2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2868540 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Serkan_KaNaDa

Hosbulduk.

(...)
Q7 ayrildi mi Kulupten ?

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tangaz

Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

o geçen seneydi şimdiki koşullarla böyle bir şeyi düşünmek de istemek de çok yanlış. ortada ne yönetim var ne transfer var ne para var yönetim dağılmış acaip bir kaos ortamı hakim ve sen kalkıp bu cümleyi kurabiliyorsun. garip...

ha bir önceki iletinde stressiz ortam demişsin yorumların futbolun gerçeklerine o kadar uzak ki. ülkede hemen herkes beşiktaş koptu büyük takım kopunca çözülünce gerisi gelir puan filan alamaz yorumlarının ardı arkası kesilmiyordu ki doğruluk payı da vardı evet büyük yakım şampiyonluk yarışından kopunca çözülür bizim takım bunu da kırdı geçen sene.

kimse sergen şöle hoca böle hoca diye methiyeler düzmüyor sadece iyi işler yaptığını bu ortamda camiayı kenetleyen tek unsur olarak göründüğünü ifade ediyor

şu iletiyi okuyup da yazan kişi hakkında geçen sene sergeni şöle muhteşem bulmuş böyle muhteşem bulmuş o zaman görelim bu sene de şampiyon yapsın diye yazacak senden başka kişi göremiyorum. ne yiyip içtiğini merak etmeye başladım artık  :alala: @bjk4ever

Çevrimdışı Erman1903

https://www.transfermarkt.com.tr/todor-nedelev/leistungsdaten/spieler/217593/plus/0?saison=2019

şu eleman iş görür mü @Erman1903

Güzel adam görür ama nerede oynatılacağı önemli. Verimli bölgesi 8-10 arası oyuncu, biraz eski nesil aksiyonu çok yeterli değil 8 için. Teknik kapasite düzgün.

Daha joker tip olanı var Endri Çekici ben de onu beğeniyorum.

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Daha önce burada yazmıştım Fikret Orman’ın Türkiye’deki en iyi spor yöneticisi olduğunu, adamı bir rahat bırakmadılar ki, her yıl saçma sapan kongreler, tuhaf ötesi taraftar profili, en sonunda doludizgin giden takımı durdurdular. Fikret Orman Beşiktaş bir imparatorluktur demişti, bazıları bunu bile siyasi bir mesajmış gibi yansıttı, Başkanın söylemek istediği Beşiktaş’ın çok büyük bir kulüp olduğuydu, maalesef idrak kabiliyetinden yoksun kitle için bunun bir anlamı yoktu,,
Kendine maaş bağlatmaya çalışan imparator :D :D

Çevrimdışı tangaz

Güzel adam görür ama nerede oynatılacağı önemli. Verimli bölgesi 8-10 arası oyuncu, biraz eski nesil aksiyonu çok yeterli değil ama teknik kapasite düzgün.

Daha joker tip olanı var Endri Çekici ben de onu beğeniyorum.

ben oyuncuyu tanımıyorum bugün milli maçta dikkatimi çekti genel bir fikrim yok birkaç dokunuşu hoşuma gidince bir bilene sorayım dedim

Çevrimdışı Erman1903

ben oyuncuyu tanımıyorum bugün milli maçta dikkatimi çekti genel bir fikrim yok birkaç dokunuşu hoşuma gidince bir bilene sorayım dedim

Eyvallah abi, ismini seneler öncesinden biliyorum ama incelememiştim. Orta saha özellikleri olan bir 10 numara oyuncusu. Etrafında dinamik adamlarla 4-2-3-1 taktiğinde güzel fayda verir, yanına enerjik, top kapan bir adamla 8'i de oynar ama şu 4-1-4-1 deki iki 8den den birinde falan sıkıntı çeker. 

Çevrimdışı MUSTAFA_

Roco elimizde kaldı yine. Fesih de yapamayacağız anlaşılan.

https://twitter.com/kulisbesiktas/status/1301592373496090631

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tangaz

Eyvallah abi, ismini seneler öncesinden biliyorum ama incelememiştim. Orta saha özellikleri olan bir 10 numara oyuncusu. Etrafında dinamik adamlarla 4-2-3-1 taktiğinde güzel fayda verir, yanına enerjik, top kapan bir adamla 8'i de oynar ama şu 4-1-4-1 deki iki 8den den birinde falan sıkıntı çeker.

ben sanki bundan kanada kaçan on numara rolünde verim alırız havası aldım birde skor yönü iyi gibi duruyor

Çevrimdışı Erman1903

Roco elimizde kaldı yine. Fesih de yapamayacağız anlaşılan.

https://twitter.com/kulisbesiktas/status/1301592373496090631

:)... Stoper de oynayabilen bir sağ bek mi baksak acaba?

Çevrimdışı MUSTAFA_

Kimi istiyorsun  :D

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Serkan_KaNaDa

Sagolun. Iyilik cok sukur.

Tekrar aranizda olmak guzel.

Çevrimdışı Erman1903

ben sanki bundan kanada kaçan on numara rolünde verim alırız havası aldım birde skor yönü iyi gibi duruyor

Evet ideal bölgesi 10. Sağ tarafı daha yoğun olarak kullanıyor, oralardan ters ayakla kesmeyi falan seviyor. Skor katkısı güzel, top atma işlerinde iyi baya. Uzun pas, korner-freekick işlerini de biliyor, bu kabiliyet olduğu için 8 numarada da çok yabancılık çekmez. Hatta kenarda oyun kurucu gibi kullandıkları da olmuş ama biraz ağır direkt o bölgede oynatmak için.
[ Son Düzenleme: 04 Eylül 2020, 00:36:12 Erman1903 ]

Çevrimdışı Erman1903

Kimi istiyorsun  :D

Bilmiyorum ki üst seviye olmadığı sürece en gıcık olduğum oyuncu tiplerinden biridir stoperden dönme sağ bek :lol: Aklıma direk Önder Turacı falan geliyor.
[ Son Düzenleme: 04 Eylül 2020, 00:26:03 Erman1903 ]

Çevrimdışı tuncaboylu

bu biraz yeni nesille alakalı durum
biz evet maf dönemini yaşadık ama sizde fikret orman dönemini yaşadınız
inanırmısın bilmem ama Fikret Orman dönemi Beşiktaşla en fazla gurur duyduğum dönemdi.
maf dönemi güçlüydük ama rakipleri ezmiyorduk. alay etmiyorduk. ve gücümüzde ülke sınırlarrı içindeydi
avrupada sıfırdık. Fikret Orman dönemi sadece içerde değil dünya çapında isim duyurduk
akımlar başlattık
sonra bunu kendimiz bile hazmedemedik renkliler nasıl hazmetsin. çok berbat bir taraftar var özellikle yeni nesil içinde.
hiç birşeyden tatmin olmama doyumsuz insan figürü taraftarlığada yansıyor işde.
Sokakta gezerken pek çok Beşiktaş formalı kişi görüyorum hala, bizden sonra 2 sene şampiyon olmasına rağmen pek Galatasaray forması giyen birine rastlamıyorum.

Bunun en büyük sebebi de o dönem Avrupa'da aldığımız sonuçlar bence. Türkiye'de insanlar yerel başarıya çok paye vermiyor artık, 1 hafta konuşulup unutuluyor. Ama Avrupa'da alınan başarıların etkisi daha uzun sürüyor.

Çevrimdışı tuncaboylu

Sağ bek oynayabilen bir sağ bek bakalım, razıyım.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tangaz

bayernin 85. takımında oynayan elemana 500bin çok para 100 bilemedin 125den fazla verilmemeli

Çevrimdışı Erman1903

Sağ bek oynayabilen bir sağ bek bakalım, razıyım.

Aynen, eli ayağına dolanmasın yeter. Geçtim ben skor katkısından falan artık.

Çevrimdışı tuncaboylu

25 yaş altı yerli sağ bek aratınca, hazin bir sonuç çıkıyor:

https://www.transfermarkt.com.tr/detailsuche/spielerdetail/suche/23492763

Futbolumuz acınası bir seviyede.

Çevrimdışı tangaz

jose callejon ismi yazılmış bugünde boşa düşmüş yaşı 33 kısa süreli kontrata eyvallah diyecekse denenebilir.