2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2833243 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı kaan1903

Ben Paok için dedim :). Bizimkiler gider orta açamayan takıma klasik tip statik bir santrafor alır bence.
Hee ben bizim için söylüyorsun sandım  PAOK akıllı transferler yapıyor gene mantıklı birini alırlar. Asıl biz ne yapcaz bakalım merak ediyorum

Çevrimdışı Erman1903

Hee ben bizim için söylüyorsun sandım  PAOK akıllı transferler yapıyor gene mantıklı birini alırlar. Asıl biz ne yapcaz bakalım merak ediyorum

Kalinic'e verelim 3 senelik kontratı bitsin bu iş. Futbol dahisi Sergen hoca öyle istiyor, her şeyi yapan-pres yapan santraformuş.

Çevrimdışı kaan1903

Kalinic'e verelim 3 senelik kontratı bitsin bu iş. Futbol dahisi Sergen hoca öyle istiyor, her şeyi yapan-pres yapan santraformuş.
Kalinic ikinci Almeida vakası olur

Çevrimdışı serhat1903

Ben Antalyaspor ve PAOK maclarini gordukten sonra transferlerin de pek birsey degistirecegini zannetmiyorum.
Antrenor kalitesizliginin maalesef cok az konusuldugunu dusunuyorum.
Surekli kadro kalitesi uzerinden gidiyoruz, ama bu aksam bu takim sahaya sagbekte Necip yerine Santon veya Sangare ile, forvette Larin yerine Kalinic, orta sahada Atiba yerine Josef ile ciksa bir tik daha iyi olurdu o kadar. Ama tatminkar bir oyun yine olmazdi bence.

Yine ilk yari uretkenlik yetersiz olurdu, yine 2. yarida geri cekilirdik.
Antrenor hatalarini siralamak gerekirse;

1 PAOK gibi denk guclerin macinda sagbekte Lens cikiyor, ama rakibin sana karsi kapanacagi macta sagbek Necip oluyor, Lens kulubede. Bunun mantikli aciklamasi yok. Hele ki solbekin N'Sakala ise bu macta sagbekte ofansif olarak is yapacak bir oyuncu cikmaliydi (Dorukhan veya Lens). Necip'in yaptigi sacma asist arguman degil.

2 Boyd'un 90 dakika sahada kalmasinin mantikli aciklamasi olamaz, hele ki degisiklik haklarimiz duruyorsa.

3 Dorukhan'in cikmasina anlam veremedim. Sari karti vardi eyvallah, ama orta sahada fizikli olan ve tempo yapan tek adamdi bizde. O ciktiktan sonra Atiba-Mensah-Ljajic gibi pamuk gibi bir orta sahamiz oldu ve oyunu tamamen rakibe verdik.

4 Madem kontra atak oynayacagiz, neden Guven dururken Umut Nayir giriyor oyunda. Tamamen bizim yari sahamizda oynanan ve bunu kabul ettigimiz bir macta Umut'tan ne bekleniyor? Besiktas antrenorleri neden oyuncuyu yanlis kullanip zorla kufur ettirme konusunda master degree seviyesinde? Lens'te yaptik bunu, Guven'de yapmaya devam ediyoruz. Yarin oburgun yine Guven'i tek forvet oynatarak stoperlerin arasina atariz, sonra ezilince de taraftar kufur eder.

Antrenoru kurtaracak forvet, yaratici 10 numara vs alinacaksa antrenor ne ise yariyor? Hadi fark yaratan antrenor bulamiyorsunuz, ama en azindan Tamer Tuna gibi ortalama bir antrenor karsisinda sah-mat olmayacak bir teknik ekibi olmali Besiktas'in. Bu cesaretsiz ve liyakatsiz teknik ekip oldugu surece bence yapacagimiz transferler de ise yaramayacak. Bizde oyuncu kalitesi kadar oyun kalitesi de bir sorun. Transferler anca ayip ortecek, ama oyunu degistirmeyecek.
Bizim antrenor yetersizligini ortecek kadro kalitesine mi ihtiyacimiz var, yoksa mevcut kadrodan maksimum verim alacak bir antrenore mi?
Besiktas'in Antalyaspor'u yenmesi icin Kalinic'e, Callejon'a vs ihtiyaci olacaksa o zaman teknik ekibe niye para oduyoruz?
Haklısın. Bende benzer düşünüyorum seninle, teknik heyet büyük takımı yönetir gibi hissettirmiyor ne yazık ki! Yalnız Lens’ten olmaz bekte.gerçi sahanın herhangi bi yerinde de olmuyor da! Necip bi şekilde idare etti, büyük  hatası da olmadı ama anca  bu kadar. Bi tane Sağ bek bulmak bu kadar zor olmamalıydı ne olursa olsun

Çevrimdışı mellfred

ali gültikeni sever sayardım. yazıklar olsun
başında aziz olan fener hakkında bunları diyemezdi

Çevrimdışı Erman1903

Kalinic ikinci Almeida vakası olur

Acı olan ne biliyor musun, Kalinic'in ismi çıkan birçok santrafordan daha fazla gol potansiyeli olması. Fakat ceza sahasında takılan ve kendi başına gol atamayan bir tarz, bir tarafa içe giren 'özellikle sol tarafa' diğerine orta kesen bir oyuncuyla verim alabilirsin. Mensah gibi bir orta sahası olan takımın santraforunun hareket etmesi de yetmez, takım arkadaşlarını oyuna sokacak.

Bizim bu takımla yapabileceğimiz en iyi şey hayalleri bırakıp kontra oynamak, santrafora da Koita-Samatta gibi açık alanda iyi olacak birini getirmek. Sağ beke de pis bir defansçı koyarız, en olmadı Necip devam eder.

Çevrimdışı can1903

Keşke aboubakar sağlıklı olsa
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı kaan1903

Acı olan ne biliyor musun, Kalinic'in ismi çıkan birçok santrafordan daha fazla gol potansiyeli olması. Fakat ceza sahasında takılan ve kendi başına gol atamayan bir tarz, bir tarafa içe giren 'özellikle sol tarafa' diğerine orta kesen bir oyuncuyla verim alabilirsin. Mensah gibi bir orta sahası olan takımın santraforunun hareket etmesi de yetmez, takım arkadaşlarını oyuna sokacak.

Bizim bu takımla yapabileceğimiz en iyi şey hayalleri bırakıp kontra oynamak, santrafora da Koita-Samatta gibi açık alanda iyi olacak birini getirmek. Sağ beke de pis bir defansçı koyarız, en olmadı Necip devam eder.
Ljajic satılırsa Rafinha Alcantara gelse nasıl olur Ortasahamıza ilaç olur mu ? Barcelona satacakmış opsiyonlu kiralanabilir geçen sene de adı geçmişti son anda İspanya da kaldı diye hatırlıyorum . Kadromuz kalitesiz maalesef en az 5-6 daha transfere ihtiyaç var
not: Sözleşmesinin bitmesine bir sene varmış kiralama işi yalan olur :)

[ Son Düzenleme: 19 Eylül 2020, 23:54:00 kaan1903 ]

Çevrimdışı can1903

Koskoca Beşiktaş kulübü başkanı, Antalyaspor başkanı tarafından medya önünde laf yiyor.

Gerçekten şaka gibi ya.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı MUSTAFA_

Koskoca Beşiktaş kulübü başkanı, Antalyaspor başkanı tarafından medya önünde laf yiyor.

Gerçekten şaka gibi ya.
Sangare ile ilgilenmeye başladığımızdan beri söylüyoruz. Kendi düşen ağlamaz. Yönetim çok fazla hata yapıyor. Değişmeyen şey Antalya ve Bursa Beşitaş düşmanı başkanlara sahiptir. Ne olursa olsun iletişim kurmamak lazım.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Erman1903

Gerçekten şaka gibi ya.

Vizyonun bu olursa laf yemekle kalmazsın, adamları hırslandırır kendine rakip edersin, yarın öbürgün önüne de geçerler. Ahmet Oğuz közcü mözcü ama bu Sangare'den iyi topçuydu, serbestti alsaydılar. En azından böyle muhatap olmazlardı. Sanki aldığımız Töre çok müthiş karakter...

Çevrimdışı MUSTAFA_

Vizyonun bu olursa laf yemekle kalmazsın, adamları hırslandırır kendine rakip edersin, yarın öbürgün önüne de geçerler. Ahmet Oğuz közcü mözcü ama bu Sangare'den iyi topçuydu, serbestti alsaydılar. En azından böyle muhatap olmazlardı. Sanki aldığımız Töre çok müthiş karakter...
Nkoudou'ya kronik sakat deyip Töre alanlar bence hiç konuşmasınlar.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı can1903

Töre, Josef bay haftasından sonraki haftaya kadar top oynamaz.

Alacağın forvet en erken 6. hafta oynar.

Şaka gibi transfer dönemi

Çevrimdışı Erman1903

Bak ben sana iddialı bir şey söyleyeyim, bu yönetim olduğu sürece Beşiktaş şampiyon olamaz.

Bence daha fazla transfer yapılmasın, gelecek olanların bir şansı olur en azından.

Çevrimiçi tolga1903

Kronik sakat o da hani nerde senede 20 maç oynayıp 2 gol 1 asist yapan adamlarla uğraşıyor koca kulüp

Çevrimdışı Erman1903

Kronik sakat o da hani nerde senede 20 maç oynayıp 2 gol 1 asist yapan adamlarla uğraşıyor koca kulüp

Sadece sakatlık olsa iyi. 4 maç kala silahlı olaya karışıp bizi şampiyonluktan eden, takım arkadaşının ağzına silah dayayan bir karakter Gökhan Töre. Ben olsam kapıdan içeri sokmam onun gibisini. İsterse 10 tane gol atsın bu sezon fark etmez.

Beşiktaş sadece bir spor kulübü değildir.
[ Son Düzenleme: 20 Eylül 2020, 00:33:42 Erman1903 ]

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bak ben sana iddialı bir şey söyleyeyim, bu yönetim olduğu sürece Beşiktaş şampiyon olamaz.

Bence daha fazla transfer yapılmasın, gelecek olanların bir şansı olur en azından.
Onu daha önce ben de söylemiştim. Bunların yaptığı transferleri göndermek için çok zaman kaybı yaşayacağız. Uzun sözleşmeler veriyorlar çünkü. Hiç transfer yapmasak daha iyiydi diyeceğiz ilerde. Aynı şekilde gönderdiğimiz oyunculara da keşke gitmeseydi diyeceğiz  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Sadece sakatlık olsa iyi. 4 maç kala silahlı olaya karışıp bizi şampiyonluktan eden, takım arkadaşının ağzına silah dayayan bir karakter Gökhan Töre. Ben olsam kapıdan içeri sokmam onun gibisini. İsterse 10 tane gol atsın bu sezon fark etmez.

Seba'nın "Beşiktaşlılık bir değerler manzumesidir. Dürüstlüktür. Ahlaklı olmaktır." ama bu yönetimle sürekli maddi manevi değerini kaybeden bir kulüp...

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi tolga1903

Abi bir şey itiraf edeyim mi sana itiraf değil aslında gerçek. Elimizdeki kanat oyuncuları 5 para etmez yeni transfer edilen de etmez geçmişte gelen de etmez bunlarla da bu takım yürüyemez net. Bir takımın her bölgesi defolu olur mu ulan kaç ay geçti bir tane sağ bek bir tane santrafor bulamadı kıçı kırık iki tane adamı gönderip de kontejyan açamadı orta sahaya bulduğu oyuncuyla kulübü davalık oldu lisans çıkaramıyor stoper alıyor 1 aydır takımda lisansı yeni çıktı ya vallaha isyan ettirdiler artık

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Takımın en iyisi sözleşme uzatma işi sürüncemede bırakılan Dorukhan.
Başka söze gerek yok.

Bu yönetimin verdiği zararı nasıl tamir edeceğiz bakalım.

Çevrimdışı Erman1903

Onu daha önce ben de söylemiştim. Bunların yaptığı transferleri göndermek için çok zaman kaybı yaşayacağız. Uzun sözleşmeler veriyorlar çünkü. Hiç transfer yapmasak daha iyiydi diyeceğiz ilerde. Aynı şekilde gönderdiğimiz oyunculara da keşke gitmeseydi diyeceğiz  :tabe:

Dejenerasyon mevcut yönetimden çok önce başladı ama bunlar noktayı koyacaklar. Transfer döneminde eşek gibi anırdı burada bazı insanlar yapmayın etmeyin diye, sözümüzü duyuramadık. Yaşanması gereken bir dönemmiş bu bizim için, dejenerasyon olmadan jenerasyon olmaz. Önümüzdeki 2-3 sezon sancılı geçecek, ondan sonra toparlarız.

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı Erman1903

Abi bir şey itiraf edeyim mi sana itiraf değil aslında gerçek. Elimizdeki kanat oyuncuları 5 para etmez yeni transfer edilen de etmez geçmişte gelen de etmez bunlarla da bu takım yürüyemez net. Bir takımın her bölgesi defolu olur mu ulan kaç ay geçti bir tane sağ bek bir tane santrafor bulamadı kıçı kırık iki tane adamı gönderip de kontejyan açamadı orta sahaya bulduğu oyuncuyla kulübü davalık oldu lisans çıkaramıyor stoper alıyor 1 aydır takımda lisansı yeni çıktı ya vallaha isyan ettirdiler artık

Valla abim yapacak bir şey yok sadece Montero yerine yerli adam koysan şimdiye 1 tane fazladan kontenjanın vardı. Böyle saçma sapan strese girmezdin, işin başından başlasak transferde yapılan saçmalıkları anlatmaya sayfalar sürer. Zaten daha önce aylarca anlattık, düzgün fikirleri olmadığı ve tembel-cesaretsiz oldukları için Anadolu kaplanlarını doldurdular takıma. Ligi tanıyan oyuncu saçmalığı diye bir şey uydurup buna bahane ettiler.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★