2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 31 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2854152 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı Erman1903

2 sene önce forumda yasaklıydı o yüzden isim vermiyorum.

Malum kişinin canlı yayınına göre forvette beklenmedik bi isim gelecekmiş.

Kalinic falan oyalamaymış. En büyük iki aday Batshuayi, İhenacho, Samattaymış

:bandit:

Çevrimdışı Erman1903

Adam golcu  ama sutu yok.   :alala:   Sergen hocanin yerinde olsam bir  elemani  kitlerim basina her antrenman sonrasi ceza yayi ve cervesinden 45 dk sut calismasi yaptiririm

Sorma, aslında Muriç devesiyle arasında çok fark yok biliyor musun pozisyonları gole çevirmede. Biri %13 Diğeri %17.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi tolga1903

@Erman1903 ne diyorsun reis josef'e? Arap takımındaki istatistikleri nasıl elneny'den eksiği fazlası nedir kısaca aradığımız dos bu mu abi?

Çevrimdışı Erman1903

@Erman1903 ne diyorsun reis josef'e? Arap takımındaki istatistikleri nasıl elneny'den eksiği fazlası nedir kısaca aradığımız dos bu mu abi?

Josef'in bir önceki sezon daha iyi çıkıyor rakamları, hatta baya güzel çıkıyor ama daha sonraki sezonda düşüş var. Bak biraz belli oldu Djaniny'nin neden bu kadar düştüğü. Aynı takımdalar, bunlar büyük ihtimal çok kötü antrenman yaptırıyor.

Josef El-Neny gibi pas merkezi değil de daha ziyade klasik tip bir 6 numara. Kafa topuna çıkar, defansif mücadelesi baya iyidir, nerede duracağını da iyi bilen bir oyuncu ama dediğimiz gibi performans hacminde önceki sezona göre %30 civarı bir daralma var.

Bana göre iş yapar, ama fazla para düşürülmemeli. Ara sıra 8 numara oynatalım diyorsak Petros var biraz daha ucuza: pas merkezi oynayabilen - gerektiğinde 8 kullanılabilecek teknik oyuncu.

1,2-1,3 M bu arkadaşlara kafidir. daha fazla yukarı çıkılmamalı.
[ Son Düzenleme: 08 Eylül 2020, 20:36:19 Erman1903 ]

Çevrimdışı ALDENYX

Bankalar Birliği ile 4 aydır yapılandırma görüşmesi yapan Beşiktaş Yönetimi, Fenerbahçe anlaşmaya imza attıktan sonra girişimlerini hızlandıracak! İmzaların atılmasıyla kasaya 160 milyon TL girmesi bekleniyor.(İHA)
Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Çevrimiçi Kartal Ç

Bankalar Birliği ile 4 aydır yapılandırma görüşmesi yapan Beşiktaş Yönetimi, Fenerbahçe anlaşmaya imza attıktan sonra girişimlerini hızlandıracak! İmzaların atılmasıyla kasaya 160 milyon TL girmesi bekleniyor.(İHA)

Geldikleri gibi giderler o TL ler. Merkez bankasının para basma hızından daha hızlı borçlara akıyor gelirlerimiz.

Çevrimdışı enderersoy15

ormanın kurdugu kadro iyi bile deniyor okudukça kafayı yememek elde değil.

kanatlar enkudu boyd diabi lens herkesin gömdüğü canerin yedeği rebocho gg.ninki daglıs burğın yedeği u.nayır filan ve kadro iyiydi  :ebebe:
Herşey özetlenmiş. Taraftar beyaz yalanlar duymak istiyorsa YouTube dan açıp duyabilir. Gerçekler acı işte. 90 milyondan 30 milyona çekilen kadro. Defansta ramosun forvette levandovskin olsa da 30 milyon butceyle gondermek zorundasın. Ayni Egemen'in, q7 nin  ve Erst^in gitmesi gibi.

Redmi Note 6 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Erman1903

Şimdi Josef'in temposunu bulması, performansını eski seviyesine yükseltmesi biraz sürer bunu bir kenera bırakırsak şöyle bir durum var. Geçen sezon defans hattımızda Caner, Ruiz, Gökhan gibi oyuna dahil olmayı seven adamlar vardı. Bunlarla birlikte El-Neny ben her ne kadar yumuşak bulsam da güzel pas merkezi olan, rahat bir adamdı. Şimdi kurduğumuz defans hattı biraz kesme adamlardan oluşuyor, sağ beke kim gelecek bilemiyoruz ama aralarında en teknikleri şimdilik Welinton.

Bunların önüne bir de klasik tip 6 numara olan Josef geldiğinde takımda biraz haremlik selamlık durumu oluşur, rakip hücum ettiğinde bu arkadaşlar hata yapmadıkları sürece rakibi bir güzel biçerler. Ama ön tarafla bağlantı kurmada doğal olarak biraz sıkıntı yaşarız. Ben her zaman modern tip oyuncuları sevdiğim için daha teknik birini tercih ederdim özellikle de bu tip bir kadroda. Ama Josef kendi tarzında iyi bir oyuncu, mesela geçen seneki kadroda El-Neny'den daha faydalı bile olabilirdi belki. Artık karar hocanın, Orta sahada Mensah-Ljajic, Mensah-Ozzy gibi yumuşak ikililer kurmak istiyorsa arkalarına Josef gibi bir çapa koymak iyi olabilir, lakin defans hattımızın oyun kapasitesinin biraz kısıtlı olduğunu da göz önünde bulundurmak zorunda.

Çevrimdışı sEuL

Josef hayirli olsun, son dakika girdiler Besiktas’ta diye

Maasi- 1.3 M
Mac basi - 10B

Çevrimdışı mrred

Josef hayirli olsun, son dakika girdiler Besiktas’ta diye

Maasi- 1.3 M
Mac basi - 10B

Bu paralara çok iyi transfer. Çok sevindim çok iyi oyuncu orta sahaya gerekli sertliği katacaktır. Bildiğin pivot ortasaha

oyuncusu tam aradığımız oyuncu. Pasları da gayet iyidir. Orta sahamız kemik gibi oldu.
The great gig in the sky

Çevrimdışı MUSTAFA_

https://twitter.com/Muratozen1903/status/1303404285573632001

Temiz iş hayırlı olsun
Fırsat transferi olması ve istediğimiz şartlarda imzalanması güzel olmuş. Hayırlı olsun.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Samet Ç

Josef hayırlı olsun iyi transfer.

Çevrimdışı Erman1903

Çevrimdışı Eray_Steiermark

İyi transfer hayırlı olsun.

Çevrimdışı kaan1903

Hayırlısı olsun, biran önce gelip başlasın antrenmanlara da eski temposunu bulsun.
Allah utandırmasın inşAllah burda ki formuna kavuşur en kısa zamanda. İyi oldu bence bedava sonuçta 1.3 m yıllık maaş da uygun abartı değil.

Çevrimdışı Erman1903

Allah utandırmasın inşAllah burda ki formuna kavuşur en kısa zamanda. İyi oldu bence bedava sonuçta 1.3 m yıllık maaş da uygun abartı değil.

Öyle öyle tarzının iyi adamı fiyat da ideal tam söylediğim aralıktan yapmışlar.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı ALDENYX

En azindan ortasagimiz iyi .. ozi dorukhan atiba lahic mensah josef....uwu  hangi üclü olur ?
Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Çevrimdışı ankarakartal06

josef de souzanın neresi iyi onu anlamış değilim  :bawling: :bawling:

Çevrimiçi tolga1903

Josef'in bir önceki sezon daha iyi çıkıyor rakamları, hatta baya güzel çıkıyor ama daha sonraki sezonda düşüş var. Bak biraz belli oldu Djaniny'nin neden bu kadar düştüğü. Aynı takımdalar, bunlar büyük ihtimal çok kötü antrenman yaptırıyor.

Josef El-Neny gibi pas merkezi değil de daha ziyade klasik tip bir 6 numara. Kafa topuna çıkar, defansif mücadelesi baya iyidir, nerede duracağını da iyi bilen bir oyuncu ama dediğimiz gibi performans hacminde önceki sezona göre %30 civarı bir daralma var.

Bana göre iş yapar, ama fazla para düşürülmemeli. Ara sıra 8 numara oynatalım diyorsak Petros var biraz daha ucuza: pas merkezi oynayabilen - gerektiğinde 8 kullanılabilecek teknik oyuncu.

1,2-1,3 M bu arkadaşlara kafidir. daha fazla yukarı çıkılmamalı.

Pas merkezi olma özelliğini umarım çok aramayız elneny'nin. Öte yandan bir sonraki mesajında bahsettiğin durum gözümü korkuttu açıkçası defanstan topla çıkışlarda büyük sorun yaşayabiliriz. Sanırım mensah'ın topla dribblinglerine bel bağlayacağız ve merkez orta saha olarak mensah bir an da diğer oyuncuların önüne geçiyor bana göre. Belki kendini bulursa oğuzhan ile rekabete girebilir ama oğuzhan'dan pek umudum yok benim.