2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2835048 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı bjk4ever

Sergen hafta basindaki aciklamalardaki gibi yine bos konusmus bence.
Sen ilk 3 hafta genclerle 3 beraberlik 3 maglubiyet alsan ne mi denir?
Gecen sene ilk 6 haftada 3 maglubiyet 2 beraberlik 1 galibiyet alan A.Avci'ya ne dendiyse o denir.
Takimi dusuk bir butceyle 3. yapmis Samet Aybaba'ya ne dendiyse o denir. Takimi iki kere 3. yapip kovulmayan Bilic'e
ne dendiyse o denir.
Yani birsey olmaz. Asil tepkiyi Montero, Welinton vs kotu oynayip maglubiyet alirsak o zaman gorur.

Kaldi ki kimse Sergen'den maca 8 genc oyuncuyla cik vs demiyor.
Sadece elalemin 2. liginden aldigin 21 yasindaki stoperi oynatacagina kendi Alpay'ini, Erdogan'ini oynat deniyor.
Son 4 sene top oynamamis G.Tore'den medet umacagina Hasic'in, Atakan'in dakikalarindan yemeyip onlari oynat diyor.

Gencleri en azindan potansiyellerine gore degerlendirip gercekten guvenerek cesaretle formayi ver istiyor.
Gencleri zorla oynattiktan sonra ben gencleri oynatiyorum diye kendini yuceltip milletin akliyla dalga gecme mesela.

Çevrimdışı haluk.m

Yalnız bu açıklama şunu gösteriyor: Sergen Hoca takıma inanmış, mevcut oyuncu grubuyla başarı geleceğine inanıyor.    İnşallah sen haklısındır hocam, çok başarılı olursun.

Ben Welinton ve Nsakala'yı kadroda görünce, transferde adımız Koita ile anılınca başarıya inanmıyorum. 
Gerçi başarı kıstasımız ne onu'da bilmiyoruz, malum 3'üncü olup şl elemesine gittiklerine pişman oldular. (keşke 4'üncü olsaydık dendi)
[ Son Düzenleme: 10 Eylül 2020, 16:21:32 haluk.m ]

Çevrimdışı bjk4ever

Çıktı bile  :D

https://twitter.com/kulisbesiktas/status/1304007596467257344

Vallahi komedi yahu. Anlasilan Gokhan'a basacagiz paralari, baskan araya girip indirim yaptirtti vs diye gaz aliyorlar, yersen.
600 bin euro'dan fazla verilse rezillik. Umarim bize gelmez, kimse giderse gitsin. Kimsenin babasinin hayrina bu islere girismeyecegi belliydi zaten.
Tabii ki catir catir senden cikartacak o parayi. Gokhan'in nasil ayrildigini da biliyoruz. Belki (...) unutmus olabilir, orasini bilemem.

Çevrimdışı cursedofdragon

Rakipler full gençlerle oynuyor da bizim haberimiz mi yok ?

İnsanlar bir tuhaflaşmış durumda adam burası Beşiktaş paf takımı değil full gençlerle oynayamaz bizde 11 tane genç oyuncu var diyor kadroda zamanı gelince oynarlarlar diyor diğer takımlarda var mı bu kadar oyuncu ?

gs full 11 yabancı cıkıyor.ts 35'lik sosa 36'lık pereirara 31'lik novak ile maçlara çıkıyor başakşehir de aynı full yaşlı fenerde full yaşlandı bize gelince neden gençlerle çıkmıyorsun.Niye başarısız mı olmasını istiyorsunuz Beşiktaşın ?

Kalede ersin var 19 yaşında zaman zaman rıdvan,güven,hasic,atakan, oynar yeter.

Diğer takımlar full genç ile oynarlarsa bizde isyan ederiz biz niye oynamıyoruz diye..

Bu sene de bu çıktı bir de piyasaya neden gençlerle oynamıyorsun o kadar genç oyuncu ile oynamasına rağmen hocanın, ülke,ülke değil ki tımarhane..

Burası büyük camia.
[ Son Düzenleme: 10 Eylül 2020, 16:23:22 cursedofdragon ]

Çevrimdışı haluk.m

Rakipler full gençlerle oynuyor da bizim haberimiz mi yok ?

İnsanlar bir tuhaflaşmış durumda adam burası Beşiktaş paf takımı değil full gençlerle oynayamaz bizde 11 tane genç oyuncu var diyor kadroda zamanı gelince oynarlarlar diyor diğer takımlarda var mı bu kadar oyuncu ?

gs full 11 yabancı cıkıyor.ts 35'lik sosa 36'lık pereirara 31'lik novak ile maçlara çıkıyor başakşehir de aynı full yaşlı fenerde full yaşlandı bize gelince neden gençlerle çıkmıyorsun.Niye başarısız mı olmasını istiyorsunuz Beşiktaşın ?

Kalede ersin var 19 yaşında zaman zaman rıdvan,güven,hasic,atakan, oynar yeter.

Diğer takımlar full genç ile oynarlarsa bizde isyan ederiz biz niye oynamıyoruz diye..

Bu sene de bu çıktı bir de piyasaya neden gençlerle oynamıyorsun o kadar genç oyuncu ile oynamasına rağmen hocanın, ülke,ülke değil ki tımarhane..

Burası büyük camia.

Büyük camia'ya  yakıştırdığınız oyuncular Nsakala, Welinton ve seni tff şikayet eden, borç harç içinde gönderdiğin geçmişte Başkanla atışmış Gökhan Töre. 

Herkes şunu söylüyor; bunları oynatacağına genç oynat.   

Bunu ısrarla anlamıyor ve karşı argüman üretenleri farklı şeylerle suçluyorsunuz.

Çevrimdışı tuncaboylu

Büyük camia'ya  yakıştırdığınız oyuncular Nsakala, Welinton ve seni tff şikayet eden, borç harç içinde gönderdiğin geçmişte Başkanla atışmış Gökhan Töre. 

Bunu ısrarla anlamıyor ve karşı argüman üretenleri farklı şeylerle suçluyorsunuz.
Çok doğru bir nokta.

Diğerlerini geçtim, Hasic yerine Töre oynasa ekstra kaç puan alacaksın da; haftalardır peşindeyiz?

Çevrimdışı tuncaboylu

İlaveten bu sene ekstrem bir sene.

Kombine satma derdin yok, stad dolsun diye yıldız alma derdin yok.

Oyuncuların üstünde taraftar baskısı yok.

Rakiplerin de ekonomik olarak zor durumda.

Şimdi değil de ne zaman genç ağırlıklı bir takıma şans verebilirsin?

Sergen'in niyeti belli oldu, "Gençleri oynatıp puan kaybedersem bana kızarlar, deneyimli adamlar ile başarı kovalayalım" hesabında.

Tamam da, Welinton'la, N'sakala ile gelir mi bu başarı? Zayıf ihtimal.

Hoca da farklı bir şey söylemiyor iyiyse oynatırız zamanı gelince oynatırız hazır olunca oynatırız diyor adam zorlamayın diyor genç oyuncuları diyor.Bunlarla çalışan bizleriz diyor 7/24 beraberiz psikoloji vs bir çok etken var diyor.Mevcut şartlar neyi gerektiyorsa elden o geliyor büyük camiaya ismail,serdar,tolga gibi oyuncularda yakışmıyordu ancak bu oyuncularla şampiyon olduk yine n'sakala,Welinton ile şampiyon olabilirsin.full gençlerle şimdi şampiyon olamazsın 4-5 sene ümit kesilecekse öyle onuda bizim bütçemiz müsait değil para lazım klübe bizim şampiyon olmamız lazım ayrıca burası büyük camia olduğu için 4-5 sene öylesine oynamayı kaldıramaz oyuncu yetiştirme yeri de değil.Töre eski başkan ile atıştı ve hoca ile atıştı mevcut yönetim ve başkan ile tartışmadı bizim önerdiğimiz ücrete geliyorsa gelsin gelmiyorsa kendisi bilir atakan,hasic ile oynarız.

Herkes bunları söylemiyor neden genç oynatmıyorsun genç oyuncu oynat diye sitem ediyor.Hoca o kadar oynatmasına rağmen rakipler de bunların 1000'de 1'i yok.Hoca da burası Beşiktaş paf takımı değil elimiz de iyi varsa süreriz ancak 6-7 tane genç oyuncu olmaz diyor hepsi bu.Geçen sene rıdva ve ersini oynattı adam.Bu sene 19 yaşında ki ersin as kalecimiz olacak yedeği utku 22 yaşında soruyorum kim oynatıyor 19 yaşında kaleci ? Hoca bu oyunculara güvenip yola çıkıyor 11 tane genç oyuncu var diyor takımda hepsi zamanı sırası gelince oynayacak diyor hepsi bu anlamadığınız nokta bu.

Suçlama yok haksız eleştiri yapıyorsunuz onu göstermeye çalışıyorum...
[ Son Düzenleme: 10 Eylül 2020, 16:46:01 cursedofdragon ]

Çevrimdışı haluk.m

Hoca da farklı bir şey söylemiyor iyiyse oynatırız zamanı gelince oynatırız hazır olunca oynatırız diyor adam zorlamayın diyor genç oyuncuları diyor.Bunlarla çalışan bizleriz diyor 7/24 beraberiz psikoloji vs bir çok etken var diyor.Mevcut şartlar neyi gerektiyorsa elden o geliyor büyük camiaya ismail,serdar,tolga gibi oyuncularda yakışmıyordu ancak bu oyuncularla şampiyon olduk yine n'sakala,Welinton ile şampiyon olabilirsin.full gençlerle şimdi şampiyon olamazsın 4-5 sene ümit kesilecekse öyle onuda bizim bütçemiz müsait değil bizim şampiyon olmamız lazım ayrıca burası büyük camia olduğu için 4-5 sene öylesine oynamayı kaldıramaz oyuncu yetiştirme yeri de değil.Töre eski başkan ile atıştı ve hoca ile atıştı mevcut yönetim ve başkan ile tartışmadı bizim önerdiğimiz ücrete geliyorsa gelsin gelmiyorsa kendisi bilir atakan,hasic ile oynarız.

Herkes bunları söylemiyor neden genç oynatmıyorsun genç oyuncu oynat diye sitem ediyor.Hoca o kadar oynatmasına rağmen rakipler de bunların 1000'de 1'i yok.Hoca da burası Beşiktaş paf takımı değil elimiz de iyi varsa süreriz ancak 6-7 tane genç oyuncu olmaz diyor hepsi bu.Geçen sene rıdva ve ersini oynattı adam.Bu sene 19 yaşında ki ersin as kalecimiz olacak yedeği utku 22 yaşında soruyorum kim oynatıyor 19 yaşında kaleci ? Hoca bu oyunculara güvenip yola çıkıyor 11 tane genç oyuncu var diyor takımda hepsi zamanı sırası gelince oynayacak diyor hepsi bu anlamadığınız nokta bu.

Suçlama yok haksız eleştiri yapıyorsunuz onu göstermeye çalışıyorum...

İşte bizden çok yönetim çıkıp ikide bir genç genç diyor, biz transferi eleştirirken genç diyoruz.

Günün sonunda sahada kim varsa onu destekleyeceğiz ama önce kendi içlerinde bir anlaşsınlar ve Beşiktaş'ımızı başarıya götürecek kadroyu kursunlar. 
Yine 500Bin € oyuncu oynat ve olduğu kadar başarı sağla yeter ki, o oyuncu 31'lik Welinton olmasın.

(Örneğin: Josef'i eleştirmem çünkü oyuncunun piyasası, kalitesi az çok belli ve ihtiyacını gideriyor) 
[ Son Düzenleme: 10 Eylül 2020, 16:50:32 haluk.m ]

Çevrimdışı bjk4ever

Trabzon'da Ugurcan, Huseyin, Parmak ve Omur ilk 11 cikiyor. Huseyin haric digerleri seneye ilk 11'de olacak.
Galatasaray gecen sene Emin'i oynatti, bu sene en azindan onune oyuncu almayip 4. stoper yapti.

Ozellikle Trabzon digerlerinden cok onde.

Biz gencleri oynatiyormusuz gibi gozukuyorsak bu isteyerek, bilerek, planlayarak, guvenerek degil, tamamen zorunluluktan.
Ridvan Caner sakatlaninca ve sozlesme mevzusu cikinca oynatildi, ilk hatasinda bir daha forma yuzu goremedi, yerine seneye bizimle olmayacak bir oyuncu
oynatildi. Alpay ve Erdogan 4. stoper olarak bile dusunulmedi.
Karius varken Ersin 1 mac bile oynamadi, anca kalecisiz kalinca oynatildi. Transfer doneminin basinda acik acik rekabetci kaleci alacagiz dendi,
PAOK macinda cok iyi oyun cikartinca vazgectiler. PAOK macinda kotu, hatta belki vasat bir performans sergilese onunu tikayacak kaleci alirlardi.
Burada mesele Ersin'e guvenmek veya guvenmemek de degil, profesyonellik. Ersin'i degerlendirirsin ve ya guvenirsin ya guvenmezsin. Tek maca bakarak
oyuncu degerlendirilmez. Adim gibi eminim ki Hasic ve Atakan Antalya macinda boyle oynamasa Tore coktan gelmisti, tek maca bakarak gunluk degerlendiriyorlar.

Tamamen amatorluk. Ben genclerin profesyonelce potansiyellerine gore degerlendirilmelerini isterim.
Ersin gercekten yetersizse acik acik soyleyip alirsin 1. kaleciyi PAOK macindan bagimsiz. Gercekten yeterliyse de rekabetci kalecin olmaz, 1 numarali
formayi verirsin Ersin'i acik acik. Diger genclerle ilgili de durum oyle. Hasic ve Atakan'a gercekten guveniyorsan takimda zaten 2 sag acik daha varken
gidip onlerini tikayacak vasat bir sag acik daha almazsin. Bu kadar basit.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Töre'nin bu kadar peşinde koşarsan herkes böyle düşünür ki söyledikleri de gayet mantıklı  :tabe:

https://twitter.com/alperbah/status/1304010169853018113

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Necmi

Töre'nin bu kadar peşinde koşarsan herkes böyle düşünür ki söyledikleri de gayet mantıklı  :tabe:

https://twitter.com/alperbah/status/1304010169853018113
bu yönetim gelsin diye milletle zamanında kavga edip sürü halinde saldıranlar şimdi yönetime karşı
bir sene bile duramadılar arkasında esas vahim olan bu o gitmiş bu gelmiş önemli değil bir şekilde gelenide göndeririz.
yönetimin silkelenip kendine gelmesi lazım.
Beşiktaşın en fazla buna ihtiyacı var. Bir seneyi egolarıyla yok ettiler ama en azından bu sene harcanmamalı
herkesin durumu kötü bize özgü değil kotadan yakınıyoruz fenerin kotası bizim çok altımızda
dün düşünmeden savundular bunu bugün yakınıyorlar.
artık birşeyler kenara bırakılmalı bir tane Beşiktaş var

Çevrimdışı MUSTAFA_

bu yönetim gelsin diye milletle zamanında kavga edip sürü halinde saldıranlar şimdi yönetime karşı
bir sene bile duramadılar arkasında esas vahim olan bu o gitmiş bu gelmiş önemli değil bir şekilde gelenide göndeririz.
yönetimin silkelenip kendine gelmesi lazım.
Beşiktaşın en fazla buna ihtiyacı var. Bir seneyi egolarıyla yok ettiler ama en azından bu sene harcanmamalı
herkesin durumu kötü bize özgü değil kotadan yakınıyoruz fenerin kotası bizim çok altımızda
dün düşünmeden savundular bunu bugün yakınıyorlar.
artık birşeyler kenara bırakılmalı bir tane Beşiktaş var
Maçlar başlayıp galibiyetler gelmeden bir birlik sağlanacağını düşünmüyorum. Yönetim mümkünse işine baksın ve hiç konuşmasın. Sadece yaptıkları işlere bakalım artık. Başkan bugün yaptığı açıklamada eleştirilere kulaklarımızı tıkamamız lazım dedi. Keşke dillerini de tutsalar. Yönetim işini yaptıktan sonra bu sene önümüz hiç olmadığı kadar açık görünüyor. Kimsenin çıkıp önderlik etmesine gerek yok.

Beşiktaş Tarihi
★★★

ts'nin geçen sene çıktığı son maçın ilk 11'i...

Uğurcan 24

Pereira 36    Hüseyin 22       Campi  29      Novak 30

Sosa 35          Abdülkadir 25

Guilherme 29

Ömür 21                                         Ekuban 26

Sörloth 24

Bizim son maç oynattığımız oyuncular ;

Utku 22
Atakan 21
Hasic 18
Larin 25
Mensah 25

Çevrimdışı mrred

İlaveten bu sene ekstrem bir sene.

Kombine satma derdin yok, stad dolsun diye yıldız alma derdin yok.

Oyuncuların üstünde taraftar baskısı yok.

Rakiplerin de ekonomik olarak zor durumda.

Şimdi değil de ne zaman genç ağırlıklı bir takıma şans verebilirsin?

Sergen'in niyeti belli oldu, "Gençleri oynatıp puan kaybedersem bana kızarlar, deneyimli adamlar ile başarı kovalayalım" hesabında.

Tamam da, Welinton'la, N'sakala ile gelir mi bu başarı? Zayıf ihtimal.

+1111111111111111111903
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

Özkaynak düzeni ile ilgili yapılan açıklamalarda Mehmet Ekşi'ye o kadar vasat sorular soruldu ki bu muhabir ve gazetecilerden de bir halt olmayacağı belli oldu. Mesela ben olsam ;

Ümraniyede toplam kaç saha özkaynak düzenine tahsis edilecek?
Saha çim mi olacak yoksa suni çim mi olacak
Şehir dışından gelen çocukların eğitim ve barınma olanakları nasıl olacak ?
İstanbulun çok uzak bölgelerinden gelen yetenekli gençler için konaklama nasıl olacak?
Özkaynak düzeni antrenörlerinin nitelikleri neler olacak ?
3.ligden kulüp satın alınıp özkaynak düzenindeki oyuncular burada oynatılacak mı ?
Kiralık verilecek verilen oyuncularla ilgili yapılacak sözleşmelerdeki kriterler neye göre belirlenecek ?
Oyuncuların menajer ilişkilerinde nelere dikkat edilecek ?
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

The great gig in the sky

Beinsports'un yeni yorumcuları;
1-) Tolga Zengin
2-) Sabri Sarıoğlu
3-) Abdullah Avcı...

Avcı beinsports'a girmiş adam çift maaş almaya devam edecek hem bizden hem beinsports'tan.Avcı transferinde kimin emeği varsa  :claps: :claps:
[ Son Düzenleme: 10 Eylül 2020, 18:03:14 cursedofdragon ]

Çevrimdışı MUSTAFA_

Özkaynak düzeni ile ilgili yapılan açıklamalarda Mehmet Ekşi'ye o kadar vasat sorular soruldu ki bu muhabir ve gazetecilerden de bir halt olmayacağı belli oldu. Mesela ben olsam ;

Ümraniyede toplam kaç saha özkaynak düzenine tahsis edilecek?
Saha çim mi olacak yoksa suni çim mi olacak
Şehir dışından gelen çocukların eğitim ve barınma olanakları nasıl olacak ?
İstanbulun çok uzak bölgelerinden gelen yetenekli gençler için konaklama nasıl olacak?
Özkaynak düzeni antrenörlerinin nitelikleri neler olacak ?
3.ligden kulüp satın alınıp özkaynak düzenindeki oyuncular burada oynatılacak mı ?
Kiralık verilecek verilen oyuncularla ilgili yapılacak sözleşmelerdeki kriterler neye göre belirlenecek ?
Oyuncuların menajer ilişkilerinde nelere dikkat edilecek ?
Tanıtım filminde bu sorularına cevaplar vardı. Bir kısmını da basın mensupları sordu. Mehmet Ekşi çok heyecanlı konuştuğu için daha sonra size anlatırım dedi. Cevaplarını bildiğim ve basın toplantısını izlediğim kadarıyla cevaplayayım. Özkaynak için gördüğüm kadarıyla UEFA standartlarında 3 saha tahsis edilecek ve sentetik çim olacak. Yapılacak yeni tesiste gördüğüm kadarıyla binalar da var. Büyük ihtimalle konaklama orada olur. O tesis açılmadan bunları konuşmak hata olur. Tesisin arsasını henüz alamamışız. Aldığımız zaman 3-4 ay içindde tesisi bitirmeyi hedefliyoruz. 3. Lig'den takım almayı düşünmüyoruz. Rezerv Lig olmazsa (Şu ana kadar sadece 3 takım başvurmuş) başvuru yapan takımları 3. Ligde oynatabilirlermiş. Kiralık oyuncu kontratları teknik ekibin (Sergen hoca ve altyapı hocaları) direktifleri doğrultusunda yapılıyormuş. Oyuncu menajerlerine de el atmış söylenene göre Mehmet Ekşi. Ayrıca scouting kousunda önemli çaba sarf edeceğiz.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tuncaboylu

ts'nin geçen sene çıktığı son maçın ilk 11'i...

Uğurcan 24

Pereira 36    Hüseyin 22       Campi  29      Novak 30

Sosa 35          Abdülkadir 25

Guilherme 29

Ömür 21                                         Ekuban 26

Sörloth 24

Bizim son maç oynattığımız oyuncular ;

Utku 22
Atakan 21
Hasic 18
Larin 25
Mensah 25

İnsanların anlatamadığı ya da Sergen'in ısrarla anlamazdan geldiği eleştiri şu:

Seneye Ersin dışında hiç bir genç ideal 11'de düşünülmüyor.

Rıdvan deniyor, önüne adam alınıyor.
Alpay ve Erdoğan deniyor, önlerinde 4 yabancı stoper var.

Hasic ve Atakan deniyor, önlerine hala Töre getirilmeye çalışılıyor.

Larin'in önüne 30+ ya da kiralık santraforlar kovalanıyor

Kurulması planlanan kadroda ilk 11'de 25 yaş altı kendi oyuncumuz olan bir tek Ersin olacak, sonra 11 tane genç olsa ne farkeder.

İnsanların anlatamadığı ya da Sergen'in ısrarla anlamazdan geldiği eleştiri şu:

Seneye Ersin dışında hiç bir genç ideal 11'de düşünülmüyor.

Rıdvan deniyor, önüne adam alınıyor.
Alpay ve Erdoğan deniyor, önlerinde 4 yabancı stoper var.

Hasic ve Atakan deniyor, önlerine hala Töre getirilmeye çalışılıyor.

Larin'in önüne 30+ ya da kiralık santraforlar kovalanıyor

Kurulması planlanan kadroda ilk 11'de 25 yaş altı kendi oyuncumuz olan bir tek Ersin olacak, sonra 11 tane genç olsa ne farkeder.

İnsanların anlamadığı da şu rakipler de 6-7 tane genç oyuncularla oynamıyor! ne fb ne gs ne ts.

Hatta daha fazlası bizde 11 tane genç oyuncu var ersin yedeği 22 yaşında utku onun yedeği 16 yaşında emre.

Başakşehirin 31 yaşında mert 33-34 lük volkan.
gs'nin 35 lik muslera yedeği 33 lük fatih.

?

Bizim yedeklerde rıdvan var sol bekte 19 yaşında fenerde 31 lik caner yedeği 30 luk novak ? Diğerleri de böyle..

Daha açıklayıcı oldu mu ?

Bu sene de bu moda oldu yeni çıktı piyasaya "genç oyuncu oynat".Geçen sene hocanın dandik dündük oyuncularla neler yapabileceği insanların gözünü korkuttu herhalde...Başarı gelemsin diye uğraşılıyor...Basın medyada bizim forumda ki arkadaşlar da çanak tutuyor.Şampiyonlar ligine gidimedik diye yönetime sallıyorlar santrafor hani dediler paraya ihtiyacımız vardı dediler.5 sene şampiyon olmayalım gerekirse gençlerle oynayalım diyorlar nasıl bir akıl ?
[ Son Düzenleme: 10 Eylül 2020, 18:13:47 cursedofdragon ]

Çevrimdışı worns

iş yapar samatta, gelsin.

Çevrimdışı kahyaoglueren

Gokhan Tore nerdeyse 40 gündür antreman yapmıyor olmalı. Malatyada antremanlara çıkmıyordu. Kendini toplaması uzun sürebilir. Üstüne diz problemi de var. Katki verebilir ama yardımcı oyuncu rolünde olacak. Ona guvenerek yola çıkamayız. Bundan dolayı bahsedilen rakamların 2X TL versiyonuna geliyorsa gelsin. 2.5 3 milyon tl aralığı yani.

Gokhan Tore nerdeyse 40 gündür antreman yapmıyor olmalı. Malatyada antremanlara çıkmıyordu. Kendini toplaması uzun sürebilir. Üstüne diz problemi de var. Katki verebilir ama yardımcı oyuncu rolünde olacak. Ona guvenerek yola çıkamayız. Bundan dolayı bahsedilen rakamların 2X TL versiyonuna geliyorsa gelsin. 2.5 3 milyon tl aralığı yani.

bizim verdiğimiz ücrete geliyorsa gelsin gelmiyorsa yallah.