2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2868972 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı ONUR KOLCU

jose callejon ismi yazılmış bugünde boşa düşmüş yaşı 33 kısa süreli kontrata eyvallah diyecekse denenebilir.

Kısa süreli uygun bi kontratla ligi eleğe çevirebilir :)

Çevrimdışı Akil Emre

jose callejon ismi yazılmış bugünde boşa düşmüş yaşı 33 kısa süreli kontrata eyvallah diyecekse denenebilir.
Abi amma isim çıktı valla ben bunaldım, yapılan işler şuana kadar o kadar başarısız ki , ronaldo messi gelecek dense çok hevesim kalmadı

Çevrimdışı tangaz

Abi amma isim çıktı valla ben bunaldım, yapılan işler şuana kadar o kadar başarısız ki , ronaldo messi gelecek dense çok hevesim kalmadı

kimse de heves meves kalmadı ki zaten yönetim sıvadı desek az kalır o derece
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tuncaboylu

Son kontratı, 2.5-3 milyon Euro'dan aşağısına gelmez.

Çevrimdışı tuncaboylu

https://twitter.com/rubenuria/status/1301771418955329536
Türk basınından kopyalamış:

Özgür Sancar'ın dünkü haberi.

https://ajansspor.com/haber/iste-besiktasin-kalinic-icin-madride-yaptigi-teklif-386454

Sözleşmesinin son senesine girmiş bir oyuncuyu, satın alma opsiyonu ile nasıl kiralayacağız; orası muallak.

Abuk sabuk bir haber işte.

Çevrimdışı MUSTAFA_

https://twitter.com/rubenuria/status/1301771418955329536
Menajeri ıvırı zıvırı 2.5 - 3 milyon euroya mal olacak bize. Değer mi değmez mi sahada göreceğiz. Ben mevcut kanatlarla Kalinic'den bir şey beklemiyorum.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

https://ajansspor.com/haber/iste-besiktasin-kalinic-icin-madride-yaptigi-teklif-386454

Sözleşmesinin son senesine girmiş bir oyuncuyu, satın alma opsiyonu ile nasıl kiralayacağız; orası muallak.

Zorunlu satın alma ile kiralayabilirsin. FFP'den kaçmak için kullanıyor bunu Avrupa'daki büyük takımlar  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tangaz

Son kontratı, 2.5-3 milyon Euro'dan aşağısına gelmez.

lens enkudu boyd toplamından fazla katkı yapar yıllık maliyeti de bunların 1/3ü hatta 1/4 seviyesinde kalır.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimiçi Samet Ç

Menajeri ıvırı zıvırı 2.5 - 3 milyon euroya mal olacak bize. Değer mi değmez mi sahada göreceğiz. Ben mevcut kanatlarla Kalinic'den bir şey beklemiyorum.
Bir adet Despodov çözsek güzel olur kanat bölgesine ama maksimum gelecek oyuncu Töre o bölgeye.

Çevrimdışı mrred

Zorunlu satın alma sanırım
The great gig in the sky

Çevrimdışı tuncaboylu

Zorunlu satın alma ile kiralayabilirsin. FFP'den kaçmak için kullanıyor bunu Avrupa'daki büyük takımlar  :tabe:
Tamam da bizim sattığımız kadar alma kısıtı yok ki.

Adamı alırsın, ilk taksidi 12 ay sonra ödersin. Ne karıştırıyorlar kiralık miralık?

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bir adet Despodov çözsek güzel olur kanat bölgesine ama maksimum gelecek oyuncu Töre o bölgeye.
Töre'ye para verip almak gibi bir saçmalık yapmazlar umarım. Sonra bana limit falan anlatmasınlar  :sombrero:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tuncaboylu

lens enkudu boyd toplamından fazla katkı yapar yıllık maliyeti de bunların 1/3ü hatta 1/4 seviyesinde kalır.
Yapar da, bizim başkanda kafa öyle çalışmıyor.

"Bunu oynatacağımıza 5 tane oyuncu oynatırız" der.

[ Son Düzenleme: 04 Eylül 2020, 10:19:59 tuncaboylu ]

Çevrimdışı MUSTAFA_

Tamam da bizim sattığımız kadar alma kısıtı yok ki.

Adamı alırsın, ilk taksidi 12 ay sonra ödersin. Ne karıştırıyorlar kiralık miralık?

Parayı şu anda ödersek TFF limitlerine takılıyoruz büyük ihtimalle  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Yapar da, bizim başkan da kafa öyle çalışmıyor.

Futbolculara mal muamelesi yapıyor resmen. Elimizde yeterli miktarda olsun da kalitesi önemli değil  :ebebe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tangaz

ben şaşırmıyorum anç hakkında bu olacakları öngördüğüm için adalı destekleyenlerdendim.

Çevrimdışı tangaz

banka yapılandırmasını ne zaman tamamlayacaklar acaba 

Çevrimdışı tuncaboylu

Töre'ye para verip almak gibi bir saçmalık yapmazlar umarım. Sonra bana limit falan anlatmasınlar  :sombrero:
Planımız, Malatyaspor'un Töre'nin hepi topu bir ev kadar alacağı olan parayı ödememesi ve serbest kalması üzerineymiş.

Üstüne de bunu gizli yapmak yerine, medyada ve sosyal medyada bağıra bağıra açıkladık.

Bu arada biz Töre'de bu yolu izlerken, aynı yolu izleyen Ruiz ile de davalık olduk.

Plansızlık paçalarımızdan akıyor, gerçekten inanılmaz

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Bu asgari ücretli çalışan kafası bende  öyle yapıyorum. Bir adet ayakkabıya 350 400 vereceğime 3 tane ayakkabı alırım diyorum. :)

Çevrimdışı mrred

Kalinic bizde iş yapar fakat çok gösterişli bir oyunu yok bence tam bir takım oyuncusu fayda maliyet açısından maaş 1.5 ile

2 arası olursa olabilir fakat son kullanıcısı biz olcaz. Çok büyük bir sakatlığı olmamış bu iyi bir şey kendine iyi bakıyor o

yüzden yaş konusu bana handikap gibi gelmiyor
The great gig in the sky

Çevrimdışı tuncaboylu

Parayı şu anda ödersek TFF limitlerine takılıyoruz büyük ihtimalle  :tabe:
Seneye limitimiz daha da azalacak, çünkü ortalaması alınan son 3 sene içinde hiç Cl gelirimiz olmayacak.

Bu sene ödeyemiyorsak, seneye hiç ödeyemeyiz.

[ Son Düzenleme: 04 Eylül 2020, 10:25:03 tuncaboylu ]

Çevrimdışı tangaz

Seneye limitimiz daha da azalacak, çünkü son 3 sene içinde hiç Cl gelirimiz olmayacak.

Bu sene ödeyemiyorsak, seneye hiç ödeyemeyiz.

yeni yapılandırma gelecek ya

Çevrimdışı tuncaboylu

Sen dua et Hasic'i vermesinler

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Artık belçika ligi takımları gibi alt yapı afrika ve iskandinav kökenli adamlardan 400 500 bin euro maaş ortalamaları ile takım kurma vaktimiz geldi. 5  6 sene o sistemle ama planla bi strateji ile ilerlemek lazım başka çıkar yol yok.

bu dediğim normalde gayet güzel yapılır ama  işte o zaman fb ve gs gidiyor yine 1.5  2 milyon verip kaliteli adamlar getirip şampiyon olur ve geride kalırız. 2 ucu  ... değnek.

Kaliteli adam pahalı oluyor, onları alınca takım içi düzen bozuluyor.

kaliteli ama düşük maliyetli gençlerden kurarsan tecrübesizlikten dolayı kritik kayıplar oluyor vs. vs.