2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 31 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2872974 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Sözleşmesini de uzatsınlar 1 sene daha, 1.2 x 3 şeklinde

Bu çocukta iş var.

Benzerini 2 tane stoper almadan önce Roco ile de yapsalar, şimdi limit sıkıntısı daha az olurdu.

Ama olmaz, onları önceki yönetim getirdi.

Larin kendi oyuncumuz olduğu için mi böyle bakılıyor bilmiyorum ama  muadilini belçika liginden almaya çalışsan 5 milyondan açarlar kapıyı.

Fizik olarak iyi, boy 1,88 fena olmayan ayaklar güçlü bi adam. 1,1 falan olursa bence çok iyi olur. Yanına tecrübeli skor yapma oranı yüksek bi forvetle iyi ikili olurlar.

Geçen sene bile elde  olsaydı 2 3 maç ekstradan alırdık burak yılmaz ın olmadığı maçlarda.

Çevrimdışı levitate

Kovalıyoruz ama sor bir neden. Limitler bu halde olmasa ANÇ bilmiyor mu cengiz undere v.s. teklif yapmasını. Adamların eli kolu bağlı. Zaten gitmesi gereken adamlarda gitmiyor. Başkan ne yapsın. Yoksa en iyi futbolcuları getirir kendisi. En azından ben inanıyorum.

bence limit olayları olmasa gider yine alanya'dan topçu alırdık :D
bipbipbupbup

Çevrimdışı tuncaboylu

Larin kendi oyuncumuz olduğu için mi böyle bakılıyor bilmiyorum ama  muadilini belçika liginden almaya çalışsan 5 milyondan açarlar kapıyı.

Fizik olarak iyi, boy 1,88 fena olmayan ayaklar güçlü bi adam. 1,1 falan olursa bence çok iyi olur. Yanına tecrübeli skor yapma oranı yüksek bi forvetle iyi ikili olurlar.

Geçen sene bile elde  olsaydı 2 3 maç ekstradan alırdık burak yılmaz ın olmadığı maçlarda.
Aynı şeyi ben de yazdım defalarca.

Kendi oyuncumuz diye değil de, önceki yönetim getirdi diye bence.

Yeni yönetimin esas amacı, eskisiyle hesaplaşmak. Şimdi Larin çıkıp 25 gol atsa, "Eski yönetim getirdiği zaman bir araba laf söylediniz" denecek korkusuyla, o dönem gelen herkesi yollamaya çalışıyorlar sanki.

Ljajic de aynı mesela, oturup maaşını 1.7'ye düşürmek imkansız mı? Mensah'ı 1 sene oynatmak için 1.7 milyon Euro harcamadık mı?

Çevrimdışı ONUR KOLCU

bernard ya da fraser

Fraser olsa iyi topçu. Ama premier ligden kontrat yapar kesin.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Aynı şeyi ben de yazdım defalarca.

Kendi oyuncumuz diye değil de, önceki yönetim getirdi diye bence.

Yeni yönetimin esas amacı, eskisiyle hesaplaşmak. Şimdi Larin çıkıp 25 gol atsa, "Eski yönetim getirdiği zaman bir araba laf söylediniz" denecek korkusuyla, o dönem gelen herkesi yollamaya çalışıyorlar sanki.

Ljajic de aynı mesela, oturup maaşını 1.7'ye düşürmek imkansız mı? Mensah'ı 1 sene oynatmak için 1.7 milyon Euro harcamadık mı?

ljajic ile ilgili 3 milyon falan alıyor muhabbeti çıktı bi ara.

Ljacic bu ligde ki en iyi ofansif ortasaha oyuncusu. Zaten takımda  futbol aklı olan  2 tane adam var birisi Oğuzhan  birisi Ljajic.

o kadar intikam alacak seviyede kindar bi tavırları olacağını sanmam ama.
[ Son Düzenleme: 03 Eylül 2020, 13:58:51 ONUR KOLCU ]

Çevrimiçi Necmi

Avcı'yı Şenol Güneş etkisi yapar diye istedim.

Ahmet Nur Çebi Feda döneminde aktif rol oynadı, yine başarır sandım.

hee zaten Çebi aktif rol oynamışdı
transferleride erdal torunoğulları yapıyordu
fikret orman birşey yapmıyordu öyle diyorlardı.

Çevrimdışı tuncaboylu

hee zaten Çebi aktif rol oynamışdı
transferleride erdal torunoğulları yapıyordu
fikret orman birşey yapmıyordu öyle diyorlardı.
Evet, bizi bile yediler.

Çevrimdışı tuncaboylu

"Douglas gitmediği için sağ bek alınmıyor" argümanının temelsiz olduğu da, Roco gitmeden Montero'nun alınmasıyla ortaya çıktı.

Değil mi @cursedofdragon?

Çevrimdışı tuncaboylu

Yabancı kontenjanı açacağız diye Hasic'i falan göndermesinler de, başka bir şey istemiyorum.

Yabancı sınırlaması bu sene uygulanıyor olsaydı, sahaya takım çıkaramazdık sanırım. Neyse ki seneye ertelendi.

Çevrimdışı İsmail Özyurt

Sosyal medyada ciddi bir bilgi kirliliği var. İnternette belli kriterlerle yapılarak bulunacak isimler alevli toplarla bize sunuluyor. Fakat görünen  bu transfer konusunda çok başlılıktan bahsediliyor. Doğruysa eğer ciddi sıkıntılı bir durum bu. Değişik kollardan bilgi akışı gelmesi güzel de bu bilgiler kim tarafından değerlendirilip olur veya olmaz deniyor.

Lenovo A7010a48 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Yabancı kontenjanı açacağız diye Hasic'i falan göndermesinler de, başka bir şey istemiyorum.

Yabancı sınırlaması bu sene uygulanıyor olsaydı, sahaya takım çıkaramazdık sanırım. Neyse ki seneye ertelendi.

Hasic 11 oynaması lazım Lens, Boyd ve  Nkodou' dan daha iyi oynayacağı aşikar.

Çevrimiçi Necmi

Kovalıyoruz ama sor bir neden. Limitler bu halde olmasa ANÇ bilmiyor mu cengiz undere v.s. teklif yapmasını. Adamların eli kolu bağlı. Zaten gitmesi gereken adamlarda gitmiyor. Başkan ne yapsın. Yoksa en iyi futbolcuları getirir kendisi. En azından ben inanıyorum.

bu kulüp 4 yıl ffp yaşadı o zaman limit yokmuydu
bonservis bütçesi 0 dı. maaş sınırı vardı. gelir gider dengesi vardı
o zaman transfer yapabildik.
çünkü avucunu taraftara açıp dilenme yerine kulübe gelir kazandırmaya çabalayan
başarıyı hedefleyen yönetim vardı.
bugün limit deniyor fenerin limitinin bizden çok daha düşük olduğunu bileniniz varmı.
bırakalım arkadaş mazeret üretmeyi ortada başarı hedefleyen bir yönetim yok
başarı hedeflemedikleri içinde transfer yapmak kalite kovalamak gibi dertleride yok
yapmış olmak için transfer yapıyorlar. dünkü konuşmasında şu anda limitlerimiz dolu bu şartlarda transfer yapamayız diyen başkan değilmiydi
takımın forveti yok sağ beki yok transfer yapamayız diyen başkan var oyuncu satmak lazımmış peki sattığın oyuncu
yerinede transfer yapmak zorunda değilmisin. gönderdiğin bir oyuncunun maaşını 3 oyuncuya vermeyi düşünüyorlarsa bakacakları yer Beşiktaş alt yapısı olmalı.
valla artık hiç bakmıyorum inceldiği yerden kopsun yeterki küme düşme korkusu yaşamıyalım. gitti zaten bu sene

Çevrimdışı Karabay

Bu seviyeye inerse kalsın  :tabe:

https://twitter.com/kulisbesiktas/status/1301422781977030656
Haha trajikomik değilmi ya bu. Nırmalde iyi olan adamın maaşı yükseltilirdi.

"Senmisin iyi oynayan. Tez maaşı düşürüle."

Çevrimdışı tuncaboylu

Sosyal medyada ciddi bir bilgi kirliliği var. İnternette belli kriterlerle yapılarak bulunacak isimler alevli toplarla bize sunuluyor. Fakat görünen  bu transfer konusunda çok başlılıktan bahsediliyor. Doğruysa eğer ciddi sıkıntılı bir durum bu. Değişik kollardan bilgi akışı gelmesi güzel de bu bilgiler kim tarafından değerlendirilip olur veya olmaz deniyor.

Lenovo A7010a48 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yabancı isimlerin hepsi rafa kalkıyor bence.

Kadroda 15 yabancı oldu ve kimseyi göndermeyi beceremeyecekler.

Göndermeyi düşündükleri ilk isimler olan Hasic, Larin ve Roco, son hazırlık maçında en iyi oynayan adamlardı.

Böyle bir planlama var işte, en iyileri gönderip en kötüleri tutmaya çalışıyorlar herhalde.

Çevrimdışı tuncaboylu

bu kulüp 4 yıl ffp yaşadı o zaman limit yokmuydu
bonservis bütçesi 0 dı. maaş sınırı vardı. gelir gider dengesi vardı
o zaman transfer yapabildik.
çünkü avucunu taraftara açıp dilenme yerine kulübe gelir kazandırmaya çabalayan
başarıyı hedefleyen yönetim vardı.
bugün limit deniyor fenerin limitinin bizden çok daha düşük olduğunu bileniniz varmı.
bırakalım arkadaş mazeret üretmeyi ortada başarı hedefleyen bir yönetim yok
başarı hedeflemedikleri içinde transfer yapmak kalite kovalamak gibi dertleride yok
yapmış olmak için transfer yapıyorlar. dünkü konuşmasında şu anda limitlerimiz dolu bu şartlarda transfer yapamayız diyen başkan değilmiydi
takımın forveti yok sağ beki yok transfer yapamayız diyen başkan var oyuncu satmak lazımmış peki sattığın oyuncu
yerinede transfer yapmak zorunda değilmisin. gönderdiğin bir oyuncunun maaşını 3 oyuncuya vermeyi düşünüyorlarsa bakacakları yer Beşiktaş alt yapısı olmalı.
valla artık hiç bakmıyorum inceldiği yerden kopsun yeterki küme düşme korkusu yaşamıyalım. gitti zaten bu sene
@Samet Demir ironi yapmış zaten @Necmi abi.

Çevrimiçi Necmi

takıma kaleci düşünmüyorlar hatta hiç düşünmediler.
biz daha neyi konuşuyoruzki. yatalım kalkalım dua edelim çocuk sakatlanmasın
yoksa utkunun eline kalmak varki. yandığımızın resmidir.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Hasic 11 oynaması lazım Lens, Boyd ve  Nkodou' dan daha iyi oynayacağı aşikar.
İyi oynamasa da bir heyecan yarattığı açık. Ayağına top alınca bu çocuk ne yapacak acaba desek bile yeterli bence. Bize heyecan lazım sahada.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

takıma kaleci düşünmüyorlar hatta hiç düşünmediler.
biz daha neyi konuşuyoruzki. yatalım kalkalım dua edelim çocuk sakatlanmasın
yoksa utkunun eline kalmak varki. yandığımızın resmidir.
Kaleci konusu senelerdir yok sayılıyor. Bir sezonda 3 yabancı kaleci getirdiğimizden beri kaleciye önem vermiyoruz. Bunu acı şekilde anlamayız umarım.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

"Sen misin iyi oynayan. Tez maaşı düşürüle."
Daha ne kadar yükselteceğiz deyip indirelim demişler herhalde. Zamanında öyle maaşlar verilmiş ki şimdi iyi de olsa kötü de olsa indirim istemek zorundayız.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Necmi

@Samet Demir ironi yapmış zaten @Necmi abi.

sinir tepemde ironi falan görmüyor gözüm.
Beşiktaş tarihinin en kötü yönetim tecrübesini yaşıyoruz
bakın konu para değil daha kötü durumlarda olduk hiç oyuncu alamadık
burda konu para değil bu yönetim yönetmemek için gelmiş yönetim facia orda
yönetme niyetleri olsa alt yapıdan 5-6 oyuncu katsınlar kadroya dönüp laf eden ne olsun
dersinki imkanları her türlü zorladıklarına inanıyorum durumumuz kötü bu kadar oluyor.
ama böyle değil ortada yönetim yok arada biri çıkıyor ağlıyor hepsi o kadar
seçimden önce her allahın günü ortaya çıkan tv lerde dolaşan erdal torunoğulları nerde.

Çevrimdışı tuncaboylu

ljajic ile ilgili 3 milyon falan alıyor muhabbeti çıktı bi ara.

Ljacic bu ligde ki en iyi ofansif ortasaha oyuncusu. Zaten takımda  futbol aklı olan  2 tane adam var birisi Oğuzhan  birisi Ljajic.

o kadar intikam alacak seviyede kindar bi tavırları olacağını sanmam ama.
Ljajic 3 milyon alıyor muhabbetlerini çıkaran da bu yönetim. Geldiklerinden beri devamlı Ljajic ve Vida'nın maaşlarını gündem yaptılar.

Başkan daha dün, önceki yönetim getirdi diye, 3 sene daha sözleşmesi olan oyuncusunu, "Ayda bir kere oynayıp sakatlanıyor" şeklinde şikayet etti basın toplantısında.

Başlarda konduramıyordum, ama artık açıkça düşünüyorum ki öc almak için başkan olmuş.

Kendisi bu kadar bahsetmese, millet zaten Fikret Orman'ın bıraktığı enkazı gördü ve görecek. Ama kendini tutamıyor işte başkan, hesaplaşma derdinde.

Çevrimiçi Necmi

"Senmisin iyi oynayan. Tez maaşı düşürüle."
:kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı tuncaboylu

sinir tepemde ironi falan görmüyor gözüm.
Beşiktaş tarihinin en kötü yönetim tecrübesini yaşıyoruz
bakın konu para değil daha kötü durumlarda olduk hiç oyuncu alamadık
burda konu para değil bu yönetim yönetmemek için gelmiş yönetim facia orda
yönetme niyetleri olsa alt yapıdan 5-6 oyuncu katsınlar kadroya dönüp laf eden ne olsun
dersinki imkanları her türlü zorladıklarına inanıyorum durumumuz kötü bu kadar oluyor.
ama böyle değil ortada yönetim yok arada biri çıkıyor ağlıyor hepsi o kadar
seçimden önce her allahın günü ortaya çıkan tv lerde dolaşan erdal torunoğulları nerde.
Ne diyeyim, haklısın.

Adalı yerine Ahmet Nur Çebi seçildi diye nasıl sevinmiştim, sonunda frene basacak ve ekonomiyi toparlayacak adam geliyor diye.

Çevrimdışı cursedofdragon

"Douglas gitmediği için sağ bek alınmıyor" argümanının temelsiz olduğu da, Roco gitmeden Montero'nun alınmasıyla ortaya çıktı.

Değil mi @cursedofdragon?

lisansı çıktı mı ben göremiyorum  :alala: