2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2851442 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimiçi yorgo_d(geodem)

Kelechi bizi ne kadar tasiyabilir tek forvet olarak emin degilim, bilemiyorum , bu arada whoscored ortalamasi  6,70  lerde  filan, bu  da  ii degil, birileri  bu ortlamayi kriter aliyordu da dun simdi hatirlayamadim :bandit:
Yorgo

Şu son twit işin özeti. 2020 yılında 90ları yaşatıyor bize İstanbul kulüpleri. Resmen menajerler alemi parmağında oynatıyor, Başakşehir'de yeni köle  :lol:
e tabih... sonucta  o da Istanbuldan cikmis yeni sampiyon kulup  :D
Yorgo

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı murat

https://twitter.com/sakalligazeteci/status/1303319604115189762
bu listeden ilk sıraya samatta yı yazarım  sonra digerlerine bakarım kalinice filan bakmam.kaliniç oturmuş bir sistemde topu takır takır getirdiğinde iş yapar bize kendine pozisyon hazırlayabilecek güçlü stoper döven hem havadan hem karadan iyi biri lazım.

Çevrimdışı murat

Çevrimdışı Erman1903

steve mounie iş görürmü @Erman1903

Pek sanmıyorum abi çok top kaybeden, hareketsiz bir oyun oynamış. 32lik Danny Ward daha hareketli. Karlan Grant diye bir oyuncuları var o iş yapar bizde, ama daha çok kenarda kullanıyorlar. Bu sene biraz toparlamış Steve aslında ama adamın en iyi sezonu Montpellier 35 maç 14 gol. Fransa ikinci ligde bile çok bir şey verememiş zamanında. Ben Larin'i tercih ederim sanırım.

Ward 28 miş  :)
[ Son Düzenleme: 08 Eylül 2020, 18:11:48 Erman1903 ]

Çevrimdışı Erman1903

https://twitter.com/Besiktas/status/1303348508930592769

Larin acaba nasıl çalışıyor, baya kendine güvenli duruyor korkutucu bir tip. Kalacaksa dayasın ekstra şut antrenmanını para yapar.

Larin acaba nasıl çalışıyor, baya kendine güvenli duruyor korkutucu bir tip. Kalacaksa dayasın ekstra şut antrenmanını para yapar.
Adam golcu  ama sutu yok.   :alala:   Sergen hocanin yerinde olsam bir  elemani  kitlerim basina her antrenman sonrasi ceza yayi ve cervesinden 45 dk sut calismasi yaptiririm
Yorgo

https://twitter.com/sercan_dikme/status/1303364766371635208
pek  mutlu bir haber degil , renkli eskisi biriyle ustelik cok da ii olmayan bir  6 numarayla acigin kapanacagini sanmiyorum  .... 700-800 bin filan olsa belki   neyse derdim de ...   :bandit:  Ustelik  ii bir ligden gelmkiyor. O ligde  haftada kac idman yaparlar, liginmucadele ve rekabet gucu nedir ohoo   futbolu unutmustur bu  insan evladi
[ Son Düzenleme: 08 Eylül 2020, 19:19:56 yorgo_d(geodem) ]
Yorgo

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Nartallo

Josef ihtiyaç duyulan bölgeye yapılmış doğru bir transfer.

Arabistan'da performansı düşmediyse işimizi gayet iyi görür.

Ha gönül Elneny kalsaydı diyor ama imkanlara dahilinde Josef de fena bir iş değil.

Çevrimdışı can1903

2 sene önce forumda yasaklıydı o yüzden isim vermiyorum.

Malum kişinin canlı yayınına göre forvette beklenmedik bi isim gelecekmiş.

Kalinic falan oyalamaymış. En büyük iki aday Batshuayi, İhenacho, Samattaymış
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimiçi yaço58

Josef ozi mensah solda ljajic sağa bir kanat forvet ileriye de sağlam birini alırsak toplamış oluruz şu kötü geçen transfer sezonunu

Çevrimdışı MUSTAFA_

https://twitter.com/tinercibruno/status/1303077180449206272

hayırlı olsun
Hangisi söylemedi ki bu isimleri. Hala söyleyenler var. Fala inanma falsız kalma  :ebebe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Josef ozi mensah solda ljajic sağa bir kanat forvet ileriye de sağlam birini alırsak toplamış oluruz şu kötü geçen transfer sezonunu

Sergen hoca Ljajic'i kanatta kullanmıcam dedi toplantıda. Onun yeri 10 numara başka yerde verim alamıyorum gibi konuştu. Ljajic'i sola yazma sen.

Çevrimiçi yaço58

Sergen hoca Ljajic'i kanatta kullanmıcam dedi toplantıda. Onun yeri 10 numara başka yerde verim alamıyorum gibi konuştu. Ljajic'i sola yazma sen.
Ljajici sola atmaktan başka çare yok ozi mensah Josef en iyi kurgu

aynen ben de  dun Sergen hocanin basin toplantisindaki demecinden  ne Ljajic ten sol kanatta  ne de Dorukhandan sag bekte faydalanmak uzerine bir dusuncesi  oldugunu gormedim..
Yorgo