek. Sözleşmeye bunun için özel madde koyulacak. (via. Murat Özen)
Bakalım bonuslar neler olacak

Çevrimdışı tangaz

Bu arada Abuş sakatlanmayıp portekizde bir yıl performans verse şu an EPL' deydi. Sağlık sorunu yoksa bence ligde yine çok iyi performans verir. Ancak tek forvet olarak yetmez Larin' i yollayıp bir forvet daha çözmemiz lazım.

bu ifade bizdeyken  ben eleştirirken de çok söylenirdi, seneye görürsün 50 milyona epl yapacak denirdi ben güler geçerdim. bizden gittiği sene sakatlanmadı portekizde 1 yıl performans da verdi rakamlar aşağıda ligde 15 gol şl.de 5 gol filan attı 43 maç 26 gol 7 asisti vardı ama kimse dönüp yüzüne bakmadı, çünkü abuş bir balondu yanındaki mareganı ekmeğini yiyordu sadece ve bunu gören epl temsilcileri abuşun dönüp bir kere bile yüzüne bakmadı. abuş güvenilmez bir oyuncudur tam sağlıklı olsa dahi givenemezsin bizde de talişkanın cenkin ozzinin filan ekmeğini yiyordu ama girdiği pozisyonları gol yapma oranı fevkalade düşüktü hiç bir elit lig böyle bir adama güvenerek yola çıkmazdı, çıkmadı da zaten.

https://www.transfermarkt.com.tr/vincent-aboubakar/leistungsdaten/spieler/147487/plus/0?saison=2017
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

bu ifade bizdeyken  ben eleştirirken de çok söylenirdi, seneye görürsün 50 milyona epl yapacak denirdi ben güler geçerdim. bizden gittiği sene sakatlanmadı portekizde 1 yıl performans da verdi rakamlar aşağıda ligde 15 gol şl.de 5 gol filan attı 43 maç 26 gol 7 asisti vardı ama kimse dönüp yüzüne bakmadı, çünkü abuş bir balondu yanındaki mareganı ekmeğini yiyordu sadece ve bunu gören epl temsilcileri abuşun dönüp bir kere bile yüzüne bakmadı. abuş güvenilmez bir oyuncudur tam sağlıklı olsa dahi givenemezsin bizde de talişkanın cenkin ozzinin filan ekmeğini yiyordu ama girdiği pozisyonları gol yapma oranı fevkalade düşüktü hiç bir elit lig böyle bir adama güvenerek yola çıkmazdı, çıkmadı da zaten.

https://www.transfermarkt.com.tr/vincent-aboubakar/leistungsdaten/spieler/147487/plus/0?saison=2017
Bugün Larin'e laf edeneler yarın Aboubakar'ı linç eder. En azından Larin sakat değil. Kimse eski Aboubakar'ı beklemesin.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tangaz

Bu konularda o kadar hassas ise, zamanında West Ham'a gitmek için her türlü fırıldağı yapan Gökhan Töre'yi neden getiriyor o zaman?

Saçma sapa gelmez işlere imza atıyorlar işte

birinin maliyeti 150 milyon tl diğerinin 5+bonuslar çünkü
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

Bugün Larin'e laf edeneler yarın Aboubakar'ı linç eder. En azından Larin sakat değil. Kimse eski Aboubakar'ı beklemesin.

abuş hiç bir zaman güvenilir oyuncu olmadı girdiği pozisyonları gole çevirme oranı acaip düşük biriydi tonla pozisyona giriyorduk bu da arada atıyordu kaçırdıkları ne çabuk unutuluyor biz şimdi o zamanki gibi üretken bir kadroya da sahip değiliz.

Çevrimiçi Samet Ç

:kop:

https://twitter.com/suleymaansebaa/status/1308736813935230976
Sergen hoca tecrübeli oyuncu işini bir üst levela çıkarmış doğruysa tabi adam 37 yaşında 38 olacak. :D

Çevrimdışı tangaz

Sergen hoca tecrübeli oyuncu işini bir üst levela çıkarmış doğruysa tabi adam 37 yaşında 38 olacak. :D

bugün şöyle bir haber okudum torunoğlu sağ beke zabaletayı önermiş (35 yaşında) sergende isterseniz ben oynayım nerdeyse aynı yaştayız die yanıtı yapıştırmış  :D

Çevrimdışı MUSTAFA_

Tecrübe = yaş olmuş. Kimse oyuncunun oynadığı maçlara bakmıyor. Bakmadıkları için de gidip kurtarıcı olarak Aboubakar getiriyorlar zaten.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tuncaboylu

birinin maliyeti 150 milyon tl diğerinin 5+bonuslar çünkü
Töre zamanında kulübü 15 milyon Euro'ya yakın zarara uğrattı, güncel kurdan kaç milyon TL oluyor?

Bir de maliyeti düşükse, karakterinin bozuk olması sorun olmuyor yani.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Jant üzerinde giden adama 1.5 m euro garanti ücret  :s20:
Umarım doğru değildir, geri zekalılığın Nirvanası olur.

Çevrimdışı sefaköykartali

Abuş balon falan değil. Senin mantığınla bakacak olursak ekmeğini yediği Marega' da Porto' dan öteye gidemedi. Abuş' un BJK' de de Porto' da da ŞL performansları gayet dikkat çekiciydi. Sakatlandığı için şu anda gelip hiçbir şey vermeyebilir o ayrı. Ama BJK' den ayrılan Abuş EPL' de oynayacak kalitede bir forvetti. Belki mental olarak problemli de olabilir ama o dönemde değerli bir oyuncuydu. Bjk' den sonra Wolves' la adı çıkmıştı. Hatta haberlere bakarsanız daha bu ocakta Newcastle' la adı çıkmış. Transferin neden olup olmadığını bilemeyiz menajeri değiliz adamın ama Abuş' un top noktasının bu seviyeler olduğu bariz ortada.

Çevrimdışı yoruk

Eski Aboubakar bile ilk geldiğinde linç ediliyordu.Net hatırlıyorum adam pas veremiyordu  :D Ne olduysa 2.devre oldu.O anki şartlarda o takımda o atmosferde verimi tavan yaptı.Şimdi o düzen yok ,taraftar yok.Bakalım ne olacak ? Yine sevindim tabi gelmesine.Çünkü eldekilerden daha iyi.Daha seri daha çok kaleyi zorluyor vasat ,kötü değil ,eldekilerden daha iyi.Ve olmadık hareketler yapabilecek biri.Formdan düşmüş bile olsa oyun tarzı işimize yarayacak.Tabi fazlası zor.Yazdım ya o döneme aldanmamak lazım diye.Taraftar çok romantik bakıyor olaylara.

Çevrimdışı tuncaboylu

Abuş balon falan değil. Senin mantığınla bakacak olursak ekmeğini yediği Marega' da Porto' dan öteye gidemedi. Abuş' un BJK' de de Porto' da da ŞL performansları gayet dikkat çekiciydi. Sakatlandığı için şu anda gelip hiçbir şey vermeyebilir o ayrı. Ama BJK' den ayrılan Abuş EPL' de oynayacak kalitede bir forvetti. Belki mental olarak problemli de olabilir ama o dönemde değerli bir oyuncuydu. Bjk' den sonra Wolves' la adı çıkmıştı. Hatta haberlere bakarsanız daha bu ocakta Newcastle' la adı çıkmış. Transferin neden olup olmadığını bilemeyiz menajeri değiliz adamın ama Abuş' un top noktasının bu seviyeler olduğu bariz ortada.
Tabii ki balon değildi.

Aboubakar'ın sakatlık yaşama ihtimalinin yüksek olduğu bu foruma kadar düşmüştü, yoksa talip olacak kulüpler mı öğrenemeyecekti?

Dizlerindeki sakatlık riski olmasa, Premier League'e 40-45 milyonluk transferi kesin gibiydi.

Neymiş, bitiriciliği düşükmüş. Aboubakar gibi stoperi sırtında taşıyacak kadar güçlü olup, bitiriciliği de yüksek adam dünyada 10'u geçmez zaten.

Çevrimdışı tangaz

Töre zamanında kulübü 15 milyon Euro'ya yakın zarara uğrattı, güncel kurdan kaç milyon TL oluyor?

Bir de maliyeti düşükse, karakterinin bozuk olması sorun olmuyor yani.

ben töreyi destekleyenlerden değilim yönetimin bakış açısını sordun ona yanıt verdim. şimdi sen bir işe kalkışsan 1000tl batırsan canın az yanar az tepki verirsin 100bin batırsan canın çok yanar feryat figan edersin o hesap. eski defterleri açarsak hangi milyon yurolar döner ama işine gelince ogün kur düşüktü diyordun daha geçenlerde şimdi bugünkü kurdan hesap soruyorsun bu da adil değil.

Çevrimdışı tangaz

madem top noktası epl ise 2 sene döktürdükten sonra (bir yıl bizde bir yıl portoda) ve sakat değilken yaşıda 25iken porto gibi pazarlamacı bir kulüp 43 maç 26 gol 7 asist yaptığı sene neden okutamadı?

abuş girdiği 10 net pozisyonda 1-2 gol çıkarabilen düşük verimli bir oyuncu idi ve tercih edilmedi işte...

Çevrimdışı sEuL

https://twitter.com/dedikodubjk/status/1308694736564350976?s=19

Bu adami gercekten teknik ekip istiyorsa, fazla soze gerek yok. Devre arasini gormeden istifa edip giderler zaten  :s20:

Çevrimdışı tangaz

Tabii ki balon değildi.

Aboubakar'ın sakatlık yaşama ihtimalinin yüksek olduğu bu foruma kadar düşmüştü, yoksa talip olacak kulüpler mı öğrenemeyecekti?

Dizlerindeki sakatlık riski olmasa, Premier League'e 40-45 milyonluk transferi kesin gibiydi.

Neymiş, bitiriciliği düşükmüş. Aboubakar gibi stoperi sırtında taşıyacak kadar güçlü olup, bitiriciliği de yüksek adam dünyada 10'u geçmez zaten.

ne çöplere ne paralar veriyor epl ama abuşa vermedi demek  :lol:

cevheri görememişler yazık

Çevrimdışı tangaz

bu yedlin gibiler biraz şey gibidir hani bir ara tesede oynayan belçikalı acaip hızlı bir bek vardı ama tek özelliği hızı olup akıl yerlerde pozisyon bilgisi vbvb diplerde olur bana biraz öyle gibi geldi hiç güvenilir durmuyor sanki inşallah yanıltır.

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Pozisyonunu kendisi yaratıyordu güzel abim :) Statik Larin ile kıyaslanması cidden komik. Ayrıca bu mantıkla Cenk'ten büyük balon yoktur EPL macerası ve kazandığımız bonservise bakarsan. Abu Talisca Cenk üçlüsünü FO bozmasaydı üçüncü şampiyonluğu Şenor bile engelleyemezdi. 

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Tekrar yazalım: Larin ile Abu'nun tek benzerliği ten renkleridir.