2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 34 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2865515 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı tangaz

Böyle devam ederse Atakan Banko oynar bu takımda, inş kendini bozmaz ve böyle devam eder :super:

fiziğini güçlendirmezse oynayamaz  geçen sivaslı 2 eleman buna bir bastı feleği şaştı çocuğun ligde çok sert basacaklar unutmayın haa şu olur kenarda iyi bir hamle oyuncusu olur halter filan çalışması ve 5 kg alması lazım
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı cursedofdragon

mensah akan oyunda gol atamaz  :ebebe:

Çevrimdışı tuncaboylu

Elimizde gerçek anlamda önümüzdeki 5 seneyi kurtaracak bir iskelet oluşturma şansı var.

Ersin, Rıdvan, Atakan, Hasic, Larin çok güzel 5'li. Oğuzhan da düzelmiş görünüyor. Gerisini de doldur, sür sahaya.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Larin ve Roco gönderilmesin bence  :tabe:
Kesinlikle kalsınlar

Belçika ligi Larine iyi gelmiş , kendisini geliştirmiş baya

Diagne bile çok daha iyi bir şekilde dönmuş oradan , Falcaodan formayı alırsa kimse şaşırmasın , bu Belçika ligine oyuncu kiralama işi bence mantıklı
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı tangaz

Paok maçında kadrodaydı abi.

paok maçında hoca larini tercih etti tek forvete uygun değil güven, kanatta da orjin kanatları yeğledi hatalı seçimdi ama onu seçti
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı blackeagle35

Nsakala'yı Rıdvan'la birlikte düşününce hadi belki diyor insan ama Welinton transferini anlamak zor gerçekten. Montero yapılabilecek, pek fazla riski olmayan bir transfer ama Welinton'u performansından bağıntısız olarak söylüyorum almak çok mantıklı değil.

Çevrimdışı tuncaboylu

Kesinlikle kalsınlar

Diagne bile çok daha iyi bir şekilde dönmuş oradan , Falcaodan formayı alırsa kimse şaşırmasın , bu Belçika ligine oyuncu kiralama işi bence mantıklı
Diagne 5. haftadan sonra def edildi, antrenmanlara bile alınmadı.

Çevrimdışı tangaz

Elimizde gerçek anlamda önümüzdeki 5 seneyi kurtaracak bir iskelet oluşturma şansı var.

Ersin, Rıdvan, Atakan, Hasic, Larin çok güzel 5'li. Oğuzhan da düzelmiş görünüyor. Gerisini de doldur, sür sahaya.

diri bir g.töreyi de ozzinin yanına ekle  :evillol:

Diagne 5. haftadan sonra def edildi, antrenmanlara bile alınmadı.

Ben daa fazla oynadı diye hatırlıyorum , yarim devre kadar oynadı hatta Avrupa maçlarına da cıktı , penaltı davasından sonra kadro dışı bıraktılar ama o bile gelişmiş abi

Eğer takımdan istedikleri genç oyuncu olursa ben Belçika ligine oyuncu kiralamaktan yanayım

Çevrimdışı cursedofdragon

Atakan çok iyi kadere bak N'koudou 4.5 milyon € bonservis %50'si 2 milyon € maaş.

Atakan 150 bin € bonservis 300-500 bin € maaş.

N'koudounun bir senede yaptıklarını 1 maçta yaptı :)

Sonra neden battık :)

Çevrimdışı haluk.m

Nkoudou ve Lens olsa çizgiden çıkmazdı, demek ki hoca böyle oynayın demiyor. 
Bu 2 tembel alık, 90 dakika çizgiye yapışıyorlar..

Çevrimiçi Samet Ç

Atakan gol attı diye abartılıyor galiba ama gol harici sahada hiç yok. Birde Cengiz'e benzetenler vardı uzaktan yakından alakası yok yine de en azından Boyd'dan iyidir hiç değilse topu kaleye sokabiliyor. Mensah'tan da ne 8 olur ne 10 kapalı savunmalara karşı tek opsiyonu çalım onu da beceremeyince sıkıntı büyük kaybettiği toplardan çok kontra yeriz hazırlık maçında sıkıntı olmaz ama ligde yakalarlarsa affetmez rakipler. Mensah'ı kanatta kullanırsak belki daha çok verim alabiliriz.

Nsakala'yı Rıdvan'la birlikte düşününce hadi belki diyor insan ama Welinton transferini anlamak zor gerçekten. Montero yapılabilecek, pek fazla riski olmayan bir transfer ama Welinton'u performansından bağıntısız olarak söylüyorum almak çok mantıklı değil.
Vallaha hoca istiyor vardır bir bildiği dedik ama Vida giderse tandem büyük ihtimalle Roco-Montero olur

Roco ya biseyler olmuş , ileri çıkıyor , ara pası atıyor , al-ver yapıyor falan , böyle oynayacaksa kalsın tabi , bu Roco ya kim karşı çıkar ki..

Çevrimdışı ilhan mansız

Kesinlikle kalsınlar

cagnenin ayrı falcaonun ayrı, cinconun ayrı😂😂😂😂, Necmi abi bilir hiç küfretmem😂

Çevrimdışı tuncaboylu

Ben daa fazla oynadı diye hatırlıyorum , yarim devre kadar oynadı hatta Avrupa maçlarına da cıktı , penaltı davasından sonra kadro dışı bıraktılar ama o bile gelişmiş abi

Eğer takımdan istedikleri genç oyuncu olursa ben Belçika ligine oyuncu kiralamaktan yanayım
Değil, oynamadı.

Toplam 465 dakika oynadı.

https://www.transfermarkt.com.tr/mbaye-diagne/leistungsdaten/spieler/271966/plus/0?saison=2019

Aralık başında B takıma gönderiler.
https://www.cnnturk.com/spor/futbol/club-brugge-mbaye-diagneyi-b-takima-gonderdi

Ocak başında temelli gönderdiler
https://www.posta.com.tr/1-aydir-ulkesinde-olan-mbaye-diagne-floryada-antrenmani-izledi-2237235

Çevrimiçi Samet Ç

N'Sakala'nın top ayağına her geldiğinde İsmail Köybaşı'nı hatırlıyorum.

Çevrimdışı tuncaboylu

Atakan gol attı diye abartılıyor galiba ama gol harici sahada hiç yok. Birde Cengiz'e benzetenler vardı uzaktan yakından alakası yok yine de en azından Boyd'dan iyidir hiç değilse topu kaleye sokabiliyor. Mensah'tan da ne 8 olur ne 10 kapalı savunmalara karşı tek opsiyonu çalım onu da beceremeyince sıkıntı büyük kaybettiği toplardan çok kontra yeriz hazırlık maçında sıkıntı olmaz ama ligde yakalarlarsa affetmez rakipler. Mensah'ı kanatta kullanırsak belki daha çok verim alabiliriz.
Savunmaya da destek oldu.

Ben fena bulmadım.

cagnenin ayrı falcaonun ayrı, cinconun ayrı😂😂😂😂, Necmi abi bilir hiç küfretmem😂
Mesele , Diagne-Falcao değil abi onu örnek olarak verdim

Mesele Belçika ligine oyuncu kiralamanin mantıklı olduğu ve giden oyuncuların çok daha iyi döndüğü , kendisini geliştirmiş olması

Çevrimdışı mellfred

hasic şut atması gereken yerde larine pas attı, atakana pas atması gereken yerde şut attı
iki önemli pozisyondu. oynadıkça gelişecek bakalım
wlinton evlere şenlik

Çevrimdışı Eray_Steiermark

paok maçında hoca larini tercih etti tek forvete uygun değil güven, kanatta da orjin kanatları yeğledi hatalı seçimdi ama onu seçti
Bence de hatalı seçimdi. Hadi Larin ile başlamasına bir şey diyemem Larin da formda ama Umut Nayır'ı alınca sinirlendim.

Çevrimdışı tuncaboylu

Bu arada Antalyaspor'un ideal kadrosu buysa, ligi 21. bitirecek takım belli.

Çevrimdışı tangaz

bakalım gökdeniz nasıl bi çocuk

Çevrimdışı haluk.m

Bu arada Antalyaspor'un ideal kadrosu buysa, ligi 21. bitirecek takım belli.

Tamer Tuna ilk yarı sonunu göremez,  ikinci yarı 5-6 transferle kurtarırlar.

Çevrimdışı tangaz

larinin daha hareketli olması lazım

Çevrimdışı sEuL

Oguzhan'da duzelme falan oldugunu sanmiyorum. Her sene basinda biraz kipirdanma varmis gibi gorukur zaten Oguzhan'da.  Ona guvenilip bolgesine transferde yapilmaz, sonra ligin 7. haftasinda liderin 8-10 puan gerisine dustugumuzdede isliklanir.

Bugun'de hani stres yok, taraftar yok, hazirlik maci oldugundan antrenman maci havasinda geciyor. Biraz sivrildi evet ama halen insiyatif almaktan cekiniyor. Kac kere savunmadan top cikaramadik, biraz geri gelip oyunu acmada yardimci olamadi. Uzerinde rakip savunma baskisi olmayinca muazzam paslar atabiliyor ama dikkat edin rakip biraz isirmaya biraz pres yapmaya baslayinca sacma sapan paslar ve top kayiplari yapiyor. Savunmasi zaten yok, ilk yarida riskli ceza yayi on taraflarinda 2 kere oyle kolay calimlar yediki kendi kendime soylenmeye basladim. Kapanan takimlara karsi yedek klubesinden gelip fayda saglayabilir ama kesinlikle ilk 11'de oynayamaz. Hele hele Mensah gibi savunma zaafiyeti yuksek olan bir oyuncu ile orta sahada baslarsa her kaptirilan topta eksik yakalanir, zor durumlara duseriz.