2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2833193 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimiçi Samet Ç

Kadro dışı kalması gereken yönetim bu transferde  :money:

https://twitter.com/Muratozen1903/status/1307434676265652224
Lens fenerde böyle sorun yaratsaydı araplara bonservisle çoktan kakalamışlardı yarın öbür gün Vida ve Ljajic'i de bonservissiz yollarsak şaşırmam bizimkiler fakir edebiyatına devam güya geçen sene geçiş dönemiydi seneye bizi görün planlarımız hazır diyorlardı sonuç lig başladı 2. hafta bitti 3. haftaya gidiyoruz Avrupa'dan eleneceğiz hala santrafor, sağ bek ve kanat oyuncusu yok umarım daha fazla zarar vermeden çekip giderler.

Çevrimdışı Erman1903

Ljajic satılırsa Rafinha Alcantara gelse nasıl olur Ortasahamıza ilaç olur mu ? Barcelona satacakmış opsiyonlu kiralanabilir geçen sene de adı geçmişti son anda İspanya da kaldı diye hatırlıyorum . Kadromuz kalitesiz maalesef en az 5-6 daha transfere ihtiyaç var
not: Sözleşmesinin bitmesine bir sene varmış kiralama işi yalan olur :)

Görmedim mesajı. Bilmem ki imkansız geliyor bana böyle isimler. Ben olsam Riley Mcgree, Endri Çekici den birini alırdım.

Biz Boldrin falan bakarız herhalde, esprisini yapıyordum daha önce Mensah zora girdiğinde, bence daha iyi olurdu.

Çevrimdışı Akil Emre

Gerçekten bu sene işeyaramayacağı belli kim varsa gönderelim zaten biz istesek dahi bu hakemlerle şansımız az , göz göregöre penaltımız verilmedi golden önceki olaylarda malum.
Nkoudu lens boyd mirin douglas umut Utku yollayalım. Mensah için bu seneyi bekleyelim ama dünlü oyunuyla kalmasına gerek yok.
Son olarak belliki Ljaiç ve Vidayı da satmak için uğraşıyolar adamlarında tadını kaçırdılar, gönderelimde onlarda rahatlasın.
Töre Atakan Rıdvan Erdoğan ozi josef Montero’yla seneye için omurga yaratalım.
Belki Callejon Kalinic Abubakar Yedlin Tarzı adamlarla bir hava yakalayabiliriz.

Çevrimdışı tuncaboylu

1 milyon lirayı peşin ödememek için kaçırdığımız Gökdeniz Bayrakdar, dün bize gol attı. Kaybettiğimiz ödül parası 1.3 milyon lira.

Ha onun yerine Gökhan Töre'ye 4.5 milyon lira garanti para + 100 bin lira maç başı verdik.

Çevrimdışı MUSTAFA_

1 milyon lirayı peşin ödememek için kaçırdığımız Gökdeniz Bayrakdar, dün bize gol attı. Kaybettiğimiz ödül parası 1.3 milyon lira.

Ha onun yerine Gökhan Töre'ye 4.5 milyon lira garanti para + 100 bin lira maç başı verdik.

Sergen hoca takımdaki genç sayısını fazla buluyor. Sen yeni bir tanesini niye almadık diyorsun. Limitleri gençlere mi kullanacağız? Gençlerle şampiyon olunmaz. Kronik sakat psikolojik sorunu olan yaşlı futbolcularla olunur.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı tuncaboylu

Sergen hoca takımdaki genç sayısını fazla buluyor. Sen yeni bir tanesini niye almadık diyorsun. Limitleri gençlere mi kullanacağız? Gençlerle şampiyon olunmaz. Kronik sakat psikolojik sorunu olan yaşlı futbolcularla olunur.

Kesinlikle.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Yönetim ve Sergen hocanın şu anda bahanesi transferlerin henüz tamamlanmaması. Transfer döneminin bitmesine, bahanelerin tükenmesine sadece 15 gün kaldı. Akşam pazarı hepimize hayırlı olsun...

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı caner.eryigit

ali gültikeni sever sayardım. yazıklar olsun
başında aziz olan fener hakkında bunları diyemezdi
Bizim efsaneler paranın efendisi olmuş.
Valla yazık billa yazık.

Çevrimdışı tuncaboylu

Bizim efsaneler paranın efendisi olmuş.
Valla yazık billa yazık.

Ali hadsiz konuşmuş.

Ama senin yönetici daha 2. haftadan medyadaki Beşiktaş yorumcularına neden medya önünde akıl vermeye çalışıyor, anlamadım.

Böyle bir niyetin varsa, bu yorumcuları çağırır bir yemek verirsin, desteklerini istersin.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Ali hadsiz konuşmuş.

Ama senin yönetici daha 2. haftadan medyadaki Beşiktaş yorumcularına neden medya önünde akıl vermeye çalışıyor, anlamadım.

Böyle bir niyetin varsa, bu yorumcuları çağırır bir yemek verirsin, desteklerini istersin.

Aynısını Mustafa Cengiz yapınca herkes suspus olmuştu. Yönetim herhangi bir yaptırım uygulamadığı müddetçe basın üstünde hakimiyet kuramaz.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Fotomactan hiç beklenmeyecek bir Manşet  :tabe:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimiçi Samet Demir

Fotomactan hiç beklenmeyecek bir Manşet  :tabe:
Sayfanın altında ts içinde hakem hatasından bahsetmiş. Bize has birşey değil. Dün fener ya da GS nin maçı olsaydı bizim haber kendini 2. Sayfada bulurdu.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı bjk4ever

Hakem konusalim da kendi kafamizi kuma gomup hatalari gormeyelim.
Adamlarin attigin golden once bence faul yok, ki faul olsa bile sonradan oyun durdugu icin (tac) VAR devreye girmez.
Ayrica VAR yanlis tac verilince zaten devreye girmiyor, yanlis tactan biz de GS de gol yemisti derbi macinda.
Penalti pozisyonu tartismali. Bu tur pozisyonlara penalti verildigini de gorduk, verilmedigini de.
Ki hakem artniyetli olsa Antalya'nin ofsayt olup olmadigi pozisyonda bayrak kaldirmazdi oynatirdi belki gol olur diye.
Hakemler kotu iste, bu kadar basit.

Bu maci hakem yuzunden kaybettik diyorsak Trabzon macini da hakemle kazandik. O macta da penaltimiz verilmese kimse birsey demezdi, ayrica
ikinci sari kart cok agir olmustu. Trabzon icin gecen hafta hakem ne kadar mazeretse bizim icin de o kadar olur yani.

Sen ne oynadin ki hakem maci almis olsun? Adam gibi top oynasaydik rakibi 3'leyip gonderirdik eve. 5 gram top oynamadik, gercek bu.

Çevrimdışı caner.eryigit

Ali hadsiz konuşmuş.

Yönetim Allaha emanet de bizim efsane diye adlandırdığımız eski sporcularımızın yaptıkları yenilir yutulur değil.
Çok ayıp etti dün.

Çevrimdışı can1903

Yönetimden 3 kişinin istifa edeceği söyleniyormuş
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Erman1903

Yönetimden 3 kişinin istifa edeceği söyleniyormuş

Onurlu bir hareket olur.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Erman1903

Beşiktaş'ın geleceğini baltalayan tayfa. Gitmeden Gürsoy Yalçın'ın da işine son versinler, iyi anılırlar.

Çevrimdışı can1903

birisi scouting ajax diye gezen arkadaştır kesin  :lol: :evillol:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Akil Emre

Beşiktaş'ın geleceğini baltalayan tayfa. Gitmeden Gürsoy Yalçın'ın da işine son versinler, iyi anılırlar.
Muhtemelen perşembe elenirsek arkalarına bakmadan giderler, bu kadar zamanda bir klüp daha kötü yönetilemezdi. İstediğimiz eli yüzü düzgün oyuncular, bize motivasyon verecek demeçlerdi , malesef ormanı hatat yd bile mumla aratacaklar.

Çevrimiçi levitate

birisi scouting ajax diye gezen arkadaştır kesin  :evillol:
2 tane var onlardan
bipbipbupbup

Çevrimdışı Erman1903

Muhtemelen perşembe elenirsek arkalarına bakmadan giderler, bu kadar zamanda bir klüp daha kötü yönetilemezdi. İstediğimiz eli yüzü düzgün oyuncular, bize motivasyon verecek demeçlerdi , malesef ormanı hatat yd bile mumla aratacaklar.

Fikret Orman'dan hiç haz etmiyorum, çok kaygan bir adam. Ne olursa olsun bu yönetimin o kadar kötü anılacağını sanmam lakin inanılmaz beceriksiz ve iş bilmez bir ekip var şu anda. Doğru hamleler yapılsaydı hem şampiyonluğa aday olurdun, hem kulübün geleceğini kurtarırdın. 18-19 yaşında oyuncu istemiyor kimse bunu anlayamadılar, 25 yaşında adamdan da kar yaparsın. Bu ligi insanlar gözünde büyütüyor, akıllı ve baskın bir adam olsa her şeyi değiştirir. Belli bir vakitten sonra rakiplerine şampiyonluk yüzü göstermez.

Transfer döneminde forum içinde yapılan çalışma bunların yaptığını 10'a katlar. Hala daha ıskarta topçu kovalıyorlar, milletin çöpünü karıştırıp bulduklarıyla Beşiktaş'ı uçuracaklarını zannediyorlar. gitsinler₁, bir daha da topçudan anlamayan, spor yönetimi bilmeyen adam gelmesin bu kulübe.

Sergen Yalçın'ın da topçudan anladığı falan yok, bir daha bu adamın istediği 1 oyuncu bile alınmayacak. Mensah denilen rezile kiralık 2 milyon para gömdürdü. N'Sakala-Welinton'u saymıyorum bile.

Bunlar kim, planlama kim. Tek başıma aynı imkanlarla bunların kurduğu takıma 4-5 atacak kadrolar kurarım. Bu kulüp için 1 kuruş almadan, aç karna çalışacak binler var. Plansız programsız zart diye çıktılar seçimin son günü: Kendi canları öyle istiyor diye ceketi asıp geldiler başa, biten kavanozun çeperini sıyırıyorlar.

Çevrimdışı can1903

Callejon 2+1, 3 milyon € yıllık  imza parası yok gelirim demiş yönetime.