2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2853324 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı MUSTAFA_

https://twitter.com/firatgunayer/status/1308713942001352705

Tek aboubakar fiyasko olur

İlk sakatlığında yönetim de Sergen hoca da gider. Böyle bir risk aldılar ama farkında değiller.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı tuncaboylu

İlk sakatlığında yönetim de Sergen hoca da gider. Böyle bir risk aldılar ama farkında değiller.
20 gün önce elindeki N'koudou'ya sakat diye laf atan adam, Töre ve Aboubakar getiriyor.

Gerçekten karma diye bir şey var.

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Gel artık kara boğa.

Çevrimdışı MUSTAFA_

20 gün önce elindeki N'koudou'ya sakat diye laf atan adam, Töre ve Aboubakar getiriyor.

İşletmede risk kazanç demektir ama futbolda risk kayıptır. İstedikleri maddeyi koysunlar, isterse gelip şov yapsın. Böyle riske girilmez. Bir de tek forvet olarak düşünülüyormuş. Larin ile sezonu tamamlarız demek bu. Bu sene hiçbir şey beklemiyorum. Basketbolda sezon da  başlıyor. Ben yakında kaçarım.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tangaz

abuşun sergenin seçimi olduğunu sanmıyorum daha geçen basın toplantısında beşiktaşın forveti bellidir tv.den şurdan burdan araştırmazsın marka biridir gider alır gelirsin mealinde konuşmuş birinin "işte bu tanımladığım adam abuş thanx başkan" diyeceğine inanıyormusun?  riski alan hoca değil yönetimdir hoca sonuçları yaşar sadece ve sonuç negatif olursa yönetim filan dinlemez gömer geçer. balocan hakkında söylemini hatırla eğer siz bu riski üstleniyorsanız alın getirin demiş. haa şunu ifade edeyim sergen pepdullah gibi onursuzluk yapmaz yönetim gittiği gün yeni yönetime istifasını verir önlerini açar yönetim devam derse o zaman bakar.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

yönetimin enkudu tepkisinde büyük resmi görmeden yazıyorsun enkudu daha bu yönetim gelmeden maaşı yatmayınca migrenim tuttu ben oynamıyorum diyen biri. böyle büyük maliyetli bir oyuncunun üstüne bir de zırt pırt sakatlanması oynadığı yalandan oyunlarla da katkıdan çok uzak olması can sıkıcı can yakıcı ve canı yanan tepki verir.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tuncaboylu

https://twitter.com/istihbaratbjk/status/1308697156384100352
Kulüpten alacağı olan eski futbolcu bir tanıdığınız varsa, söyleyin de kulübü FIFA'ya şikayet etsin.

Bunlar Larin'i gönderip Koita'yı almadan önce, kulübe transfer yasağı gelsin.

Çevrimdışı tangaz

larin > 10x koita

al birini vur ötekine larin de kötü eleman fazla statik ve toplara kız gibi vuruyor ama koita alacağıma larini 1 milyona ikna eder elde tutarım daha iyi misal thiamı fenerde görüyorsunuz gereksiz biri olduğu ortada koitada ondan farklı olmaz olursa büyük sürpriz olur.

Çevrimdışı MUSTAFA_

İşte Aboubakar için düşünülen sözleşme şartları!

Beşiktaş, Vincent Aboubakar transferi için harekete geçti. Siyah beyazlı yönetim, 28 yaşındaki Kamerunlu golcü oyuncuyu İstanbul’a davet etmişti. Porto’dan transfer görüşmesi için onay olan Vincent Aboubakar, İstanbul’a gelecek.

Kamerunlu oyuncuya 3 yıllık teklif sunulacağı ancak her yıl için opsiyon şartı koyulacağı öğrenildi. Her sezon sonunda sözleşmenin uzaması için 30 maç oynama şartı konulacak. Golcü oyuncuyla yıllık 1,5 milyon Euro maaş ve bonuslar üzerinde anlaşma yapılması bekleniyor. Ayrıca Vicnent Aboubakar’ın dizinden sakatlanması durumunda sözleşmesi tek taraflı fesih edilebilecek. Sözleşmeye bunun için özel madde koyulacak. (via. Murat Özen)

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı İsmail Özyurt

benim mi görmeme ihtimalimden bahsediyorsun? var mı sence öyle bir olasılık? her mesajı tek tek okudum hiç olması gereken tepkiyi görmedim. hatta geçen @Osvaldonun Saçı da benzer eleştiriyi yapmış sen ona da benzer yanıtı vermişsin. maç da katledilmişiz 2 net penaltımız verilmemiş golden önce net faul var düpedüz meler şeytanlığını döktürmüş yine ama eleştiriler tıss seviyesi ötesine gitmemiş.
Bizim futbolcularımızda da itiraz olayı pek yok. Çok bariz pozisyonlarda dahi bir iki cılız itiraz sonra devam geç. Yahu arkadaş gidin çökün hakemin tepesine gerekirse biriniz sarı kart görün ortalığı karıştırın usulünce.
En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimiçi Samet Ç

Böyle bir şey yaşanmaz. Forvet diye Aboubakar'ı alır transferi kapatırız. Yönetim için bu işler çok komplike işler.

https://twitter.com/istihbaratbjk/status/1308710635446956034

https://twitter.com/istihbaratbjk/status/1308713178105286662

https://twitter.com/istihbaratbjk/status/1308718984087433216
Varsa 7-8 milyon euro keş paran alırsın Salvio'yu millet ne güzel sallıyor.

Çevrimdışı İsmail Özyurt

Hakem konusunda yazmıyoruz çünkü bıktık.  Hakem bile karşısındaki oyuncu, yönetici ve taraftara göre davranıyor.    Ben yazıyorum penaltı, diğerimiz yazıyor bu da çok ucuzdu ? (Efsane futbolcun diyor değil) Seba duruşu, şeref vs.  Ulan be fularlı bıktık sizden bıktık, böyle diye diye bitirdiniz bizi  :ebebe:

Bir de işin yönetim boyutu var, ts o kadar adamını sokuyor tff biz sokamıyoruz.  Ayrıca takım bile güven vermezken koca sezon geçer mi böyle.. 

İşte bu yüzden hakem konuşulmuyor, taraftar ve yönetim el ele bıktırdılar.

(yazıyor ve fularlı dediklerim sosyal medyadaki çakma fenomenler ile efsaneler, forumdaki arkadaşlar üstüne alınmasın)
Rakibimiz diye tanımladığımız camialar çok saygı duyduklarını söylerler Seba Başkanımıza. Ama o sözde saygı da Seba döneminde Beşiktaşın "vur ensesine al lokmasını" modunda olması. Yoksa beyefendilik, ilkeli duruş, centilmenlik vb. özellikleri değil.
En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimiçi tolga1903

Aboubakar konusunda ''sakatlanırsa sözleşmeyi feshederim'' maddesi koymanın takım için hiçbir değeri yok çünkü sakatlanırsa santraforun yok larin yüksek ihtimal gidecek. Abou ile birlikte bir tane daha o bölgeye transfer gerekir bunu yapacak paramız var mı? Büyük çok büyük risk alıyor bu yönetim inşallah başımıza iş gelmez.

Çevrimdışı yoruk

Aboubakar tek gelecek ise felaket bir transfer hamlesi ile noktalarız dönemi.
Ama yanına gol atacak adam gelirse harika olur.Nkouodu veya Boyd gider Aboubakar-Güven 11 olarak bile kanatlardan oynayabilirler,daha kötüsü olmaz.Hücumda alternatifimiz olacak artık.Larin'in kalması gerek ama.

X-Larin-Umut
Güven-Aboubakar-Töre-Lens

Bunların hepsi iyi kötü skor yapacak adamlar.Takım düzeni oturursa en verimsiz performansları bile artık göze batmaz

Çevrimdışı tangaz

Bizim futbolcularımızda da itiraz olayı pek yok. Çok bariz pozisyonlarda dahi bir iki cılız itiraz sonra devam geç. Yahu arkadaş gidin çökün hakemin tepesine gerekirse biriniz sarı kart görün ortalığı karıştırın usulünce.

+1903
aynen katılıyorum hatta bu konuda eğitim alınmalı gerçi 2 gese maçı izlense kafi yaptıklarının çeyreğini yapsak kafi.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı sefaköykartali

İşte Aboubakar için düşünülen sözleşme şartları!

Beşiktaş, Vincent Aboubakar transferi için harekete geçti. Siyah beyazlı yönetim, 28 yaşındaki Kamerunlu golcü oyuncuyu İstanbul’a davet etmişti. Porto’dan transfer görüşmesi için onay olan Vincent Aboubakar, İstanbul’a gelecek.

Kamerunlu oyuncuya 3 yıllık teklif sunulacağı ancak her yıl için opsiyon şartı koyulacağı öğrenildi. Her sezon sonunda sözleşmenin uzaması için 30 maç oynama şartı konulacak. Golcü oyuncuyla yıllık 1,5 milyon Euro maaş ve bonuslar üzerinde anlaşma yapılması bekleniyor. Ayrıca Vicnent Aboubakar’ın dizinden sakatlanması durumunda sözleşmesi tek taraflı fesih edilebilecek. Sözleşmeye bunun için özel madde koyulacak. (via. Murat Özen)
Bu arada Abuş sakatlanmayıp portekizde bir yıl performans verse şu an EPL' deydi. Sağlık sorunu yoksa bence ligde yine çok iyi performans verir. Ancak tek forvet olarak yetmez Larin' i yollayıp bir forvet daha çözmemiz lazım.

Çevrimdışı sefaköykartali

Çevrimdışı MUSTAFA_

Biz niye ilgilenmiyoruz acaba. Paramız yok durumları mı yine? Artık kimse inanmıyor. Herkes çatır çatır seneye gelecek yabancı kuralına hazırlanırken biz yabancı üstüne yabancı getiriyoruz. Planlamada çığır açtık  :money: Seneye durumumuz çok daha kötü olacak...

https://twitter.com/demarkesports/status/1308735221936926720

Beşiktaş Tarihi
★★★