2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2873179 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı tuncaboylu

lisansı çıktı mı ben göremiyorum  :alala:
Bir yabancı gitmeden lisans çıkarılamıyor, kontenjan doldu.

Adamın videosunu çekip yayınladılar, lisansı çıkmıyor.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Ljajic 3 milyon alıyor muhabbetlerini çıkaran da bu yönetim. Geldiklerinden beri devamlı Ljajic ve Vida'nın maaşlarını gündem yaptılar.

Başkan daha dün, önceki yönetim getirdi diye, 3 sene daha sözleşmesi olan oyuncusunu, "Ayda bir kere oynayıp sakatlanıyor" şeklinde şikayet etti basın toplantısında.

Başlarda konduramıyordum, ama artık açıkça düşünüyorum ki öc almak için başkan olmuş.

Kendisi bu kadar bahsetmese, millet zaten Fikret Orman'ın bıraktığı enkazı gördü ve görecek. Ama kendini tutamıyor işte başkan, hesaplaşma derdinde.

Ljajic için 3 milyon dese iyi 3.750 alıyor diye söyledi başkan katıldığı bir programda. Oyuncuları karalayıp, taraftar gözünde bitirip yollamaya uğraşıyorlar. Aylardır troll hesaplardan Ljajic'in kötü futbolcu olduğu pompalanıyor. Artık herkese inandırdılar da işin kötüsü. Hürser Tekinoktay tayfa bile yerden yere vuruyor Ljajic'i. Ahmet Nur Çebi ne kadar para koyduysa 2-3 katını da kaybettirecek bu kafayla. Sonra kendi parasını alıp kaçacak bu gidişle.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı tuncaboylu

Welinton'u Alanyaspor'a geri kiralayıp Montero'ya lisans çıkaralım.

Zararın neresinden dönülse kardır.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Welinton'u Alanyaspor'a geri kiralayıp Montero'ya lisans çıkaralım.

Zararın neresinden dönülse kardır.

Bu zararı zarara bulamak olur. Parasını vermişiz dursun yedekte. Eldekileri göndereceğiz bu saatten sonra.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Necmi

Ljajic 3 milyon alıyor muhabbetlerini çıkaran da bu yönetim. Geldiklerinden beri devamlı Ljajic ve Vida'nın maaşlarını gündem yaptılar.

Başkan daha dün, önceki yönetim getirdi diye, 3 sene daha sözleşmesi olan oyuncusunu, "Ayda bir kere oynayıp sakatlanıyor" şeklinde şikayet etti basın toplantısında.

Başlarda konduramıyordum, ama artık açıkça düşünüyorum ki öc almak için başkan olmuş.

Kendisi bu kadar bahsetmese, millet zaten Fikret Orman'ın bıraktığı enkazı gördü ve görecek. Ama kendini tutamıyor işte başkan, hesaplaşma derdinde.

geldiklerinin ertesi söyledim bunu niyet belliydi bunlar Beşiktaşı yönetmeye talip olmamış intikam almaya gelmiş alırkende
Beşiktaşı yok ediyorlar. ha birde intikam almayıda becerseler ya. sadece konuşuyorlar bir sene geçti tek icraat yok
o kadar şey söylendi tek bir kanıttamı bulamadılar. ama dert tabi birşeyleri ispat etmek değil
neyi nasıl ispat edeceksinki 5 sene o yönetimde kasaya bakmışsın giden her kuruşun nereye gittiğini biliyorsun
bunu ispatlayamadığına göre iki şey ortada görünür ya o paralar yanlış yere gitmedi yada giden yanlış yerleri seninde parmağın var
 açıklayamıyorsun  o kadar konuşuldu ağlandı bir sene yahu bütün hesap kitaplar bir senedir ellerinde
aranan rakam çekirdek parası değil onlarca milyon hatta yüzlerce milyon dolar nereye gittiğini bulmak neden bu kadar zor olsun.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Oyuncu gitmesine gerek yok. Sözleşmesini dondurabiliyorsun istemediğin oyuncunun.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tuncaboylu

Ljajic için 3 milyon dese iyi 3.750 alıyor diye söyledi başkan katıldığı bir programda. Oyuncuları karalayıp, taraftar gözünde bitirip yollamaya uğraşıyorlar. Aylardır troll hesaplardan Ljajic'in kötü futbolcu olduğu pompalanıyor. Artık herkese inandırdılar da işin kötüsü. Hürser Tekinoktay tayfa bile yerden yere vuruyor Ljajic'i. Ahmet Nur Çebi ne kadar para koyduysa 2-3 katını da kaybettirecek bu kafayla. Sonra kendi parasını alıp kaçacak bu gidişle.
İşin komik tarafı, taraftarın önüne attıkları oyuncular, transfermarkt'ta en değerli oyuncular Vida, Ljajic, N'koudou.

Beşiktaş'a zarar vermek için uğraşsalar, herhalde bu kadarını yaparlardı.

Başkan dün çıkmış, 3-4 oyuncu oynayacak paraya bir oyuncu oynuyor diyor. Sanki fabrika işçisinddn bahsediyor, şaka gibi.

Çevrimdışı MUSTAFA_

geldiklerinin ertesi söyledim bunu niyet belliydi bunlar Beşiktaşı yönetmeye talip olmamış intikam almaya gelmiş alırkende
Beşiktaşı yok ediyorlar. ha birde intikam almayıda becerseler ya. sadece konuşuyorlar bir sene geçti tek icraat yok
o kadar şey söylendi tek bir kanıttamı bulamadılar. ama dert tabi birşeyleri ispat etmek değil
neyi nasıl ispat edeceksinki 5 sene o yönetimde kasaya bakmışsın giden her kuruşun nereye gittiğini biliyorsun
bunu ispatlayamadığına göre iki şey ortada görünür ya o paralar yanlış yere gitmedi yada giden yanlış yerleri seninde parmağın var
 açıklayamıyorsun  o kadar konuşuldu ağlandı bir sene yahu bütün hesap kitaplar bir senedir ellerinde
aranan rakam çekirdek parası değil onlarca milyon hatta yüzlerce milyon dolar nereye gittiğini bulmak neden bu kadar zor olsun.
Pandemi imdatlarına yetişti. Pandemi de olmasa bahaneleri yoktu. Bakalım mali genel kurula açıklayacağız dedi en son Çebi.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tuncaboylu

Oyuncu gitmesine gerek yok. Sözleşmesini dondurabiliyorsun istemediğin oyuncunun.
Maaşını ödeyeceksin bir yandan da, daha fecaat değil mi?

Çevrimdışı MUSTAFA_

İşin komik tarafı, taraftarın önüne attıkları oyuncular, transfermarkt'ta en değerli oyuncular Vida, Ljajic, N'koudou.

Beşiktaş'a zarar vermek için uğraşsalar, herhalde bu kadarını yaparlardı.

Başkan dün çıkmış, 3-4 oyuncu oynayacak paraya bir oyuncu oynuyor diyor. Sanki fabrika işçisinddn bahsediyor, şaka gibi.

Her konuşmasında böyle konuşmuş olamaz dedirtiyor bana. Beşiktaş düşmanları böyle konuşamıyor. Taraftar tepkisi şu anda az. Herkes belki deyip transferleri bekliyor. Yarın kötü sonuçlar devam edince bunlar arkalarına bakmadan kaçarlar.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Maaşını ödeyeceksin bir yandan da, daha fecaat değil mi?

Onu oyuncuyu getiren düşünecek. FB de aynısını yapıyor ama bizim başkan gibi oyunculara alınıp satılan "mal" muamelesi yapmıyorlar tabi. Ayrıca oyuncuyu oynatmasan 500 bin euro kiralama bedeli ödeme durumun var. Yağmurdan kaçayım derken doluya tutulursun.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tuncaboylu

Pandemi imdatlarına yetişti. Pandemi de olmasa bahaneleri yoktu. Bakalım mali genel kurula açıklayacağız dedi en son Çebi.
Ya "Zamanında Fikret Orman'ın Demirören'den hesap soracağız" demesi gibi, beyaz yalan.

Vida'ya senelik 3.5 milyon Euro ödenmiş, ortada işte. Neyini açıklayacaklar hala.

Yok menajerlere para verilmiş, %10 komisyondan fazlası var mı? Yok.

Açıklasanıza Welinton'un, Montero'nun Mensah'ın menajerine ne kadar veriliyor?

Şu 3 adamın toplam menajerlik ücreti 500 bin Euro'dan fazla olacak.

Messi City'e giderse 5 senelik 700 milyon Euro alacak. Menajeri de 70 milyon Euro alacak. Tüm dünyada böyle.

Bilinçli olarak yolsuzlukla kötü yönetimi birbirlerine karıştırıyorlar. Demirören Tabata ve Köybaşı'na 15 milyon Euro verdi. Neyini soracaksın?

Orman N'koudou'nun %50'sine 4 milyon Euro verdi. Kabahat mi? Evet. Enayilik mi? Hem de nasıl. Yolsuzluk mu? Hayır.

Bunların maksadı zaten ortaya yolsuzluk falan çıkarmak değil, hesaplaşmak.

Çevrimdışı tuncaboylu

Onu oyuncuyu getiren düşünecek. FB de aynısını yapıyor ama bizim başkan gibi oyunculara alınıp satılan "mal" muamelesi yapmıyorlar tabi. Ayrıca oyuncuyu oynatmasan 500 bin euro kiralama bedeli ödeme durumun var. Yağmurdan kaçayım derken doluya tutulursun.
O Montero'yu %70 oynatma zorunluluğu da facia, sıra gelmedi onu konuşmaya.

Belki adam kötü çıkacak, sen savunma oyuncusu için nasıl bu garantiyi veriyorsun?

Hadi verdin, milletin genç oyuncusunu geliştirmek için kurulmuş bir kulüp müyüz biz? Es kasa yarışın içinde kalsak, %70 oynatma şartını mı düşüneceğiz kadro kurarken?

Kaldı ki adamı 4.5 milyon Euro opsiyonla kiralamışsın, satın alman mümkün değil.

Çevrimdışı levitate

Yabancı kontenjanı açacağız diye Hasic'i falan göndermesinler de, başka bir şey istemiyorum.

Yabancı sınırlaması bu sene uygulanıyor olsaydı, sahaya takım çıkaramazdık sanırım. Neyse ki seneye ertelendi.

hasic kalacakmış diyorlar
bipbipbupbup

Çevrimdışı MUSTAFA_

Hayırlı olsun. Bence sokaklar da seyirci kalmamalı bu duruma.

https://twitter.com/demarkesports/status/1301488204760133633

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı cursedofdragon

ee bende onu diyorum işte alınca eldekileri göndereceğinin garantisi yok roco hadi gidecek de yabancı sağ bek aldık diyelim douglas gitmedi ne yapacğız ?

Lisans çıkartmak için ya sözleşmesini fesh etmek ya dondurmak gerekiyor oynatmadığımız adama üstüne bir de para mı vereceğiz ?

Çevrimdışı tuncaboylu

Ligin ilk yarısında maçlar seyircisiz.

Hadi fikstüre bakalım, haksızlık olmuş mı bize?

Hayırlı olsun. Bence sokaklar da seyirci kalmamalı bu duruma.

https://twitter.com/demarkesports/status/1301488204760133633

Resmen saçmalık.

Toplu taşıma araçları full çekiyor.Ayasofya cami acılısında halk iç içe miting'e izin var maçları 2 şer aralıklı oturmak yasak anlıyorum...

Çevrimdışı tuncaboylu

ee bende onu diyorum işte alınca eldekileri göndereceğinin garantisi yok roco hadi gidecek de yabancı sağ bek aldık diyelim douglas gitmedi ne yapacğız ?

Aynı şeyi söylüyoruz aslında, neden atışıyoruz biz senle?

Yönetim tutarsız.

Montero'yu Roco'yu göndermeden getirdiler, elimizde bekliyor.

Sağ beki getirmiyorlar, çünkü Douglas gitmedi.

Çelişkiyi görmeni bekliyorum.

Roco hadi gidecek diyorsun, de ki gitmedi. Bak fiyat arttırmış işte. Başkasına dadanacaklar göndermek için.

Çevrimdışı MUSTAFA_

hasic kalacakmış diyorlar
Daha transfer döneminin bitmesine 1 ay var. Bu köprünün altından daha çok sular akar.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Haksızlık her zaman var bize 2 hafta üst üste saat 16:00 maç koyulup diğer fb,gs'ye koyulmaması haksızlık.

Başak ve ts 1 kez oynuyor saat 16:00'da.

Herkese 1 kez oynatacaklardı o zaman.

Ancak bu ülkede adalet kadın ismi sadece diyeceğim de o da eskidendi kadınlar bile yok oluyor artık....

Çevrimdışı MUSTAFA_

İkinci yarıda seyircisiz olacağı için bence haksızlıktan bahsedemeyiz. Bahar aylarında pik yapıyor bu hastalık. Çözüm bulunana kadar zor seyircili oynanması.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Samet Demir

bu kulüp 4 yıl ffp yaşadı o zaman limit yokmuydu
bonservis bütçesi 0 dı. maaş sınırı vardı. gelir gider dengesi vardı
o zaman transfer yapabildik.
çünkü avucunu taraftara açıp dilenme yerine kulübe gelir kazandırmaya çabalayan
başarıyı hedefleyen yönetim vardı.
bugün limit deniyor fenerin limitinin bizden çok daha düşük olduğunu bileniniz varmı.
bırakalım arkadaş mazeret üretmeyi ortada başarı hedefleyen bir yönetim yok
başarı hedeflemedikleri içinde transfer yapmak kalite kovalamak gibi dertleride yok
yapmış olmak için transfer yapıyorlar. dünkü konuşmasında şu anda limitlerimiz dolu bu şartlarda transfer yapamayız diyen başkan değilmiydi
takımın forveti yok sağ beki yok transfer yapamayız diyen başkan var oyuncu satmak lazımmış peki sattığın oyuncu
yerinede transfer yapmak zorunda değilmisin. gönderdiğin bir oyuncunun maaşını 3 oyuncuya vermeyi düşünüyorlarsa bakacakları yer Beşiktaş alt yapısı olmalı.
valla artık hiç bakmıyorum inceldiği yerden kopsun yeterki küme düşme korkusu yaşamıyalım. gitti zaten bu sene
Bende senin gibi düşündüyorum abi. Futboldan soğuttular bizi.

En çok kızdığım da ilk olarak seçim öncesi ellerinde bir sürü döküman vardı. Tüm hazırlığımızı yaptık diyorlardı seçim vaadi olarak. O bir sürü projeye ne oldu. İkinci olarak da bütçeler açıklandığı zaman beklediğimiz çıktı demediler mi. Şuan yaptıkları resmen insanları kandırmak. Açık konuşayım mesaj dahi atmadım yardım etmek için. Atmam da. Durumlar ortada çünkü.

Kendi oyuncusunu boklayan bir yönetime zırnık vermem.

Daha yazacak bir sürü konu var ama bende yazacak iştah yok.. bırakmadılar çünkü.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı tuncaboylu

Haksızlık her zaman var bize 2 hafta üst üste saat 16:00 maç koyulup diğer fb,gs'ye koyulmaması haksızlık.

Başak ve ts 1 kez oynuyor saat 16:00'da.

Herkese 1 kez oynatacaklardı o zaman.

Ancak bu ülkede adalet kadın ismi sadece diyeceğim de o da eskidendi kadınlar bile yok oluyor artık....
İroni yapmadım, cidden soruyorum.

İlk yarıdaki maçlarımız zor mu, kolay mı?

Çevrimdışı MUSTAFA_

Resmen saçmalık.

Toplu taşıma araçları full çekiyor.Ayasofya cami acılısında halk iç içe miting'e izin var maçları 2 şer aralıklı oturmak yasak anlıyorum...
Siaysetçiler belli bir aşamaya kadar durumun kötü olduğunu kavrayamıyorlar. Trump da böyle diyordu, şimdi hastalıkla savaşmamız lazım diyor. Biz de zamanla o noktaya geleceğiz.

Beşiktaş Tarihi
★★★