2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 32 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2858619 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı haluk.m

700Bin € da olsa verip kurtulmak  doğru, ama yerine Welinton getirip 900Bin €  vermek yanlış. 

Welinton sezon içinde yapacağı 2 hakaretle tüm doğruları silip atar.  3 Sezonluk sözleşme imzalamasaydık iyiydi..

Çevrimdışı tangaz

Toulouse yönetimi FO'dan daha beter ondan dolayı kiraladılar bak işte sonuncu oldular.
Mirin buarada PSV'de max 400.000 euro kazanıyordu. Bizde ise 1.300.000 euro... acaba niye kimse satamıyoruz Douglas hayranı?

400k brüttür maaşı orda eline kalan 250 anca bizde kazandığının 5de1i, şimdi de zaten gelen teklifler o kadarmış aradaki farkı verin gideyim diyormuş geçen sene f.orman verdi aradaki farkı parasını biz ödedik şimdi marifetmiş gibi bak f.orman ne becerikli adamdı lig 1e oyuncu sattı gibi lanse ediliyor  :ebebe:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı cursedofdragon

beni doğruladıın için bir kere daha teşekkür ederim evet orda vergi var vergiyi düşünce 200-250bin maaşı kalıyor eline burda ise maaşlar kemiksiz evet maaşını 5e katlamış!!!

(...)

Vergi kaçırıyor belki nerden biliyon abi :D  :evillol:

Çevrimdışı tangaz

sana idman yeleği bile  vermezdim ama bunun sebebi sen değildin elbet 450 k brüte oynarken önüne 1,5 imza parası 1,5da maaş koyup beşiktaşın 6 milyon yurosunu hiç edenler utansın, senin de yolun açık olsun enzo roco...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

Vergi kaçırıyor belki nerden biliyon abi :D  :evillol:

orasını bilemem ama öyle olamayacağını geçen @bjk4ever  anlatıyordu hollanda şirketler antin kuntin işler çevirse denetim kuruluşu gelir evirir çevirir filan die bilgi veriyordu sonuçta orada yaşıyor ondan iyi bilemeyiz vergi filan kaçıramaz orada  :money:

sana idman yeleği bile  vermezdim ama bunun sebebi sen değildin elbet 450 k brüte oynarken önüne 1,5 imza parası 1,5da maaş koyup beşiktaşın 6 milyon yurosunu hiç edenler utansın, senin de yolun açık olsun enzo roco...

adam bile şaşırmış nasıl oldu bu diye sormuşlar "eeee" demiş cevap verememiş verdiler oldu işte sorgulamadan suçlusu kim tabi ki "dış minnaklar" :D

orasını bilemem ama öyle olamayacağını geçen @bjk4ever  anlatıyordu hollanda şirketler antin kuntin işler çevirse denetim kuruluşu gelir evirir çevirir filan die bilgi veriyordu sonuçta orada yaşıyor ondan iyi bilemeyiz vergi filan kaçıramaz orada  :money:

O arkadaşımız yurt dışında vergilerin futbolcuların ödediğinden bile bir haber  :ebebe:

Çevrimdışı tangaz

700Bin € da olsa verip kurtulmak  doğru, ama yerine Welinton getirip 900Bin €  vermek yanlış. 

Welinton sezon içinde yapacağı 2 hakaretle tüm doğruları silip atar.  3 Sezonluk sözleşme imzalamasaydık iyiydi..

aynen, rocodan kurtulmak doğruydu zaten  çok paramız ziyan oldu bu transferde de ama yerine alınacak isim kesinlikle welinton olmamalıydı ne o öyle 180lik stoper mi olur yaa stoper dediğin 188den başlar.

Çevrimdışı bjk4ever

Evet, zaten Bayern-Barca macindaki tek fark da De Jong'du, yenilginin sebebi de De Jong. O macta sahada hayalet gibi dolasan Messi de aslinda berbat bir topcu, evet.

Cer cop dedigin oyuncularin Hollanda liginden giderkenki transfermarket degerleri, transfer bedelleri ve mevcut transfermarkt degerleri:

sinkgraven 3-5-4.8
kristensen 2.5-5-4
j.kluivert 15-17-20
davy klaessen 18-27-12
riedewald 5-9-3.2
yatai (bu kim onu bile bilmiyorum)
milik 12-32-32
cillesen 12-13-12
gudelj 6.5-5.5-5.5
sigthorsson 3.5-3-0.4 (uzerinden 5 yil gecmis)

Riedewald ve Klaassen haric transfer bedeline gore simdiki piyasa degeri ciddi dusen oyuncu yok. Klaassen zaten Bundesliga'da toparladi kendini kendisi icin fazla para odense de. Gercekten cer copmus hepsi.
Bundesliga'da orta saha oyuncusu olarak 7 gol 6 asist yapmis adama, Serie A'da 5.136 dakikada (57 full mac) 38 gol atmis forvete
cer cope diyene zaten soylenecek birsey yok.
Boyle cer cope can kurban.

Ben de sana sadece birkac isim yazayim gorelim Hollanda liginin cercop futbolcularini.
Oyuncularin Hollanda liginden transfer olurken odenen bedel ve kariyerlerinde ulastiklari en yuksek transfermarkt degeri:

Sneijder: 27-45
Van Nistelrooy: 29-40
Van Dijk: 3-80
Robben: 18-40
Wijnaldum: 20-50
Kezman: 8-23
Chivu: 18-24
Maxwell: 0-13.5
Ibrahimovic: 16-46

Gercekten ne boktan ligmis su Eredivisie. Herkes cer-cop vallahi!

[ Son Düzenleme: 06 Eylül 2020, 21:53:31 bjk4ever ]

Roco ile yollar ayrıldı.
Mirin ise Hatayspor’a kiralanmaya çalışılıyor.

Gelecek sezonun stoper planlaması;

Vida, Montero, Welinton, Erdoğan Kaya, Alpay Çelebi.

Via : badem.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Roco ile yollar ayrıldı.
Mirin ise Hatayspor’a kiralanmaya çalışılıyor.

Gelecek sezonun stoper planlaması;

Vida, Montero, Welinton, Erdoğan Kaya, Alpay Çelebi.

Via : badem.
Hani Vida gidiyordu? Ne oldu birdenbire  :alala:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı bjk4ever

Toulouse yönetimi FO'dan daha beter ondan dolayı kiraladılar bak işte sonuncu oldular.
Mirin buarada PSV'de max 400.000 euro kazanıyordu. Bizde ise 1.300.000 euro... acaba niye kimseye satamıyoruz?

ANC de kotu yonetilen bir kulup bulsun kiralasin? Fikret Orman bulunca rakip kotu yonetiliyor, ANC yonetimi bulamayinca talihsizlik.
Vallahi iyi ceviriyorsunuz.
O hesaplamayi net'e cevirsen bile arada 5 kat fark falan olmuyor.
410*0,55=255
1.092*0,8=875

3.4 kati. Ayrica maasa deger oyuncuyu nasil olduysa Fikret Orman ayni paraya Ligue 1'e kiralamis gecen sene, bak sen su ise!

Çevrimdışı bjk4ever

ANC yonetiminin aldigi stoperler berbat cikinca Orman yonetimin eskilerine sarildilar.
Daha 1 hafta evvel gondermeye calistiklari F.Orman transferi Roco'yu bir anda tutmaya karar verdikleri gibi, fark yok.
(...) bu sefer de Larin'e sarilacagiz iste, hayat.
Maalesef gelen gideni fersah fersah aratiyor.
[ Son Düzenleme: 06 Eylül 2020, 21:48:46 bjk4ever ]

:dontknow:

Vida - Montero tandemi nasıl olur acaba  :alala:

Çevrimdışı bjk4ever

O arkadaşımız yurt dışında vergilerin futbolcuların ödediğinden bile bir haber  :ebebe:

Hollanda'da isveren gelir vergisini kesip devlete aktarir, sene sonunda vergi beyanina gore hesaplasilir.
Futbolcularin birsey odedigi filan yok.

Çevrimdışı tangaz

daha transfer tahtası kapanmadı büyük konuşmamak lazım ama en azından 1milyon maaş 10 milyon opsiyonla dentinho, 1,1 milyon bonsla g.süzen, niang, escude, batuhan,berat, s.kurumuş,m.akgün,u.boral gibi transferler yapmayacağız inşallah. hakkaten feda sezonu f.orman önderliğinde nasıl bir kadro kurmuşuz öyle ya hu

Hollanda'da isveren gelir vergisini kesip devlete aktarir, sene sonunda vergi beyanina gore hesaplasilir.
Futbolcularin birsey odedigi filan yok.

emin misin ? :)

Hollanda: 52,00 vergi oranı ben futbolcular ödüyor diye biliyorum :)

Çevrimdışı levitate

[ Son Düzenleme: 06 Eylül 2020, 21:54:00 levitate ]
bipbipbupbup

Çevrimdışı tangaz

ANC de kotu yonetilen bir kulup bulsun kiralasin? Fikret Orman bulunca rakip kotu yonetiliyor, ANC yonetimi bulamayinca talihsizlik.
Vallahi iyi ceviriyorsunuz.
O hesaplamayi net'e cevirsen bile arada 5 kat fark falan olmuyor.
410*0,55=255
1.092*0,8=875

3.4 kati. Ayrica maasa deger oyuncuyu nasil olduysa Fikret Orman ayni paraya Ligue 1'e kiralamis gecen sene, bak sen su ise!

tr.de oyuncu maaşları NET neden 875e düşürüyorsun? sakın fransa filan deme fransızlar 250 sini ödedi biz kalanını kemiksiz verdik mirine hala da hollanda da kazandıgının 5 katını kemiksiz vermeye dewam ediyoruz.

Çevrimdışı haluk.m

aynen, rocodan kurtulmak doğruydu zaten  çok paramız ziyan oldu bu transferde de ama yerine alınacak isim kesinlikle welinton olmamalıydı ne o öyle 180lik stoper mi olur yaa stoper dediğin 188den başlar.

Oyuncu alırken planlama yapmıyoruz, yapamıyoruz.  Ucuz olsun 1.80 olsun diye düşünüyorlar  :D

Daha önce adı geçen Maya Yoshida gelseydi belki bu uzun boylu stoper ihtiyacımızı kapatırdı. 

Çevrimdışı tangaz

ne zaman gidiyordu dendi  :alala:
aksine gitmiyor deniyordu maaşı nedeni ile

Çevrimdışı bjk4ever

Evet 52% cogunlukla, vergiyi de isveren oduyor devlete.
Ayrica kimin 'fiziken' odediginin de hicbir onemi yok.
Sen maas gorusmeni ister net ister brut uzerinden yaparsin, o senin ve kulubun bilecegi is.
Kimin fiziken odediginin bir onemi yok. Kulup totale bakar, oyuncu net rakama bakar.

Çevrimdışı tangaz

futbolcuda ödese kulüpde ödese sonuçta o 400binin içinden düşüyor oyuncu ha kendi yatırmış ha kulüp fark eden bişey yok eline 200-250k kalıyor işte bizde aldığının 5de1i hatta dediğin gibi %52 ise 6da1i