2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2870452 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı tangaz

Takım başta çok dağınık görüntü çizmişti fb maçlarında falan halısaha takımı gibiydi ama çok iyi ivme yakaladı gerçekten. Sumudica boş boğaz bi adam ama  iyi hoca.

Stoper djiboloji yıllar önce çok kovalamıştık bence elimizdeki bütün adamlardan iyi :) Welinton yerine ona yürüsek daha sağlıklı olurdu bence :)

başta dağınıklık normal Onur, sonuçta yeni bişey deniyorsun transferler zaten genelde geç bitiyor bu yeni şeyi çalışmak oturtmak elbette zaman alıyor ve ilk haftalar kötü şeyler ortaya çıkıyor. şimdi bizim takımın %70i (aslında efektiflere bakarsak %90'ı gitmiş) ortada sağlam bir kaos var göndermeye çalıştığın adamlarla oynamak durumunda kalıyorsun vbvb sonra paok deplasmanı 10 kişi oynadığımız sivas maçı üzerinden gömü mode-on...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı ONUR KOLCU

bu forumda üyeler en çok unutkanlıktan çekiyorlar  :D

Bombacı çok ya abi :) :) 

İstediği olmadı diye her türlü lafı diziyorlar.

Ben yöneticiden memnun  olmadam bile her şey kötü gitse bile benim için önemli olan armadır sahaya çıktığında benim için biter. Çok şükür Beşiktaş azik olmaz ağlamaz çıkar oynar. Geçen sene teneke bağlanan takım bile az akıllı olsa şampiyon olacaktı.

Oyuncu seçimleri hakkında elbette fikir alışverişi yapacağız burada, ama  kendi kafasındaki sisteme veya ismi alınmayan adam burda agresifleşiyor. ağzına geleni saydırıyor sakin olun ya. gerek yok.

Çevrimdışı tangaz

Tam bize gore bir adam oldugunu soyleyip durmadim, bir daha oku bence. Istedigimiz forvetleri (Aboubakar, Gignac, Balotelli vs) alamayinca son care olarak gelmesini istedim.
Ama as forvet olarak degil, sonradan girip maci cozecek oyuncu veya cift forvet olarak. O kadroda zaten as forvet olarak iyi oynayacak Negredo vardi, iyi oynadi da o sezonun 2. devresinde. Love'u da basimizdaki sozde antrenor kotu kullandi tipki Lens'i, Medel'i, Oguzhan'i kotu kullandigi gibi.
Love buyuk bir takimin tek forveti olmaz, ama dogru sekilde kullanilsa faydali olurdu. O sartlarda alinmasi da normaldi (transferin son gunu, kimse yok vs).

Senol Gunes de o zaman biraz taktiksel esneklik gostersin. Kadroya gore formasyon belirlersin, elindeki malzemeye gore dizilisi belirlersin.
Oyunculari dogalari geregi dogru yerde kullansin.

love son güne kalmamıştı adamlar cenki sondan bir önceki gün aldı bizde vagneri son gün mü aldık?

yok öyle birşey cenk transfer tahtası açılmadan birkaç gün önce gitti hatta son maçında üçlü çektirdi takım alkışladı vbvb cidden ne çabuk unutup yazıp çiziyorsunuz sonra da okuyanlar tereddüte düşüyor aaa böylemiydi die. Cenk satıldıkdan sonra sağlam süre daha da ötesi düzgün forvet alacak 25 milyon da para vardı yapılacak şey basitti gidip latin amerikadan 2 adet 10ar milyonluk wonderkid getirmeliydi ex yönetim ama onlar vagneri seçti.

devre arası yapılan bir transfer için öyle radikal bir taktiksel esneklik belki tüm takımı bozacaktı nihayetinde takımın aylardır oynadığı bir oyun ve alışkanlık vardı ve bu seviye bir oyunun bir oyuncu için adı ronaldo messi değilse değiştirilmesi doğru değil.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı ONUR KOLCU

başta dağınıklık normal Onur, sonuçta yeni bişey deniyorsun transferler zaten genelde geç bitiyor bu yeni şeyi çalışmak oturtmak elbette zaman alıyor ve ilk haftalar kötü şeyler ortaya çıkıyor. şimdi bizim takımın %70i (aslında efektiflere bakarsak %90'ı gitmiş) ortada sağlam bir kaos var göndermeye çalıştığın adamlarla oynamak durumunda kalıyorsun vbvb sonra paok deplasmanı 10 kişi oynadığımız sivas maçı üzerinden gömü mode-on...

Aslında  1 aya falan takım düzelecek ama işte şuan iyi gitmiyor. Ama öyle sallıyor ki herkes sanki öldük bittik küme düştük falan. Herkes rahat olsun bu takım yine kafaya oynayacak.

ama  sağ bek ve sağlam 6 numara şart abi takıma.

Çevrimdışı tangaz

Aslında  1 aya falan takım düzelecek ama işte şuan iyi gitmiyor. Ama öyle sallıyor ki herkes sanki öldük bittik küme düştük falan. Herkes rahat olsun bu takım yine kafaya oynayacak.

ama  sağ bek ve sağlam 6 numara şart abi takıma.

transferlerin bitimi sonrası 2-4 hafta die revize edeyim o zaman termini ve 2-6-7-9-11 numara olmak üzere 5 transfer şart bize

Çevrimdışı ONUR KOLCU

bu bilim kurulu maçlara seyirci alınmamasını tavsiye etmiş sanırım. ne güzel istanbul :ebebe:

geçenlerde @ONUR KOLCU konu hakkında bir cümle kurmuştu çok hoşuma gitmişti hatta günlük hayatımda da kullandım bunu "insanlar nasıl ki toplu taşımalarda dip dibe ağız ağıza işe gidiyorsa pek ala arada 2 koltuk boş bırakarak maç da izleyebilir"

Vallahi abi sabah geldiğim otobüste bayılsan yere düşmezsin yani o biçim.

Çevrimdışı bjk4ever

Gecen sene sezon boyunca 1 an bile sampiyonluk umidi vermedi takim objektif bakarsak. A.Avci donemindeki 7 maclik seride bile hep tek farkli zar zor kazandik.
Ciddi anlamda iyi oynadigimiz Sergen'in ilk geldiginde 3-4 maclik bir donem var, ama o donemde bile Trabzon'u yenemedik, Basaksehir'e yenildik.
Ligi 3. bitirdiysek rakiplerin sacma sapan puan kayiplari sayesinde, hatta belki de ligi bilerek 3. bitirmek istememesi sayesinde.
Bu ovunulecek birsey de degil Besiktas icin.
Gelecek sene de ilk 5 hafta sonucunda sampiyonluk yarisindan kopup sonra birseyler yapip ligi 3-6 arasinda bir yerde bitireceksek
bu ovunulecek birsey degil.
Zaten bu kafadaki insanlar sayesinde iyice loser bir camia oluverdik. Adamlar 3. diye dalga geciyor ama haklilar da.
Ucunculukten hala pozitif seyler cikarip memnun kaliyoruz.

Çevrimdışı tangaz

Gecen sene sezon boyunca 1 an bile sampiyonluk umidi vermedi takim objektif bakarsak. A.Avci donemindeki 7 maclik seride bile hep tek farkli zar zor kazandik.
Ciddi anlamda iyi oynadigimiz Sergen'in ilk geldiginde 3-4 maclik bir donem var, ama o donemde bile Trabzon'u yenemedik, Basaksehir'e yenildik.
Ligi 3. bitirdiysek rakiplerin sacma sapan puan kayiplari sayesinde, hatta belki de ligi bilerek 3. bitirmek istememesi sayesinde.
Bu ovunulecek birsey de degil Besiktas icin.
Gelecek sene de ilk 5 hafta sonucunda sampiyonluk yarisindan kopup sonra birseyler yapip ligi 3-6 arasinda bir yerde bitireceksek
bu ovunulecek birsey degil.
Zaten bu kafadaki insanlar sayesinde iyice loser bir camia oluverdik. Adamlar 3. diye dalga geciyor ama haklilar da.
Ucunculukten hala pozitif seyler cikarip memnun kaliyoruz.

rakiplerin saçma sapan puan kaybı yaptıkları dönemde onlara pandemi vardı da biz cennet bahçelerinde mi takılıyorduk?

bizimde antalya ve kayseri maçları saçma sapan kayıplardı biz de pandemiden etkilendik hatta en önemli oyuncumuz tam ivme yakaladığında covid-19 oldu 1.kaleci kaçtı as stoper kaçtı. cidden çok mu unutkansın yoksa cidden art niyetle mi yazıyorsun çözemiyorum seni  :alala:

Takımımız gerek pandemi gerek parasızlıktan en çok etkilenen takımdı hiç bir takımda covidden oyuncusunu kaybetmedi bizim dışımızda tüm bu olumsuzluklara karşı ortada güzel bir başarı var ve kendi taraftarımız bunu itibarsızlaştırmaya çalışıyor.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

winner fb mesela 10 yıldır şampiyon olamıyor.

Çevrimdışı bjk4ever

rakiplerin saçma sapan puan kaybı yaptıkları dönemde onlara pandemi vardı da biz cennet bahçelerinde mi takılıyorduk?

bizimde antalya ve kayseri maçları saçma sapan kayıplardı biz de pandemiden etkilendik hatta en önemli oyuncumuz tam ivme yakaladığında covid-19 oldu 1.kaleci kaçtı as stoper kaçtı. cidden çok mu unutkansın yoksa cidden art niyetle mi yazıyorsun çözemiyorum seni  :alala:

Takımımız gerek pandemi gerek parasızlıktan en çok etkilenen takımdı hiç bir takımda covidden oyuncusunu kaybetmedi bizim dışımızda tüm bu olumsuzluklara karşı ortada güzel bir başarı var ve kendi taraftarımız bunu itibarsızlaştırmaya çalışıyor.

Sikinti bu zaten, 3.luk basari degil, Besiktas icin teselli bile degil. 10 maclik seriye bakarak bir takim veya hoca basarili ilan edilmez. Geldiginde stres ortami olmadan basarili olup ertesi sezon dokulenleri cok gorduk (Riza Calimbay, Ertugrul Saglam vs).

Çevrimdışı tangaz

Sikinti bu zaten, 3.luk basari degil, Besiktas icin teselli bile degil. 10 maclik seriye bakarak bir takim veya hoca basarili ilan edilmez. Geldiginde stres ortami olmadan basarili olup ertesi sezon dokulenleri cok gorduk (Riza Calimbay, Ertugrul Saglam vs).

kimse 3.lük başarı demiyor ama pandemiden en çok etkilenen takımın performansını da rakiplerin hediyesi vbvb gibi söylemlerle itibarsızlaştırmaya da hiç birimizin hakkı yok.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Öyle bi konuşursun ki her sene şampiyon olunuyor sanki,

(...)

Çevrimdışı bjk4ever

kimse 3.lük başarı demiyor ama pandemiden en çok etkilenen takımın performansını da rakiplerin hediyesi vbvb gibi söylemlerle itibarsızlaştırmaya da hiç birimizin hakkı yok.

Madem gecen sezon Sergen'in ve takimin performansi hak edilmis, gercek bir performans, o zaman evi ve arabayi satip bu sene Besiktas'in sampiyonluguna iddia bas da gorelim.

Çevrimdışı bjk4ever

winner fb mesela 10 yıldır şampiyon olamıyor.

Ve buna ragmen bizden 4 sampiyonluk fazlalari var. Biz son 10 sene kac defa sampiyon olduk ve GS? Onu da yaz istersen.
Mesele sampiyonluk sayilari da degil, mesele mentalite.
Ben hic bir FBlinin ve GSlinin ligi rakiplerinin ustunde 3. sirada bitirdi diye sevindigini gormedik.
Besiktas icin 3.luk asla ovunulecek birsey olmaz. Yaristan 5. hafta koptuk ama sonradan toparladik eyi eyi de bir dusunce olamaz.
Adamlar senin elinde oyuncu kapti, ligin en iyilerini bonservissiz aldi. Ustelik senin kadar maddi sikintisi varken.
Biz hala idare eder vaziyetteyiz.
Sen su transferle, aciklamalara vs bakarak FB ve BJK ayni pencereden bakiyor diyorsan kendini kandiriyorsun.

Çevrimdışı tuncaboylu

Öyle bi konuşursun ki her sene şampiyon olunuyor sanki,

(...)
Aslında bu cümleler, birebir Sergen'in 25 Temmuz'da söylediği cümleler.

O söyleyince "Helal hocam", bu arkadaş söyleyince "Boş yapma".

https://www.ntvspor.net/futbol/sergen-yalcin-3-sirada-bitirmek-bir-basari-degildir-5f1c9a1b15ae6e17701918f

Ha bana da sorarsanız, geçen seneki kadroyla ve önceki yönetimden kalan ekonomik enkazla, ligi 3. bitirmek başarı gibi görünüyor.

Bu sene de şu mevcut (ve kurulması beklenen) kadroyla ve yönetim anlayışıyla, ilk 6 başarı olur bence.

Beşiktaş büyüktür, tek başarı şampiyonluktur vs. Kulağa hoş geliyor da, bir de gerçekler var.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Madem gecen sezon Sergen'in ve takimin performansi hak edilmis, gercek bir performans, o zaman evi ve arabayi satip bu sene Besiktas'in sampiyonluguna iddia bas da gorelim.

Bu nasıl bi yazı ya yemin ederim
Ve buna ragmen bizden 4 sampiyonluk fazlalari var. Biz son 10 sene kac defa sampiyon olduk ve GS? Onu da yaz istersen.
Mesele sampiyonluk sayilari da degil, mesele mentalite.
Ben hic bir FBlinin ve GSlinin ligi rakiplerinin ustunde 3. sirada bitirdi diye sevindigini gormedik.
Besiktas icin 3.luk asla ovunulecek birsey olmaz. Yaristan 5. hafta koptuk ama sonradan toparladik eyi eyi de bir dusunce olamaz.
Adamlar senin elinde oyuncu kapti, ligin en iyilerini bonservissiz aldi. Ustelik senin kadar maddi sikintisi varken.
Biz hala idare eder vaziyetteyiz.
Sen su transferle, aciklamalara vs bakarak FB ve BJK ayni pencereden bakiyor diyorsan kendini kandiriyorsun.

Git o zaman gs yi tut bu kadar şampiyon olmak istiyorsan.

Bjk 20 yılda olmasın ben aynı heyecanla izler takip ederim.

Real madrid i falan savun destekle. onlar sürekli kupa alıyorlar.

ya da erzurumspor 2. lig de hep şampiyon oluyorlar.

Çevrimdışı tangaz

o geçen seneydi şimdiki koşullarla böyle bir şeyi düşünmek de istemek de çok yanlış. ortada ne yönetim var ne transfer var ne para var yönetim dağılmış acaip bir kaos ortamı hakim ve sen kalkıp bu cümleyi kurabiliyorsun. garip...

ha bir önceki iletinde stressiz ortam demişsin yorumların futbolun gerçeklerine o kadar uzak ki. ülkede hemen herkes beşiktaş koptu büyük takım kopunca çözülünce gerisi gelir puan filan alamaz yorumlarının ardı arkası kesilmiyordu ki doğruluk payı da vardı evet büyük yakım şampiyonluk yarışından kopunca çözülür bizim takım bunu da kırdı geçen sene.

kimse sergen şöle hoca böle hoca diye methiyeler düzmüyor sadece iyi işler yaptığını bu ortamda camiayı kenetleyen tek unsur olarak göründüğünü ifade ediyor

Çevrimdışı Egos

hadi transfer dönemini, geleni/gideni bir kenara bırakalım, bu yine de hatalı bir mantık yürütme olmuş. sen başakşehir'in ya da trabzonspor'un veya beşiktaş dışındaki hangi takımın geçen sene şampiyonluğu hak ettiğini düşünüyorsan onun, önümüzdeki sene şampiyonluğuna evi ve arabayı satıp basar mısın?

Çevrimdışı Arthur Dayne

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Aslında bu cümleler, birebir Sergen'in 25 Temmuz'da söylediği cümleler.

O söyleyince "Helal hocam", bu arkadaş söyleyince "Boş yapma".

https://www.ntvspor.net/futbol/sergen-yalcin-3-sirada-bitirmek-bir-basari-degildir-5f1c9a1b15ae6e17701918f

Ha bana da sorarsanız, geçen seneki kadroyla ve önceki yönetimden kalan ekonomik enkazla, ligi 3. bitirmek başarı gibi görünüyor.

Bu sene de şu mevcut (ve kurulması beklenen) kadroyla ve yönetim anlayışıyla, ilk 6 başarı olur bence.

Beşiktaş büyüktür, tek başarı şampiyonluktur vs. Kulağa hoş geliyor da, bir de gerçekler var.

Hoca büyük düşünmek zorunda ve başarılı olmak zorunda Beşiktaş için başarının şampiyonluk olduğunu bizde biliyoruz. Amma ve lakin Lafla da peynir gemisi yürümüyor. Sürekli olumsuz sürekli birilerine sallamanında kimseye yararı yoktur. Eğer içinde bulunduğun durumdan çok memnun değilsen  desteklemez futbolu takip etmezsin olur biter.

Bizde her sene şampiyon olmak isteriz ama şampiyon olamayınca da  ezik büzük oturmayız. Her türlü desteğiz vermeye devam ederiz

Çevrimdışı tuncaboylu

Umarım gidip de Koita almazlar.

https://twitter.com/iykiBesiktasVar/status/1301432572208128001
Koita Beşiktaş forması giymeye sıcak bakıyormuş, yok bir de bakmayacaktı.

Öyle düşük profilli adamlarla(N'sakala, Welinton, Koita) ilgilenip transfer etmeye çalışıyoruz ki, hepsi gelmeye can atıyor. Bir de 30 yaşında olmasalar.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Yönetimin bu kafa yapısı ile Bankalar Birliği anlaşması revize edilirse bizi daha kötü hale sokabileceğini düşünmeye başladım. Bize fazla para yaramıyor.

https://twitter.com/istihbaratbjk/status/1301430730308845568

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Siz sürekli olumsuz konuşmayı ve etrafa negatiflik yaymayı dobralık sanıyorsunuz. Bu işi anca klavyede yaparsınız.

insanlar çalıştığı kurumlarda dahi yanlışı savunurken yanlışa sesi çıkarmazken klavyede Herkes bi hz. Ömer maşallah.