2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2853888 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı cursedofdragon

Lisandro Lopez: "Tüm önemli statlarda futbol oynadım. Ama İnönü'de Porto'nun Beşiktaş ile oynadığı karşılaşmayı asla unutamam. Stadın bir an üzerimize geldiğini hissettik. İnanılmaz anlar yaşadım. Seyirciler sanki içlerindeki şeytanı çıkarmak için trans halindeymiş gibiydi👺"

Çevrimdışı yorgo_d(geodem)

https://twitter.com/metinalifeyyazs/status/1303067570828910594

Tore'nin hayat hikayesi  entresanmis..Kucak actim ben hemen ona, gelsin 5 mil TL ye  hemen baslasin    :tabe:
Yorgo

Çevrimdışı bjk4ever

Beşiktaş'ın Nazım Sangare için yaptığı teklif;

500 bin Euro kiralama ücreti.
1 milyon Euro zorunlu satın alma opsiyonu.
Yıllık maaş: 600 bin Euro.(Orta Çizgi)

Bu rakamlara geliyorsa çok iyi olur. Sınırlama gelince alsak 1.5tan aşağıya oynatamayız.

Gokhan Gonul'e 500 bin euro teklif et, begenmezsen kapi orada da.
Sangare'ye bunlari ver. Vay anasini.

Çevrimdışı tuncaboylu

https://twitter.com/metinalifeyyazs/status/1303067570828910594

Tore'nin hayat hikayesi  entresanmis..Kucak actim ben hemen ona, gelsin 5 mil TL ye  hemen baslasin    :tabe:
Yüreğim parçalandı.

West Ham'a giderken yaptıklarını ve kulübü 10 milyon Euro zarara uğratmasını bile affettim, canımın içi kardeşim o benim bundan sonra.

Çevrimdışı Erman1903

Gokhan Gonul'e 500 bin euro teklif et, begenmezsen kapi orada da.
Sangare'ye bunlari ver. Vay anasini.

Bu Sangare bildiğin bize gelmeden önceki Douglas'ın 2 gömlek altıdır, paralara bak ya...

Çevrimdışı MUSTAFA_

Yüreğim parçalandı.

West Ham'a giderken yaptıklarını ve kulübü 10 milyon Euro zarara uğratmasını bile affettim, canımın içi kardeşim o benim bundan sonra.

Bunları bizde oynarken de biliyordum. Hala Gökhan hakkındaki olumsuzluğum da geçmiş değil. Bize daha skorer bir oyuncu lazımdı.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı ilhan mansız

Ekibe bak düşmana güven, dosta korku veren tayfa. Şaka bi yana Elneny seviyesinde bir 6 numara, Gomez Demba Ba(geldikleri dönemi kastediyorum) bir forvet bulmamız şart.
mevcutlar üzerinden yazdım, layiç,mensah,oğuzhan denemesi etkili çalışan kanatlarla çok başarılı olabilir, Elneny gibi sıfır gol ve asistten daha iyidir,,

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bu Sangare bildiğin bize gelmeden önceki Douglas'ın 2 gömlek altıdır, paralara bak ya...
Yabancı kuralı geliyor ayağına oyuncuların fiyatını uçurdular iyice. Menajer paralarını da ekleyince bize baya pahalıya gelecek Sangare. Kesinlikle de işimize yarayacağını düşünmüyorum.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı bjk4ever

Hasic-Atakan-Töre-Nkoudou toplamda Olcay ve Töre kadar katkı versin biz şampiyon oluruz. O takım belki isim olarak zayıftı ama oyun olarak beklenmedik performanslar aldık. He bu senede o potansiyelde oyuncular yok mu? Var. Atakan, Hasic, Ersin, Rıdvan, Larin bize beklenmedik derecede iyi  performansı verebilecek potansiyelde oyuncular, verirlerse istatistik bizi oldukça yükseltir ama bu sene o dönemki Atiba yok, Sosa yok, Gomez yok. Bu üç oyuncu kalitesinde oyuncu getirebiliyorsan yine şampiyonluğa oynarsın.

O kadroyla bu kadro karsilastirilmaz bile.
O kadro da mukemmel degildi. Kaleci ve stoperleri kotuydu. Aslinda stoperler fena degildi, ama lider stoper yoktu ve fazla rotasyon vardi.
Bekler cok iyi olmasa da en azindan 10 uzerinden 6'yi istikrarli bir sekilde oynayan oyuncular vardi.
Orta saha ve forvet cok iyiydi ve ligin ustundeydi. Mevcut orta saha ve forvet hatti o donemkinin ceyregi bile olamaz.

Mario Gomez gibi ligin cok ustunde, en iyi 2 forvetinden biri elimizdeydi. Gomez'le birlikte Quaresma ve Sosa gibi tecrubeli, buyuk takimlarda oynamis, buyuk
futbolcu etiketi yapistiracagin 3 oyuncu vardi. Simdiki kadroda zorlasan Ljajic ve Vida cikar, onlari da gondermeye calisiyoruz zaten.

O takimda Tore, Oguzhan, Frei, Cenk gibi potansiyelli adamlar vardi, kendilerini gostermisti ve level atlayabilirlerdi. Simidiki takimda Guven, zorlasan Hasic o kadar. Atakan 2. ligden geldi, potansiyeli ne mechul.

O takim pozisyon verse de, elimizde Gomez gibi bir bitirici oldugu icin ilk golu atip maci kopartiyorduk. Hic sevmesem bile Allah icin Senol Gunes de takimi cok iyi yonetiyordu. Kulubeden gelen Necip, Cenk ve Frei'den maksimum verim alip mac kopariyorduk. Ama takimin bir kimligi, uyumu, mantikli bir kadro muhendisligi vardi.

Su anki takimda sayisal eksiklik de var (sagbek), kalite eksikligi de var (forvet, orta saha, kanat vs) ve bir yerinden tutabilecegin bir nokta yok.
Su sekilde oynariz boyle maclari kopartiriz diyebilecegin bir dusunce, oyun yapisi yok. O kadroda Gomez girdigi ilk pozisyonu atarken simdiki forvetler anca 3. 4. pozisyon gol atar. Bu arada 4 pozisyona girebilirmiyiz o da mechul, o golu atana kadar defansif olarak saglam durup pozisyon vermezmiyiz ona da hayir diyoruz.

O kadroyla bu kadro arasinda daglar kadar kalite farki var. Bu sorun da degil, cunku mevcut kadro daha ucuz bir kadro, rakipler de daha gucsuz.
Sorun su anki kadro kalitesizliligi degil zaten, sikinti plansizlik.

Mesela elimizde 1 sagbek varken tutup elimizde olani da kadro disi birakiyoruz ki Trabzon macina sagbeksiz girelim. Neden? Necip kici kirik bir hazirlik macinda sagbekte fena oynamadi diye. N'Wakaeme Trabzon macinda o kanadi otoban yapinca ve bir PAOK faciasi da yasaninca da Douglas affedilir takima doner. Mevcut yonetimin ozeti bu, vaad ettigi bu.

Çevrimiçi Samet Ç

Sangare kötü topçu Douglas'tan bile kötü topçu bu sene savunma berbat olacak herhalde Allah Ersin'in yardımcısı olsun çok iş düşecek kendisine bu sene.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Erman1903

Yabancı kuralı geliyor ayağına oyuncuların fiyatını uçurdular iyice. Menajer paralarını da ekleyince bize baya pahalıya gelecek Sangare. Kesinlikle de işimize yarayacağını düşünmüyorum.

Valla PTT'den Abdülkadir Korkut'u alırım ben olsam 250'Bin değeri var daha iyi topçu Sangare'den. N'Koudou beğenmeyenler Töre'yi istiyor falan insanlar 4-5 sene önce gördüğü rüyayı yaşıyor yemin ederim ne vermiş kaç senedir Töre? Ha bir de Altınsay yönetiyor transferi falan muhabbetleri komedi. Sergen hocaya öğrencisini mi önermiş?

Sangare'nin şu anki futbolunu beğenenler Douglas'ın Sivas'ta yaptıklarını unuttu herhalde adam her haliyle daha üstün bir futbol oynuyordu şimdi fesih edip daha kötüsünü getireceğiz toplam maliyeti Douglas'ın iki katını falan bulacak herhalde bu rakamlar doğruysa.

Bu taraftar akıllanmaz, eğitilmez. Futbol dahisi Sergen hocanın getirdiği adamları gördüler hala daha iste babam iste.

Çevrimdışı kaan1903

Silvan Hefti 1.25 m, Nazım Sangare 3 milyon fıkra bu kadar. bir de gidiyoruz 500bin kiralama 1 milyon teklif veriyoruz madem 1.5milyon verebiliyoruz gitselerdi alsalardı Silvan'ı en azından +10 milyon seviyelerini görebilecek oyuncu .

Şöyle de boşta Arjantinli bir sağ bek oyuncusu var 26 yaşında fm profili fena durmuyor

Ezequiel Bonifacio

https://www.transfermarkt.com.tr/ezequiel-bonifacio/profil/spieler/334224

Çevrimdışı Erman1903

Silvan Hefti 1.25 m, Nazım Sangare 3 milyon fıkra bu kadar. bir de gidiyoruz 500bin kiralama 1 milyon teklif veriyoruz madem 1.5milyon verebiliyoruz gitselerdi alsalardı Silvan'ı en azından +10 milyon seviyelerini görebilecek oyuncu .

Şöyle de boşta Arjantinli bir sağ bek oyuncusu var 26 yaşında fm profili fena durmuyor

Ezequiel Bonifacio

https://www.transfermarkt.com.tr/ezequiel-bonifacio/profil/spieler/334224

Bonifacio çok kötü bir oyun oynamış, bu FM'ye fazla güvenmeyin benim o oyunda kırdığım rekorlar var 2008 yılında çıkan FM Live'da beta testerdım. 144 gollü şampiyonluğum falan var yani öyle söyleyeyim o oyunun altından girip üstünden çıktım  18-19 sene oldu.

Çevrimdışı cursedofdragon

Lens+N'koudou+Boyd bu oyunculardan da kurtulmak gerekiyor gitmeyecekler orası ayrı tabi..

Çevrimdışı tuncaboylu

Kalinic --> FB ?

https://twitter.com/SafakSina1903/status/1303263466648735745
Bir yere kadar getiriyorsan, alacaksın o zaman.

Oyuncu da haftalarca seni beklemez.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Biz Djaniny'e yürüyelim en uygunu bizim için

Takip ettiğin birisi mi nasıl tarzda bi forvet Djaniny.

Çevrimdışı tuncaboylu

Çevrimdışı bjk4ever

Valla PTT'den Abdülkadir Korkut'u alırım ben olsam 250'Bin değeri var daha iyi topçu Sangare'den. N'Koudou beğenmeyenler Töre'yi istiyor falan insanlar 4-5 sene önce gördüğü rüyayı yaşıyor yemin ederim ne vermiş kaç senedir Töre? Ha bir de Altınsay yönetiyor transferi falan muhabbetleri komedi. Sergen hocaya öğrencisini mi önermiş?

Sangare'nin şu anki futbolunu beğenenler Douglas'ın Sivas'ta yaptıklarını unuttu herhalde adam her haliyle daha üstün bir futbol oynuyordu şimdi fesih edip daha kötüsünü getireceğiz toplam maliyeti Douglas'ın iki katını falan bulacak herhalde bu rakamlar doğruysa.

Bu taraftar akıllanmaz, eğitilmez. Futbol dahisi Sergen hocanın getirdiği adamları gördüler hala daha iste babam iste.

Gokhan'i tutsaydik ne sagbek sikintimiz olurdu, ne limit sikintimiz ne de kontenjan sikintimiz. Sen sozde kabadayalik taslayip Gokhan'e kufur eder gibi 500 bin euro teklif edersen o buyukluk donur dolasir senin bir tarafinda patlar. Gokhan'la iyi bir sekilde gorusup deger verip FB'nin teklif ettigine yakin bir para teklif etseydik makul bir ucrete hallederdik.
Yonetim ne yabanci planlamasini yapmis, ne yerli sagbek arastirmasi yapmis, bu mevkii transferini de yuzlerine gozlerine bulastirmislar.
Ugrassinlar dursunlar iste Sangare'yle simdi.

Çevrimdışı Erman1903

Bir yere kadar getiriyorsan, alacaksın o zaman.

Oyuncu da haftalarca seni beklemez.

Eğer Kalinic ise  bu söyleyeyim oyuncudan haberimiz bile yok maç başına 1,3-1,7 aksiyonla oynuyor hoca pres yapan adam falan diyor bu bir dramdır. Bu adam ceza sahasının ortasında takılır ayağına kadar getireceksin topu ya da orta yapacaksın.

Çevrimdışı Erman1903

Bu Djaniny adlı oyuncunun geçen sezon çok iyi bir performansı var, bu sene %50 gibi düşüşte ne olmuş bilmem ama tarz olarak 'Her şeyi yapan-pres yapan' tarzına en uygun oyuncu. Ama ne olmuş bitmiş de bu kadar bir düşüş yaşamış araştırılması gerekiyor.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Bu Djaniny adlı oyuncunun geçen sezon çok iyi bir performansı var, bu sene %50 gibi düşüşte ne olmuş bilmem ama tarz olarak 'Her şeyi yapan-pres yapan' tarzına en uygun oyuncu. Ama ne olmuş bitmiş de bu kadar bir düşüş yaşamış araştırılması gerekiyor.

Fiziki yapısı lige baya uygun bi adam ama bitiricilik önemli:

Çevrimdışı kaan1903

Bonifacio çok kötü bir oyun oynamış, bu FM'ye fazla güvenmeyin benim o oyunda kırdığım rekorlar var 2008 yılında çıkan FM Live'da beta testerdım. 144 gollü şampiyonluğum falan var yani öyle söyleyeyim o oyunun altından girip üstünden çıktım  18-19 sene oldu.

can sıkıntısı hocam bakınıyoruz öyle boşta diye yazdım belki bilen birisi vardır pek video bulamadım adam hakkında.

Birde şöyle sağ bekleri inceledim var mı elle tutulan birisi  :icool:

Yhormar Hurtado

Nilson Castrillón

Igor Kyryukhantsev

Sofiane Alakouch

Alexander Munksgaard

Karol Fila