2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2844742 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimiçi Samet Demir

Az laf çok iş...

https://twitter.com/MesutURGANCILAR/status/1308065327360737286
Tweet atacaklarına iş yapsalar keşke. Takımda gol atacak adam yok. Bunlar ne iş peşinde koşuyor.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı AigleBordeaux

Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı kahyaoglueren

Tweet atacaklarına iş yapsalar keşke. Takımda gol atacak adam yok. Bunlar ne iş peşinde koşuyor.

Alintiladigim tweet silinmis.
[ Son Düzenleme: 21 Eylül 2020, 21:18:38 kahyaoglueren ]

Çevrimdışı can1903

Abi çok değil 3 tane sağlam hamle yapılsaydı net favoriydik ya. Şu fenerin falan haline bak. En azından elimizdeki kadroyla bişeyler oynamaya çalışsaydık ya bi taktik belirlenseydi saldım çayıra mevlam kayıra top oynadık 2 puan kaybttik
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimiçi levitate

adam gibi transferler yapılsa hakkımız korunsa favoriyiz

ama onun yerine kalinic'e 10. kez 2 gün süre veriyoruz :D
bipbipbupbup

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Tamam ligi dizayn ediyorlar, hakemler her zaman bize karşı, Eyvallah.
Ama bunların tasarım kabiliyeti bu kadar. Son düzlüğe kafa kafaya girersen canını yakarlar onun için öncesi dönemi doğru değerlendireceksin.

Bizim takıma dönmemiz lazım. Sağbek - Santrafor en acilinden.

Çevrimdışı worns

Çevrimdışı can1903

Bizim en büyük sorunumuz hala transfer beklememiz falan değil biz hiçbir şey oynamıyoruz. Daha kadro eleştirmekten kadro yapmaktan saha içine geçemedik bile. Bugün hocalığı eleştirilen FT 2 haftadır uğraştığı taktiği cuk diye oturttu. Biz daha ileride çoğalamıyoruz, oyuncuların hepsi birbirinden bişey bekliyor. Kadro kötü olabilir ama olanla bir şeyler yaratmaya çalışmalı hoca. Bu sezon büyük sınavı Sergen hocanın umarım bir şeyler bulur fakat umutsuzum.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı worns

bu sene şansımızın fazlasıyla yanımızda olması gerekiyor. kurulan takıma bakınca malesef durum bu. hücuma gerekli takviyeler yapılamadı ya da çok gecikti. defansif açıdan da takımın geçen senelerin ötesinde olacağını gösteren bir kadro yok. herhangi bir yapı inşa etmeye dönük çaba da göremiyorum saha içerisinde. umudum az.

son takviyeler için de aynı şeyleri düşünüyorum. yönetim kendi inisiyatifiyle burak'a yok verdi. tamam dedik, yaşı var, ciddi bir kontratı var. başka bir hazırlık varsa bakılabilir dedik. altından akşam pazarı ingiltere'den kiralık bekleme dışında hiç bir şey çıkmadı. gökhan için de aynı durum malesef. ben bu oyuncuların gitmesine karşı çıkmadım ama şu duruma bakınca gitsinler bir şey olmaz dediğime bile pişman oldum açıkçası.

yönetimin bir hazırlığı yok araştırması yok planı yok. zaten ekonomik açıdan hareket alanın da yok. bu yokluklar arasında son anda mucizevi bir şekilde 3 ciddi katkı verecek oyuncunun gelmesi, bunların takıma süratle adapte olup verim vermesi, saha içindeki rengi değiştirmesi filan lazım. eğer rasyonel gelişirse her şey bu sene şampiyon filan olamayız kısacası.

mevcut yönetimin ömrünün pek uzun olacağını da sanmıyorum zaten. ama artık yeniden yapılanma için ne kadar kurşunu kaldı kulübün, bu açıdan da iyimser olmak zor.

Çevrimdışı doganay

Sonunda aslinda Larin de fena değil moduna sokacaklar. Ohoo daha genc yildiz Guven bile var.

Çevrimiçi Samet Demir

Sonunda aslinda Larin de fena değil moduna sokacaklar. Ohoo daha genc yildiz Guven bile var.
Ben şuan o moddayim. Devre arası ya da seneye yaz transfer sezonunda forvet arayacak adam alacaksak hiç olmayalım daha iyi.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı tuncaboylu

Larin bunların getireceği santrafordan daha iyi/faydalı olacak, kesin gözüyle bakıyorum.

Çevrimiçi Sinan23

Pes2020 de suanki kadroyla masterleague açtım. Sagbeke Fosu Mensah aldım. Kiralık. Fırsat transferiydi. Bugün bizimle haberi çıktı. Forvet Balotelli. Kanata da teknik becerisi olan Nicusor Stanciu aldım. Ben son gün Balotelli gelir diye düşünüyorum.

Çevrimdışı can1903

Kalinic geleceğine Balotelli gelsin.

Çevrimiçi levitate

Pes2020 de suanki kadroyla masterleague açtım. Sagbeke Fosu Mensah aldım. Kiralık. Fırsat transferiydi. Bugün bizimle haberi çıktı. Forvet Balotelli. Kanata da teknik becerisi olan Nicusor Stanciu aldım. Ben son gün Balotelli gelir diye düşünüyorum.
bu seferde niye "temmuz'da almadınız diye" kızacağız :D
bipbipbupbup

Çevrimdışı MUSTAFA_

bu seferde niye "temmuz'da almadınız diye" kızacağız :D
Hak etmediler mi?

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

torino kalinic'e teklif yapmış diyorlar
bipbipbupbup

Çevrimdışı can1903

Kalinic haber göndermiş. Bonservissiz vermiyormuş Atletico.

Torino, 2.5 milyon € önermiş Kalinic'e.

Kalinic tekrardan Atleticodan bonservisini almak için masaya oturacakmış.

via (ortaçizgi-murat özen)

Çevrimiçi Sinan23

Kalinic bonservisini alamamış

Çevrimiçi Özgür Gültekin

torino kalinic'e teklif yapmış diyorlar

Torino alırsa bizimkiler mavi ekran verir.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş'ta Nikola Kalinic transferinde son durum! Haber geldi!

Beşiktaş’ın anlaşma sağladığı Nikola Kalinic, kulübü Atletico Madrid ile arasında yaşadığı bonservis sorununu çözmek için siyah beyazlı kulüpten süre istemişti. Siyah beyazlılar, bonservis vermeden transferi sonuçlandırmak isterken Atletico Madrid ise 1 yıl daha sözleşmesi bulunan oyuncusunu bonservissiz bırakmak istemiyordu.

32 yaşındaki Hırvat golcü oyuncudan haber geldi. Edinilen bilgiye göre; Kalinic’in İspanyol kulübüyle yaptığı görüşmelerden sonuç çıkmadı. İlk görüşmeden sonuç elde edemeyen Kalinic'in ilerleyen günlerde Atletico Madrid ile tekrar masaya oturması bekleniyor.

İtalyan ekiplerinden Torino’nun da Nikola Kalinic’e teklif yaptığı öğrenildi. Torino’nun tecrübeli oyuncuya yıllık 2,5 milyon Euro önerdiği ifade edildi. (via. Murat Özen)

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi Özgür Gültekin

#direnveefsaneolatleticomadrid
#bonservishakkinizsokesokealirsiniz

Çevrimiçi levitate

Torino alırsa bizimkiler mavi ekran verir.
yukarıda yazıldığı gibi apar topar balotelli getirirler
bipbipbupbup